פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא
עמוד: מתוך 4

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:31:22  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין דבר מרגש יותר מאשר לראות את הפועל חוגגת אליפות על בית"ר בטדי.

התכוונת להפועל ירושלים ,נכון? הם הפועל ת"א.אנחנו הפועל.

עכשיו טוריה הוכיח את הטענה שלו.
לגבי כתר ת"א. אני לא ממש שמח כי אני שונא אותם אבל תמיד נחמד לראות את אוהדי בי"טר בוכים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  17:18:24  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם לא שפויים. מכבי חיפה? הפועל ת"א? מי ראוי לאליפות ומי לא? את מי זה מעניין? היציע המזרחי בטדי היה רחוק כמה שניות מהגשמת החלום הכי גדול שלו, לדפוק ליריבה השנואה את האליפות. זה היה הופך לרגע מכונן שהיו מדברים עליו 20 שנה. הגול של ערן זהבי בזמן הפציעות הפך את זה בשנייה אחת לסיוט הכי גדול שלהם, ואליד באדיר רץ בטירוף עם צלחת האליפות בטדי. אין לי שום יכולת להבין את מי שישב אתמול מול הטלוויזיה ולא הצליח לראות את הגדולה של הרגע הגאוני הזה.

חוץ מזה, הפועל ת"א היא כן במובהק הקבוצה המועדפת עליי מארבע הגדולות (למרות שאדהם צודק שהתנהלות שלהם השנה הייתה מעצבנת בכל מיני מקרים ובעיקר בפרשת בורשטיין), אבל על זה עוד אפשר להתווכח. על היופי של הדקה ה93 אתמול בטדי, ממש לא.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  18:31:09  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין דבר מרגש יותר מאשר לראות את הפועל חוגגת אליפות על בית"ר בטדי.

התכוונת להפועל ירושלים ,נכון? הם הפועל ת"א.אנחנו הפועל.

לא, התכוונתי להפועל. יש הרבה הפועל. הפועל תל אביב, הפועל חיפה, הפועל פתח תקווה, הפועל הרצליה, הפועל כפר סבא, והפועל ירושלים. לראות כל אחת מהן חוגגת אליפות על בית"ר בטדי זה יהיה מרגש. לצערי כשמדברים על ליגת העל הקבוצה הרלוונטית היחידה היא הפועל ת"א, אז אפשר להגיד הפועל, אני מאמין שכולם הבינו למה התכוונתי, אז תפסיקו להיות קטנוניים, זה יום גדול לאגודת הפועל. תנו לשמוח קצת

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  18:46:24  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

אתם לא שפויים. מכבי חיפה? הפועל ת"א? מי ראוי לאליפות ומי לא? את מי זה מעניין? היציע המזרחי בטדי היה רחוק כמה שניות מהגשמת החלום הכי גדול שלו, לדפוק ליריבה השנואה את האליפות. זה היה הופך לרגע מכונן שהיו מדברים עליו 20 שנה. הגול של ערן זהבי בזמן הפציעות הפך את זה בשנייה אחת לסיוט הכי גדול שלהם, ואליד באדיר רץ בטירוף עם צלחת האליפות בטדי. אין לי שום יכולת להבין את מי שישב אתמול מול הטלוויזיה ולא הצליח לראות את הגדולה של הרגע הגאוני הזה.

חוץ מזה, הפועל ת"א היא כן במובהק הקבוצה המועדפת עליי מארבע הגדולות (למרות שאדהם צודק שהתנהלות שלהם השנה הייתה מעצבנת בכל מיני מקרים ובעיקר בפרשת בורשטיין), אבל על זה עוד אפשר להתווכח. על היופי של הדקה ה93 אתמול בטדי, ממש לא.

כל מילה בסלע!!!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  22:36:43  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?! עזבו שנייה הפועל ת"א, גדול הסיוטים של כל אוהד ביטר התגשם, ואתם בוכים על בכיינות ושחצנות.

