| משתמש |
מקומונים  |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 20/05/2010 : 13:12:13
|
מה חגיגה? די לחגוג! החגיגה היחידה בימים אלה היא ללחוץ על הלינק להצטרפות ולמלא את הפרטים, ואז להביא עןד שניים-שלושה לעשות את זה. עכשו, מייד, ללא שהיות - זה קל, פשוט, נוח, סבבה
כשיהיו לנו מאתיים נרשמים תוך כמה ימים נדבר...
|
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 20/05/2010 : 19:43:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן
להחתים מייד!!!
http://www.itfc.co.uk/page/ProfilesDetail/0,,10272~46161,00.html
בגלל הגובה או בגלל החיוך?
צחוק צחוק. גם אני צוחק. וגם הקבוצה שיש לה את השחקן הזה יכולה להרשות לעצמה לצחוק. בגיל 16 הוא חלוץ מרכזי מרשים כבר היום. השחקן הצעיר ביותר לשחק בבוגרים של Ipswich Town ביותר ממאה שנות היסטוריה (וכן היו להם הרבה שחקנים גדולים). כל הקבוצות הגדולות באנגליה רוצות להחתים אותו.אז בסדר,קצת הגזמתי אבל מותר לחלום.....בכל אופן הוא יצטרך להסתפק בקריירה בפרימייר ליג באנגליה ולא בליגה ב' אצלנו.... |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 06:26:47
|
אין לי סורק, אבל הספקתי כבר לקרוא בידיעות ירושלים "ראיון" נרחב עם ויקטור יונה. זהו בית ספר לעיתונות גרועה - ל"כתב" אין מושג או חשק לעמת את יונה עם העובדות, והוא מאפשר לו לשקר ללא הפסקה, כמעט בכל מילה.
הכי בוטה: יונה מסביר איך הוא עזב את הפועל, וכמה חבל שהוא עזב את הפועל, ואם הוא היה יודע שזה המצב הוא לא היה עוזב את הפועל... כאילו הוא החליט לעזוב מרצונו הטוב. בהמשך שואל אותו הכתב מה מעמדו בהפועל והוא עונה: "כרגע אני בחוץ. הקבוצה היא מאה אחוז של סאסי. הגשתי על זה ערעור אבל עוד לא קיבלתי תשובה". רגע, ערעור על מה? ולמי? הרי "החלטת", עלכ, לעזוב את הפועל? לכתב לא אכפת
יונה מספר שהוא שיפץ את יד המורה בכספו. יונה מספר שהוא קיבל את הפועל עם 3.5 מיליון שקל חובות ו"היום אין חובות כאלה" (וואללה, נכון - הם כבר מגיעים ל 6 מיליון שקלים). אף מילה על הבוררות של דרורי שמאשימה את יונה בהעברת כמעט שלושה מיליון מקופת הקבוצה לכיס הפרטי. אף מילה על דוח מבקר המדינה שמאשים את יונה בגניבה פלילית. כל הכבוד ל"כתב"
ויונה גם חושף את תוכניתו איך להשאר בליגה - לא ביטול הירידות, אלא איחוד בין הכח והפועל רמת גן ישאיר את סאדר!
ורוב מה שהוא אומר על קטמון לא שווה יריקה, כמוהו. וממילא אתם יכולים לנחש: "יונתן כהן יותר טוב? גיא לרר יותר טוב? אורי שרצקי יותר טוב? למה, כי השם שלהם אשכנזי?" (נדמה לי שכהן ולרר הם לא בהנהלה, ודוקא אחד אשר גולה דוקא כן), כמה חבל שאני מכיר אישית את האחיות שלו, כי אחרת היה לי מה להגיד עליהן, ובבמרוקאית. אבל גם הפתגם הפלסטיני מתאים כאן: מהתחת של הצירעה הזאת, דבש כבר לא ייצא
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 07:04:29
|
באופן "מפתיע" גם ב"העיר-כל העיר" יש ראיון/שיחה שערך ניר גרוסמן עם ויקטור. הצניעות ממש מתפרצת בכתבה: "דבר אחד אני יודע לעשות טוב מאד וזה כדורגל. לנהל את הקבוצה כמו שצריך בתקציב נמוך. ....אם הייתי נשאר בהפועל, אני מבטיח שלא רק שהקבומה היתה נשארת ליגה, היא גם היתה מגיעה לפלייאוף העליון". [אגב מבחינה לשונית דקדוקית יש כאן שימוש מופלא בלשון עבר בזמן עתיד - אם הייתי נשאר - אני מבטיח - אין ספק שזה משפט לבחינת הבגרות בלשון עברית].
