פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דוכן גיוס חברים לעמותה בפיינל פור

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דוכן גיוס חברים לעמותה בפיינל פור
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דוכן גיוס חברים לעמותה בפיינל פור נושא הבא  

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  01:53:49  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים,
ביום שלישי, 25.5 משעה 16:30, אציב דוכן לגיוס דמי חבר מחוץ לנוקיהו בעיר השוכנת מצפון ליפו. אצטרך מספר חברים נוספים שיעזרו בעבודה חשובה זו. זה אמור להיות כר נוח לגיוס כך שכל אחד באמת יכול להשפיע.
מי שיכול לעזור, נא לפנות אליי:
054-4651387
omri@katamon.co.il

יאללה הפועל!

נערך על ידי - ועדה מסדרת ב-20/05/2010 18:53:03

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  15:50:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דוכן לגיוס מה?
אני מכיר חברות בעמותה.. מה זה המניות הזה?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 20/05/2010 :  18:54:58  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד לא קיבלתי אף פניה בעזרה בדשוכן בפיינל פור. זה יותר חשוב מלהגיב לגולה נאמן. עזבו אתכם משטויות.
מי בא איתי לנוקיהו? מה עם איזה ספונסר חדש? איזה שלט קטן? מישהו עוד לא חידש חברות?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 20/05/2010 :  21:43:13  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

עוד לא קיבלתי אף פניה בעזרה בדשוכן בפיינל פור. זה יותר חשוב מלהגיב לגולה נאמן. עזבו אתכם משטויות.
מי בא איתי לנוקיהו? מה עם איזה ספונסר חדש? איזה שלט קטן? מישהו עוד לא חידש חברות?

אני לא חידשתי חברות עדיין, אני מחכה לאספה לראות כמה תעלה חברות בעונה הבאה, זה מאוד משמעותי לי אם אני אעשה אחת או שתיים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 20/05/2010 :  22:05:17  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

אני יכול לעזור. כתבתי לך הודעה פרטית, עסקן יקר

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 20/05/2010 :  23:59:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אוכל לעזור בגמר, אם אינשאלללה נעלה!
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  09:46:29  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתכנן להגיע עם ההסעות, אם אגיע מספיק מוקדם אבוא לעזור.
בכל מקרה אני מביא איתי צ'ק.
עבור לתחילת הדף

715 הודעות

נשלח - 24/05/2010 :  08:57:09  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקפיץ את ההודעה. יאללה להירתם.
והאם מישהו מגיע עם רכב פרטי מוקדם כדי להביא את הדוכן ואותי?
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דוכן גיוס חברים לעמותה בפיינל פור נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07