פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/06/2010 :  19:27:24  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

ב. קראתי את הקישור של קטמון ותיק. הבלוגר לא מבין דבר בתרבות הכדורגל. החלוקה לליגות מקומיות, נבחרות וליגת האלופות היא חלק מהתרבות שלנו, גם אם זה לא איכותי בהכרח. הוא רואה את ליגת האלופות כמו הNBA. ליגה סגורה ואיכותית. גישתו המאוד אמריקנית מבטלת בעצם את זכות הקיום של קבוצה קטנה, כמו הפועל שלנו. מסכם הבלוגר, הוא לא הבין שאופ"א זה של אירופה ופיפא זה של העולם. מעניין אם הוא יודע על שאר ההתאחדויות האיזוריות.

לדעתי החמצת את הטיעון העיקרי של הכותב: השוני בין גיזת פיפ"א המדגישה את הלאומיות [או הדגל, אם תרצה] שתחתה הקבוצות משחקות, לעומת הגישה של יופ"א המדגישה את הקבוצתיות של המועדון והשחקן פרט ללא שום קשר ללאומיות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 16/06/2010 :  20:03:02  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרתק. הבלוגר עלה על זה שפיפא זה לנבחרות (לאומים, בעלי לאומיות, המנון ודגל, אם תרצה) ואופ"א זה למועדונים. שיהיה שר ההסברה.
אני דווקא חשבתי מה ההשלכות מהמאמר הלאה...
דרך אגב, טוב שאנשים יביאו חומר קריאה. מאז מותו הטראגי של שם המשחק, אין מה לקרוא בבית הכיסא..

ו... כוסאמו המונדיאל המסריח הזה. עוד 1-0 משער מקרי של נבחרת שעברה את החצי פעמיים. מוריניו הרס את הכדורגל. ממוצע שערים של 1.56 למשחק. במונדיאל 90 הידוע לשמצה נכבשו 2.21 שערים למשחק. הלוואי עלינו. 3 משחקים בלבד עם יותר מ2 שערים. מילא עם כדורגל טוב, אבל הוא כל כך גרוע שאפילו נבחרת ישראל היתה משתלבת. חוץ מזה - דני נוימן ימח שמו. בובוזלות.
ליגה ג', אני מתגעגע!

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-16/06/2010 20:12:57
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  00:02:33  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף פעם לא חשבתי שלראות שלושה משחקי כדורגל ביום יכול להיות כל כך מעייף

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  10:34:30  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אף פעם לא חשבתי שלראות שלושה משחקי כדורגל ביום יכול להיות כל כך מעייף

לאחר שאכשרה תכננתי את ימי העבודה שלי לפי המשחקים המשעממים האלה, אני הולך לראות רק מה מה שיוצא. אין מצב שאני רואה 3 משחקים ביום. זה פשוט נהיה מייגע.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  16:50:41  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה משחק אדיר!!!!. vamo pipita carajo!!!! te amo gonzalo!!

עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  23:24:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמקין, ברכות

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  23:49:15  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin
[אני מקווה שנפגש עם האיטלקים דוברי הספרדית, כי זה יהיה כייף אמיתי (גם אם נפסיד וגם אם ננצח).

כל מה שתבקש ,טמקין.קיבלת.קיבלנו .אחלה משחק בשמינית.יהיה מוי כייף.
ואמוס ארגנטינה!!!

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 18/06/2010 :  16:32:45  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם עשו מהגרמנאצים האלה אלופי עולם כי הם ניצחנו חבורה של שחקני רוגבי אוסטרלים. עכשיו כולם ראו איך הם התמודדו עם נבחרת אמיתית.

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 19/06/2010 :  10:03:26  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שתי נבחרות מעצבנות בעולם שהבעיה הראשונה שלהם איננה היכולת העלובה, אלא חוסר המודעות של המדינה ליכולת הזו:ישראל ולהבדיל אנגליה.
הראשונה איננה מעפילה 40 שנה למונדיאל. אבל עדיין בטוחה בכל טורניר שהיא אמורה לעלות על חשבון מדינות שמעפילות שוב ושוב תוך כדי ביטול שלהם.והשניים והמגעילים יותר אלו האנגלים שעדיין תקועים ב1966 ובטוחים שהם אמורים להיות אלופי העולם, למרות העליבות והבינוניות החוזרת טורניר אחרי טורניר.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/06/2010 :  20:12:27  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניתוח מדויק של קלי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 20/06/2010 :  20:01:21  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יש שתי נבחרות מעצבנות בעולם שהבעיה הראשונה שלהם איננה היכולת העלובה, אלא חוסר המודעות של המדינה ליכולת הזו:ישראל ולהבדיל אנגליה.
הראשונה איננה מעפילה 40 שנה למונדיאל. אבל עדיין בטוחה בכל טורניר שהיא אמורה לעלות על חשבון מדינות שמעפילות שוב ושוב תוך כדי ביטול שלהם.והשניים והמגעילים יותר אלו האנגלים שעדיין תקועים ב1966 ובטוחים שהם אמורים להיות אלופי העולם, למרות העליבות והבינוניות החוזרת טורניר אחרי טורניר.

שלא יהיה לך ספק,אנגליה תעלה לשלב הבא.

עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 20/06/2010 :  23:41:42  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, כל מילה.
בדיוק מה שאני חושב כבר לא מעט שנים.
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 21/06/2010 :  20:22:57  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

קלי, כל מילה.
בדיוק מה שאני חושב כבר לא מעט שנים.

היום יום שני נראה לי ובגלל זה אין מצב שהבנק בשכונה שלי פתוח עכשיו, אולי אם הייתי בדיסקונט זה היה פתוח, בעצם לא יודעת, גם דיסקונט בטח סגור. יש שם ארבעה פקידים בימים רגילים, לפעמים מביאים עוד אחד, אני לא זוכרת את שמו, שיתגבר אותם- רק אם יש עומס כמובן! אחרת, אני מתארת לעצמי ככה, הם יעדיפו לחסוך.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.

נערך על ידי - lili ב-21/06/2010 20:24:03
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 21/06/2010 :  23:09:20  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש ביקו (האיש שבפורום, לא הקשר המהולל). רק רציתי להגיד לך שאתה נורא דומה לססק פברגאס, עכשיו שהוא עשה זקן.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/06/2010 :  23:34:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל שיש שי אהרון, הייתי במצב רוח די מדוכדך מהמונדיאל.
לא זוכר הפסדים של קבוצות שאינן הפועל שביאסו אותי כמו ההפסדים של קמרון וחוף-השנהב. עכשיו נשארנו עם חצי אלג'יריה, שליש ניגריה וגאנה. אני מתחיל להבין שהאפריקאים לעולם לא יצליחו לשחק עם כל העולם, לא בכדורגל ולא בכלום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07