| משתמש |
הענף המיותר הזה  |
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:16:01
|
ייתכן כי יש לנו אוהדת מכבי בפורום?
אולי במקום לריב לא לכדאי לעשות משהו בנוגע למחחלקת הכדורסל? הגיע הזמן לשינוי |
נערך על ידי - fego7 ב-28/05/2010 17:16:17 |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:18:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
אני ממש לא מבין מה ההודעה הזו עושה כאן. זה כמעט כמו שאוהד בית"ר יעלה כאן ניתוח מקצועי לעונה שלהם.
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
גם אני חשה אי נוחות סביב המילים שנאמרות ונשפכות כאן. אז אולי נגלוש לפסים מקצועיים? האמת, גם אני סבורה שבהנהלת הקבוצה מקבלים החלטות נבונות מיד אחרי הכשלון המהדהד בפיינל פור. למרות השיטה הבעייתית שדי לא עולה בקנה אחד עם התוצאות עליהן עמלנו כל העונה והן מתנקזות לערב אחד או שניים - עדיין אני לא חושבת שמועדון בסדר הגודל שלנו אמור ליפול ברגעים כאלה מול קבוצות שלא משנה מי מאמן או מי משחק בהן - נחותות מאיתנו בסופו של דבר.
אני סומכת על ההנהלה שתמהר להתכנס ולקבל את ההחלטות הרלוונטיות ויפה שעה אחת קודם. צריך לתת גב וקרדיט לצוות המקצועי בכל שלב ובכל עת, אבל יש להגביר את הפיקוח על החופש הבלתי מוגבל שניתן להם. קשה להרים קבוצת כדורסל של ממש ללא מוביל כדור אמיתי, שינהל את העניינים - ובטח שלא תשובה הולמת לכל קבוצה שיש לה טיפה מאסה מתחת לסלים. נכון, תמיד כיף לראות את שחקני החוץ שלנו מצליחים נהדר במיס מצ'ים, ובאים לפוסט - אפ בתזמון מושלם, אבל זה מעט מדי ומוגבל מדי. גם אם פיל ג'קסון על הקווים אני לא חושבת שניתן לסחוב כך עונה שלמה. לכן, שמחתי לגלות שמעמדו של המאמן מתערער, שעוזרו בהחלט בדרך החוצה. גם בסגל השחקנים צפוי רענון של ממש וזה בהחלט משמח אותי, כי מדובר בפעולה מתבקשת. אלן אנדרסון לא יכול להוביל קבוצה, אתם זוכרים את הטיפשים שעוד העזו להגיד בתחילת העונה שמדובר בתואם פרקר? זה לא מגוחך? מה שעוד יותר מגוחך זה עניין מוביל הכדור. וויז רכז? פרקינס? אלוהים, איך שאני מתגעגעת לשאראס. אפילו למקדונלד. יודעים מה? תנו לי תואם קורן אמישה ואני בעננים. את זה שצ'אק אידסון אמור להשאר אני בהחלט מקבלת. היו לו כמה וכמה רגעים יפים העונה, ואני חושבת שבלט מהם שיש בו הרבה כדורסל והוא עדיין בוסרי משהו. הוא ראוי לקבל צ'אנס לעונה נוספת. לאזמה ופישר מאידך, שיעלו על הטיסה הראשונה למקום ממנו באו. ברור שגם קיים צורך של ממש להגביר את הזהות הישראלית של המועדון. פניני חמוד, דרק אלוהים - אבל יניבי ממש לא מתאים. אני הייתי מחזירה את טל בהזדמנות ראשונה. אני חושבת שגם זו הזדמנות של ממש עבור כולנו למחול ליותם, ואולי לתת לו צ'אנס נוסף. מה אתם אומרים? מעבר לזה, בכל הנוגע לישראלים, אני לא רואה בליגה שחקנים נוספים שיכולים ללבוש את חולצת המועדון בגאווה. אולי כדיר? אני לא בטוחה. בכל אופן, חשוב לברך את הגליל, ולהשלים עם המפלה. זוהי השיטה, זו הדרך ונכבד אותה. לפחות לא איבדנו את האליפות לבית"ר מגדל. והאמת היא שקשה לזכות בכל כך הרבה בעונה אחת. קטמון לוקח אליפות ליגה ג', בית"ר מגיש אליפות להפועל ת"א בכדורגל, ובכדורסל מפקשש הזדמנות נדירה. אחלה שנה. פשוט חלום.
