| משתמש |
הענף המיותר הזה  |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:03:53
|
| תכל'ס, זה מצב מייאש. אנחנו באמת מחולקים בין אנשים שלא מצליחים להזדהות עם קבוצת הכדורסל לכאלה שמזדהים אתה לא פחות מאשר עם הכדורגל. המצב המחורבן הזה מונע מאיתנו קבוצת כדורסל משותפת או פעולה בכיוון. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:15:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לטעמי, בסופו של דבר זה מתנקז למקום אחד. לכמה חבר'ה, כאן, למרבה המזל מעטים, שיש להם תחביב לפגוע ולהעליב אוהדים של הקבוצה שהולכים גם לכדורסל ואוהבים בכל ליבם את שתי הקבוצות (ושרובם ככולם שותפים לביקורת על קבוצת הכדורסל!). מאוד פשוט, גם אם זה נעשה ברוממות אידאולוגיה. ואחרי שהם מחרבים כל אשכול מסכן על כדורסל יש להם גם דרישה מאנשים שלא להגיב להם. יש בזה משהו לא נעים ואם המטרה היא לגרום לאוהדים רבים וטובים להתרחק מהפורום הזה זה די מצליח. ושוב - יש הבדל בין למתוח ביקורת לגיטימית לבין השפריצים של השנאה והבוז שרצים כאן והופכים את השהות פה לפחות נעימה. אני חייב גם לציין שדווקא השנאה והדורסנות הזו הם שמרגישים לי רחוקים מהרוח של הפועל שהייתי רוצה לראות.
פגרה.מצ'עמם.באמאש'ך רק לא צנזורה בפורום. אתה מספיק אינטלגנטי להבין שהדברים נכתבים מכאב גדול.על אהבה וגאווה גדולה שהקבוצה ההיא, של שנות ה- 90 ,העניקה לאוהדי הפועל בירושלים . ומה לעשות בעשור האחרון ,האומלל ,הקבוצה שינתה פנים צורה וצבע.אז כל אחד מתמודד עם הביקורת אחרת(לכולם יש אמרת) יש כאלו שעזבו ושונאים,יש כאלו שעזבו ועוקבים בבוז ויש כאלו שהקבוצה היא סוג של נצרת עילית עבורם ויש כאלו שמסבירים למה כן. הכול לגטימי !!! רק תנו לכולם את האפשרות לכתוב מה שהם רוצים בלי שיקולי תועלת או לחשוב פעמיים במי אני עלול לפגוע ומי לעזאזל יעלב.כולה פורום. בקיצר,יש מצב שדני קליין מתפטר ומחזיר לי את הקבוצה ?
אתה בעצם אומר למה לא להעליב ? זה כולה פורום. גישה מעניינת. גם אני יודע להעליב ועד היום נתתי כבוד לאנשים גם אם זה בפורום. רוצים מלחמה?
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:21:36
|
טוב מה? בחיית, אי אפשר לדבר פה על משהו בלי התלהמות? צריך לעשות מחקר על הקשר בין הפגרות למה שקורה כאן. איפה אנשי האוניברסיטה?
לענייננו, הפועל כדורסל מזמן הלכה לאיבוד במרדף אחרי מכבי. צריך למצוא אותה ולהחזיר אותה. לא לברוח ממנה.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:37:15
|
| מסכים עם אוריה. צריך לנסות לשנות מבפנים, בדברים הכי קטנים. דגלים אדומים שחורים ולא אדומים לבנים (כבוד לבריגדה על הדגלים החדשים!). שירים ושלטים נגד בית"ר. קישור באתר של מגדל לאתר שלנו ולהיפך, כמו באתר של ריאל מדריד, לדוג'. לתת לשחקנים כמו קוקיה ונעימי תחושה של בית. יותר פטישים ומגלים ביציע. כשיצחקי או קובי מויאל באים למשחק, לקלל להם את האמ-אמא שלא יבואו עוד פעם. ועוד כאלה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:40:27
|
הנושא החשוב זה לא המשחק המוזר עם הכדור הכתום יש פה התנהגות כוחנית ומגעילה שחוזרת על עצמה מצד אנשים שחושבים שהם הפועל הם קובעים מי אוהד טוב ומי לא טוב גם בקטמון הם הרסו את הפורום הקודם והם הרסו גם את זה תדאגו לאיך אנחנו נראים קודם כל |
נערך על ידי - מוקי ב-28/05/2010 13:42:37 |
 |
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:47:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
הנושא החשוב זה לא המשחק המוזר עם הכדור הכתום יש פה התנהגות כוחנית ומגעילה שחוזרת על עצמה מצד אנשים שחושבים שהם הפועל הם קובעים מי אוהד טוב ומי לא טוב גם בקטמון הם הרסו את הפורום הקודם והם הרסו גם את זה תדאגו לאיך אנחנו נראים קודם כל
