פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הענף המיותר הזה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  הענף המיותר הזה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הענף המיותר הזה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  01:21:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח נשמה - אני נגד ?
אני אוהד הפועל ירושלים על כל מחלקותיה, וכואב את אובדן הזהות בכדורסל. להיכל באתי לעזור לעמרי בדוכן. החלטתי להיכנס בסופו של דבר, כי אני עדיין אוהד. די נגעלתי. אבל זה פוסט אחר.

נערך על ידי - קראנקו ב-28/05/2010 01:22:26
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  02:03:12  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גליל גלבוע, קבוצה נטולת זהות, הביאה אותה במשחק ענק, עם עידוד אדיר של כמה מאות מאוהדי הגרעין הקשה של קבוצת הכדורסל (שרובם מגיעים גם לקטמון). יום גדול.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  02:05:56  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה פוסט אחר, קראנקו?
למה?
ספר, ספר לחברים שלנו פה על היחס המזלזל מצד "אוהדי" "הפועל" ירושלים שהגיעו ביום שלישי להיכל ונתקלו בדוכן של קטמון - ספר להם על ההתנשאות, על תאוות הניצחונות המעוורת, על ה"כדורגל זה לא אנחנו".
ספר, מה יש. אין במה להתבייש. זה הפרצוף הדוחה של מחלקת הכדורסל, וזה הפרצוף הדוחה של אוהדיה.
ספר, ספר. דווקא מעניין אותי לשמוע.
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  02:12:35  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה כותב בנושא ששמו הענף המיותר הזה עם "אוהדים" שמצקצקים על הפועל וכואב אנשים שלא אוהבים כדורגל? סופית אתה טיפש גמור.
מישהו ראה את השלט של קטמון במשחק? אנחנו הפנים של הפועל ירושלים, בכל הענפים, תאכל את הלב.

נערך על ידי - סאסי מת ב-28/05/2010 02:17:38
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  02:28:47  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי מת, יש חבורה נהדרת של חבר'ה שאוהדים את הפועל כדורסל + קטמון, מבינים עניין, זהות וכיוצא באלה.הכל נכון. אבל היא מיעוט. כנס למציאות.
יאפים זבאלות שיושבים עם הילדים, מקבלי הזמנות ממגדל, ביתרי"ם בדרות שונות וילדי כאפות שלא אוהבים לקלל שולטים ביציעים, בפורום ובאיך הקבוצה נראית מחוץ לפארקט. תתעורר. תפסיק להשתמש ב"אי הפועל כדורסל" כתירוץ לעיוורון הזה.

נערך על ידי - קראנקו ב-28/05/2010 02:34:14
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  02:50:03  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בקטמון יש טרמפיסטים שלא מבינים זהות כדורגל או הפועל ירושלים, יאפים עם ילדים שמשחקים כדורגל ביציע באמצע משחק וילדי כאפות שלא אוהבים לקלל יש במאות, אני לא בודק בציציות של כל אחד מי שבא ברוך הבא, את הפועל ירושלים אני לא אפסיק לאהוב לעולם וכמוני המון אוהדים נוספים מהכדורגל הרבה יותר ממה שאתה מתאר פה.
אני לא אומר שאין בעיות בקבוצה אבל הפועל זה עד המוות , זה המהות של להיות אוהד, גם אם יש לה אוהדי מכבי בפורום פועלים....

נערך על ידי - סאסי מת ב-28/05/2010 03:28:05
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  03:00:08  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

סאסי מת, יש חבורה נהדרת של חבר'ה שאוהדים את הפועל כדורסל + קטמון, מבינים עניין, זהות וכיוצא באלה.הכל נכון. אבל היא מיעוט. כנס למציאות.
יאפים זבאלות שיושבים עם הילדים, מקבלי הזמנות ממגדל, ביתרי"ם בדרות שונות וילדי כאפות שלא אוהבים לקלל שולטים ביציעים, בפורום ובאיך הקבוצה נראית מחוץ לפארקט. תתעורר. תפסיק להשתמש ב"אי הפועל כדורסל" כתירוץ לעיוורון הזה.