אשמח להתייחסות על הפרק המקצועי של הדברים.
אני מרגיש שהולכת לבוא הצעה. התרגשות! |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:19:26
|
tampopo הבנתי טוב מה שאתה כותב אבל אני לא מסכים. חלק מהכותבים לא כותבים מתוך כאב ולא באים ממקום בונה אלא הורס. ולגבי ההעלבויות - הכותבים במפורש מכוונים להעליב ואין כאן ביקורת עניינית. אני מציע שכל אחד באשר הוא יעשה בדיקה למה שהוא כותב לפני שהוא מעלה את הטקסט ויוודא שהוא לא עומד לפגוע במישהו לא בכוונה. כך חיינו יהיו טובים יותר.
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לטעמי, בסופו של דבר זה מתנקז למקום אחד. לכמה חבר'ה, כאן, למרבה המזל מעטים, שיש להם תחביב לפגוע ולהעליב אוהדים של הקבוצה שהולכים גם לכדורסל ואוהבים בכל ליבם את שתי הקבוצות (ושרובם ככולם שותפים לביקורת על קבוצת הכדורסל!). מאוד פשוט, גם אם זה נעשה ברוממות אידאולוגיה. ואחרי שהם מחרבים כל אשכול מסכן על כדורסל יש להם גם דרישה מאנשים שלא להגיב להם. יש בזה משהו לא נעים ואם המטרה היא לגרום לאוהדים רבים וטובים להתרחק מהפורום הזה זה די מצליח. ושוב - יש הבדל בין למתוח ביקורת לגיטימית לבין השפריצים של השנאה והבוז שרצים כאן והופכים את השהות פה לפחות נעימה. אני חייב גם לציין שדווקא השנאה והדורסנות הזו הם שמרגישים לי רחוקים מהרוח של הפועל שהייתי רוצה לראות.
פגרה.מצ'עמם.באמאש'ך רק לא צנזורה בפורום. אתה מספיק אינטלגנטי להבין שהדברים נכתבים מכאב גדול.על אהבה וגאווה גדולה שהקבוצה ההיא, של שנות ה- 90 ,העניקה לאוהדי הפועל בירושלים . ומה לעשות בעשור האחרון ,האומלל ,הקבוצה שינתה פנים צורה וצבע.אז כל אחד מתמודד עם הביקורת אחרת(לכולם יש אמרת) יש כאלו שעזבו ושונאים,יש כאלו שעזבו ועוקבים בבוז ויש כאלו שהקבוצה היא סוג של נצרת עילית עבורם ויש כאלו שמסבירים למה כן. הכול לגטימי !!! רק תנו לכולם את האפשרות לכתוב מה שהם רוצים בלי שיקולי תועלת או לחשוב פעמיים במי אני עלול לפגוע ומי לעזאזל יעלב.כולה פורום. בקיצר,יש מצב שדני קליין מתפטר ומחזיר לי את הקבוצה ?
אתה בעצם אומר למה לא להעליב ? זה כולה פורום. גישה מעניינת. גם אני יודע להעליב ועד היום נתתי כבוד לאנשים גם אם זה בפורום. רוצים מלחמה?
ממש לוגיקה אריסטוטלית. אתה טורח לקרוא לפני שאתה מגיב?לא אמרתי להעליב ,או לפגוע ,כמטרה בפני עצמה.(קרא שוב) כן טענתי שזה פקקטה פורום ולא יותר.וכשמדובר בנושא חם ,לעיתים עפים גיצים.תתמודד עם הטענות לגופן ואל תבחר להיעלב זה הכול.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:21:33
|
הייתי שמח לדעת מי אתה שלומי מלכה. אתה מצטייר כבן אדם מאוס.ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אני ממש לא מבין מה ההודעה הזו עושה כאן. זה כמעט כמו שאוהד בית"ר יעלה כאן ניתוח מקצועי לעונה שלהם.
