פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו הפועל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו הפועל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם רדיו הפועל נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  22:43:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רוצה להשיק פודקאסט שבועי על הקבוצה. חצי שעה, שני מנחים (לא כל שבוע אותם חבר'ה, עם תחלופה כלשהי), עדכונים על הקבוצה, שיר וחצי, שני ראיונות (למשל עם נציגנו החדש בהנהלה). נראה לי דרך בריאה להעביר את הפגרה, ובטח רלבנטי במהלך העונה.

מנחים זו לא בעיה, מה שצריך זה אנשי עבודה שחורה, מישהו שיודע להתעסק בכבלים ובמיקרופונים, ועוד מישהו שרוצה לערוך. מי בעניין?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 10/05/2010 :  00:12:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתה כבר יוזמה כזו בתחילת דרכה של קטמון. אז, לפני שלוש שנים כמעט.

דבר עם טמקין, אולי הוא יוכל לסייע בדבר או שניים..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 10/05/2010 :  12:35:41  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה לא צריך חוטים, וגם לא ציוד מי יודע מה. יש תוכנות בקוד פתוח חינמיות שיכולות לעשות את העבודה. דבר איתי.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/05/2010 :  22:16:57  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן, זוכר ומוקיר את היוזמה. למה היא לא החזיקה?
אבי, שלח לי בבקשה את המספר שלך בפרטי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 11/05/2010 :  13:49:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אכן, זוכר ומוקיר את היוזמה. למה היא לא החזיקה?
אבי, שלח לי בבקשה את המספר שלך בפרטי.

כי לא היו שניים שלושה אנשים שיעשו את זה באופן קבוע. בכל אופן אם תמצא כאלו, התשתית כבר קיימת. רק צריך להקליט ולהעלות לאתר...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם רדיו הפועל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07