| משתמש |
כדורסל  |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 23:32:22
|
| נכון שהרבה מאוהדי הכדורגל אוהדים ועוקבים אחרי הפועל מגדל, ואפילו מגיעים למשחקים מדי פעם, אבל זו הפכה לקבוצה שקשה להזדהות איתה. חבורה של ערסים. יש לי חבר שמשתייך גם ללה-פמיליה וגם לבריגדה ולא רואה בזה שום סתירה. בכללי יש לי בעיות עם הכדורסל. איך אפשר להזדהות עם 5 אפרו-אמריקאים לא מוכשרים שבגלל שהם עצומים זוכים לחוזים בקבוצות משונות בישראל תמורת כסף טוב (במיוחד שאלה מזגזגים בין קבוצות כמו שהם מזגזגים בין בארים)? אין מה לעשות... קשה לי לראות מצב בו הפועל תחזור לערכיה הישנים... מה שכן, מתברר שלא משנה מה תעשה לקבוצה, אם היא תישא את השם הפועל ירושלים היא תישאר לוזרית ותפסיד במאני טיים. הלוואי שאני טועה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 23:37:43
|
ואני מציע שמי שלא מעניין אותו כדורסל שיזדיין מהאשכול וישאיר אותו למי שזה רלוונטי בשבילו. חלאס להשליט פה את מרותכם כאילו שהיא שווה משהו. ואלון, דווקא לא בטוח. תלוי על איזה צד יקום תומפסון בבוקר חצי גמר. ותלוי כמה שלשות מתוך ה-20 שיזרקו נעימי ג'טר וששון באמת יכנסו. אבל לא צריך לקבור ת'סיכויים כבר מעכשיו. כך, לדעתי. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 00:07:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ותלוי כמה שלשות מתוך ה-20 שיזרקו נעימי ג'טר וששון באמת יכנסו. אבל לא צריך לקבור ת'סיכויים כבר מעכשיו. כך, לדעתי.
יגיעו לגמר, מתוך ה-20 תכנסנה אולי 6, 3 מהן בחמש דקות האחרונות, מקסימום כדי להוריד ל-9 הפרש עם הבאזר.
אבל מה זה מרגש לראות את שארפ מניף צלחת, הוא כזה ישראלי כבר... |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 01:23:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ותלוי כמה שלשות מתוך ה-20 שיזרקו נעימי ג'טר וששון באמת יכנסו. אבל לא צריך לקבור ת'סיכויים כבר מעכשיו. כך, לדעתי.
יגיעו לגמר, מתוך ה-20 תכנסנה אולי 6, 3 מהן בחמש דקות האחרונות, מקסימום כדי להוריד ל-9 הפרש עם הבאזר.
אבל מה זה מרגש לראות את שארפ מניף צלחת, הוא כזה ישראלי כבר...
וואלה נכון, הרבה יותר מרגש לראות את ארקדי גאידמק/ גומא אגייאר מונף על כתפי האוהדים.
ועוגן, נכון שיש אוהדי קטמון רבים שתומכים במגדל, אך עם זאת גם יש רבים שמאד מאד סולדים ממנה, לכן כל מה שביקשו פה זה לעזוב את הנושא הזה ולהעביר אותו מפה כדי שלא יתפתחו ויכוחים מיותרים.
אבל כנראה שהשעמום של הפגרה עושה את שלו ואנשים מחפשים את הויכוחים האלה בכח. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 07:47:49
|
| תאמין לי, ואני שותף לביקורת על הכדורסל וכבר בקושי מגיע למשחק או שניים בעונה, שאפשר לתת לאשכול מסכן להתנהל בלי לקפוץ. זה סתם מרחיק אנשים מהפורום. ובאשר למספר האוהדים המשותפים - אני ראיתי יציע שלם מעונת קטמון הראשונה מריע למרקוביץ עם הגביע. לא היו יותר מידי פרצופים חמוצים שם, עם כל הביקורת. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 08:26:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
נכון שהרבה מאוהדי הכדורגל אוהדים ועוקבים אחרי הפועל מגדל, ואפילו מגיעים למשחקים מדי פעם, אבל זו הפכה לקבוצה שקשה להזדהות איתה. חבורה של ערסים. יש לי חבר שמשתייך גם ללה-פמיליה וגם לבריגדה ולא רואה בזה שום סתירה. בכללי יש לי בעיות עם הכדורסל. איך אפשר להזדהות עם 5 אפרו-אמריקאים לא מוכשרים שבגלל שהם עצומים זוכים לחוזים בקבוצות משונות בישראל תמורת כסף טוב (במיוחד שאלה מזגזגים בין קבוצות כמו שהם מזגזגים בין בארים)? אין מה לעשות... קשה לי לראות מצב בו הפועל תחזור לערכיה הישנים... מה שכן, מתברר שלא משנה מה תעשה לקבוצה, אם היא תישא את השם הפועל ירושלים היא תישאר לוזרית ותפסיד במאני טיים. הלוואי שאני טועה.
