פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מקומונים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  22:22:19  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

רעיון: אני מציע שהנהלת הקבוצה תקיים מסיבת עיתונאים. זה יכול להיות עכשיו, זה יכול להיות ערב פתיחת העונה וזה יכול להיות בכל עיתוי אחר. למסע"ת נזמין את כל גורמי התקשורת בעיר ונסביר להם אחת ולתמיד את עמדתינו בכל הקשור להפועל סא"דר ירושלים. להסביר לעיתונאים שהמונח איחוד הוא לא נכון ויש להוציא אותו מהלקסיקון. להסביר לעיתונאים שסאסי לא בחוץ כמו שהם מקפידים לציין. לדעתי חלק מהעיתונאים סובלים מבורות. הם לא מבינים מה אנחנו באמת רוצים. במקרה הגרוע וזה לא יעזור בכלל, לפחות נדע שלא מדובר בבורות אלא באינטרסים.

לדעתי יש לחברי ההנהלה דברים יותר חשובים כרגע מליזום מסיבת עיתונאים לגבי הסברת עמדתנו. אני לא חושב שהעמדה של המקומונים גורמת לנו נזק ממשי, ללא קשר אם היא נובעת מבורות או מאינטרסים.

לדעת,הרבה יותר חשוב להשקיע אנרגיות בגיוס אוהדים וספונסרים ובהכנות לעונה הבאה. מי שירצה להזיק לקבוצה יעשה את זה גם אם תהיה מסע"ת מסודרת.

וכרגילף, תודה קלי על הסריקה
סתרת את עצמך. תפקידם של חברי ההנהלה הוא לגייס אוהדים וספונסרים ? חלק מהגיוס קשור ביחס ישיר לדיווחים של התקשורת המקומית. התקשורת הירושלמית (גם המקומונים וגם הרדיו) עושה לנו נזק ומרחיקה אוהדים וספונסרים. כמובן שלא אוכל להוכיח זאת אבל אין לזלזל בדבר הזה שנקרא תקשורת. יש לו כוח רב מאד והשפעה גדולה על הציבור.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  22:27:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי הכתבה הקטנה בכל העיר, מסתבר שגם ניצן גולן סגר לעונה הבאה. בינינו, אני לא השתכנעתי שהוא מתאים לליגה גבוהה יותר, אבל אני מוכן לקבל שליאור מבין יותר ממני בכדורגל ומקווה שחששותיי יתבדו.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  22:58:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
סתרת את עצמך. תפקידם של חברי ההנהלה הוא לגייס אוהדים וספונסרים ? חלק מהגיוס קשור ביחס ישיר לדיווחים של התקשורת המקומית. התקשורת הירושלמית (גם המקומונים וגם הרדיו) עושה לנו נזק ומרחיקה אוהדים וספונסרים. כמובן שלא אוכל להוכיח זאת אבל אין לזלזל בדבר הזה שנקרא תקשורת. יש לו כוח רב מאד והשפעה גדולה על הציבור.

אני לא מבין גדול בתקשורת, אבל קשה לומר את זה על שרצקי. במקרה הזה אני סומך עליו ועל חברי ההנהלה שידעו מתי ולמי להתראיין ומה להגיד. אם הם חושבים שזה במקום לעשות מסע"ת, אז למה לא. אבל באמת שקטונתי להמליץ להם על זה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  23:13:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

רעיון: אני מציע שהנהלת הקבוצה תקיים מסיבת עיתונאים. זה יכול להיות עכשיו, זה יכול להיות ערב פתיחת העונה וזה יכול להיות בכל עיתוי אחר. למסע"ת נזמין את כל גורמי התקשורת בעיר ונסביר להם אחת ולתמיד את עמדתינו בכל הקשור להפועל סא"דר ירושלים. להסביר לעיתונאים שהמונח איחוד הוא לא נכון ויש להוציא אותו מהלקסיקון. להסביר לעיתונאים שסאסי לא בחוץ כמו שהם מקפידים לציין. לדעתי חלק מהעיתונאים סובלים מבורות. הם לא מבינים מה אנחנו באמת רוצים. במקרה הגרוע וזה לא יעזור בכלל, לפחות נדע שלא מדובר בבורות אלא באינטרסים.

תעשה טובה, תפסיק להציק עם הצעות לא חכמות ולא מועילות.

לדעתי יש לחברי ההנהלה דברים יותר חשובים כרגע מליזום מסיבת עיתונאים לגבי הסברת עמדתנו. אני לא חושב שהעמדה של המקומונים גורמת לנו נזק ממשי, ללא קשר אם היא נובעת מבורות או מאינטרסים.

לדעת,הרבה יותר חשוב להשקיע אנרגיות בגיוס אוהדים וספונסרים ובהכנות לעונה הבאה. מי שירצה להזיק לקבוצה יעשה את זה גם אם תהיה מסע"ת מסודרת.

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 22/05/2010 :  00:00:23  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי מלכה היקר:
לא אפסיק להציק ואמשיך להציע רעיונות שבעיני הם חכמים. תרגיע!
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

תעשה טובה, תפסיק להציק עם הצעות לא חכמות ולא מועילות.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/05/2010 :  22:52:16  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע אם אני תומך בה, אבל זו הצעה ראויה לדיון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מקומונים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07