| משתמש |
רדיו הפועל  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 09/05/2010 : 22:43:15
|
אני רוצה להשיק פודקאסט שבועי על הקבוצה. חצי שעה, שני מנחים (לא כל שבוע אותם חבר'ה, עם תחלופה כלשהי), עדכונים על הקבוצה, שיר וחצי, שני ראיונות (למשל עם נציגנו החדש בהנהלה). נראה לי דרך בריאה להעביר את הפגרה, ובטח רלבנטי במהלך העונה.
מנחים זו לא בעיה, מה שצריך זה אנשי עבודה שחורה, מישהו שיודע להתעסק בכבלים ובמיקרופונים, ועוד מישהו שרוצה לערוך. מי בעניין?
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 00:12:29
|
הייתה כבר יוזמה כזו בתחילת דרכה של קטמון. אז, לפני שלוש שנים כמעט.
דבר עם טמקין, אולי הוא יוכל לסייע בדבר או שניים.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 12:35:41
|
| אתה לא צריך חוטים, וגם לא ציוד מי יודע מה. יש תוכנות בקוד פתוח חינמיות שיכולות לעשות את העבודה. דבר איתי. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 22:16:57
|
אכן, זוכר ומוקיר את היוזמה. למה היא לא החזיקה? אבי, שלח לי בבקשה את המספר שלך בפרטי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 13:49:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אכן, זוכר ומוקיר את היוזמה. למה היא לא החזיקה? אבי, שלח לי בבקשה את המספר שלך בפרטי.
כי לא היו שניים שלושה אנשים שיעשו את זה באופן קבוע. בכל אופן אם תמצא כאלו, התשתית כבר קיימת. רק צריך להקליט ולהעלות לאתר... |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
| |
רדיו הפועל  |
|
|
|