פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הענף המיותר הזה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  הענף המיותר הזה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הענף המיותר הזה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:17:07  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברח לי השם שלו, אבל לא חשבתי שהוא יכול להוציא ממני שמחה כזאת.

איזה כיף לראות לא את מכבי ולא את עירוני מגדל זוכות, תודה לך גליל.

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:19:46  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון. מה שבאמת משמח בכל הסיפור הזה, זה דני קליין שיושב עכשיו בבית בכורסה, רואה כיצד הצדק נעשה.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:19:59  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי עומדת בזכייה של מגדל. בשנים האחרונות אני אוהדת מכבי ת"א בכדורסל, ואם כבר לאבד תואר - אז לא למגדל ולקליין הארור. יום עצוב אך עם נחמה.
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:32:45  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף!!!!!!!!!!!!
לא ייאמן ודווקא מקטש כל הכבוד!
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:46:15  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה תענוג מושלם.
קבוצה אדומה, עם נשמה ישראלית, מגובשת, חוגגת על הפרצוף של פיני הבהמה.
לפני שנתיים זכיתי להיות בהיכל כשחולון עשו את זה. הערב לצערי זה לא יצא, ועדיין, גם מהספה בבית: אין שמחה יותר גדולה מלראות את מכבי מפסידים תואר, חוץ מלראות את מכבי מפסידים תואר לקבוצה שהיא לא מגדל ירושלים.

נערך על ידי - אבו אדהם ב-27/05/2010 23:48:23
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:54:35  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף סוף נגמר הכדורסל.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/05/2010 :  23:57:19  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיף שמכבי הפסידה, ואתם חבורת נקניקים.
נשמה ? יא אבו - חומוס נחות ? קבוצה שכמו באמריקה, העבירה במהלך חזירי את הפרנצ'ייז שלה 100 קילומטר והחליפה קהל ומגרש ביתי בשביל כסף.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:05:09  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאני אזכיר לך, קראנקו יקר, מה דני קליין הבהמה עשה בשביל כסף?
הלך לבית"ר. וזייף דרכונים. והתנהג כמו אחרון השמעון מזרחיים. ושכח שהקבוצה שלו אמורה להיות אלטרנטיבה, ולא ערימת גועל נפש מתנשאת.

אז סלח לי אם אני מעדיף את מאמצי ההישרדות הראויים לציון של חיים אוחיון ועמית גל.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:23:59  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום עצוב ???
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

לא הייתי עומדת בזכייה של מגדל. בשנים האחרונות אני אוהדת מכבי ת"א בכדורסל, ואם כבר לאבד תואר - אז לא למגדל ולקליין הארור. יום עצוב אך עם נחמה.

עבור לתחילת הדף

fego7 fego7 מנותק

70 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:27:40  הצג פרופיל שלח ל- fego7 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי במקום לקרוא לקבוצה "מגדל" ולקלל את דני קליין knv לא לנסות לשנות את המצב?

הקמנו את הפועל קטמון ירושלים, אז למה שלא ננסה לשנות את המצב גם בכדורסל?

נראה כי בשנים האחרונות אוהדי הפועל בכדורסל נהנים מהמצב הקיים ומהספונסרים הבית"רים, אבל לא הגיע הזמן לשנות את זה?

נערך על ידי - fego7 ב-28/05/2010 00:29:40
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:29:59  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאמצי הישרדות ראויים לציון מה אתה צוחק עלי?
הישרדות של שני עסקנים שהרסו קבוצה עם מסורת וקהילה חזקה והקימו ישות עם עדיפות תקציבית בגלבוע.
מאתיים אדומים היו בנוקיה חצי מהם אוהדים של הפועל ירושלים. הקהל מכפר בלום לא יגיע גם אם הם יזכו בעוד חמש אליפויות.

רק הפועל ירושלים, צהובים ובוגדים תמותו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:35:17  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שאני אזכיר לך, קראנקו יקר, מה דני קליין הבהמה עשה בשביל כסף?
הלך לבית"ר. וזייף דרכונים. והתנהג כמו אחרון השמעון מזרחיים. ושכח שהקבוצה שלו אמורה להיות אלטרנטיבה, ולא ערימת גועל נפש מתנשאת.

אז סלח לי אם אני מעדיף את מאמצי ההישרדות הראויים לציון של חיים אוחיון ועמית גל.

הכל נכון. והרבה הרבה יותר גרוע. ועדיין, להעדיף קבוצה אחרת ? מילא הייתם\היינו עושים משהו. הפועל כדורסל מגעילה אותי כבר שנים. להקיא. ואני כותב את זה בצ'ה כבר שנים. כמעט לבד. ורב שם עם כל הקוקסינלים. אבל לא תתפוס אותי מעדיף קבוצה קיקיונית של 2 עסקנים (מוכר לך ?) על פניה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:39:17  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום כזה הכל שטויות.הפועל או כפי שאוהבים לקרוא לה פה מגדל .גליל עליון או ההכלאה המוזרה גלבוע-גליל.כל זה בטל בשישים מול הפרצוף הזועף של שמעון והשמחה לאיד לפיני גרשון.חג שמח.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  00:57:11  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!מכבי זונה!!!!
חברי אין הפועל כדורסל. בחייאת דינק, יום חג היום, מכבי הפסידה אליפות לקבוצה אדומה. תשמרו את כל היללות שלכם לפגרה הבאה ותתנו לשמוח כמו שצריך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  01:08:37  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם קלי ולאסלו. יום חג היום, פשוט ככה! כמו שביום העצמאות לא מתחילים לריב על איזו מדינה זו וכיו"ב כי יש 364 יום לעשות את זה כך גם היום - יום אדיר ומשמח.
קראנקו - אתה נגד הפועל כדורסל אבל היית בהיכל ביום שלישי.. לא כל כך מבין..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/05/2010 :  01:17:44  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז שימון מזרחי התאבד או עוד לא?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם הענף המיותר הזה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07