גם אני חשה אי נוחות סביב המילים שנאמרות ונשפכות כאן. אז אולי נגלוש לפסים מקצועיים? האמת, גם אני סבורה שבהנהלת הקבוצה מקבלים החלטות נבונות מיד אחרי הכשלון המהדהד בפיינל פור. למרות השיטה הבעייתית שדי לא עולה בקנה אחד עם התוצאות עליהן עמלנו כל העונה והן מתנקזות לערב אחד או שניים - עדיין אני לא חושבת שמועדון בסדר הגודל שלנו אמור ליפול ברגעים כאלה מול קבוצות שלא משנה מי מאמן או מי משחק בהן - נחותות מאיתנו בסופו של דבר.
אני סומכת על ההנהלה שתמהר להתכנס ולקבל את ההחלטות הרלוונטיות ויפה שעה אחת קודם. צריך לתת גב וקרדיט לצוות המקצועי בכל שלב ובכל עת, אבל יש להגביר את הפיקוח על החופש הבלתי מוגבל שניתן להם. קשה להרים קבוצת כדורסל של ממש ללא מוביל כדור אמיתי, שינהל את העניינים - ובטח שלא תשובה הולמת לכל קבוצה שיש לה טיפה מאסה מתחת לסלים. נכון, תמיד כיף לראות את שחקני החוץ שלנו מצליחים נהדר במיס מצ'ים, ובאים לפוסט - אפ בתזמון מושלם, אבל זה מעט מדי ומוגבל מדי. גם אם פיל ג'קסון על הקווים אני לא חושבת שניתן לסחוב כך עונה שלמה. לכן, שמחתי לגלות שמעמדו של המאמן מתערער, שעוזרו בהחלט בדרך החוצה. גם בסגל השחקנים צפוי רענון של ממש וזה בהחלט משמח אותי, כי מדובר בפעולה מתבקשת. אלן אנדרסון לא יכול להוביל קבוצה, אתם זוכרים את הטיפשים שעוד העזו להגיד בתחילת העונה שמדובר בתואם פרקר? זה לא מגוחך? מה שעוד יותר מגוחך זה עניין מוביל הכדור. וויז רכז? פרקינס? אלוהים, איך שאני מתגעגעת לשאראס. אפילו למקדונלד. יודעים מה? תנו לי תואם קורן אמישה ואני בעננים. את זה שצ'אק אידסון אמור להשאר אני בהחלט מקבלת. היו לו כמה וכמה רגעים יפים העונה, ואני חושבת שבלט מהם שיש בו הרבה כדורסל והוא עדיין בוסרי משהו. הוא ראוי לקבל צ'אנס לעונה נוספת. לאזמה ופישר מאידך, שיעלו על הטיסה הראשונה למקום ממנו באו. ברור שגם קיים צורך של ממש להגביר את הזהות הישראלית של המועדון. פניני חמוד, דרק אלוהים - אבל יניבי ממש לא מתאים. אני הייתי מחזירה את טל בהזדמנות ראשונה. אני חושבת שגם זו הזדמנות של ממש עבור כולנו למחול ליותם, ואולי לתת לו צ'אנס נוסף. מה אתם אומרים? מעבר לזה, בכל הנוגע לישראלים, אני לא רואה בליגה שחקנים נוספים שיכולים ללבוש את חולצת המועדון בגאווה. אולי כדיר? אני לא בטוחה. בכל אופן, חשוב לברך את הגליל, ולהשלים עם המפלה. זוהי השיטה, זו הדרך ונכבד אותה. לפחות לא איבדנו את האליפות לבית"ר מגדל. והאמת היא שקשה לזכות בכל כך הרבה בעונה אחת. קטמון לוקח אליפות ליגה ג', בית"ר מגיש אליפות להפועל ת"א בכדורגל, ובכדורסל מפקשש הזדמנות נדירה. אחלה שנה. פשוט חלום.