מצטרפת שמלכה וחבריו הכנועים מגעילים אותי. הנהלת הפורום- עשי עבודתך. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 13:52:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lili
[quote]נשלח במקור על ידי מוקי
הנושא החשוב זה לא המשחק המוזר עם הכדור הכתום יש פה התנהגות כוחנית ומגעילה שחוזרת על עצמה מצד אנשים שחושבים שהם הפועל הם קובעים מי אוהד טוב ומי לא טוב גם בקטמון הם הרסו את הפורום הקודם והם הרסו גם את זה תדאגו לאיך אנחנו נראים קודם כל
צריך להפסיק עם הגועל נפש הזה לסוגיו, היינו שם פעם אחת. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-28/05/2010 14:00:24 |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 14:05:57
|
טמפופו, צנזורה? חלילה. סך הכל בקשה מכמה משתמשים למתן סגנון ופחות לנסות לעקוץ כל הזמן. סתם לא נעים. וכשזה מגיע להתגרות בהמון אוהדים נאמנים זה בוא נאמר בלשון עדינה, לא לעניין. ולא, בבקשה לא למכור לי שכתיבת ת'רד אוהד על קבוצת הכדורסל פעם ב.. זו התגרות מאותו הסוג. תכלס לכולנו יש את אותה ביקורת על כדרסל. רבאק, באים מאות אוהדים שלנו שקרעו אתמול את הגרון והניפו דגלי קטמון ונכנסים לפורום וזה מה שהם צריכים לראות? ובכלל אני מסכים עם מי שכתב שזה כבר לא שייך לענייני הכדור הכתום אלא לאיזשהי תחושה כוחנית ולא נעימה כאן. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-28/05/2010 14:09:12 |
 |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 14:11:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
צריך להפסיק עם הגועל נפש הזה לסוגיו, היינו שם פעם אחת.
האמת זה לא גועל נפש מי שמגן על אכזרים שהעליבו ופגעו ועדיין פוגעים בכמעט כל אוהד כאן... ולא רק הם גם אוהדים שמתייגים אוהדים אחרים יאפים, קוקסינלים, יפי נפש שלא מקללים מי שמכם להחליט מה יותר טוב? |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 14:25:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
צריך להפסיק עם הגועל נפש הזה לסוגיו, היינו שם פעם אחת.
האמת זה לא גועל נפש מי שמגן על אכזרים שהעליבו ופגעו ועדיין פוגעים בכמעט כל אוהד כאן... ולא רק הם גם אוהדים שמתייגים אוהדים אחרים יאפים, קוקסינלים, יפי נפש שלא מקללים מי שמכם להחליט מה יותר טוב?
מוקי, תתרכז, אני חושב שאתה צודק. אנחנו גולשים פעם אחר פעם לאווירה פורומית לא טובה ולא נעימה. אני לא בעד פורום פרווה, לא הייתי רוצה צנזורות בפורום, רק השתדלות של המשתתפים. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-28/05/2010 14:26:12 |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 15:17:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
הפועל כדורסל מזמן הלכה לאיבוד במרדף אחרי מכבי. צריך למצוא אותה ולהחזיר אותה. לא לברוח ממנה..
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 15:57:51
|
| נראה לי אפשר לשנות עוד את הפועל כדורסל, היא לא אבודה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 16:17:23
|
גם אני חשה אי נוחות סביב המילים שנאמרות ונשפכות כאן. אז אולי נגלוש לפסים מקצועיים? האמת, גם אני סבורה שבהנהלת הקבוצה מקבלים החלטות נבונות מיד אחרי הכשלון המהדהד בפיינל פור. למרות השיטה הבעייתית שדי לא עולה בקנה אחד עם התוצאות עליהן עמלנו כל העונה והן מתנקזות לערב אחד או שניים - עדיין אני לא חושבת שמועדון בסדר הגודל שלנו אמור ליפול ברגעים כאלה מול קבוצות שלא משנה מי מאמן או מי משחק בהן - נחותות מאיתנו בסופו של דבר.
