פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  08:15:13  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני לא סובל את הפועל תל אביב והייתי מעדיף שחיפה יקחו אליפות. חבל. הפועל תל אביב היא כל מה שקטמון לא.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  08:15:38  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות הכל,
משהו בשיטת הקיזוז יוצר תחושה לא טובה.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  08:59:13  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הנחמה היחידה (אך קטנה מאד) שאוהדי בית"ר סובלים כמוני.

לא, לא, לא - אוהדי בית"ר סובלים הרבה, אבל הרבה יותר ממך

זאת כבר עובדה שאי אפשר להישאר אדיש אליה, לא נראה לי שיש לבבון ממוצע מהלה פאדיחה סיוט יותר גדול מאשר לראות את הפועל ת"א לוקחים אליפות דקה 90 בטדי...

ולהוא מהחומוס,
לראות את תהלוכות הניצחון של אוהדי חיפה בטיילת החל משעות הצהריים, את הביטחון המכביסטי שהם בכלל לא באים לשחק אלא רק לאסוף צלחת - זה משהו שלא היית רואה מאוהדי הפועל (לאו דווקא הפועל תל אביב, אוהדי הפועל בכלל).

ועוד דבר, ההתבכיינות שלהם לא הייתה כלפי צורת המשחק של מכבי בדרבי, שהייתה לגיטימית לחלוטין, אלא כלפי צורת המשחק של מכבי שבוע קודם.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:25:19  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

גם אני לא סובל את הפועל תל אביב והייתי מעדיף שחיפה יקחו אליפות. חבל. הפועל תל אביב היא כל מה שקטמון לא.

גם אני.
קשה לי לשמוח, למרות האליפות בטדי ותחושת ההשפלה לבבונים. אני לא מת על מכבי חיפה, אבל אני מעדיף אותם על הפועל ת"א השחצנית והמאוסה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:35:09  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לראות את וליד באדיר מניף צלחת אליפות בטדי מול אוהדי ביטר.

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:42:25  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הנחמה היחידה (אך קטנה מאד) שאוהדי בית"ר סובלים כמוני.

לא, לא, לא - אוהדי בית"ר סובלים הרבה, אבל הרבה יותר ממך

זאת כבר עובדה שאי אפשר להישאר אדיש אליה, לא נראה לי שיש לבבון ממוצע מהלה פאדיחה סיוט יותר גדול מאשר לראות את הפועל ת"א לוקחים אליפות דקה 90 בטדי...

ולהוא מהחומוס,
לראות את תהלוכות הניצחון של אוהדי חיפה בטיילת החל משעות הצהריים, את הביטחון המכביסטי שהם בכלל לא באים לשחק אלא רק לאסוף צלחת - זה משהו שלא היית רואה מאוהדי הפועל (לאו דווקא הפועל תל אביב, אוהדי הפועל בכלל).

ועוד דבר, ההתבכיינות שלהם לא הייתה כלפי צורת המשחק של מכבי בדרבי, שהייתה לגיטימית לחלוטין, אלא כלפי צורת המשחק של מכבי שבוע קודם.

כל קבוצה שהייתה צריכה נצחון על בני יהודה שסיימה תעונה בשביל לקחת אליפות הייתה מתחילה לחגוג, גם הפועל ת"א גם בית"ר ואני לא רוצה להזכיר לך שגם אצלנו אוהדים לפני רעננה כבר דברו על ליגת העל, אין ספק שהקהל של חיפה הם סמרטוטים, אבל פה אפשר להבין אותם.

והבכיינות של הפועל ת"א שברה שיא הפעם, סליחה, אבל הם שוכחים שלפני שנתיים הם עשו אותו דבר והפסידו לכפ"ס במחזור האחרון של העונה שכפ"ס נאבקו על הירידה?
הם שוכחים שמכבי ת"א שבועיים לפני המשחק נגד חיפה הפסידה לאח"י בבית ונראו בדיוק כמו שנראו נגד חיפה? גם אז הם מכרו? הם שוכחים שהפועל חיפה עשתה בונקר וחילצה תיקו ממכבי חיפה בדיוק כמו שמכבי ת"א עשו נגדם? הם שוכחים שהם עשו את המהלך הכי לא ספורטיבי בכדורגל העונה (גבי בורשטיין)?