אני מרגיש שהולכת לבוא הצעה. התרגשות!
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:41:23
|
אתי, איפה היית כל חיי? סוף סוף, אשת מקצוע אמיתית, אישה שנוגעת במקומות הנכונים בזמן הנכון. איזה ניתוח לתפארת. הניתוח שלך מחזק את הדברים שכבר שנים אני אומר: שיטת הראן אנד גאן פשטה את הרגל. ולא מאתמול. דעי לך, אתי יקירה, שמאז הכנסת שעון ה24 שניות לכדורסל האירופי, שחקנים כדייויד אנקראם וחן ליפין מתקשים להתרגל לכדורסל המודרני. מול הדוקטור קורבאלן, או מול סאן אפיפניו יכלו בחורינו האמיצים, ממיקי ועד מוטי, מדורון ועד לי ג'ונסון, לעשות ככל העולה על רוחם. אבל מאז הכנסת שעון ה24, וגם הכלל הזה שאסור להתקדם בלי להקפיץ את הכדור, קשה לנו. היריבות למדו את ההגנה האזורית החכמה שלנו, 3-2, וגם כשאנו עוברים לאישית לוחצת, הפאוור פורוורד שמימין לסקנד גארד לא מוצא את הטבעת. שלא לדבר על הארבולים שהם זורקים כל הזמן! בכלל, אתי יקרה, חסרים לי אנשים כעמי רוזן ונטע אייזנר בנוף הכדורסל. הם היו השמלוקים שלנו. או שמא היה זה אבי הראל, בימים של לפני מיזם אתר הפורנו שהוא פתח?
אני מקווה שעניתי לחלק משאלותייך, אם תרצי נוכל להמשיך בדיון מרתק על השינוי המרנין שעבר הענף עם הוספת שופט נוסף למשחק, או לחילופין על נושא מעניין יותר כמו ענף הפטאנק הזוכה להצלחה גדולה בימים אלה. נוכל גם לדבר על יוסי יושע ויסי צרפתי, אם תרצי. אני לא בטוח שיאפשרו לנו, כי בוודאי יהיו לא מעט אנשים שיעלבו, הרי חשוב לדבר בשבחה של מגדל תחת כל עץ רענן. כי אם לא מדברים בשבחה, מעליבים את הנעלבים.
אפילו כשהכותרת של הדיון ברורה לעיני כל!
בכל אופן, אתי יקירה, חזקי ואמצי במאבקך הצודק. אני איתך. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:59:38
|
או! סוף סוף גישה מעניינת להוציא את הדעות המוזרות האלה. זה משעשע להסתכל על זה מהכיוון של אוהדת מכבי, כל הכבוד לך אתי.
רק תשמרו (כולם) על שפה נעימה ויהיה בסדר. אין לי כח לעוד מלחמת פורום מטופשת ולא נעימה שתגרום לנעילת שרשורים ודברים כאלה.
אני יכול להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" (שפעם הייתי חלק ממנה, לצערי)כלפי אוהדים שבוחרים להתעלם מהסירחון שעולה מהתנהלות מחלקת הכדורסל שנושאת את שם המועדון. אני לא מצליח להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" כלפי אוהדים שבוחרים ומנסים להתעמת עם ההתנהלות של המחלקה ומנסים לשנות אותה.