אני סומכת על ההנהלה שתמהר להתכנס ולקבל את ההחלטות הרלוונטיות ויפה שעה אחת קודם. צריך לתת גב וקרדיט לצוות המקצועי בכל שלב ובכל עת, אבל יש להגביר את הפיקוח על החופש הבלתי מוגבל שניתן להם. קשה להרים קבוצת כדורסל של ממש ללא מוביל כדור אמיתי, שינהל את העניינים - ובטח שלא תשובה הולמת לכל קבוצה שיש לה טיפה מאסה מתחת לסלים. נכון, תמיד כיף לראות את שחקני החוץ שלנו מצליחים נהדר במיס מצ'ים, ובאים לפוסט - אפ בתזמון מושלם, אבל זה מעט מדי ומוגבל מדי. גם אם פיל ג'קסון על הקווים אני לא חושבת שניתן לסחוב כך עונה שלמה. לכן, שמחתי לגלות שמעמדו של המאמן מתערער, שעוזרו בהחלט בדרך החוצה. גם בסגל השחקנים צפוי רענון של ממש וזה בהחלט משמח אותי, כי מדובר בפעולה מתבקשת. אלן אנדרסון לא יכול להוביל קבוצה, אתם זוכרים את הטיפשים שעוד העזו להגיד בתחילת העונה שמדובר בתואם פרקר? זה לא מגוחך? מה שעוד יותר מגוחך זה עניין מוביל הכדור. וויז רכז? פרקינס? אלוהים, איך שאני מתגעגעת לשאראס. אפילו למקדונלד. יודעים מה? תנו לי תואם קורן אמישה ואני בעננים. את זה שצ'אק אידסון אמור להשאר אני בהחלט מקבלת. היו לו כמה וכמה רגעים יפים העונה, ואני חושבת שבלט מהם שיש בו הרבה כדורסל והוא עדיין בוסרי משהו. הוא ראוי לקבל צ'אנס לעונה נוספת. לאזמה ופישר מאידך, שיעלו על הטיסה הראשונה למקום ממנו באו. ברור שגם קיים צורך של ממש להגביר את הזהות הישראלית של המועדון. פניני חמוד, דרק אלוהים - אבל יניבי ממש לא מתאים. אני הייתי מחזירה את טל בהזדמנות ראשונה. אני חושבת שגם זו הזדמנות של ממש עבור כולנו למחול ליותם, ואולי לתת לו צ'אנס נוסף. מה אתם אומרים? מעבר לזה, בכל הנוגע לישראלים, אני לא רואה בליגה שחקנים נוספים שיכולים ללבוש את חולצת המועדון בגאווה. אולי כדיר? אני לא בטוחה. בכל אופן, חשוב לברך את הגליל, ולהשלים עם המפלה. זוהי השיטה, זו הדרך ונכבד אותה. לפחות לא איבדנו את האליפות לבית"ר מגדל. והאמת היא שקשה לזכות בכל כך הרבה בעונה אחת. קטמון לוקח אליפות ליגה ג', בית"ר מגיש אליפות להפועל ת"א בכדורגל, ובכדורסל מפקשש הזדמנות נדירה. אחלה שנה. פשוט חלום.
אשמח להתייחסות על הפרק המקצועי של הדברים. |
נערך על ידי - אתי שוסטר ב-28/05/2010 16:20:24 |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 16:38:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
לטעמי, בסופו של דבר זה מתנקז למקום אחד. לכמה חבר'ה, כאן, למרבה המזל מעטים, שיש להם תחביב לפגוע ולהעליב אוהדים של הקבוצה שהולכים גם לכדורסל ואוהבים בכל ליבם את שתי הקבוצות (ושרובם ככולם שותפים לביקורת על קבוצת הכדורסל!). מאוד פשוט, גם אם זה נעשה ברוממות אידאולוגיה. ואחרי שהם מחרבים כל אשכול מסכן על כדורסל יש להם גם דרישה מאנשים שלא להגיב להם. יש בזה משהו לא נעים ואם המטרה היא לגרום לאוהדים רבים וטובים להתרחק מהפורום הזה זה די מצליח. ושוב - יש הבדל בין למתוח ביקורת לגיטימית לבין השפריצים של השנאה והבוז שרצים כאן והופכים את השהות פה לפחות נעימה. אני חייב גם לציין שדווקא השנאה והדורסנות הזו הם שמרגישים לי רחוקים מהרוח של הפועל שהייתי רוצה לראות.
פגרה.מצ'עמם.באמאש'ך רק לא צנזורה בפורום. אתה מספיק אינטלגנטי להבין שהדברים נכתבים מכאב גדול.על אהבה וגאווה גדולה שהקבוצה ההיא, של שנות ה- 90 ,העניקה לאוהדי הפועל בירושלים . ומה לעשות בעשור האחרון ,האומלל ,הקבוצה שינתה פנים צורה וצבע.אז כל אחד מתמודד עם הביקורת אחרת(לכולם יש אמרת) יש כאלו שעזבו ושונאים,יש כאלו שעזבו ועוקבים בבוז ויש כאלו שהקבוצה היא סוג של נצרת עילית עבורם ויש כאלו שמסבירים למה כן. הכול לגטימי !!! רק תנו לכולם את האפשרות לכתוב מה שהם רוצים בלי שיקולי תועלת או לחשוב פעמיים במי אני עלול לפגוע ומי לעזאזל יעלב.כולה פורום. בקיצר,יש מצב שדני קליין מתפטר ומחזיר לי את הקבוצה ?
