פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא
עמוד: מתוך 4

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:03:57  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה הפועל!

נערך על ידי - כלב במגרש ב-16/05/2010 22:14:38

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:13:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במזרחי יושבים קופים
ת'אלף-בית הם לא יודעים
אז בוא נשרוף להם ת'גוב
ומי שלא קופץ צהוב

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:17:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלומפילד הוא הרעננה של מכבי חיפה
מי כמו אוהדי הפועל ירושלים מבינים זאת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:32:00  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתם שמחים אני לא מבין.... אני שונא את תל אביב כמעט כמו שאת ביתר.

אוהדי הפועל תל אביב חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, כל העיתונאים אוהדים שלהם ועוד אחר כך בוכים שכולם נגדהם.
לא הגיע להם אליפות ושלא יתחילו להטיף לי שהפועל שיחקה הכי התקפי אז הגיע לה אליפות, כי גם שנה שעברה מס אשדוד שיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ ולא ניראה לי שהגיע לה אליפות

עבור לתחילת הדף

מיכל946 מיכל946 מנותק

2 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:35:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של מיכל946 שלח ל- מיכל946 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

מה אתם שמחים אני לא מבין.... אני שונא את תל אביב כמעט כמו שאת ביתר.

אוהדי הפועל תל אביב חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, כל העיתונאים אוהדים שלהם ועוד אחר כך בוכים שכולם נגדהם.
לא הגיע להם אליפות ושלא יתחילו להטיף לי שהפועל שיחקה הכי התקפי אז הגיע לה אליפות, כי גם שנה שעברה מס אשדוד שיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ ולא ניראה לי שהגיע לה אליפות

אילו שטויות, אבל מה איכפת לי...
ישששששששששששששש
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:39:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה לי ולמי שלא מעריך את הרגע הזה? את הסיוט המתגשם של אוהדי בית"ר?
אין לי יכולת לתקשר אתכם כרגע, אולי בעתיד.
ונסיים כמובן בייייייייייייש
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:47:08  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזו דרמה בטדי !
העיקר הכותרות של "כל העיר"

תענוג על הגב של ביטר
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:54:56  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך אפשר לא לשמוח כשלוקחים אליפות על הפרצוף של ביתר בטדי?
כבונוס אני די שמח על מפלתו של הפריץ ינקלה שחר שמסתובב נפוח מחשיבות עצמית. האיש שהכניס לכדורגל שלנו את הטייקונים למיניהם.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-15/05/2010 22:55:47
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  23:30:29  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמי שגר שני מטר מבלומפילד וראה היום את אוהדי חיפה נוהרים למגרש אני לא יכול שלא לרחם עליהם. תחושת הדז'ה וו מעונת רעננה חזקה מתמיד - ההגעה המוקדמת שלהם למגרש, התחושה שזה בידיים שלהם, ועכשיו הבאסה האיומה בדרך חזרה.
מסכנים.

וגם - קשה (לי לפחות) להשתחרר מהתחושה שהפועל תל אביב והאוהדים שלה הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת: ההתנהלות המגעילה בפרשת משחק הגביע מול קביליו, ההתנהגות של גוטמן באותו משחק, התבכיינות הנוראית אחרי המשחק הלגיטימי לגמרי שמכבי בחרו לשחק בדרבי והרמיזות כאילו לבני יהודה וגיא לוזון יש מניע נסתר. פשוט מגעילים.

ועדיין - אליפות בטדי לא הולכת ברגל. אז קצת פרגון מגיע להם. אבל ממש קצת.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  23:42:46  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום מבעס לגמרי.מכיוון שלמרות הדעה הרווחת פה אהדת הפועל י-ם/קטמון איננה מחייבת סימפטיה להפועל ת"א ,ומבחינתי היא חלק מהקבוצות התל אביביות הדוחות.קל וחומר באליפות עם שיטה מעוותת וכל כך לא ספורטיבית.

הנחמה היחידה (אך קטנה מאד) שאוהדי בית"ר סובלים כמוני.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  23:50:55  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מאמין שאתם באמת מסוגלים לנהל דיון רציונלי אחרי מה שקרה פה עכשיו.

