פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 5

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  23:00:26  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לפתוח פה איזה דיון שרוצים.אנשי 'אין הפועל כדורסל'(כל החמישה) מוזמנים לא להשתתף בו אם זה כ"כ חורה להם. זאת בכל זאת פגרה ואין כ"כ על מה לדבר.
העונה הזו תסתיים בשום דבר. מקסימום חצי גמר. פשוט אין לקבוצה הזאת אופי.
אני לא מבין את האנשים שטוענים שכיף לראות אותה. הייתי בלא מעט משחקים במלחה השנה וכמעט יצאתי מבואס משיטת המשחק ומהחזיר המכבי שמאמן אותה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  23:00:28  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה בוא
יש תפקיד שמיועד לך לשנה"ל הבאה

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

כצלה כצלה מנותק

19 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  14:13:43  הצג פרופיל שלח ל- כצלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דוגמא להתנהלות שגורמת לאוהדים להתרחק מקבוצת הכדורסל:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1672154
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  14:17:37  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזוב זה רק חמישה. דני קליין צדיק גמור, חשוב לתת עוד כמה שקלים לזרים מוזרים עם דרכונים לא חוקיים מאשר לדור הבא. אבל לנו זה לא משנה, חשוב לא לפגוע באף אחד. השתן של דני קליין זה רק גשם.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  14:34:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי ושאר חברי 'אין הפועל כדורסל'.
זה דיון שדיברנו עליו רבות. וגם הסכמנו שמה שקורה במלחה הוא לא לעניין (ראה את הקישור לידיעה על שביתת מחלקת הנוער). מה שכן, דברים כאלה וגרועים יותר לא גרמו לנו להפסיק להגיע לטדי בזמנו.
עכשיו הזמנים הם שונים ואנחנו לא יכולים להישאר חסרי מעש מול דברים כאלה בקבוצה שלנו.
הפתרון שלכם הוא לעזוב הכל ולהגיד 'אין הפועל כדורסל'.
הפתרון השני הוא לנסות לשנות.

אני מאמין שהפתרון השני הוא נכון יותר. מה שלא הופך אותו ליותר פשוט.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  15:17:57  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כצלה

תגידו, על איזו קבוצה אתם חושבים שאתם מדברים?
מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?
מאיזהו קבוצה אוהדים מתרחקים?
מהקבוצה הזאת שמשחקת במפעלים אירופאים כבר איזה 15 שנים ברציפות?
על הקבוצה שיש לה היום רבבות אוהדים בכל רחבי הארץ?
אז יש מספר קטן מאוד וזניח של אנשים שמחרימים אותם מקרב אוהדי הפועל קטמון. אני לא חושב שזה גורם אפילו למכה קלה בכנף.
מוזר שאלה בד"כ גם אותם אנשים שמלגלגים על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים וכדומה. מוזר.

"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

כצלה כצלה מנותק

19 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  17:02:40  הצג פרופיל שלח ל- כצלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
נשלח במקור על ידי כצלה

מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?
אז יש מספר קטן מאוד וזניח של אנשים שמחרימים אותם מקרב אוהדי הפועל קטמון. אני לא חושב שזה גורם אפילו למכה קלה בכנף.
מוזר שאלה בד"כ גם אותם אנשים שמלגלגים על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים וכדומה. מוזר.