אתה בעצם אומר למה לא להעליב ? זה כולה פורום. גישה מעניינת. גם אני יודע להעליב ועד היום נתתי כבוד לאנשים גם אם זה בפורום. רוצים מלחמה?
ממש לוגיקה אריסטוטלית. אתה טורח לקרוא לפני שאתה מגיב?לא אמרתי להעליב ,או לפגוע ,כמטרה בפני עצמה.(קרא שוב) כן טענתי שזה פקקטה פורום ולא יותר.וכשמדובר בנושא חם ,לעיתים עפים גיצים.תתמודד עם הטענות לגופן ואל תבחר להיעלב זה הכול.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 28/05/2010 : 17:13:57
|
אני ממש לא מבין מה ההודעה הזו עושה כאן. זה כמעט כמו שאוהד בית"ר יעלה כאן ניתוח מקצועי לעונה שלהם.
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
גם אני חשה אי נוחות סביב המילים שנאמרות ונשפכות כאן. אז אולי נגלוש לפסים מקצועיים? האמת, גם אני סבורה שבהנהלת הקבוצה מקבלים החלטות נבונות מיד אחרי הכשלון המהדהד בפיינל פור. למרות השיטה הבעייתית שדי לא עולה בקנה אחד עם התוצאות עליהן עמלנו כל העונה והן מתנקזות לערב אחד או שניים - עדיין אני לא חושבת שמועדון בסדר הגודל שלנו אמור ליפול ברגעים כאלה מול קבוצות שלא משנה מי מאמן או מי משחק בהן - נחותות מאיתנו בסופו של דבר.
אני סומכת על ההנהלה שתמהר להתכנס ולקבל את ההחלטות הרלוונטיות ויפה שעה אחת קודם. צריך לתת גב וקרדיט לצוות המקצועי בכל שלב ובכל עת, אבל יש להגביר את הפיקוח על החופש הבלתי מוגבל שניתן להם. קשה להרים קבוצת כדורסל של ממש ללא מוביל כדור אמיתי, שינהל את העניינים - ובטח שלא תשובה הולמת לכל קבוצה שיש לה טיפה מאסה מתחת לסלים. נכון, תמיד כיף לראות את שחקני החוץ שלנו מצליחים נהדר במיס מצ'ים, ובאים לפוסט - אפ בתזמון מושלם, אבל זה מעט מדי ומוגבל מדי. גם אם פיל ג'קסון על הקווים אני לא חושבת שניתן לסחוב כך עונה שלמה. לכן, שמחתי לגלות שמעמדו של המאמן מתערער, שעוזרו בהחלט בדרך החוצה. גם בסגל השחקנים צפוי רענון של ממש וזה בהחלט משמח אותי, כי מדובר בפעולה מתבקשת. אלן אנדרסון לא יכול להוביל קבוצה, אתם זוכרים את הטיפשים שעוד העזו להגיד בתחילת העונה שמדובר בתואם פרקר? זה לא מגוחך? מה שעוד יותר מגוחך זה עניין מוביל הכדור. וויז רכז? פרקינס? אלוהים, איך שאני מתגעגעת לשאראס. אפילו למקדונלד. יודעים מה? תנו לי תואם קורן אמישה ואני בעננים. את זה שצ'אק אידסון אמור להשאר אני בהחלט מקבלת. היו לו כמה וכמה רגעים יפים העונה, ואני חושבת שבלט מהם שיש בו הרבה כדורסל והוא עדיין בוסרי משהו. הוא ראוי לקבל צ'אנס לעונה נוספת. לאזמה ופישר מאידך, שיעלו על הטיסה הראשונה למקום ממנו באו. ברור שגם קיים צורך של ממש להגביר את הזהות הישראלית של המועדון. פניני חמוד, דרק אלוהים - אבל יניבי ממש לא מתאים. אני הייתי מחזירה את טל בהזדמנות ראשונה. אני חושבת שגם זו הזדמנות של ממש עבור כולנו למחול ליותם, ואולי לתת לו צ'אנס נוסף. מה אתם אומרים? מעבר לזה, בכל הנוגע לישראלים, אני לא רואה בליגה שחקנים נוספים שיכולים ללבוש את חולצת המועדון בגאווה. אולי כדיר? אני לא בטוחה. בכל אופן, חשוב לברך את הגליל, ולהשלים עם המפלה. זוהי השיטה, זו הדרך ונכבד אותה. לפחות לא איבדנו את האליפות לבית"ר מגדל. והאמת היא שקשה לזכות בכל כך הרבה בעונה אחת. קטמון לוקח אליפות ליגה ג', בית"ר מגיש אליפות להפועל ת"א בכדורגל, ובכדורסל מפקשש הזדמנות נדירה. אחלה שנה. פשוט חלום.
אשמח להתייחסות על הפרק המקצועי של הדברים.
|
 |
|
הענף המיותר הזה  |
|
|
|