למה יש לך חבר מהלה פמיליה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 08:30:54
|
| זאת הולכת להיות פגרה מאוד ארוכה.... |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 11:21:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
נכון שהרבה מאוהדי הכדורגל אוהדים ועוקבים אחרי הפועל מגדל, ואפילו מגיעים למשחקים מדי פעם, אבל זו הפכה לקבוצה שקשה להזדהות איתה. חבורה של ערסים. יש לי חבר שמשתייך גם ללה-פמיליה וגם לבריגדה ולא רואה בזה שום סתירה. בכללי יש לי בעיות עם הכדורסל. איך אפשר להזדהות עם 5 אפרו-אמריקאים לא מוכשרים שבגלל שהם עצומים זוכים לחוזים בקבוצות משונות בישראל תמורת כסף טוב (במיוחד שאלה מזגזגים בין קבוצות כמו שהם מזגזגים בין בארים)? אין מה לעשות... קשה לי לראות מצב בו הפועל תחזור לערכיה הישנים... מה שכן, מתברר שלא משנה מה תעשה לקבוצה, אם היא תישא את השם הפועל ירושלים היא תישאר לוזרית ותפסיד במאני טיים. הלוואי שאני טועה.
אין מישהו כזה.. מה אתה ממציא? תן שם... הבריגדה היא ארגון אוהדי הפועל ירושלים. כדורגל או כדורסל. וכל קשר לבית"ר או ללה פאמיליה לא קיים.חס וחלילה |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 12:02:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה וואלה נכון, הרבה יותר מרגש לראות את ארקדי גאידמק/ גומא אגייאר מונף על כתפי האוהדים.
ועוגן, נכון שיש אוהדי קטמון רבים שתומכים במגדל, אך עם זאת גם יש רבים שמאד מאד סולדים ממנה, לכן כל מה שביקשו פה זה לעזוב את הנושא הזה ולהעביר אותו מפה כדי שלא יתפתחו ויכוחים מיותרים.
אבל כנראה שהשעמום של הפגרה עושה את שלו ואנשים מחפשים את הויכוחים האלה בכח.
א. פחות קשור לגאידמק/אגייאר - יותר שנאת המן מאשר אהבת מרדכי. ב. כמו שעוגן אמר, הרוב הגדול של יציעי קטמון המלאים עדיין שמח בהצלחות של "בית"ר מגדל" בכדורסל, כך היה וכך יהיה. ג. נראה לי שאתה הכי נהנה מהוויכוח פה בינתיים. ד. סבבה, זה לא נושא שקשור לפורום אבל פטאנק כן... (ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום, ואין לי בעיה לא עם נושא כזה ולא עם נושא כזה) |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 16:07:15
|
ליברגל, אני אף פעם לא ממציא. אני לא יתן את השם כי זה סתם מוציא לכלוך. אבל תאמין לי, אני לא ממציא |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 16:15:46
|
ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום
ראיתי השבוע את פפי תורג'מן, בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 16:23:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.
סטפן, אתה צפונבון |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 16:29:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ואגב, זאת פגרה, ועם כל הכבוד לבחירות המותחות, צריך משהו למלא את תהומות הפורום
ראיתי השבוע את פפי תורג'מן, בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.
זה סניף בבעלותו למיטב זכרוני. |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 19:10:23
|
תאילנדי במושבה |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 20:34:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי בארומה שוקן פינת קיבוץ גלויות.
סטפן, אתה צפונבון
אם שוקן קיבוץ גלויות נחשב צפון, אז לאן אני צריך בשביל להיות דרומבון? יפו ד'? בת-ים? אוי לא... הבנתי לאן. אין מצב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
כדורסל  |
|
|
|