לא אמרתי שאני מחרים את הקבוצה, אבל התנהלות כדוגמת זו שבכתבה בהחלט גרמה לי להתרחק.
ואם ההתנהלות הזו וזה שהיא גורמת לאוהדים להתרחק לא גורמת לך למכה קלה בכנף- זה כבר משהו אחר.
מה שכן, אל תכניס לי מילים לפה בנוגע לעבודה קהילתית, אני חי ועושה אותה יום-יום
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  17:18:56  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל כצלה ברוך הבא לפורום הפועל קטמון ירושלים (גם אם בינתיים כל ההודעות שלך מתעסקות בהפועל מגדל ירושלים)
ולעניין - אני חושב שמה שקורה בנוער של הכדורסל , קרי ניסיון ההנהלה לשבור שביתה, הוא מחפיר ושווה אפילו אשכול עצמאי, דא עקא - אין שום קשר בין קבוצת הנוער של האגודה לבין הפועל מגדל ירושלים/דני קליין בהם עסקינן. קבוצת הנוער היא למרבה האירוניה חלק מהגוף המקורי של הפועל ירושלים, בעוד קבוצת הבוגרים היא עמותה נפרדת לחלוטין (ניהולית כלכלית ופרסונלית). חבל סתם לבלבל בין שמחה לשמחה, לא שחסרות "שמחות" במגדל, וכמובן אם תקרא את האשכול במלואו תבין שאף אחד פה לא מנסה להתעלם מהן.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-08/05/2010 17:22:25
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  17:40:12  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש משהו שתמיד עניין אותי אצל אותו קומץ אנשי אין כדורסל. יוסי סאסי, הוא אוהד בית"ר. האם זה גרם לכל אותם אנשים שנהנים לצווח אין הפועל כדרוסל לעזוב את הפועל ירושלים כדורגל לפני הקמתה של קטמון?. לא נראה לי. וגם עכשיו הספונסר הראשי שלנו, בני סיוון, איש טוב לכל הדעות, אבל אוהד בית"ר ידוע. האם זה גורם לאותו קומץ מגוכח לעזוב את קטמון?. שוב, לא נראה לי. אין גבול לצביעות.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  17:55:38  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באופן עקרוני כמי שאהד באופן אינטנסיבי את הפועל כדורסל שנים רבות .מימי שטראוס ועד סוף ימיו של עדי גורדון בקבוצה ,ובגדול מתחבר לרוב טענות נגד מאפייני הקבוצה כפי שהיא נראית מזה שנים בידי דני קליין,ולכן מזה שנים אני מרגיש מרוחק ומסתפק באהדת כורסא,אבל להגיע למצב של אמירות "אין הפועל כדורסל" נראה לי צעד אחד רחוק מדי.
שנית-אני מזכיר לנו הקטמוניסטים מעט צניעות.הפועל כדורסל (בטח בימי עדי גורדון) הייתה כמו שאני אוהב להגיד יותר קטמון מקטמון.מה לא היה שם ,זהות,שחקני בית,מעורבות קהילתית ,אווירה מיוחדת וכו'.משהו השתבש מרגע שהפכה לקבוצה מצליחה ורודפת תארים(בעיקר אצל דני קליין).
אז קל מאד בליגה חובבנית כמו של קטמון לשמור על ערכים.את המבחן האמיתי נקבל בהמשך..מסופקני אם לא ייקרו לנו דברים רבים והתפשרויות רבות אם וכאשר גם נצליח להיות קבוצת צמרת.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  18:17:37  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין שכל הדיון הזה מתקיים דווקא בפורום של אוהדי קטמון, ואילו בצ'ה - דממה.
לפני אי אלו חודשים, כשבעה למען הדיוק התקיים פה דיון סוער וארוך [10 עמודים!] כאשר הסוגיות שהועלו היו די דומות.
כתבתי אז ואני חוזר על הדברים כאשר לדעתי הם עדיין בתוקף.:

