פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  10:04:55  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

מי שמביא זמבורה כזאת לגבעת רם, מפוטר במקום.

הרגשתי כמו בסרט טבע על דבורים.בחיי.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  11:21:38  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אמרו אתמול בשידור שפיפ"א שקלה לאסור את זה, והשדרן אמר שטוב שהיא לא עשתה את זה, כי זה מכשיר מקומי, והמטרה היא לעשות מונדיאל אפריקאי, לא מונדיאל אירופאי באפריקה. אני נוטה להסכים איתו. וגם עם מה שחולצה כתב.

לדעתי אין מה לדאוג מחווית הקהל. אני חושב שכמו לרעש של מאוורר או מזגן, עוד כמה משחקים לא נשים לב אליו יותר.

אי אפשר שלא לשים לב. מחמם את הלב שאתה כ"כ דואג לתרבות האפריקאית המסכנה. היו צריכים לאסור את הדבר מהרגע הראשון ולא לחשוב אם זה יפגע להם ברגשות. צריך גם להתחשב באלפי האנשים שמגיעים לדרום אפריקה ובליוני האנשים שצופים בבית. אני בכל אופן אראה את המשחקים במיוט מעכשיו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  13:13:23  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה לא יכול להביא את המונדיאל לאפריקה ואז לבטל את כל ההווי במשחקים. הדבר המעצבן הזה הוא חלק מאווירת המשחק. חוץ מזה שאם רואים משחק במיוט עדיף לא לראות אותו בכלל, זה סתם מבאס

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  13:40:41  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אתה לא יכול להביא את המונדיאל לאפריקה ואז לבטל את כל ההווי במשחקים. הדבר המעצבן הזה הוא חלק מאווירת המשחק. חוץ מזה שאם רואים משחק במיוט עדיף לא לראות אותו בכלל, זה סתם מבאס

אם זה ההווי שלהם עדיף שלא היו עושים שם מונדיאל, ברצינות. גם ככה האנשים הפשוטים לא נתרמים מזה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-12/06/2010 13:41:00
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  14:18:25  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשקוש.
רוצים הווי אפריקאי שייתנו בריקודים מקומיים, בשירה, בתיפוף או בכל דבר ססגוני ויפה.
הזמבורות המזדיינות האלה רק מפריעות, אין בזה כלום חוץ מהפרעה נטו.
אלפי אוהדים שעושים רעש אחיד וממושך מצינור ארור זה לא תרבות אפריקאית ולא כלום.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  14:29:58  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עאלק הווי אפריקאי.אז אני מבין שכשהמונדיאל יהיה בישראל נעשה להם מנגלים באמצע המגרש.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  14:51:17  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
או לחילופין, נזרוק רימוני הלם ונציב מקל"ר ממרומי שער 4.
שהאורחים יכבדו את המדינה אליה הגיעו.

בלתי נסבל הדבר הזה, הלך המונדיאל.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  21:24:05  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל המקטרגים, אוהבי בשר, וחובבי כדורגל פורטוגזי, יתכן ולא נעלה, בהחלט. אני אישית חושב שמכסיקו תעלה כי היא טובה מצרפת (לפחות על פי המשחק נגד התכלת האלה שלא ניצחו את מכסיקו כבר שנים רבות.). אני מקווה שנפגש עם האיטלקים דוברי הספרדית, כי זה יהיה כייף אמיתי (גם אם נפסיד וגם אם ננצח).
לגבי ג'יו, כנראה שהמשורר היה עסוק בעניינים אחרים ולא בדיוק שם לב למשחק,כדאי לו להתבונן היטב ביום חמישים מכסיקו צרפת. חבל שהמאמן המכסיקאי הקריב את ולה בתור פותח מרחבים, ולא הרכיב את הרננדז....

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  23:41:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא ההווי האפריקני, אבל זה ההווי במשחקים שלהם. אי אפשר לאסור הכנסה של זה כמו שאי אפשר לאסור הכנסה של זמבורות או מגאפונים לצערי

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  00:12:15  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה חצוצרה מפלסטיק שייצרו בסין ובטח היזם שהביא אותם לדרום אפריקה הוא ישראלי שעשה חלטורה במקביל לקו של הנשק שהוא מעביר באותו כיוון.

או שזאת תקלה איומה בשידור שאף אחד לא לוקח עליה אחריות.
ספורטיבי או מכובד זה בטח לא.

מה שכן, נחמד שלאנגליה יש שוב גיבור טרגי שאפשר להפיל עליו את החושך בהתקפה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  14:10:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם כשהביאו לראשונה תוף ליציע של הפועל היה מי שצעק שזה עושה לו חור בראש, ולהפסיק עם זה תכף ומיד. חלאס, כולה קצת רעש. אני חושב שזה מצחיק. מפריע, אבל מצחיק.

וכנראה שזה כן קצת אפריקאי, עובדה שהחבר'ה מחצרצים ונהנים.
ועכשיו, אם כל מלקקי מסי ומחששי ג'רארד יסלחו לי, יש יום אפריקאי במיוחד היום.

ולאסלו - זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-13/06/2010 14:14:22
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  16:54:24  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

גם כשהביאו לראשונה תוף ליציע של הפועל היה מי שצעק שזה עושה לו חור בראש, ולהפסיק עם זה תכף ומיד. חלאס, כולה קצת רעש. אני חושב שזה מצחיק. מפריע, אבל מצחיק.

עלה במוחי רעיון להביא כמות כזאת למשחקים בגבעת רם, מה אתה אומר?
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  17:10:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אפריקאים? ווזווזות? סוואזילנדים?...

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  17:29:35  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

במקרה כזה אני אעדיף לשחק בטדי...

במהלך צפייה בעוד משחק (עבש למדי, יש לומר), נזכרתי איך במונדיאל 94' ישב באולפן חיים ברעם, בשר מבשרנו, והפליא את מילותיו על אנשים עם קלאסה, זוהיר בהלול, אורי לוי. ב-98' אפילו שלחו אותו למשחקים. לא בכדי אלו היו שניים מהמונדיאלים הטובים בהיסטוריה. פסט פורוורד 12 שנה, באולפן חבורה של אהבלים שכמו נשלפו מדרינק עם ג'קי בן-זקן, על חשבון כספי-הציבור מוטס דני נוימן (!!!) לדרום-אפריקה, ואף מילה על התוכנית של צופית.

ובמקום לצאת לרחובות, בפורום הפועל ירושלים מתלוננים על כמה זמבורות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  17:51:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה נסגר עם השוערים במונדיאל? פתאום כולם נהיו אוליבר קאן? כבר שני שוערים דפקו לי את ההימורים

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07