| משתמש |
אם הם הפועל, אז מי אנחנו?  |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 19:59:57
|
כחלק מנושאי הפגרה, ולפני שתיגמר העונה בליגת העל החלטתי לשאול משהו חשוב שמציק לי.
כבר הרבה מאוד זמן אני שם לב שאנשים קוראים להפועל ת"א 'הפועל'. רק זה. אין ת"א ולא שום דבר. למה לעזאזל גנבו האדומים מעיר החטאים את הבעלות על השם הזה? בשבילי 'הפועל'=הפועל (קטמון) ירושלים. לא שום דבר אחר.
כשאני שומע על המשחק של הפועל נגד אחי נצרת אני חושב על השער שגולן מלול קיבל מתחת לבטן בטדי, לא על ורמוט או לאלה.
אני היחיד שמרגיש ככה?..
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:16:28
|
ברור. לי גם מציק שכל פעם שיש שידור בטלויזיה קוראים לנו ירושלים (כן כן, אני מדבר גם על מחלקת הכדורסל, רחמנא לצלן). הרי להפועל ת"א אף פעם לא יקראו רק ת"א. תקשורת זונה  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-10/05/2010 20:17:03 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:18:34
|
אתה מרגיש ככה, כל אוהדי הפועל ירושלים, כל אוהדי הפועל חיפה, הפועל פ"ת ועוד. מה כבר אפשר לעשות ?
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:20:54
|
אני אחדד.. התכוונתי לאוהדים, שלנו, שקוראים להם הפועל ולנו קטמון/ירושלים... זה קורה הרבה. גם בגבעת רם, וגם (כדברי הופ הופ לאסלו צה) במלחה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:21:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ברור. לי גם מציק שכל פעם שיש שידור בטלויזיה קוראים לנו ירושלים (כן כן, אני מדבר גם על מחלקת הכדורסל, רחמנא לצלן). הרי להפועל ת"א אף פעם לא יקראו רק ת"א. תקשורת זונה 
אך ורק למחלקת הכדורסל קוראים בתקשורת "ירושלים" בלבד. לא לביתר, לא לסאסיונה. דווקא שם לא עושה רושם שזה מפריע למישהו. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:21:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
אני אחדד.. התכוונתי לאוהדים, שלנו, שקוראים להם הפועל ולנו קטמון/ירושלים... זה קורה הרבה. גם בגבעת רם, וגם (כדברי הופ הופ לאסלו צה) במלחה.
לא מאמין לך שזה קורה. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:27:55
|
לפני שבועיים קניתי תוכי,באיזו חנות בשדרות.התפתחה שיחה ביני לבין המוכר על כדורגל ,מתברר שהוא אוהד ביטר וותיק שכבר לא הולך למשחקים כבעבר בגלל לה פמיליה והוא לא מרגיש בטוח לקחת את ילדיו למשחקים. רק אחרי 5 דקות של שיח ביננו,אני מבין שכשאני מדבר איתו על הפועל ירושלים הוא בכלל מתכוון להפועל ת"א. אני אומר לו בשלישית : עיוני, אני אוהד הפועל ירושלים ולא הפועל ת"א.עונה לי המוכר :בשבילנו יש הפועל אחת והיא תל אביבית. חשבתי לעצמי שחייבים דרבי.מהר.
סעמק! מתסכל!
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:32:21
|
אני אחדד.. התכוונתי לאוהדים, שלנו, שקוראים להם הפועל ולנו קטמון/ירושלים... זה קורה הרבה. גם בגבעת רם, וגם (כדברי הופ הופ לאסלו צה) במלחה.
דווקא בזה לא נתקלתי (גם לא במלחה). יותר בכיוון של שדרני טלויזיה, עופר שלחים למינהם. וגוסטאבו, אני לא יודע אם לאחרים זה מפריע שם, לי כן. הפועל יש רק אחת  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:35:27
|
האמת שאני לא מתרגש מזה.. כשאומרים "מכבי" בכדורגל מתכוונים למכבי ת"א למרות שאין עוררין על כך שמכבי חיפה קבוצה דומיננטית לא פחות ואף יותר בשנים האחרונות. זה פשוט קשור למה שהיה פעם כשתל אביב שלטה וזה נשאר בתקשורת. לי ברור שכשבירושלים אומרים "הפועל" אז מתכוונים להפועל ירושלים או לקטמון; בפ"ת להפועל פ"ת וכיו"ב. זה מזכיר את העצבים שאני חוטף כשאומרים "מנצ'סטר" ומתכוונים ליונייטד.. בגדול - זו פשוט בורות.
|
I am City till I cry |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 20:49:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא מאמין לך שזה קורה.