יש! יש! יש! יש! יייייייייישששששששששששששששש!
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  00:05:36  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת

אם לא הייתי יודע על מי אתה מדבר, הייתי כנראה די בטוח שאתה מתכוון דווקא למכבי חיפה ואוהדיה המחליאים (אותי) - דוגמה מעולה למכביזם, אהדת ניצחונות, כדורגל משמים (במיוחד במאני-טיים), חוסר ספורטיביות, והכל במסווה של "ניהול ברמה אירופאית" עם גב חזק של התקשורת שרוצה לרצות את אלפי האוהדים-מעריצים-ילדים-מתלהבים-ומעצבנים-מאוד שבטוחים שהכל מגיע להם והם שמונה רמות מעל הליגה. אגב, את המושג "התבכיינות" המציאו מחדש השנה במכבי חיפה, אחרי שכל הקיץ יענקלה שחר שיבח את שיטת הקיזוז, אבל כבר חודשיים כל מה ששומעים מאוהדי חיפה זה כמה השיטה הזו נוראית. מחליא.
נכון. גם הפועל ת"א יכולה להיות מעצבנת. אבל הפעם מגיע להם לדעתי. הם שיחקו כדורגל אדיר, ובמיוחד במשחקים החשובים. גם אני לא אהבתי את ההתנהגות עם בורשטיין, אבל בנוגע לכל שאר הדברים שציינת - אני בטוח שגם אתה היית מתנהג ככה אם זה היה אצלנו.

היום זה יום שמח מאוד לכדורגל הישראלי, לאו דווקא בגלל שהפועל ת"א לקחה אליפות מוצדקת (ועוד בעשרה שחקנים מול הבבונים ), אלא בגלל ששיטת הקיזוז של לוזון הכניסה, בפעם הראשונה שאני זוכר בחיים שלי, עניין אמיתי לליגה הראשונה המשמימה שלנו. מי היה מאמין.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  00:54:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בדיוק מה שהתכוונתי בתור פועל יוצא בשרשור שפתחתי לפני כמה ימים בנוגע לתל אביבים באדום.

וחוץ מזה, אני מסכים עם ההוא מהחומוס:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

כמי שראה היום את אוהדי חיפה נוהרים למגרש אני לא יכול שלא לרחם עליהם. תחושת הדז'ה וו מעונת רעננה חזקה מתמיד - ההגעה המוקדמת שלהם למגרש, התחושה שזה בידיים שלהם, ועכשיו הבאסה האיומה בדרך חזרה.
מסכנים.

וגם - קשה (לי לפחות) להשתחרר מהתחושה שהפועל תל אביב והאוהדים שלה הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת: ההתנהלות המגעילה בפרשת משחק הגביע מול קביליו, ההתנהגות של גוטמן באותו משחק, התבכיינות הנוראית אחרי המשחק הלגיטימי לגמרי שמכבי בחרו לשחק בדרבי והרמיזות כאילו לבני יהודה וגיא לוזון יש מניע נסתר. פשוט מגעילים.

ועדיין - אליפות בטדי לא הולכת ברגל. אז קצת פרגון מגיע להם. אבל ממש קצת.

הדבר היחיד שאני מבסוט ממנו מכל העניין הזה, הוא שזה נעשה על הראש של ביטר. חוץ מזה ממש לא איכפת לי.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  01:01:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

יש! יש! יש! יש! יייייייייישששששששששששששששש!

מסכים עם הפורטוגזי, למרות שגם לחיפה יש לי הרבה סימפטיה. בכלל - כל השנים האלו שאתה מוצא את עצמך מעודד קבוצות כי הן היריבות של ביתר הביאו אותי לכך שאני פחות או יותר מסמפט את כולן, כולל מכבי ת"א בכדורגל.. ואם מכבי כדורסל היו נגד בית"ר אז גם אותם בטח הייתי מסמפט קצת.. מה לעשות..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  06:13:46  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כואב לי על האוהדים הנפלאים של ביתר. קהל ירושלמי חם ותומך
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  07:50:16  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

מר פסואה.שום רציונלי -סופר רגשי.זה הבעיה שלך שאינך מסוגל לקלוט שיש לא מעט(גם מאוהדי הפועל י-ם) ששונאים את הפועל ת"א בעוצמות רגשיות עצומות(לא עצומות כמו השנאה לבית"ר אבל עדיין עצומות)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שבירת הנאחס!‏ אליפות אדומה בטדי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07