ציטוט:
לאחר קריאת הפוסטים הרבים והמעניינים כמה הערות:
1. איני אוהד פעיל של קבוצת הכדורסל. למיטב זכרוני הפעם האחרונה שהייתי במשחק רשמי של הקבוצה היתה במשחק במלחה נגד מכבי תל אביב שהתקיים במקביל ל"נאום השפנים" של הרב שך..
2. מצ"ב קישור לפרק ההסטוריה של הקבוצה מהאתר הרשמי שלה: http://www.hapoel.co.il/Data.asp?id=12.
מעיון בדברים עולה די בבירור שהקבוצה נכנסה לתוך מסלול סזיפי ובמידה רבה הרסני, שגבה מחירים גבוהים, של ריצה אחרי הצהובים מתל אביב. לדעתי, ההשחתה הגדולה ביותר שגרמה מכבי ת"א לכדורסל הישראלי, היא איבוד השחקנים הישראלים בעבור לגיונרים זרים, רובם שחומי עור, נטולי כל זיקה לקבוצה, לעיר וכיוצ"ב. הזיקה היחידה היא לסכום הנקוב, במטבע זר בחוזה. תופעת ה"לגיונריות" פשטה גם אל השחקנים הישראלים, או לפחות לחלק הארי שבהם.
לפיכך, קשה היום לדבר על הפועל כדורסל כקבוצה ירושלמית "אסלית".ה"ירושלמיות" שלה באה מהקהל הנפלא וממגרש הבית.
3. ראיתי באתר של הפועל התייחסות לקבוצת הנוער. האם מישהו מכיר את השחקנים שמשחקים שם? האם יש להם בכלל מה לחפש בקבוצה הבוגרת כחלק ממסלול ההתקדמות המקצועית שלהם? שימו לב שבאתר הרשמי אין פירוט של שחקנים וכיוצ"ב!
4. בשל האמור לעיל, ומסיבות נוספות, מי שאוהד את משחק הכדורסל בירושלים וסביבתה, מוצא עצמו מגיע למשחקי הקבוצה, במלחה ואולי גם בחוץ, כמעט "אנוס על פי הדיבור", כי אין לו חלופה אחרת. לפיכך, אין להתפלא שיש אוהדי בית"ר בכדורגל שיגיעו למשחקי הפועל כדורסל ואולי אפילו ישירו שירים "אדומים".
5. ומול כל זה הייחודיות של מיזם קטמון. אני מצטרף למה שבלאש כתב מעלי במיוחד על "קהילת קטמון", שהיווצרותה היא אולי אחד הדברים החשובים ביותר שקרו בספורט הישראלי בשנים האחרונות. אני יודע שיש מי שיגיד שאלו דברי הבל, רומנטיקה ריקנית ועוד ועוד. אז אני מבקש לחלוק. מיזם קטמון הוא, בין היתר, השקעה אסטרטגית - וראו את קהל הצופים שהגיע למשחקי הקבוצה, במיוחד במשחקי הבית. אותו ילד בן 5-6 שגרר את אבא שלו לסוע למשחקי החוץ, הביא השנה את אמא שלו ואחיו הקטן - בן פחות משנה, למשחק הבית הראשון.
האווירה השונה המתקיימת במשחקי קטמון היא היא שצריך להעריך ולרומם ולהדר.
6. בראייה חזונית אני רואה את "קטמון" כמסגרת-על לספורט העממי - חובבני ומקצועני למחצה - בירושלים במיגוון ענפים ולא רק בכדורגל.

--------------------------------------------------------------------------------
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-10/10/2009 20:35:56

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  18:19:58  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

שלומי ושאר חברי 'אין הפועל כדורסל'.
זה דיון שדיברנו עליו רבות. וגם הסכמנו שמה שקורה במלחה הוא לא לעניין (ראה את הקישור לידיעה על שביתת מחלקת הנוער). מה שכן, דברים כאלה וגרועים יותר לא גרמו לנו להפסיק להגיע לטדי בזמנו.
עכשיו הזמנים הם שונים ואנחנו לא יכולים להישאר חסרי מעש מול דברים כאלה בקבוצה שלנו.
הפתרון שלכם הוא לעזוב הכל ולהגיד 'אין הפועל כדורסל'.
הפתרון השני הוא לנסות לשנות.

אני מאמין שהפתרון השני הוא נכון יותר. מה שלא הופך אותו ליותר פשוט.

אז בוא נלבש צהוב ונלך למשחקים של בית"ר, ננסה לשנות מבפנים. אולי גם נלך להפועל תל אביב, נמצא לנו פינה ונעביר להם את הדרך שלנו, מה אומרים?
נראה לי שגם הקהל של אחי נצרת צריך עזרה בכיוון, שבוע הבא אנחנו בעילוט?

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  18:28:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי כצלה

מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?