למה לא לעזור להם (ולכולנו) בעצם?.. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההתמרמרות והכעס כלפי "מגדל" נובעים מצער על אובדן אהובה גדולה שפעם הייתה ואיננה עוד? למה בעצם להילחם על אהובתנו מהמגרש עם הדשא ולא להילחם על האהובה ממגרש הפרקט? אני באמת שואל ובאמת אשמח לקבל על כך תשובה.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 18:01:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אתי, איפה היית כל חיי? סוף סוף, אשת מקצוע אמיתית, אישה שנוגעת במקומות הנכונים בזמן הנכון. איזה ניתוח לתפארת. הניתוח שלך מחזק את הדברים שכבר שנים אני אומר: שיטת הראן אנד גאן פשטה את הרגל. ולא מאתמול. דעי לך, אתי יקירה, שמאז הכנסת שעון ה24 שניות לכדורסל האירופי, שחקנים כדייויד אנקראם וחן ליפין מתקשים להתרגל לכדורסל המודרני. מול הדוקטור קורבאלן, או מול סאן אפיפניו יכלו בחורינו האמיצים, ממיקי ועד מוטי, מדורון ועד לי ג'ונסון, לעשות ככל העולה על רוחם. אבל מאז הכנסת שעון ה24, וגם הכלל הזה שאסור להתקדם בלי להקפיץ את הכדור, קשה לנו. היריבות למדו את ההגנה האזורית החכמה שלנו, 3-2, וגם כשאנו עוברים לאישית לוחצת, הפאוור פורוורד שמימין לסקנד גארד לא מוצא את הטבעת. שלא לדבר על הארבולים שהם זורקים כל הזמן! בכלל, אתי יקרה, חסרים לי אנשים כעמי רוזן ונטע אייזנר בנוף הכדורסל. הם היו השמלוקים שלנו. או שמא היה זה אבי הראל, בימים של לפני מיזם אתר הפורנו שהוא פתח?
אני מקווה שעניתי לחלק משאלותייך, אם תרצי נוכל להמשיך בדיון מרתק על השינוי המרנין שעבר הענף עם הוספת שופט נוסף למשחק, או לחילופין על נושא מעניין יותר כמו ענף הפטאנק הזוכה להצלחה גדולה בימים אלה. נוכל גם לדבר על יוסי יושע ויסי צרפתי, אם תרצי. אני לא בטוח שיאפשרו לנו, כי בוודאי יהיו לא מעט אנשים שיעלבו, הרי חשוב לדבר בשבחה של מגדל תחת כל עץ רענן. כי אם לא מדברים בשבחה, מעליבים את הנעלבים.
אפילו כשהכותרת של הדיון ברורה לעיני כל!
בכל אופן, אתי יקירה, חזקי ואמצי במאבקך הצודק. אני איתך.
חאלס. זה לא מצחיק. עוכרי הפועל, לכו מפה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
pashut79
2 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 18:08:35
|
תופעת "אין הפועל כדורסל" מבחילה אותי ועושה לי חשק לחזור לקבוצה של סאסי.
פתאום המנטרה הקבועה של האוהדים שנשארו בהפועל הישנה מתחילה להשמע הגיונית. אולי באמת הקבוצה הזו קמה כי אין לנו כח להתמודד ולא כי אנחנו לא יכולים? אולי באמת חלק מהאוהדים הם פשוט ותרנים, אין להם כח להלחם אז הם ממציאים קבוצה חדשה, שתתאים לאידאולוגיה שלהם (כי תכל'ס אידאולוגיה בספורט זה הדבר הכי חשוב ושמאלנים יפי בלורית ונפש כמונו לא יכולים לשכון עם מתנחלים חובשי כיפה מנוזלים).
עזבו אתכם ממגדל יש אוסישקין! זה הרבה יותר מגניב! |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 19:44:09
|
עזבו אותכם משטויות. אתם סתם ממחזרים את הוויכוח הזה כל פעם מחדש. היה ערב ענק אתמול.גיי פניני אשכרה בכה אתמול. פאקינג בכה. פגב"ז פוטר ממכבי. וכל הצהובים היהירים והדוחים האלה קיבלו כאפה לפנים. זה מה שחשוב. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 20:37:32
|
הייתי שמחה להשיב את הדיון לפסים מקצועיים. בסך הכל כולם חרדים לגבי מה שיבוא עלינו בעונה הבאה. האמת, שבעינייני הכדורגל, על ליאור אני סומכת לגמרי. אבל כשבמחלקת הכדורסל העניינים קצת לא סגורים, הייתי מציעה לחשוב על שיטת משחק, ואליה להתאים שחקנים - בהרכבת הסגל. איזו שיטת התקפה הייתם רוצים לראות את מכבי מריצה שנה הבאה? בקיצור, מדברים הרבה על השחקנים אבל קודם כל צריך לחשוב על שיטה ואז להתאים לה שחקנים. אני הייתי הולכת, כמה נדוש, על התקפת המשולש הדינאמית שמאפשרת משחק קבוצתי אבל גם יכולת לבטא יכולות אישיות.