ולגבי קטמון: בתשובה לשאלה: אולי אתה [יונה] תגרום לאיחוד עם קטמון שיציל את הפועל? - "איזה קשרים יש לי עם קטמון? הרי התנאי שלהם לחזרה להפועל היה ויקטור וינה בחוץ. אז הנה אני לא בהפועל כרגע ואני חושב שיש מקום לאיחוד. זה יכול להיות הדבר בכי גדול שיש, מפני שאם הוא לא יתבצע חבל על הזמן של הפועל. יותר מזה, אני אגיד לך, האיחוד הזה הוא הכרחי וכמובן מתבקש. אם יקרה דבר כזה אני נשאר בחוץ ורק אאחל להם הצלחה".
ואפרופו איחוד, שי אהרון מצוטט בידיעה אחרת באותו מקומון שעד שובו של ע. סאסי מחו"ל הוא [שי] חושב איך מתאחדים עם קטמון ואומר: "זה מרוקן אותי נפשית. כשעמוס יחזור אפעל להושיב את שני הצדדים סביב שולחן אחד. כבר לא מעניין אותי לשחק כדורגל או לקבל תפקיד כזה או אחר. מעניין אותי לבוא לטדי ולראות 1500, 2000 אוהדים שלנו יחד". |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/05/2010 13:05:01 |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 12:40:23
|
| למה ויקטור יונה בכלל חשוב ? אין לו בעלות על הקבוצה ולכן הוא לא משמעותי יותר. שיגיד מה שהוא רוצה. בחלק מהדברים אגב הוא צודק. הוא בטח מנהל טוב יותר מגיל רז וקודמיו. לשי אהרון יש לי הצעה - אתה רוצה לראות 1500 2000 אדומים ביציע ? בוא לקטמון. זה נשמע כאילו שיש פה הזדמנות לא רעה להביא אותו. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 13:30:55
|
| רעיון: אני מציע שהנהלת הקבוצה תקיים מסיבת עיתונאים. זה יכול להיות עכשיו, זה יכול להיות ערב פתיחת העונה וזה יכול להיות בכל עיתוי אחר. למסע"ת נזמין את כל גורמי התקשורת בעיר ונסביר להם אחת ולתמיד את עמדתינו בכל הקשור להפועל סא"דר ירושלים. להסביר לעיתונאים שהמונח איחוד הוא לא נכון ויש להוציא אותו מהלקסיקון. להסביר לעיתונאים שסאסי לא בחוץ כמו שהם מקפידים לציין. לדעתי חלק מהעיתונאים סובלים מבורות. הם לא מבינים מה אנחנו באמת רוצים. במקרה הגרוע וזה לא יעזור בכלל, לפחות נדע שלא מדובר בבורות אלא באינטרסים. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 18:52:38
|
| יש את שאר המקומונים? קלי? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/05/2010 : 22:00:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
רעיון: אני מציע שהנהלת הקבוצה תקיים מסיבת עיתונאים. זה יכול להיות עכשיו, זה יכול להיות ערב פתיחת העונה וזה יכול להיות בכל עיתוי אחר. למסע"ת נזמין את כל גורמי התקשורת בעיר ונסביר להם אחת ולתמיד את עמדתינו בכל הקשור להפועל סא"דר ירושלים. להסביר לעיתונאים שהמונח איחוד הוא לא נכון ויש להוציא אותו מהלקסיקון. להסביר לעיתונאים שסאסי לא בחוץ כמו שהם מקפידים לציין. לדעתי חלק מהעיתונאים סובלים מבורות. הם לא מבינים מה אנחנו באמת רוצים. במקרה הגרוע וזה לא יעזור בכלל, לפחות נדע שלא מדובר בבורות אלא באינטרסים.
לדעתי יש לחברי ההנהלה דברים יותר חשובים כרגע מליזום מסיבת עיתונאים לגבי הסברת עמדתנו. אני לא חושב שהעמדה של המקומונים גורמת לנו נזק ממשי, ללא קשר אם היא נובעת מבורות או מאינטרסים.
לדעת,הרבה יותר חשוב להשקיע אנרגיות בגיוס אוהדים וספונסרים ובהכנות לעונה הבאה. מי שירצה להזיק לקבוצה יעשה את זה גם אם תהיה מסע"ת מסודרת.
וכרגילף, תודה קלי על הסריקה  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
מקומונים  |
|