אל תאמין... קורה.
ואני אוסיף ואשאל. יש אנשים שרוצים שהפועל תיקח השנה את האליפות מחיפה.. פעם אחרונה שאני בדקתי, הפועל לקחה כבר את האליפות העונה, זה אפילו כתוב על החולצה.. למה שיהיה לי איכפת מה קורה בליגת העל (מעבר להפסדים רבים ומבורכים של ההם) |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 21:00:20
|
לא יודע איך אתם ,אבל לי חשובה מילה "קטמון" לפחות באותה מידה כמו "הפועל" , כך שכשה שואלים אותי אוהד של איזו קבוצה אני התשובה היא קטמון ופה כבר איאפשר להתבלבל כי ק ט מ ו ן יש רק אחת....בנוגע לת"א זו הפועל ראשית של ישראל כל עוד אנו בליגה ב=נחכה עוד כמה שנים |
אליה |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 21:36:46
|
| זו בעיה כבר הרבה שנים. זה בגלל שכל העיתונאים מרוכזים בתל אביב. קוראים לזה ברירת המחדל. לפני 15 שנה היה לי ויכוח על זה עם עומר בנוביץ. שימו לב ששואלים אתכם למספר הטלפון אתם תגידו 02-...תשאלו תל אביבי הוא לא מציין את ה03. ככה זה אנשי ברירת המחדל. כמו בול אנגלי, כמו כתובת אינטרנט אמריקאית. ברור לא? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 22:31:19
|
זו בעיה קטנה לעומת העובדה שלסאדר קוראים "הפועל" ולנו "קטמון". צריך לאט אבל בטוח לשנות את זה.
לא יודע מה עם אליה אבל אין שום מילה, לא ירושלים ולא קטמון, שחשובה לי יותר מ"הפועל". |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 22:46:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
זו בעיה קטנה לעומת העובדה שלסאדר קוראים "הפועל" ולנו "קטמון". צריך לאט אבל בטוח לשנות את זה.
לא יודע מה עם אליה אבל אין שום מילה, לא ירושלים ולא קטמון, שחשובה לי יותר מ"הפועל".
אם כבר נכנסים לנושא הזה, לדעתי אנחנו צריכים להפסיק לקרוא לעצמנו קטמון. כרגע לפחות, אנחנו הפועל ירושלים, אין שום סיבה שנגיד " הייתי במשחק של קטמון" וכו'.
אנחנו הפועל קטמון ירושלים להזכירכם. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 22:50:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
לא יודע מה עם אליה אבל אין שום מילה, לא ירושלים ולא קטמון, שחשובה לי יותר מ"הפועל".
אם כבר נכנסים לנושא הזה, לדעתי אנחנו צריכים להפסיק לקרוא לעצמנו קטמון. כרגע לפחות, אנחנו הפועל ירושלים, אין שום סיבה שנגיד " הייתי במשחק של קטמון" וכו'.
אנחנו הפועל קטמון ירושלים להזכירכם.
נכון |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 22:59:05
|
הפורום הזה מדהים אותי כל פעם מחדש ביכולתו להדבק לקטנות... פורום האוהדים הכי איכותי בעולם  ברור שהבעיה היא שלא היה דרבי כ"כ הרבה שנים אז מתמסמסת היריבות ביננו לביטר... בזמן הזה המזדיינים טיפחו יריבות עם התל אביבים... מרבית אוהדי הצהבת רואים בקטמון עניין סימפטי ופעוט, ולא יותר מזה (עם מידה מסוימת של צדק ) ומכאן המינוח "הפועל עבר אליהם, כקבוצה האדומה העיקרית אליה מתייחסים..
|
"אין יאוש בעולם כלל" |
נערך על ידי - אדיר ב-10/05/2010 23:00:26 |
 |
|
אם הם הפועל, אז מי אנחנו?  |
|