פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  20:00:59  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פער עצום בין ביקורת על דרך ניהולו של דני קליין לבין מניעת דיון כזה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  21:12:07  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:
נשלח במקור על ידי כצלה

דוגמא להתנהלות שגורמת לאוהדים להתרחק מקבוצת הכדורסל:

תגידו, על איזו קבוצה אתם חושבים שאתם מדברים?
מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?
מאיזהו קבוצה אוהדים מתרחקים?
מהקבוצה הזאת שמשחקת במפעלים אירופאים כבר איזה 15 שנים ברציפות?
על הקבוצה שיש לה היום רבבות אוהדים בכל רחבי הארץ?
אז יש מספר קטן מאוד וזניח של אנשים שמחרימים אותם מקרב אוהדי הפועל קטמון. אני לא חושב שזה גורם אפילו למכה קלה בכנף.
מוזר שאלה בד"כ גם אותם אנשים שמלגלגים על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים וכדומה. מוזר.

אני מבטיח שאשתדל שזו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא הזה, טחנו עד דק, זה לא מוביל לשום מקום. מה שחשוב היום זה להביא עוד כסף לקבוצה. אבל כמה דברים אני חייב לציין.
אינני מכיר אותך, אתה לא מכיר אותי. מה שאני מכיר ממך זה את הדעות שלך כפי שהן נכתבות בפורום הזה, וכמו כל איש ימין אמיתי אתה לא בוחל בשקרים ובהכפשות.
אף אחד לא מלגלג על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים: בטח שאין קשר בין "אין הפועל כדורסל" לעבודה הקהילתית. הביקורת היא על זה שיש אנשים שלפעמים שוכחים שאנחנו מועדון כדורגל. כל השאר, תחת הכותרת מועדון כדורגל, הוא שולי. אתה לא מכיר אותי, אתה לא מכיר, לדעתי, את מרבית אנשי האין הפועל כדורסל, אוהדים ותיקים, רחל אמנו או בכל דרך שלא תקרא לאותם אנשים. אתה לא יודע מי אנחנו מחוץ למגרש, אתה לא יודע מה אנחנו עושים ועשינו. לך אני גם בטח שלא אתן דין וחשבון, אבל, שוב, אתה לא יודע במה אנחנו עובדים, מה אנחנו עושים לצד העבודה, מה עשינו בפר"ח שלנו כשהיינו סטודנטים וכן הלאה. בכל הקהילות בהן אנו נמצאים: מירושלים, דרך תל אביב ועד מעבר לים.

אוסיף, לגבי הפועל כדורסל, שרבים מהאנשים (וכן, הם יותר מחמישה גם אם לכנף שלך - כל כך מתאים לך להשתמש דווקא במטאפורה הזו - זה לא מזיז כלל) שחושבים שניתוק מוחלט ממחלקת הכדורסל הוא הדבר הנכון לעשות הם אוהדים ותיקים של הקבוצה (לא יודע אם השמות למאר הארד, עדי בן ארי, ריקי בראון וגל קנז אומרים לך משהו, אבל בערך מאז). חלקינו ליווינו את הקבוצה הזו לכל מקום בארץ (היא תמיד היתה שניה בחשיבותה אחרי קבוצת הכדורגל, אבל ליווינו אותה בנאמנות ראויה לשמה). בשלב כלשהו, בסוף שנות התשעים, קרו הרבה דברים שהרחיקו את אותם אנשים. לא נכנס לזה שוב עכשיו, כבר נכתב על זה מספיק בעבר. אבל האמן לי, ניסינו לשנות מבפנים. לא הלך.
אגב, אין הפועל כדורסל, זה לא המצאה שלנו. תשאל את אהרון פוגל ודני קליין, הם כבר הודיעו שמשנים את השם של הקבוצה באופן רשמי למגדל! (זה כמובן יקל על אוהדי בית"ר לאהוד את הקבוצה, כלומר לקנות כרטיסים, כלומר להפוך חלק בלתי נפרד מהקבוצה).
אז אתה תלחם מבפנים (זה מחמם את הלב לשמוע שאתה מקלל את יצחקי במלחה, באמת) ואנחנו נמשיך להגיד את מה שבא לנו. וכשתצליח במאבק שלך, והקבוצה תחזור להיות אלטרנטיבה למכבי ולא מכבי ב' אנחנו נשוב למלחה. אני לא מאמין שתצליח, אבל מכל הלב בהצלחה.
עד אז, תשאר נאמן לפרטים ואל תוציא דיבתם של אוהדים שהפועל חשובה להם לא פחות מלך ושנתנו לה, מגופם, מרגשותיהם ומכספם לא פחות ממך. לפחות.

עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  22:39:28  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה פירוש הפיכת שם הקבוצה למגדל?
בלי הפועל? שעמית הורסקי יעלה לשידור הוא ידבר על "מגדל ירושלים נגד מכבי תל-אביב"? צריך להתחיל להריץ את "מגדל עולה, מגדל עולה, מגדל עולה. מגדל עולה עולה עולה אולה יאללה מגדל ירושלים מלחמה"?
ובלי קשר לשאלה:
העובדה שהפועל כדורסל נותקה לחלוטין מההקשר הפוליטי של תנועת 'הפועל', בניגוד אלינו, והעדר מתחרה עירונית (שוב, בניגוד אלינו) גורמת לכך שהקבוצה מייצגת את העיר ירושלים ולא את 'הפועל' וערכיה. מה גם, שהיא קבוצה מצליחה. מאוד מצליחה. (בינתיים, בניגוד אלינו).

דרך אגב, אין ספק שעל השינוי לבא מבפנים... בדברים הפשוטים שיגרמו לאוהדי בית"ר להרגיש לא בנוח: שירים על בית"ר, פטישים ומגלים בכל מקום, הבהרה שהבריגדה היא ארגון אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל ובכדורגל, וכו'
עלינו להעמיק את הקשר בין המועדונים. למה ששחקני קטמון לא יעלו במלחה עם חולצות האליפות כמו ששחקני הכדורסל עלו לטדי עם הגביע? למה שקישור לאתר הפועל כדורסל לא יופיע אצלנו באתר, ולהפך (כמו קבוצות גדולות באירופה: ריאל מדריד, ברצלונה, פנאתינייקוס וכד'). רעינות כאלה, גם אם הם בנאליים וטיפשיים, מבהירים את החיבור בין הקבוצות בצורה חד משמעית..

אה, שכחתי, גם אני אוהב את קוקיה. ואת נעימי. ואת יוגב אוחיון. ולמען האמת, גם את ג'טר, תומפסון, ליונס והאנטר. חייבים להשאיר אותם גם בשנה הבאה. אבל לא את סימונס האפטי ואת גודס המכביסט.

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-08/05/2010 23:16:56
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  22:51:12  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:

[quote]נשלח במקור על ידי כצלה

דוגמא להתנהלות שגורמת לאוהדים להתרחק מקבוצת הכדורסל:

תגידו, על איזו קבוצה אתם חושבים שאתם מדברים?
מכבי ירושלים?
הפועל אילת?
עירוני רמת גן?
מאיזהו קבוצה אוהדים מתרחקים?
מהקבוצה הזאת שמשחקת במפעלים אירופאים כבר איזה 15 שנים ברציפות?
על הקבוצה שיש לה היום רבבות אוהדים בכל רחבי הארץ?
אז יש מספר קטן מאוד וזניח של אנשים שמחרימים אותם מקרב אוהדי הפועל קטמון. אני לא חושב שזה גורם אפילו למכה קלה בכנף.
מוזר שאלה בד"כ גם אותם אנשים שמלגלגים על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים וכדומה. מוזר.

