| משתמש |
אם הם הפועל, אז מי אנחנו?  |
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 10/05/2010 : 23:04:36
|
לצערי, באמת לצערי, אני עדיין קורא "הפועל" רק לקבוצה המקורית. אמנם במסמכים רשמיים וכד' אני מקפיד לרשום "הפועל קטמון ירושלים", וכששואלים אותי מי אני אוהד בכדורגל, אני עדיין עונה "הפועל ירושלים". רק אם מקשים ושואלים "ירושלים או קטמון", אז אני עונה בגמגום משהו בסגנון: "כמו כל האוהדים, אני כרגע בקטמון, אבל מאז ומתמיד הפועל ירושלים, לשם עוד נחזור". לקבוצה שיש לנו כרגע אני עוד קורא בקיצור "קטמון", וזה קצת הורס. לקבוצה ממלחה- הפועל כדורסל. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 01:35:48
|
בדרך כלל כשאני אומר הפועל אז אני מתכוון להפועל ירושלים או סאדר כמו שרבים מכם מכנים אותה וכשאני מתכוון לקטמון אני אומר קטמון. אני לא משלה את עצמי - יש הפועל ירושלים ויש הפועל קטמון.. מה לעשות, אלו העובדות. כן - עזבנו את הקבוצה הקודמת, את הפועל ירושלים, מהסיבות הכי נכונות שיש אבל עדיין - עזבנו.
|
I am City till I cry |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 01:49:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
לפני שבועיים קניתי תוכי,באיזו חנות בשדרות.

הבן זונה מדבר? |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 01:56:08
|
כששואלים אותי את מי אני אוהד אני אומר "הפועל ירושלים", אם מקשים ושואלים שאלות שנוגעות לסאדר/קטמון, אז אני מסביר בנוהל הרגיל.
אגב, העניין של "הפועל"= הפועל ת"א הוא לא חדש ולדעתי לא קשור כ"כ לחוסר הרלוונטיות ההישגי שלנו בשנים האחרונות. מדובר בדברים שהתקשורת יוצרת, קחו לדוגמא כתבות על כל מיני ביקורות מסעדות וכאלה, לא פעם הם יכתבו את הכתובת בלי לציין את העיר- בן יהודה 28/המלך ג'ורג וכו' וכו', כאילו ברור שמדברים על ת"א. כך גם בספורט, מועדונים וכו'. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 02:28:25
|
התוכי זה מחנות חיות או מחנות כלי בית? אם הוא אומר "צבע אדום" אתה צריך להביא אותו למשחקים שלנו |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 08:15:22
|
הסוגיה הזו עיצבנה אותי בעבר יותר .היום אני מכיר בזה שאין מה לעשות.הדומיננטי יותר במציאות או בתקשורת הוא זה שזוכה "בשם". בדיוק כמו אצלי -רוב הגברים שאומרים "השמוליק שלי" מתכוונים לאיבר המין שלהם ולא אלי.מה לעשות הוא יותר דומיננטי ממני ובעל יחסי ציבור טובים משלי |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:27:11
|
זה בדיוק מה שקראנקו הסביר בדיון אחר. כמו שלאורך השנים קבוצות הכדורגל היו הדבר היחיד החשוב למועדונים השונים, הקבוצות בתל אביב היו החשובות ביותר למועדונים האלה. ככה זה כשהכרך התל אביבי הוא המרכזי מבחינת תרבות, חילוניות ותקשורת. אז הקבוצות המקומיות הן הפועל ומכבי והשאר שיחפשו את עצמם.
אנחנו נמשיך להגיד הפועל ונתכוון לקבוצה שלנו. הפועל ירושלים. ושהם ילכו להזדיין. |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:29:13
|
| אני מרוצה אם מישהו בכלל שמע על או יודע מה זה קטמון. כשזה קורה זה נראה לי הישג גדול מאד ואני מסתפק בזה. אתם חושבים שמישהו יודע מה זה מועדון ספורט צעירי אלהושלה,צעירי אלהוזייל או מכבי שגב שלום? יודעים איזו ליגה הם או בכלל שהם קבוצות כדורגל? הניסיון שלי לימד אותי להתיחס לכל הנושא בהומור. האלטרנטיבה היא ויכוחים אין סופיים. |
 |
|
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:29:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
הסוגיה הזו עיצבנה אותי בעבר יותר .היום אני מכיר בזה שאין מה לעשות.הדומיננטי יותר במציאות או בתקשורת הוא זה שזוכה "בשם". בדיוק כמו אצלי -רוב הגברים שאומרים "השמוליק שלי" מתכוונים לאיבר המין שלהם ולא אלי.מה לעשות הוא יותר דומיננטי ממני ובעל יחסי ציבור טובים משלי
 |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:39:29
|
| אם אני אשאל שוב בקשר לאוהדים שלנו זה יהפוך אותי לטרחן?.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:44:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב

הבן זונה מדבר?
בחיי שידעתי שזה יצחיק אותך.אני צחקתי תוך כדי כתיבת ההודעה.. אם הבן זונה מדבר? אפילו לא צליל של מארש .אבל תן לתימסחים המג'נונים שלי חודשיים-שלושה והתוכי מעיר אותנו בבוקר עם "בוקר טוב והופה ביטר זונה לכולם".
|
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 09:44:58
|
[quote]הסוגיה הזו עיצבנה אותי בעבר יותר .היום אני מכיר בזה שאין מה לעשות.הדומיננטי יותר במציאות או בתקשורת הוא זה שזוכה "בשם". בדיוק כמו אצלי -רוב הגברים שאומרים "השמוליק שלי" מתכוונים לאיבר המין שלהם ולא אלי.מה לעשות הוא יותר דומיננטי ממני ובעל יחסי ציבור טובים משלי/quote]
ענק!!!!     |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 11:32:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
 הבן זונה מדבר?
בחיי שידעתי שזה יצחיק אותך.אני צחקתי תוך כדי כתיבת ההודעה.. אם הבן זונה מדבר? אפילו לא צליל של מארש .אבל תן לתימסחים המג'נונים שלי חודשיים-שלושה והתוכי מעיר אותנו בבוקר עם "בוקר טוב והופה ביטר זונה לכולם".
סומך על התימסחים בעיניים עצומות. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 13:40:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
הסוגיה הזו עיצבנה אותי בעבר יותר .היום אני מכיר בזה שאין מה לעשות.הדומיננטי יותר במציאות או בתקשורת הוא זה שזוכה "בשם". בדיוק כמו אצלי -רוב הגברים שאומרים "השמוליק שלי" מתכוונים לאיבר המין שלהם ולא אלי.מה לעשות הוא יותר דומיננטי ממני ובעל יחסי ציבור טובים משלי
אחת התגובות המצחיקות שנכתבו בפורום, כל פורום, אי פעם!
 |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
אם הם הפועל, אז מי אנחנו?  |
|