פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  23:32:22  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון שהרבה מאוהדי הכדורגל אוהדים ועוקבים אחרי הפועל מגדל, ואפילו מגיעים למשחקים מדי פעם, אבל זו הפכה לקבוצה שקשה להזדהות איתה. חבורה של ערסים. יש לי חבר שמשתייך גם ללה-פמיליה וגם לבריגדה ולא רואה בזה שום סתירה. בכללי יש לי בעיות עם הכדורסל. איך אפשר להזדהות עם 5 אפרו-אמריקאים לא מוכשרים שבגלל שהם עצומים זוכים לחוזים בקבוצות משונות בישראל תמורת כסף טוב (במיוחד שאלה מזגזגים בין קבוצות כמו שהם מזגזגים בין בארים)? אין מה לעשות... קשה לי לראות מצב בו הפועל תחזור לערכיה הישנים... מה שכן, מתברר שלא משנה מה תעשה לקבוצה, אם היא תישא את השם הפועל ירושלים היא תישאר לוזרית ותפסיד במאני טיים. הלוואי שאני טועה.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  23:37:43  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני מציע שמי שלא מעניין אותו כדורסל שיזדיין מהאשכול וישאיר אותו למי שזה רלוונטי בשבילו.
חלאס להשליט פה את מרותכם כאילו שהיא שווה משהו.
ואלון, דווקא לא בטוח. תלוי על איזה צד יקום תומפסון בבוקר חצי גמר.
ותלוי כמה שלשות מתוך ה-20 שיזרקו נעימי ג'טר וששון באמת יכנסו.
אבל לא צריך לקבור ת'סיכויים כבר מעכשיו.
כך, לדעתי.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  00:07:55  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

כך, לדעתי.

יגיעו לגמר, מתוך ה-20 תכנסנה אולי 6, 3 מהן בחמש דקות האחרונות, מקסימום כדי להוריד ל-9 הפרש עם הבאזר.

אבל מה זה מרגש לראות את שארפ מניף צלחת, הוא כזה ישראלי כבר...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  01:23:10  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:

כך, לדעתי.

יגיעו לגמר, מתוך ה-20 תכנסנה אולי 6, 3 מהן בחמש דקות האחרונות, מקסימום כדי להוריד ל-9 הפרש עם הבאזר.

אבל מה זה מרגש לראות את שארפ מניף צלחת, הוא כזה ישראלי כבר...

וואלה נכון, הרבה יותר מרגש לראות את ארקדי גאידמק/ גומא אגייאר מונף על כתפי האוהדים.

ועוגן, נכון שיש אוהדי קטמון רבים שתומכים במגדל, אך עם זאת גם יש רבים שמאד מאד סולדים ממנה, לכן כל מה שביקשו פה זה לעזוב את הנושא הזה ולהעביר אותו מפה כדי שלא יתפתחו ויכוחים מיותרים.

אבל כנראה שהשעמום של הפגרה עושה את שלו ואנשים מחפשים את הויכוחים האלה בכח.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  07:47:49  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תאמין לי, ואני שותף לביקורת על הכדורסל וכבר בקושי מגיע למשחק או שניים בעונה, שאפשר לתת לאשכול מסכן להתנהל בלי לקפוץ. זה סתם מרחיק אנשים מהפורום. ובאשר למספר האוהדים המשותפים - אני ראיתי יציע שלם מעונת קטמון הראשונה מריע למרקוביץ עם הגביע. לא היו יותר מידי פרצופים חמוצים שם, עם כל הביקורת.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  08:26:30  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

נכון שהרבה מאוהדי הכדורגל אוהדים ועוקבים אחרי הפועל מגדל, ואפילו מגיעים למשחקים מדי פעם, אבל זו הפכה לקבוצה שקשה להזדהות איתה. חבורה של ערסים. יש לי חבר שמשתייך גם ללה-פמיליה וגם לבריגדה ולא רואה בזה שום סתירה. בכללי יש לי בעיות עם הכדורסל. איך אפשר להזדהות עם 5 אפרו-אמריקאים לא מוכשרים שבגלל שהם עצומים זוכים לחוזים בקבוצות משונות בישראל תמורת כסף טוב (במיוחד שאלה מזגזגים בין קבוצות כמו שהם מזגזגים בין בארים)? אין מה לעשות... קשה לי לראות מצב בו הפועל תחזור לערכיה הישנים... מה שכן, מתברר שלא משנה מה תעשה לקבוצה, אם היא תישא את השם הפועל ירושלים היא תישאר לוזרית ותפסיד במאני טיים. הלוואי שאני טועה.

למה יש לך חבר מהלה פמיליה?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  08:30:54  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת הולכת להיות פגרה מאוד ארוכה....

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  11:21:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

אין מישהו כזה.. מה אתה ממציא?
תן שם... הבריגדה היא ארגון אוהדי הפועל ירושלים. כדורגל או כדורסל.
וכל קשר לבית"ר או ללה פאמיליה לא קיים.חס וחלילה

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  12:02:42  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה
וואלה נכון, הרבה יותר מרגש לראות את ארקדי גאידמק/ גומא אגייאר מונף על כתפי האוהדים.

ועוגן, נכון שיש אוהדי קטמון רבים שתומכים במגדל, אך עם זאת גם יש רבים שמאד מאד סולדים ממנה, לכן כל מה שביקשו פה זה לעזוב את הנושא הזה ולהעביר אותו מפה כדי שלא יתפתחו ויכוחים מיותרים.

אבל כנראה שהשעמום של הפגרה עושה את שלו ואנשים מחפשים את הויכוחים האלה בכח.

א. פחות קשור לגאידמק/אגייאר - יותר שנאת המן מאשר אהבת מרדכי.
ב. כמו שעוגן אמר, הרוב הגדול של יציעי קטמון המלאים עדיין שמח בהצלחות של "בית"ר מגדל" בכדורסל, כך היה וכך יהיה.
ג. נראה לי שאתה הכי נהנה מהוויכוח פה בינתיים.
ד. סבבה, זה לא נושא שקשור לפורום אבל פטאנק כן... (ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום, ואין לי בעיה לא עם נושא כזה ולא עם נושא כזה)
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  16:07:15  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליברגל, אני אף פעם לא ממציא.
אני לא יתן את השם כי זה סתם מוציא לכלוך.
אבל תאמין לי,
אני לא ממציא

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  16:15:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום

ראיתי השבוע את פפי תורג'מן, בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  16:23:22  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.

סטפן, אתה צפונבון

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  16:29:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום

ראיתי השבוע את פפי תורג'מן, בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.

זה סניף בבעלותו למיטב זכרוני.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  19:10:23  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תאילנדי במושבה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  20:34:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.

סטפן, אתה צפונבון

אם שוקן קיבוץ גלויות נחשב צפון, אז לאן אני צריך בשביל להיות דרומבון? יפו ד'? בת-ים?
אוי לא... הבנתי לאן. אין מצב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כדורסל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07