אני לא נמנה מאוהדי הפועל ולמען האמת אני גם לא מכיר יותר מידי את אוהדי הקבוצה החדשים מאז נפרדתי מהיציע אי שם בקדנצית אדלשטיין הראשונה שסיימו את תקופת הזהות של הקהל עם הקבוצה.
אני חושב שהבעיה של הפועל כדורסל היא אובדן הזהות.
החל מאי זהות של שחקני הקבוצה עם הקבוצה ואני לא מדבר רק על שחקני בית. היו בהפועל לא מעט שחקנים חוץ מעדי גורדון שאולי לא גדלו בקבוצה אבל היו מזוהים איתה כמו דני גוט, ארז חזן ואולי אפילו ברק פלג, שלא לדבר על זרים שהפכו אדומים כמו בילי תומפסון יוברט רוברטס ונוריס קולמן.
אלו שחקנים שאני זוכר מהתקופה שהייתי והם היו אדומים אני לא רואה הקבוצה מישהו כזה למעט אולי אורי קוקיה שהוא אוהד אדום לפני שהיה שחקן אבל זה אחד מ-12 ובטח שנה הבאה הוא ישוחרר.
אני לא רואה את שרון ששון או מישהו אחר מהשחקנים בוכה בהפסדים (אולי רק על זה שהלך הבונוס) כמו שגוט גורדון ואחרים עשו וגם זה נעשה אחרי שהם התאבדו על המגרש.
ועל עלה התאנה הביתי (והמשפחתי) נעימי? איפה הוא ואיפה שחקני הבית שהיו לקבוצה כמו שפע, פפי.
בנוגע להנהלה מקום שלא מכבד את השחקנים שהוא מגדל לא ראוי שאוהדיו יכבדו אותו. חוץ מנעימי איזה שחקן בית קיבל צאנס?
שימו לב לגליל גלבוע (אכן הכלאה מגעילה המבזה את שם הקבוצה המקורית) המאמן וההנהלה הלכו על שחקנים ישראליים חלקם צעירים נתנו להם גב במשך שנתיים ויצא להם עונה מדהימה. כשלשחקנים אכפת מהקבוצה לאוהדים כיף לראות את הקבוצה ולא משנה כמה מפסידים.
אני בטוח שרוב בני גילי היו מעדיפים בכל רגע לוותר על שנות העושר של העשור האחרון ולחזור לעונה הקסומה ההיא עם פפי בילי רדנקו ג'וני ויוברט רובטס היינו קבוצה קטנה ענייה אבל היה כיף להיות בכל משחק ובמיוחד במשחק האחרון שקיבלנו בראש ממכבי ראשון ו2300 צופים עומדים ונותנים כבוד לקבוצה שלהם שנתנה עונה מדהימה (וסיימה במקום השביעי!)
אולי הבגרות או הזכרונות התמימים מדברים מהגרוני אבל אין סיבה שמה שמצליח בגליל לא יצליח בירושלים - התשובות אצל דני

נערך על ידי - eyal ב-28/05/2010 03:00:28
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  03:24:22  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד הדברים המסכונים בהפועל קטמון זה מלחמות בתוך הבית. אנחנו מנסים לייצר כאן שתי קבוצות: אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל וקבוצת אין הפועל בכדורסל. אני שמחתי מאד לראות את השלט של קטמון בנוקיה ביום שלישי. זה מחמם את הלב. חוסר הזהות של חלק מהכותבים כאן לא מנע מהם לנצל את ההזדמנות ולמכור מניות בפיינל פור. בואו נחליט: אנחנו רוצים לאהוב את אחותינו מהכדורסל, לשיר שירי קטמון בנוקיה להביא את הגביע לטדי נגד עמישב או שאנחנו רוצים להמשיך לקטר על דני קליין והכסף הצהוב. כל אלו שמתנגדים לקשר עם הכדורסל מוזמנים להביא באסיפה הקרובה הצעה להתנתק מהכדורסל באופן מולחט. אם לא אז תפסיקו לקשקש על אין הפועל כדורסל. אני סבור שקבוצת הכדורסל שאותה אני אוהב מאד היא פתח ליצירת אוהדים רבים לקטמון ואם נמשיך לעלות טיעונים חריפים נגד הכדורסל אפילו בפורום הזה אנחנו מסתכנים בכך שהגרעין של אוהדי הכדורסל הקוקסינלים עלול לזרוק את השלטים של קטמון מיציעי הכדורסל.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  03:44:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פה אנשים קטנים ולא רלוונטיים. זה פורום האוהדים של הפועל ירושלים. אותי מעניינת הקבוצה בכל הענפים. כדורגל, כדורסל, כדורעף, קטרגל, מחניים ודוקים. לא מעניין אתכם כדורסל, אל תקראו ותגיבו על זה. מכבי הפסידה אליפות, תנו לאנשים לשמוח בלי להצטרך להזכר שאתם חלק מאיתנו. די