הסבר טוב על השיטה מצאתי באתר הנהדר הזה:
http://leogau.com/blog/2009/06/11/the-triangle-offense/ ולמי שמתקשה עם שפות זרות - אסביר בגדול. המרכיבים הדרושים (להתקפת משולש קלאסית): 1. סנטר גבוה דומיננטי בעל יכולת מסירה טובה שיכול לעשות פוסט ולאיים על הסל. 2. סמול פורוורד בעל תנועה טובה ללא כדור, יכולת חדירה לסל, מסירה 3. גארד שמסוגל לקלוע שלשות מהפינה ולהוביל כדור. 4. גארד שמסוגל לשחק משחק בין 2, טוב בפיק אנד רול 5. פורוורד טוב למשחק בין 2 (חוסם, פיק אנד רול, לוב, קולע מ High Post).
שחקנים שמתאימים לטעמי: 1. מאריץ', ראדוליצה 2. סאטו,ווסלי, אידסון 3. לוגן, שאראס 4. הלפרין, לוגן, קית לאנגפורד, ג'אמונט גורדון 5. באטיסט, פישר
חמישיה אפשרית: ראדוליצה, פישר, אידסון, הלפרין, שאראס
חמישיה חלומית: מאריץ', באטיסט, סאטו, לאנגפורד, שאראס
כמה טוב שבכדורגל הכל מתנהל על מי מנוחות וברוגע. ציון זקן ועוד קצת רכש חכם והכל יהיה טוב. בכדורסל זה באמת הרבה יותר מורכב. מה אתם אומרים חבר'ה? |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 21:22:35
|
| מזל שאת עונה לעניין... |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 21:50:14
|
אתי: בחיית, עזבי אותנו מהשטויות שלך. זה מתחיל להזכיר לי את גולה נאמן
הייתי שמחה להשיב את הדיון לפסים מקצועיים. בסך הכל כולם חרדים לגבי מה שיבוא עלינו בעונה הבאה. האמת, שבעינייני הכדורגל, על ליאור אני סומכת לגמרי. אבל כשבמחלקת הכדורסל העניינים קצת לא סגורים, הייתי מציעה לחשוב על שיטת משחק, ואליה להתאים שחקנים - בהרכבת הסגל. איזו שיטת התקפה הייתם רוצים לראות את מכבי מריצה שנה הבאה? בקיצור, מדברים הרבה על השחקנים אבל קודם כל צריך לחשוב על שיטה ואז להתאים לה שחקנים. אני הייתי הולכת, כמה נדוש, על התקפת המשולש הדינאמית שמאפשרת משחק קבוצתי אבל גם יכולת לבטא יכולות אישיות.
הסבר טוב על השיטה מצאתי באתר הנהדר הזה:
http://leogau.com/blog/2009/06/11/the-triangle-offense/ ולמי שמתקשה עם שפות זרות - אסביר בגדול. המרכיבים הדרושים (להתקפת משולש קלאסית): 1. סנטר גבוה דומיננטי בעל יכולת מסירה טובה שיכול לעשות פוסט ולאיים על הסל. 2. סמול פורוורד בעל תנועה טובה ללא כדור, יכולת חדירה לסל, מסירה 3. גארד שמסוגל לקלוע שלשות מהפינה ולהוביל כדור. 4. גארד שמסוגל לשחק משחק בין 2, טוב בפיק אנד רול 5. פורוורד טוב למשחק בין 2 (חוסם, פיק אנד רול, לוב, קולע מ High Post).
