פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  20:39:06  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני עדיין, גם היום ,תחת הרושם של המשחק ההירואי והמופלא של וינסנט אניימה נגד ארגנטינה.ולחשוב שאשקרה השוער הזה משחק (כעת אפשר בוודאות לומר ,שיחק) בישראל .פשוט שוער ענק.
ואף מילה על ארנטינה אבל בקטנה: החליפה של דייגו.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  22:22:41  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
[br
ואף מילה על ארנטינה אבל בקטנה: החליפה של דייגו.

האמת שהוא רצה להופיע באימונית אבל שוכנע ע"י הבנות שלו ללבוש חליפה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  00:25:53  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגרמנים קנו אותי היום. אני מתבייש בעצמי שככה אפשר לקנות אותי, אבל זה המשחק הראשון שהיה בו כדורגל. וראיתי פאקינג שבעה משחקים. וציפיתי שאלג'יריה או גאנה יושיעו אותי (אם נשים בצד את אנגליה ואת לאו מסי)
כמו שאמרו זקני המשפחה שלי: דויטשלנד דויטשלנד אובר אלס. רק שימשך ככה.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  00:36:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שהגרמנים סוף סוף הביאו כדורגל לטורניר הזה. מצד שני הם שיחקו נגד האוסטרלים החלשים.

רק אני שמתי לב שמאמן הנבחרת של הליגה שבבעלות אוהדיה דומה יותר מדי להוא עם הקשקשים מהקבוצה השנייה בעיר?..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  08:52:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נציגי הרייך השלישי אומנם שיחקו יפה אבל יש לזכור שהם שיחקן נגד קבוצה חלשה ביותר. נראה איך הם מתמודדים מול נבחרת אמיתית.

עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  10:53:26  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גרמניה הנוכחית-כ"כ שונה מהנבחרת שלמדנו לשנוא-משחקת כדורגל סקסי, התקפי, טכני, המון מתאזרחים בסגל..עכשיו רק חסר איזה יהודי נכד של ייקים בהרכב כדי לחתום סופית שהנבחרת הזאת תהפוך לאהודה באמת

נערך על ידי - yaron ב-14/06/2010 10:54:10
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  12:04:58  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרשו לי לצטט את עצמי:
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

גרמניה תיקח. תאהבו את זה או לא. ככה הם

Deutschland über alles

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 14/06/2010 :  21:20:20  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שההולנדים נפלו גם הם למלכודת הטקטית של מוריניו המנוול, אפשר רק לקוות שהאשכנזים ימשיכו כמו שהתחילו ויצילו את הכבוד של הכדורגל העולמי. או שאולי ברזיל?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 15/06/2010 :  19:02:07  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אחרי שההולנדים נפלו גם הם למלכודת הטקטית של מוריניו המנוול, אפשר רק לקוות שהאשכנזים ימשיכו כמו שהתחילו ויצילו את הכבוד של הכדורגל העולמי. או שאולי ברזיל?

ברזיל משחקים כמו גרמנים עכשיו. מהם לא תבוא הישועה.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 15/06/2010 :  20:58:16  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדום עולה אולה עולה אולה ,יאללה צפון קוריאה מלחמה!!!
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 15/06/2010 :  21:13:19  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 15/06/2010 :  22:23:56  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

ציטוט:

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/06/2010 :  13:40:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלוג מעניין [באנגלית] על ההבדלים בין FIFA ו- UEFA תוך דגש על היבטים של לאומיות, לאום וחירות השחקן - אגב אליפות העולם:
http://pileusblog.wordpress.com/2010/06/15/the-not-so-beautiful-underside-of-the-beautiful-game/

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 16/06/2010 :  16:57:33  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדורגל מחריד, כוורות של דבורים ביציע ודני נוימן עם המיקרופון, מישהו צריך להציל את המונדיאל הזה.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 16/06/2010 :  18:16:03  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חולה ומשועמם ולכן:
א. נאלץ לראות את המונדיאל הגרוע בכל הזמנים. מונדיאל 90, מאחוריך! עוד 0-1 קטן ומסריח ואני לוקח מנת יתר של תרופות.
ב. קראתי את הקישור של קטמון ותיק. הבלוגר לא מבין דבר בתרבות הכדורגל. החלוקה לליגות מקומיות, נבחרות וליגת האלופות היא חלק מהתרבות שלנו, גם אם זה לא איכותי בהכרח. הוא רואה את ליגת האלופות כמו הNBA. ליגה סגורה ואיכותית. גישתו המאוד אמריקנית מבטלת בעצם את זכות הקיום של קבוצה קטנה, כמו הפועל שלנו. מסכם הבלוגר, הוא לא הבין שאופ"א זה של אירופה ופיפא זה של העולם. מעניין אם הוא יודע על שאר ההתאחדויות האיזוריות.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07