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  06:31:46  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדוכן בפינל פור הכניס להפעל קטמון קצת מנויים?
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  08:59:27  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

יש פה אנשים קטנים ולא רלוונטיים. זה פורום האוהדים של הפועל ירושלים. אותי מעניינת הקבוצה בכל הענפים. כדורגל, כדורסל, כדורעף, קטרגל, מחניים ודוקים. לא מעניין אתכם כדורסל, אל תקראו ותגיבו על זה. מכבי הפסידה אליפות, תנו לאנשים לשמוח בלי להצטרך להזכר שאתם חלק מאיתנו. די

תראה את הכותרת של הדיון הזה, תראה את ההודעה הראשונה. לא מעניין אותך, אל תכנס לפה. אתה בטח לא רוצה שאנחנו נגיד לך על מה לכתוב ועל מה להגיב, בו לא תחנך אותנו. אני רק שומע כמה האנשים האלה קטנים ולא רלוונטים, ובכל דיון אני רואה עוד ועוד אנשים שמדברים על בעית הזהות שקיימת בקבוצת מגדל כבר עשר שנים. אז לא רלוונטי תגיד לאמא שלך, חוצפן קטן.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  09:01:55  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

אחד הדברים המסכונים בהפועל קטמון זה מלחמות בתוך הבית. אנחנו מנסים לייצר כאן שתי קבוצות: אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל וקבוצת אין הפועל בכדורסל. אני שמחתי מאד לראות את השלט של קטמון בנוקיה ביום שלישי. זה מחמם את הלב. חוסר הזהות של חלק מהכותבים כאן לא מנע מהם לנצל את ההזדמנות ולמכור מניות בפיינל פור. בואו נחליט: אנחנו רוצים לאהוב את אחותינו מהכדורסל, לשיר שירי קטמון בנוקיה להביא את הגביע לטדי נגד עמישב או שאנחנו רוצים להמשיך לקטר על דני קליין והכסף הצהוב. כל אלו שמתנגדים לקשר עם הכדורסל מוזמנים להביא באסיפה הקרובה הצעה להתנתק מהכדורסל באופן מולחט. אם לא אז תפסיקו לקשקש על אין הפועל כדורסל. אני סבור שקבוצת הכדורסל שאותה אני אוהב מאד היא פתח ליצירת אוהדים רבים לקטמון ואם נמשיך לעלות טיעונים חריפים נגד הכדורסל אפילו בפורום הזה אנחנו מסתכנים בכך שהגרעין של אוהדי הכדורסל הקוקסינלים עלול לזרוק את השלטים של קטמון מיציעי הכדורסל.

את ההצעות שלך אני מאז ומתמיד הכי אוהב. באסיפה הקרובה נציע להתנתק ממגדל? מה זה אומר? שלא נקבל מהם את המיליונים שהם נותנים לנו? שמי שהולך למשחק במלחה לא יכנס לאוניברסיטה? מה יהיה עם ההצעות שלך?
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  09:18:16  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה יהיה איתך? לא הבנת את מה שהצעתי אז אסביר שוב: אם כל אוהדי "אין הפועל כדורסל" נגעלים מהקבוצה ולא רוצים קשר איתם אז תציעו באסיפה ניתוק מוחלט מהכדרוסל. משמעות הניתוק ברורה - אין דוכנים במשחקי הכדורסל. אין אירוח הקבוצה עם הגביע במשחקים שלנו. ויש עוד הרבה הרבה אפשרויות לאין שיתוף פעולה.להזכירך קבוצת הכדורסל התעלמה מהסאדרים אחרי הגביע למרות שהם חיכו להם בטדי. אולי תראו להם הדרך בחזרה. אני בטוח שאין לכם רוב לדבר הזה, בטח בהנהלה, אז כל עוד אתם מיעוט מספיק עם הצביעות.
נ.ב. כל הודעה שלך בסגנון גורמת לי לחשוב על עוד הצעה לטובת הפועל קטמון.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

