| משתמש |
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/06/2010 : 00:17:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
בלאש ביקו (האיש שבפורום, לא הקשר המהולל). רק רציתי להגיד לך שאתה נורא דומה לססק פברגאס, עכשיו שהוא עשה זקן.
זה יקרה עם כל מי שיעשה זקן. אני מנסה לחשוב למי אתה דומה, נתפשר על רונלד דה בור? |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/06/2010 : 00:38:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
בלאש ביקו (האיש שבפורום, לא הקשר המהולל). רק רציתי להגיד לך שאתה נורא דומה לססק פברגאס, עכשיו שהוא עשה זקן.
זה יקרה עם כל מי שיעשה זקן. אני מנסה לחשוב למי אתה דומה, נתפשר על רונלד דה בור?
אם כבר, אז פרנק דה בור. אבל הייתי נורא מוחנף אם היית אומר שאני דומה לשי אהרון. או לקיקו מהעירייה, אבל זה כבר שייך לסיפור אחר. |
 |
|
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 23/06/2010 : 13:05:18
|
איזה מזל יש למסי שיוכל יום אחד לספר לנכדים ששיחק עם פלארמו הגדול.
ושאברה ימות. וגם דומנאק. ואנלקה, וריברי. וכל השאר. שימותו. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 23/06/2010 : 13:15:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נדב
איזה מזל יש למסי שיוכל יום אחד לספר לנכדים ששיחק עם פלארמו הגדול.
ושאברה ימות. וגם דומנאק. ואנלקה, וריברי. וכל השאר. שימותו.
יש מי שמסכים איתך
http://www.youtube.com/watch?v=Wx_YcRwuMb4
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 23/06/2010 : 20:20:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
יש שתי נבחרות מעצבנות בעולם שהבעיה הראשונה שלהם איננה היכולת העלובה, אלא חוסר המודעות של המדינה ליכולת הזו:ישראל ולהבדיל אנגליה. הראשונה איננה מעפילה 40 שנה למונדיאל. אבל עדיין בטוחה בכל טורניר שהיא אמורה לעלות על חשבון מדינות שמעפילות שוב ושוב תוך כדי ביטול שלהם.והשניים והמגעילים יותר אלו האנגלים שעדיין תקועים ב1966 ובטוחים שהם אמורים להיות אלופי העולם, למרות העליבות והבינוניות החוזרת טורניר אחרי טורניר.
שלא יהיה לך ספק,אנגליה תעלה לשלב הבא.
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 25/06/2010 : 18:36:49
|
הפורטוגזים סידרו לעצמם תיקו שמעלה את שתיהן לשמינית.
צפוי.
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 00:20:41
|
במפתיע, יצא לי שלב בתים לא רע. שתיים משלוש הכי שנואות עליי (איטליה וצרפת) עפו, המועדפות עליי מבין הגדולות (ארגנטינה, ספרד, גרמניה) כולן עלו. האנגלים, שאני תמיד קצת רוצה שהם יגיעו רחוק אבל גם קצת מחכה לפדיחות הקבועות ולהתנפצותה של זחיחותם המנותקת מהמציאות הצליחו לעשות את שניהם- גם להביך את עצמם וגם לעלות סיבוב. ואולי הכי חשוב- עשר נבחרות לא אירופאיות עלו לשמינית, נדמה לי שזו הכמות הכי גדולה אי פעם. הרבה יותר כיף לראות יפן ארה"ב וצ'ילה בשלבים האלו מאשר את דרג הביניים המשעמם של אירופה.
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא שהשנואה מכולן יכולה בהחלט ללכת עד הסוף, במיוחד לאור העובדה שההגרלה שלהם לסיבובים הבאים סבירה. האם צ'ילה מסוגלת להציל אותנו מהעונש הזה בשמינית? |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 00:50:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא שהשנואה מכולן יכולה בהחלט ללכת עד הסוף, במיוחד לאור העובדה שההגרלה שלהם לסיבובים הבאים סבירה. האם צ'ילה מסוגלת להציל אותנו מהעונש הזה בשמינית?
הלוואי. עוד אויבת צהובה. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 08:08:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
במפתיע, יצא לי שלב בתים לא רע. שתיים משלוש הכי שנואות עליי (איטליה וצרפת) עפו, המועדפות עליי מבין הגדולות (ארגנטינה, ספרד, גרמניה) כולן עלו. האנגלים, שאני תמיד קצת רוצה שהם יגיעו רחוק אבל גם קצת מחכה לפדיחות הקבועות ולהתנפצותה של זחיחותם המנותקת מהמציאות הצליחו לעשות את שניהם- גם להביך את עצמם וגם לעלות סיבוב. ואולי הכי חשוב- עשר נבחרות לא אירופאיות עלו לשמינית, נדמה לי שזו הכמות הכי גדולה אי פעם. הרבה יותר כיף לראות יפן ארה"ב וצ'ילה בשלבים האלו מאשר את דרג הביניים המשעמם של אירופה.