אני מבטיח שאשתדל שזו תהיה התגובה האחרונה שלי בנושא הזה, טחנו עד דק, זה לא מוביל לשום מקום. מה שחשוב היום זה להביא עוד כסף לקבוצה. אבל כמה דברים אני חייב לציין.
אינני מכיר אותך, אתה לא מכיר אותי. מה שאני מכיר ממך זה את הדעות שלך כפי שהן נכתבות בפורום הזה, וכמו כל איש ימין אמיתי אתה לא בוחל בשקרים ובהכפשות.
אף אחד לא מלגלג על עבודה קהילתית עם ילדים אתיופים: בטח שאין קשר בין "אין הפועל כדורסל" לעבודה הקהילתית. הביקורת היא על זה שיש אנשים שלפעמים שוכחים שאנחנו מועדון כדורגל. כל השאר, תחת הכותרת מועדון כדורגל, הוא שולי. אתה לא מכיר אותי, אתה לא מכיר, לדעתי, את מרבית אנשי האין הפועל כדורסל, אוהדים ותיקים, רחל אמנו או בכל דרך שלא תקרא לאותם אנשים. אתה לא יודע מי אנחנו מחוץ למגרש, אתה לא יודע מה אנחנו עושים ועשינו. לך אני גם בטח שלא אתן דין וחשבון, אבל, שוב, אתה לא יודע במה אנחנו עובדים, מה אנחנו עושים לצד העבודה, מה עשינו בפר"ח שלנו כשהיינו סטודנטים וכן הלאה. בכל הקהילות בהן אנו נמצאים: מירושלים, דרך תל אביב ועד מעבר לים.

אוסיף, לגבי הפועל כדורסל, שרבים מהאנשים (וכן, הם יותר מחמישה גם אם לכנף שלך - כל כך מתאים לך להשתמש דווקא במטאפורה הזו - זה לא מזיז כלל) שחושבים שניתוק מוחלט ממחלקת הכדורסל הוא הדבר הנכון לעשות הם אוהדים ותיקים של הקבוצה (לא יודע אם השמות למאר הארד, עדי בן ארי, ריקי בראון וגל קנז אומרים לך משהו, אבל בערך מאז). חלקינו ליווינו את הקבוצה הזו לכל מקום בארץ (היא תמיד היתה שניה בחשיבותה אחרי קבוצת הכדורגל, אבל ליווינו אותה בנאמנות ראויה לשמה). בשלב כלשהו, בסוף שנות התשעים, קרו הרבה דברים שהרחיקו את אותם אנשים. לא נכנס לזה שוב עכשיו, כבר נכתב על זה מספיק בעבר. אבל האמן לי, ניסינו לשנות מבפנים. לא הלך.
אגב, אין הפועל כדורסל, זה לא המצאה שלנו. תשאל את אהרון פוגל ודני קליין, הם כבר הודיעו שמשנים את השם של הקבוצה באופן רשמי למגדל! (זה כמובן יקל על אוהדי בית"ר לאהוד את הקבוצה, כלומר לקנות כרטיסים, כלומר להפוך חלק בלתי נפרד מהקבוצה).
אז אתה תלחם מבפנים (זה מחמם את הלב לשמוע שאתה מקלל את יצחקי במלחה, באמת) ואנחנו נמשיך להגיד את מה שבא לנו. וכשתצליח במאבק שלך, והקבוצה תחזור להיות אלטרנטיבה למכבי ולא מכבי ב' אנחנו נשוב למלחה. אני לא מאמין שתצליח, אבל מכל הלב בהצלחה.
עד אז, תשאר נאמן לפרטים ואל תוציא דיבתם של אוהדים שהפועל חשובה להם לא פחות מלך ושנתנו לה, מגופם, מרגשותיהם ומכספם לא פחות ממך. לפחות.

[/qu

מרגש!!!!
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  23:06:30  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקהל לא הסכים באופן נחרץ לשינוי השם ופוגל ירד מזה לפני שבע שנים, אז על מה אתם מזיינים את השכל?

אני אוהב את קוקיה, גם את נעימי הוא מאוד מוכשר אבל צריך מאמן שיחזיק אותו קצר.