עכשיו חזרו להפועל ת"א. ואללה אני לא אוהד שלהם, מספיק לי הפועל ירושלים, אבל בכל זאת. קבוצה אדומה, קהל אוהדים מעצבן לפעמים אבל הכי קרוב אלינו מנטלית (היחידים חוץ מאיתנו שפרשו והקימו קבוצת אוהדים; אנטי-גזענות; קבוצה וקהילה בלה בלה בלה).וגם עלינו אומרים שחצנים, מה הפלא? אולי זה מה שקורה, בארץ של כפר-יונות וינאי דרעים, כשאתה קצת שונה.

תכל'ס, אני בכלל לא בטוח איפה היינו בלי הפועל תל-אביב, בלי הידיעה הזו שיש דבר כזה קבוצת הפועל אדומה שגם יודעת לשחק כדורגל מול הגדולות, שאנחנו לא לבד במכבילנד ובית"רסטן, בלי 30% נאמר מפרוטוקול השירים שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  22:39:56  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, בתכנית של קרנית גולדווסר בערוץ 2 הביאו את אלי אילדיס ומני פאר ואילדיס טען שם שהמשותף בין הפועל ת"א, קטמון ואוסישקין שהן מרגישות נרדפות ולכן פיתחו התנשאות.. משהו כזה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  23:45:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

בלי 30% נאמר מפרוטוקול השירים שלנו.

תופעה שצריך למגר.
וזה לא 30%..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  07:40:03  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?!

מחאיי ושאר אנשי משטרת הרגשות.מה לעזאזל נסגר אתכם?.חלק מהשוטרים מסבירים לי שאני חייב לאהוב את הפועל ת"א כי היא אחותי,וחלק מסבירים שאני חייב לאהוב את מכבי יפו/אוסישקין כי היא אחותי.בפעם ה 1000 לי אין אחות .אני בן יחיד-הפועל י-ם!!!
מגיל 6 אני שרוף על הפועל י-ם על כל שלוחותיה ,ובהתאמה מתעב את בית"ר ים.לכן כאשר בית"ר תילחם על תואר /ירידה, ויהיה זה נגד חבורת גלוחי ראש שחזרה הרגע מליל הבדולח, אני אהיה נגדה.זה קל וברור.
אבל עם השנים נוספו עוד חיבות ובעיקר שנאות רבות עצמה(דרג שני ). ואצלי זה שנאה לעיר תל אביב בכללובמיוחד בספורט ,לקבוצות התל אביביות הגדולות(מן הסתם זה גם בגלל מכבי ת"א בכדורסל וכן גם הפועל ת"א סל ולמאבקים העקובים מדם אתה) ,וחיבה למכבי חיפה שמונעת אליפויות מ 3 הדוחות.
אתמול עם כל הכבוד לא היה משחק על תואר של בית"ר.היה סיפור עיקרי של מאבק אליפות בין מכבי חיפה:קבוצה אהובה ,קהל אהוב ועיר אהובה,להפועל ת"א.קבוצה שנואה ,קהל שנוא,ועיר שנואה.נכון ,לצערי היה סיפור משני(ויעידו על כך הכמות הקטנה יחסית של אוהדי בית"ר שטרחו ובאו) ,והוא רצון הבבונים להרוס לקבוצה השנואה עליי.אז התסריט הכי טוב היה שחיפה הייתה מנצחת קודם ובית"ר לא הייתה זו שהורסת.אבל גם אם לא בשבילי בלית ברירה עדיף פסטיבל פנימי בבוני(לא הכי מתוקשר) של מספר ימים וזהו,לעומת המצב הנוכחי. פסטיבל ארוך של אוהדי הפועל ת"א וכאב של אוהדי חיפה.תקשורת ריכוזית ומאוסה תל אביבית חוגגת .מדינת בועת תל אביב באופריה ,והשלכות ארוכות טווח כמו ששנה הבאה אין לי נציגה בליגת האלופות.

אגב-אוהדי הפועל ת"א ממש לא אוהבים ולא מכבדים אותנו ,אבל למה להרוס את אשליית האחות?