היה כיף גדול מאד לראות אותם חוגגים בטדי, אבל מעניין כמו הם היו בוכים על משחק מכור אם בני יהודה הייתה יורקת דם ומוציאה נגדם תיקו ומכבי חיפה הייתה מנצחת את בית"ר בדקה 92, תחשוב על זה.
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:54:53  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קצת לא מבין את חוסר הפרגון פה. זה היה אחד הרגעים המרגשים ביותר שאני זוכר כאוהד כדורגל, ואני בכלל לא אוהד שלהם (אם כי כן רואה בהם קבוצה 'מועדפת' בליגת העל, במיוחד בזכות שלל היריבות המבחילות שלהם).

אליפות אדומה בטדי??בדקה ה-92?? וכנגד כל הסיכויים, במיוחד לאור העובדה שהפועל ת"א שיחקה כדורגל מדהים השנה ובחיפה השחצנית כבר הכינו במות??

אז גם אני לא תמיד מת על התנהגות האוהדים שלהם-אבל הלב שלי היה איתם אתמול.

אושר גדול.

נערך על ידי - yaron ב-16/05/2010 10:58:19
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:56:18  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שמח בשבילם. שיחקו השנה כדורגל מהסרטים, כולל הצלחה באירופה. מגיע להם, קיזוז או לא קיזוז. חיפה יצאו פשוט לוזרים, בצורה שמתאימה לנו קצת..
ד"א, מה זאת אומרת שבירת הנאחס? זאת האליפות האדומה השנייה שחוגגים השנה בטדי!

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  11:05:31  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איכס.אליפות מגעילה לקבוצה שנואה ומגעילה
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  12:44:32  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אני קצת לא מבין את חוסר הפרגון פה. זה היה אחד הרגעים המרגשים ביותר שאני זוכר כאוהד כדורגל, ואני בכלל לא אוהד שלהם (אם כי כן רואה בהם קבוצה 'מועדפת' בליגת העל, במיוחד בזכות שלל היריבות המבחילות שלהם).

אליפות אדומה בטדי??בדקה ה-92?? וכנגד כל הסיכויים, במיוחד לאור העובדה שהפועל ת"א שיחקה כדורגל מדהים השנה ובחיפה השחצנית כבר הכינו במות??

אושר גדול.

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:49:18  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין דבר מרגש יותר מאשר לראות את הפועל חוגגת אליפות על בית"ר בטדי. הדבר היחיד שכואב לי זה שלא יכולתי לראות את המשחק והחגיגות בסוף. איזה כיף להיות בירושלים עכשיו בטח

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:54:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלילה אחרי המשחק עברתי בחדרים של הילדים וכולם ישנים עם חיוך ענק על הפנים.
בתור אחד שבגנים שלו שנאת ביתר ומכבי (ת"א) הייתי גאה לראות שכל הילדים שלי.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  13:57:39  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין דבר מרגש יותר מאשר לראות את הפועל חוגגת אליפות על בית"ר בטדי.

התכוונת להפועל ירושלים ,נכון? הם הפועל ת"א.אנחנו הפועל.

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:02:19  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אושר גדול.

בהחלט! ואגב - זו היתה דרמה מרתקת והיה ממש כיף לראות בטלוויזיה ולשמוע ברדיו את כל ההתרחשויות. לפעמים אנחנו שוכחים שמעבר לכל השנאות והיריבויות יש פה גם משחק שלעתים יכול להיות ממש מרתק ומלהיב. ערב כדורגל בלתי נשכח!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:30:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין דבר מרגש יותר מאשר לראות את הפועל חוגגת אליפות על בית"ר בטדי.

התכוונת להפועל ירושלים ,נכון? הם הפועל ת"א.אנחנו הפועל.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07