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  23:36:11  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הביקורת שלכם על מחלקת הכדורסל נכונה ביותר. אני חיב לאמר שכאחד שהיה בשטראוס הקבוצה של השנים האחרונות לא מרגשת אותי ויש לי המון ביקורת. האפטיה שהתלטה עלי בנושא קצת מזכירה את האפטיה שהייתה לי כלפי הכדורגל בימים שלפני קטמון. אחרי שנציל את מחלקת הכדורגל ונאחד בין קטמון לסאדרים, צריך לעבור לכדורסל ויחד עם דני קליין להחזיר את הלב למועדון. עד אז דיונים בפורום הזה על איך משפרים את הכדורסל ואם זה בריא להחרים את מלחה זה הדבר הכי לגיטימי שיכול להיות. אלו שכבר החלטו שנמאס להם מהכדורסל ושמגדל ירושלים לא יותר טובה מסאדר ירושלים, אני בהחלט מבין אתכם. אבל אל תמנעו מאיתנו לדון בנושא. לא מעניין אתכם , אל תכנסו לאשכול.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  02:38:11  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאצ'ה,
תגיד מה שתגיד ותחשוב מה שתחשוב הכל לגיטימי,
ההשוואה שלך בין אוהדי ה"אין הפועל כדורסל" לאנשים שמלגלגים על עבודה קהילתית היא מגוחכת לחלוטין.

וחוץ מזה,
מה ששלומי מלכה אמר.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  03:22:35  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

כפי שכבר אמרתי, באשכול אחר כמדומני:
שלומי מלכה, אני אוהב אותך

ואוסיף ואומר: כל מילה בסלע.
וגם מה שקראנקו אמר.

נערך על ידי - אבו אדהם ב-09/05/2010 03:23:39
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  07:21:06  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי שום כוונה להכנס לויכוח כאן, אבל כששינוי שם הקבוצה למיגדל עמד על הפרק (לפני שבע שנים) פירסמתי בעיתון את הקטע הבא. אולי רלוונטי:

די בשקט עברה ההחלטה לשנות את שמה של קבוצת הכדורסל מ"הפועל ירושלים" ל"מיגדל ירושלים". ובצדק. ממש לא צריך לעשות כזה עניין משינוי שמו של מותג מסחרי. זכותם המלאה של האדונים אורי בנצור ובני קליין לנהוג בעסק שהם מנהלים כראות עיניהם. עוזי מנצור ובני שליין הוכיחו בעבר שהם מבינים היטב כי נכסיה היחידים של הקבוצה הם שמה ואוהדיה. אז עכשו מנסור וקריין החליטו להפרד משניהם בשביל מיליון וחצי דולר. ביג דיל.

בכלל, חברת הביטוח מגדל משנה את שמה כל כמה חודשים. תשאלו את המנכל, אחד ירון פוגל, הוא בטח יודע שמסורת ויציבות הם הדברים האחרונים שמעניינים את הלקוחות. תשאלו את חברת האם האיטלקית (ג'נרטי? דגנרלי? מה זה חשוב, לעזאזל) כמה פעמים היא החליפה שם במאה השנים החרונות. איך כתב, נו, ההוא, ויליאם צ'ייקספיר – "פח הזבל, בכל שם שנכנה אותו, ישאר מסריח באותה מידה". או משהו כזה.

לרגשנות של האוהדים הישנים אין מקום בעידן הגלובליזציה. מה הם כבר עשו בשביל הקבוצה? אני בטוח שהעיר מלאה באלפי מיגדלאים נלהבים שישמחו לתפוס את מקומם כדי לצפות במותגים החדשים – יאיר טפירו וברק שלג. אני כבר רואה בעיני רוחי את המגדלונים הצעירים שמאחורי הסלים שרים "מיג-דל, מיג-דל". ואיזה כותרות הולכות לרוץ פה, במוספי הספורט – "המגדל הלוהט", "תאומי המגדל", "חומה ומגדל", ואולי, חס וחלילה, אפילו "מגדל קלפים" ו"מגדל פורח באויר".