שחקנים שמתאימים לטעמי: 1. מאריץ', ראדוליצה 2. סאטו,ווסלי, אידסון 3. לוגן, שאראס 4. הלפרין, לוגן, קית לאנגפורד, ג'אמונט גורדון 5. באטיסט, פישר
חמישיה אפשרית: ראדוליצה, פישר, אידסון, הלפרין, שאראס
חמישיה חלומית: מאריץ', באטיסט, סאטו, לאנגפורד, שאראס
כמה טוב שבכדורגל הכל מתנהל על מי מנוחות וברוגע. ציון זקן ועוד קצת רכש חכם והכל יהיה טוב. בכדורסל זה באמת הרבה יותר מורכב. מה אתם אומרים חבר'ה?
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 22:10:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
או! סוף סוף גישה מעניינת להוציא את הדעות המוזרות האלה. זה משעשע להסתכל על זה מהכיוון של אוהדת מכבי, כל הכבוד לך אתי.
רק תשמרו (כולם) על שפה נעימה ויהיה בסדר. אין לי כח לעוד מלחמת פורום מטופשת ולא נעימה שתגרום לנעילת שרשורים ודברים כאלה.
אני יכול להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" (שפעם הייתי חלק ממנה, לצערי)כלפי אוהדים שבוחרים להתעלם מהסירחון שעולה מהתנהלות מחלקת הכדורסל שנושאת את שם המועדון. אני לא מצליח להבין את גישת "אין הפועל כדורסל" כלפי אוהדים שבוחרים ומנסים להתעמת עם ההתנהלות של המחלקה ומנסים לשנות אותה.
למה לא לעזור להם (ולכולנו) בעצם?.. תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההתמרמרות והכעס כלפי "מגדל" נובעים מצער על אובדן אהובה גדולה שפעם הייתה ואיננה עוד? למה בעצם להילחם על אהובתנו מהמגרש עם הדשא ולא להילחם על האהובה ממגרש הפרקט? אני באמת שואל ובאמת אשמח לקבל על כך תשובה..
סבבה, חולצה יקר, הנה תשובה. שיהיה ברור שאני מדבר בשם עצמי ולא בשם אף אגודה אליה משייכים אותי, אגודת אין הפועל בכדורסל. יש שתי סיבות, בעצם, לחוסר הרצון שלי להלחם על הקבוצה הזו. שוב, שלי, לא של אף אחד אחר. ואת זה אומר אדם שכן ניסה בעבר לשנות, מתוך מלחה ומכמה מקומות אחרים.
אמת, היתה אהובה ואיננה עוד. אבל בעצם ניסוח השאלה שלך אתה מניח שערכה של הפועל בכדורגל שווה לערכה של קבוצת הכדורסל. לא כך הדבר. קראנקו כבר הסביר בדיון אחר איך תמיד קבוצת הכדורגל היתה המרכז וכל השאר רק נלווה. גם בשבילי. היתה רק קבוצת הכדורגל. באיזשהו שלב גיליתי איזו קבוצת כדורסל (משחק עלייה ללאומית, אלוף האלופים, נגד הפועל גבת. אני חושב 1989 אבל לא בטוח). אז הלכתי לראות כדורגל והלכתי לראות כדורסל. ואהבתי את שתיהן, את הכדורסל תמיד פחות מהכדורגל. באיזשהו שלב גנבו לי את הקבוצה. לא נכנס לכל הסיבות, כבר טחנו אותן עד דק. ניסינו תקופה מסוימת להלחם על הבית, לא הצלחנו. הלכנו.
ואז מגיעה השאלה למה בכדורגל כן להלחם ובכדורסל לא. הרי בשתיהן מדובר בקבוצות שנפלו קורבן לניהול כושל, של מנהלים שרצו לעשות עצמם גדולים מהקבוצה עצמה. כל אחד בדרכו כמובן. ההבדל בין שתי הקבוצות הוא שבכדורגל כל הקהל לא הלך שבי אחר שני הפושעים. מרביתו, לצערי, נפל בדרך ונשאר בבית. אבל מי שנשאר, לאורך כל השנים (עם דוגמאות זניחות כמו איתי אלגד שנתן פרחים ליוקטור, ועוד כמה עלובי נפש), היה נגד ויקטור וסאסי. עוד לפני קטמון היתה אחדות בקהל נגד שני מחריבי ביתינו. אחדות שהובילה למבצע הנפלא שאנחנו עדיין בתחילתו, אבל שכל כך כיף להיות חלק ממנו.