השורות המודגשות כאילו קולעות בול לגישה שבגללה אני חי בתחושה חרא לגבי הקבוצה הזאת.
"וישמן ישורון ויבעט" קוראים לזה. פתאום אנחנו "מכה בכנף". מכביזם במיטבו. לך תלמד היסטוריה לירן. תעשה טובה. הפועל ירושלים בכדורסל, כדורעף, בדמינגטון או טניס שולחן, כולם התקיימו אך ורק בזכות קיומה של מחלקת הכדורגל. זה לא פטנט ירושלמי, כך היה גם בערים אחרות. פר אקסלנס, החזיקו את ה"קלובים" כדי לערוך משחקי כדורגל.
במקביל לגסיסת מחלקת הכדורגל באה נסיקת הכדורסל, ופתאום זה רעש רקע של אנשים לא חשובים ? ואני לא מדבר על 5 הניהיליסטים ("אין הפועל כדורסל"), אני מדבר על כך שאני ועוד מאות לפחות של אנשים , מרגישים שאפשר למצוא את האיזון בין הישגיות לזהות, שלטעמם לא קיים היום.
וואלאק אתה אוהד הפועל ברמ"ח איבריך, לא מטמטם אותך שברק יצחקי ואבירם ברוכיאן יושבים בכיסאות הכי טובים באולם ? רטינה על כך היא "מכה בכנף" לאור ההצלחות ? לא מפריע לך שכל סממן מכביסטי ששנאנו, גם בשנים של הישגים, כיום קיים בקבוצה ?
ולעניין רבבות האוהדים ברחבי הארץ, רובם בדיוק כמו אוהדי מכבי של יום חמישי. נכנסים להגדרה הרחבה של "אוהדים", לא שווים כלום בפרקטיקה.

נערך על ידי - קראנקו ב-08/05/2010 18:39:01
עבור לתחילת הדף

כצלה כצלה מנותק

19 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  18:41:31  הצג פרופיל שלח ל- כצלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי כצלה

מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?

השורות המודגשות כאילו קולעות בול לגישה שבגללה אני חי בתחושה חרא לגבי הקבוצה הזאת.
"וישמן ישורון ויבעט" קוראים לזה. פתאום אנחנו "מכה בכנף". מכביזם במיטבו. לך תלמד היסטוריה לירן. תעשה טובה. הפועל ירושלים בכדורסל, כדורעף, בדמינגטון או טניס שולחן, כולם התקיימו אך ורק בזכות קיומה של מחלקת הכדורגל. זה לא פטנט ירושלמי, כך היה גם בערים אחרות. פר אקסלנס, החזיקו את ה"קלובים" כדי לערוך משחקי כדורגל.
במקביל לגסיסת מחלקת הכדורגל באה נסיקת הכדורסל, ופתאום זה רעש רקע של אנשים לא חשובים ? ואני לא מדבר על 5 הניהיליסטים ("אין הפועל כדורסל"), אני מדבר על כך שאני ועוד מאות לפחות של אנשים , מרגישים שאפשר למצוא את האיזון בין הישגיות לזהות, שלטעמם לא קיים היום.
וואלאק אתה אוהד הפועל ברמ"ח איבריך, לא מטמטם אותך שברק יצחקי ואבירם ברוכיאן יושבים בכיסאות הכי טובים באולם ? רטינה על כך היא "מכה בכנף" לאור ההצלחות ? לא מפריע לך שכל סממן מכביסטי ששנאנו, גם בשנים של הישגים, כיום קיים בקבוצה ?
ולעניין רבבות האוהדים ברחבי הארץ, רובם בדיוק כמו אוהדי מכבי של יום חמישי. נכנסים להגדרה הרחבה של "אוהדים", לא שווים כלום בפרקטיקה.

קראנקו קלע בול לדעתי.
לא אמרתי מעולם שאין הפועל כדורסל. אבל לאור התנהלותה בשנים האחרונות, קשה לי להזדהות עם הקבוצה הזו כבעבר.

נערך על ידי - כצלה ב-08/05/2010 18:42:18
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  18:58:55  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו אכן צודק.
אבל ההבדלים נעוצים בכך שאני עומד במלחה ומקלל את יצחקי (שאגב מאז הוא לא הגיע, בדיוק כמו שאני מאמין שקובי מויאל כבר לא יגיע למשחקים של הכדורגל).
אני מעדיף להמשיך לאהוד את הקבוצה הזאת, שהיא קודם כל שלי, ורק אח"כ של כל החולאים שציינת. אני בטוח מעדיף את זה על לשבת בבית ולרטון כל היום.
וכצ'לה, בקטע של העבודה הקהילתית, לא דיברתי עליך, ואני מצטער אם כך השתמע.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כדורסל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07