אז מחאי-אחרי שויתרת(כך אני מקווה) על ההכתבה של מכלול דעותי הפוליטיות. אתה מוכן לתת לי כאוהד הפועל י-ם פטור לשנוא את מכבי/הפועל/העיר ת"א או שאסור לי?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-17/05/2010 09:00:41
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  09:40:46  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ת"א היא לא אחות (בניגוד ליפו שהיא כן אחות לדרך - זוכרים איך הם באו לעודד אותנו במכתש?).

מצד שני -
1. הם אויבים מרים של ביתר
2. הם אדומים (זה סתם מפגר, אני יודע זה רק צבע)
3. אריק איינשטיין

לכן שמחתי מאוד בשבת. התנהגות אוהדי חיפה לא הגבירה את האמפטיה לירוקים (למרות שבד"כ יש לי אליהם סימפטיה).
והיה נחמד לראות את הבאסה על הפרצוף של הצהובים (מכל המינים)
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  11:33:29  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?!

מחאיי ושאר אנשי משטרת הרגשות.מה לעזאזל נסגר אתכם?.חלק מהשוטרים מסבירים לי שאני חייב לאהוב את הפועל ת"א כי היא אחותי,וחלק מסבירים שאני חייב לאהוב את מכבי יפו/אוסישקין כי היא אחותי.בפעם ה 1000 לי אין אחות .אני בן יחיד-הפועל י-ם!!!
מגיל 6 אני שרוף על הפועל י-ם על כל שלוחותיה ,ובהתאמה מתעב את בית"ר ים.לכן כאשר בית"ר תילחם על תואר /ירידה, ויהיה זה נגד חבורת גלוחי ראש שחזרה הרגע מליל הבדולח, אני אהיה נגדה.זה קל וברור.
אבל עם השנים נוספו עוד חיבות ובעיקר שנאות רבות עצמה(דרג שני ). ואצלי זה שנאה לעיר תל אביב בכללובמיוחד בספורט ,לקבוצות התל אביביות הגדולות(מן הסתם זה גם בגלל מכבי ת"א בכדורסל וכן גם הפועל ת"א סל ולמאבקים העקובים מדם אתה) ,וחיבה למכבי חיפה שמונעת אליפויות מ 3 הדוחות.
אתמול עם כל הכבוד לא היה משחק על תואר של בית"ר.היה סיפור עיקרי של מאבק אליפות בין מכבי חיפה:קבוצה אהובה ,קהל אהוב ועיר אהובה,להפועל ת"א.קבוצה שנואה ,קהל שנוא,ועיר שנואה.נכון ,לצערי היה סיפור משני(ויעידו על כך הכמות הקטנה יחסית של אוהדי בית"ר שטרחו ובאו) ,והוא רצון הבבונים להרוס לקבוצה השנואה עליי.אז התסריט הכי טוב היה שחיפה הייתה מנצחת קודם ובית"ר לא הייתה זו שהורסת.אבל גם אם לא בשבילי בלית ברירה עדיף פסטיבל פנימי בבוני(לא הכי מתוקשר) של מספר ימים וזהו,לעומת המצב הנוכחי. פסטיבל ארוך של אוהדי הפועל ת"א וכאב של אוהדי חיפה.תקשורת ריכוזית ומאוסה תל אביבית חוגגת .מדינת בועת תל אביב באופריה ,והשלכות ארוכות טווח כמו ששנה הבאה אין לי נציגה בליגת האלופות.

אגב-אוהדי הפועל ת"א ממש לא אוהבים ולא מכבדים אותנו ,אבל למה להרוס את אשליית האחות?

אז מחאי-אחרי שויתרת(כך אני מקווה) על ההכתבה של מכלול דעותי הפוליטיות. אתה מוכן לתת לי כאוהד הפועל י-ם פטור לשנוא את מכבי/הפועל/העיר ת"א או שאסור לי?

וואו, מכבי חיפה קבוצה אהובה??הפתעת אותי.

בכל מקרה, למרות שיש להם שירים דוחים והם עושים מדי פעם מעשים שלא ייעשו, הרבה מאד מאוהדי הפועל ת"א בסך הכל מאד דומים לנו, עם אידיאולוגיה שמאד מזכירה אותנו, ומעל הכל-יריבות שנואות משותפות. אני משוכנע שאם היו נולדים בי-ם, רובם ככולם היו אוהדי הפועל ולא ביט"ר, דבר שאני לא חושב שאפשר להגיד על חבורת המתנשאים אוהדי ההצלחות מהכרמל.