בכדורסל זה בלתי אפשרי. מרבית הקהל בחר ליישר קו עם ההנהלה. לא עוד אלטרנטיבה למכבי, אלא מכבי ב. כל מה שמכבי עשתה, הפועל עושה גם. בגמלוניות, בחובבניות, בטמטום, לא משנה. אבל אחד לאחד, אותו דבר. לא כל הקהל. אני מכיר בזה שהרבה אנשים שנמצאים גם בקטמון וגם בכדורסל מבקרים את מנהלי הכדורסל. אבל בסופו של יום הם מיישרים קו עם עוד סיכוי להגיע לגמר הפליי אוף, עם עוד איזה אלכסנדר גיליץ' או מישה מוטבדזיץ' או ברנדון האנטר תורן. עם האנשים האלה לא נעשה מהפך כי אחרי הכל - טוב להם איפה שהם נמצאים.
עכשיו, זה דיון שמדבר על הענף המיותר ובין השאר על קבוצה שהפכה מיותרת לדעתינו. בואו נמשיך אנחנו לכתוב מה שבא לנו, ולכתוב עוד אלף פעמים שבכדורסל אין הפועל ונקבע שכמו שמי שאוהד את מגדל לא רוצה שנטיף לו את מי לאהוד, הוא גם לא יגידו לנו את מי לא לאהוד.
ועכשיו תן לי לחזור לדיון המקצועי המרתק עם אתי.
יאללה אצבע. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 22:13:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי pashut79
תופעת "אין הפועל כדורסל" מבחילה אותי ועושה לי חשק לחזור לקבוצה של סאסי.
פתאום המנטרה הקבועה של האוהדים שנשארו בהפועל הישנה מתחילה להשמע הגיונית. אולי באמת הקבוצה הזו קמה כי אין לנו כח להתמודד ולא כי אנחנו לא יכולים? אולי באמת חלק מהאוהדים הם פשוט ותרנים, אין להם כח להלחם אז הם ממציאים קבוצה חדשה, שתתאים לאידאולוגיה שלהם (כי תכל'ס אידאולוגיה בספורט זה הדבר הכי חשוב ושמאלנים יפי בלורית ונפש כמונו לא יכולים לשכון עם מתנחלים חובשי כיפה מנוזלים).
עזבו אתכם ממגדל יש אוסישקין! זה הרבה יותר מגניב!
אילן ואיתי אלגד מחכים לך. יאללה. רק תעשה טובה, אל תחליט בשבילי אם לאהוד את הפועל ת"א או לא, בסדר חמוד? ואם אתה רוצה להגיד על מתנחלים שהם מנוזלים תעשה את זה, אבל אל תעשה כאילו אני אמרתי את זה.
אתה עוד פה? עמוס סאסי מחכה. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 22:34:50
|
| ההשוואה בין שתי האגודות מגוחכת. ההבדל הוא קודם כל מקצועי. אם הקבלנים היו מביאים גביע או שניים והיו רחוקים 2 שניות מאליפות המדינה לא רק שקטמון לא הייתה קמה אלא היו מצטרפים אלפים לקהל וסאסי ויונה היו נכנסים לסיפרי הזהב של הפועל ירושלים. אם ואם. אבל זה לא קרה ולכן אין מקום להשוואה. אני מציע לכל מי שוויתר על הענף שיוותר גם על האשכול הזה. מה אתם רוצים להשיג ? דיונים מקצועיים על מכבי שמעון מזרחי ת"א ? מטרתכם כנראה לחמחם ולהרגיז. די |
 |
|
הענף המיותר הזה  |
|
|
|