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא שהשנואה מכולן יכולה בהחלט ללכת עד הסוף, במיוחד לאור העובדה שההגרלה שלהם לסיבובים הבאים סבירה. האם צ'ילה מסוגלת להציל אותנו מהעונש הזה בשמינית?
עריכה קטנה קצת פוטושופ והכל בסדר 
במפתיע, יצא לי שלב בתים לא רע. שתיים מארבע הכי שנואות עליי (איטליה וצרפת) עפו, המועדפות עליי מבין הגדולות (ברזיל, הולנד, ספרד) כולן עלו. האנגלים, שאני תמיד קצת רוצה שהם יגיעו רחוק אבל גם קצת מחכה לפדיחות הקבועות ולהתנפצותה של זחיחותם המנותקת מהמציאות הצליחו לעשות את שניהם- גם להביך את עצמם וגם לעלות סיבוב. ואולי הכי חשוב- עשר נבחרות לא אירופאיות עלו לשמינית, נדמה לי שזו הכמות הכי גדולה אי פעם. הרבה יותר כיף לראות יפן ארה"ב וצ'ילה בשלבים האלו מאשר את דרג הביניים המשעמם של אירופה.
הבעיה היחידה בכל הסיפור הזה היא ששתי השנואות מכולן יכולות בהחלט ללכת עד הסוף, במיוחד לאור העובדה שההגרלה שלהם לסיבובים הבאים סבירה. האם מקסיקו ואבי טמקין מסוגלים להציל אותנו מהעונש הזה בשמינית וברבע? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-26/06/2010 08:34:27 |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 13:37:38
|
ארגנטינה הולכת עד הסוף, חברים. לייק איט אור נוט. המונדיאל הזה שלנו ואף נבחרת קיקיונית כמו אנגליה או גרמניה לא יכולה לעצור אותנו.
vamo vamo argentina vamo vamo a ganar  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 14:46:53
|
אל תסתנוור, זה הכי ארגנטינה להפציץ בשלב מוקדם ולעוף בשמינית. מונדיאל 94 אול אובר.
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 19:54:28
|
קוב אולי צודק לצערי. אני בצד שלך לאסלו, אבל גם לי יש פלאשבקים ממונדיאלים קודמים, יש שם משהו שביר מאוד.
וחוץ מזה- מאיפה הגיע הסוארז הזה? להביא להפועל! |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 20:00:40
|
איזו "הגרלה" זונה סידרה פיפא לברזיל (ולא בפעם הראשונה) ואיזו לארגנטינה. הנבחרת הכי חזקה שיכולה ברזיל לקבל בטיול שלה עד לגמר, היא הולנד. לארגנטינה? העז תשמור.אנגליה/מקסיקו/גרמניה/ספרד/פורטוגל. ספוקי.
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 20:42:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
איזו "הגרלה" זונה סידרה פיפא לברזיל (ולא בפעם הראשונה) ואיזו לארגנטינה. הנבחרת הכי חזקה שיכולה ברזיל לקבל בטיול שלה עד לגמר, היא הולנד. לארגנטינה? העז תשמור.אנגליה/מקסיקו/גרמניה/ספרד/פורטוגל. ספוקי.
תגיד לי -משלמים לך על השטויות שאתה כותב ,או שהפרנויות שלך הם שלך באופן עצמאי ומושפעות מהקוקאין שאתה ומראדונה מסניפים?
לא מספיק שברזיל הייתה בבית שנקרא בית המוות לעומת ארגנטינה,הרי שלחלק השני של ההגרלה אין הרי שליטה לפיפ"א כי זה תלוי תוצאות. אילו רק אנגליה הייתה מסיימת ראשונה לפני ארה"ב(כפי שהגיוני היה לחשוב) אז היא הייתה בצד של ברזיל.אילו צרפת(כמצופה )הייתה זוכה בבית שלה היא הייתה בצד של ברזיל.
טוב-אין מה לעשות .בכיינות וארגנטינה תמיד הלך ביחד.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-26/06/2010 21:06:29 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 21:57:12
|
תשמע, אם לוקחים עדיף בסטייל לא? אנגליה ברבע ספרד בחצי ברזיל בגמר
שתי יריבות, המביכה והשטן הגדול, פלוס הנבחרת הכי טובה בעולם לדעתי. הכי מתוק שיש. רק איך עוברים את מקסיקו? מוקש אחושרמוטה.
קלי, שב בשקט יא צהוב! |
 |
|
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|