את ההצעות שלך אני מאז ומתמיד הכי אוהב. באסיפה הקרובה נציע להתנתק ממגדל? מה זה אומר? שלא נקבל מהם את המיליונים שהם נותנים לנו? שמי שהולך למשחק במלחה לא יכנס לאוניברסיטה? מה יהיה עם ההצעות שלך?

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  10:07:23  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לטעמי, בסופו של דבר זה מתנקז למקום אחד. לכמה חבר'ה, כאן, למרבה המזל מעטים, שיש להם תחביב לפגוע ולהעליב אוהדים של הקבוצה שהולכים גם לכדורסל ואוהבים בכל ליבם את שתי הקבוצות (ושרובם ככולם שותפים לביקורת על קבוצת הכדורסל!). מאוד פשוט, גם אם זה נעשה ברוממות אידאולוגיה. ואחרי שהם מחרבים כל אשכול מסכן על כדורסל יש להם גם דרישה מאנשים שלא להגיב להם.  יש בזה משהו לא נעים ואם המטרה היא לגרום לאוהדים רבים וטובים להתרחק מהפורום הזה זה די מצליח. ושוב - יש הבדל בין למתוח ביקורת לגיטימית לבין השפריצים של השנאה והבוז שרצים כאן והופכים את השהות פה לפחות נעימה.  אני חייב גם לציין שדווקא השנאה והדורסנות הזו הם שמרגישים לי רחוקים מהרוח של הפועל שהייתי רוצה לראות.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  11:01:29  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

לטעמי, בסופו של דבר זה מתנקז למקום אחד. לכמה חבר'ה, כאן, למרבה המזל מעטים, שיש להם תחביב לפגוע ולהעליב אוהדים של הקבוצה שהולכים גם לכדורסל ואוהבים בכל ליבם את שתי הקבוצות (ושרובם ככולם שותפים לביקורת על קבוצת הכדורסל!). מאוד פשוט, גם אם זה נעשה ברוממות אידאולוגיה. ואחרי שהם מחרבים כל אשכול מסכן על כדורסל יש להם גם דרישה מאנשים שלא להגיב להם.  יש בזה משהו לא נעים ואם המטרה היא לגרום לאוהדים רבים וטובים להתרחק מהפורום הזה זה די מצליח. ושוב - יש הבדל בין למתוח ביקורת לגיטימית לבין השפריצים של השנאה והבוז שרצים כאן והופכים את השהות פה לפחות נעימה.  אני חייב גם לציין שדווקא השנאה והדורסנות הזו הם שמרגישים לי רחוקים מהרוח של הפועל שהייתי רוצה לראות.

פגרה.מצ'עמם.באמאש'ך רק לא צנזורה בפורום.
אתה מספיק אינטלגנטי להבין שהדברים נכתבים מכאב גדול.על אהבה וגאווה גדולה שהקבוצה ההיא, של שנות ה- 90 ,העניקה לאוהדי הפועל בירושלים .
ומה לעשות בעשור האחרון ,האומלל ,הקבוצה שינתה פנים צורה וצבע.אז כל אחד מתמודד עם הביקורת אחרת(לכולם יש אמרת) יש כאלו שעזבו ושונאים,יש כאלו שעזבו ועוקבים בבוז ויש כאלו שהקבוצה היא סוג של נצרת עילית עבורם ויש כאלו שמסבירים למה כן. הכול לגטימי !!!
רק תנו לכולם את האפשרות לכתוב מה שהם רוצים בלי שיקולי תועלת או לחשוב פעמיים במי אני עלול לפגוע ומי לעזאזל יעלב.כולה פורום.
בקיצר,יש מצב שדני קליין מתפטר ומחזיר לי את הקבוצה ?

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הענף המיותר הזה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07