ואגב, כל השנים היו לי תחושות סלידה דומות לעיר ת"א, אבל כיום כשאני גר פה, האמת שזה לא כל כך נורא...(אולי בגלל ריבוי הירושלמים בעיר)?

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  11:43:58  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי
אני מסכים עם כל מילה. הסלידה שלי לת"א לא רחוקה מזו שלי לבית"ר.
אני ואבא שלי אוהדים את כל הקבוצות, פחות או יותר, חוץ מסקוטלנד - הוא אוהד את ריינגירס ואני את אינברנס (או בכינויה קלי). עד שזה מגיע למשחק בית"ר - מכבי ת"א. אבא שלי גדל על ירושלים דיכוטומית ואין גרוע כמו בית"ר. מבחנתי אין גרוע כאנשי ברירת המחדל ותלאביבים זה גרועים למדי. אבל אני בהחלט סולד מהפועל ת"א רק קצת פחות ממכבי. הם ממש לא האחות שלנו וצריך רק להסתכל לראות שאנחנו לא דומים.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  14:24:41  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי,
בתור אחד שסורק את המקומונים כל שבוע אני בטוח שאתה גם קורא אותם, ואני לא מבין איך אתה אומר שבית"ר הייתה סיפור משני פה.

אני רחוק מלהיות איזה תומך נלהב של הפועל ת"א אבל אם זהבי לא שם את הגול המתוק הזה יש לך פה חגיגות צהובות בכיכר ספרא ועוד 30 שנה שמדברים פה על "איך דפקנו ת'אליפות להפועל" "ברק יצחקי בשער מהסרטים הרס ת'אליפות לאדומים", וכו'..

נערך על ידי - גון מדלולה ב-17/05/2010 14:25:27
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  15:09:06  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

(למרות שבד"כ יש לי אליהם סימפטיה).

המעבר של ציון מהפועל למכבי חיפה הא..
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  15:33:19  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, סלע ושאר המוזרים. מה נסגר?! עזבו שנייה הפועל ת"א, גדול הסיוטים של כל אוהד ביטר התגשם, ואתם בוכים על בכיינות ושחצנות.

עכשיו חזרו להפועל ת"א. ואללה אני לא אוהד שלהם, מספיק לי הפועל ירושלים, אבל בכל זאת. קבוצה אדומה, קהל אוהדים מעצבן לפעמים אבל הכי קרוב אלינו מנטלית (היחידים חוץ מאיתנו שפרשו והקימו קבוצת אוהדים; אנטי-גזענות; קבוצה וקהילה בלה בלה בלה).וגם עלינו אומרים שחצנים, מה הפלא? אולי זה מה שקורה, בארץ של כפר-יונות וינאי דרעים, כשאתה קצת שונה.

תכל'ס, אני בכלל לא בטוח איפה היינו בלי הפועל תל-אביב, בלי הידיעה הזו שיש דבר כזה קבוצת הפועל אדומה שגם יודעת לשחק כדורגל מול הגדולות, שאנחנו לא לבד במכבילנד ובית"רסטן, בלי 30% נאמר מפרוטוקול השירים שלנו.

איזה גיבוב של שטויות. איפה היינו בלי הפעול ת"א?. איפה שאנחנו עכשיו. אין שום קשר בינינו. תפסיקו לנסות להתחנף לאנשים שונאים אותכם. זה פתטי.
וכרגע בערך יש לנו 2 שירים שלהם, וגם אותם לא שרים, כך שגם שזה לא נכון.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  16:38:11  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני המוזר?אתה המוזר .שואל איפה היינו בלי הפועל ת"א?מי זה היינו?למה יש לנו איזה הסכם עודפים אתם ולא שמעתי עליו?תכלס אליפות של הפועל ת"א היא לא אליפות אדומה,מונח שהמצאת ,אלא אליפות של הפועל ת"א .כמו שאליפות של בית"ר היא אליפות של בית"ר ולא אליפות ירושלמית.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07