אין מה לדבר – סוף סוף, אודי מנצוץ וסני קריים יכולים להיות מרוצים מעצמם. תודה.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  08:07:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

הביקורת שלכם על מחלקת הכדורסל נכונה ביותר. אני חיב לאמר שכאחד שהיה בשטראוס הקבוצה של השנים האחרונות לא מרגשת אותי ויש לי המון ביקורת. האפטיה שהתלטה עלי בנושא קצת מזכירה את האפטיה שהייתה לי כלפי הכדורגל בימים שלפני קטמון. אחרי שנציל את מחלקת הכדורגל ונאחד בין קטמון לסאדרים, צריך לעבור לכדורסל ויחד עם דני קליין להחזיר את הלב למועדון. עד אז דיונים בפורום הזה על איך משפרים את הכדורסל ואם זה בריא להחרים את מלחה זה הדבר הכי לגיטימי שיכול להיות. אלו שכבר החלטו שנמאס להם מהכדורסל ושמגדל ירושלים לא יותר טובה מסאדר ירושלים, אני בהחלט מבין אתכם. אבל אל תמנעו מאיתנו לדון בנושא. לא מעניין אתכם , אל תכנסו לאשכול.

"צריך לעבור לכדורסל ויחד עם דני קליין להחזיר את הלב למועדון". רק אני רואה פה אוקסימורון?
דני קליין הוא הסיבה העיקרית שהקבוצה הפכה להיות פלסטיק ואתה רוצה יחד איתו להחזיר את הלב ? לקח קבוצת הפועל אדומה וגאה והפך אותה למכבי ב'.
עמוס,קטע גדול! רק תיקון עובדתי קטן : שינוי השם אז לא עבר בשקט בכלל.

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  09:17:40  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שכולנו מסכימים פחות או יותר מה לא בסדר בכדורסל בלי פערי ענק בינינו. הדבר היחיד שחורה לי זה שכל פעם שמישהו כותב איזה ת'רד על קבוצת הכדורסל מיד קופצים ועושים לו דה לגיטימציה. רבאק, תנו לאנשים להתבטא פה בלי עליהום אידיאולוגי כל פעם ששם קבוצת הכדורסל עולה. כולה מה? בא בנאדם וכתב שכיף לו לראות שחקני בית בכדורסל. כמו שהילדה שלי אומרת "זה לא נעים לי"..
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  12:06:07  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שעוגן כותב סתם חבל על הסגנון והדרך(משני הצדדים).
ההסכמה על הבעיות של הפועל סל הם מקיר לקיר בין כל אוהדי קטמון.חלק ממשיכים ללוות את הקבוצה על אף חולייה מתוך תקווה לשינוי.חלק (אני בינהם) מתקשה להרגיש הזדהות וחיבור, והופך מרוחק אבל עדיין בעד הקבוצה שנושאת את שם הפועל י-ם.וחלק היאוש גורם לו לאנטי מוחלט.
ועדיין אנשים שחולקים את אהדת קטמון ביחד ,ומסכימים על הבעיות בכדורסל ראויים לכך שיכבדו האחד את השני יותר.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  12:29:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמפופו - צודק. אני חושב שהקטע נכתב לפני הרעש הגדול (שגרם לפוגל לסגת)

לקלי - גם צוגק. נראה לי שהאנשים פה חמים אש ומתים לריב. אני שוקל לפתוח ת'רד בנושא: על מה נריב בפגרה? עם הצעות. אני רק מפחד שיקחו אותי ברצינות, ויתעסקו בזה במקום להכפיל את מספר המנויים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  12:54:25  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

אני חושב שכולנו מסכימים פחות או יותר מה לא בסדר בכדורסל בלי פערי ענק בינינו. הדבר היחיד שחורה לי זה שכל פעם שמישהו כותב איזה ת'רד על קבוצת הכדורסל מיד קופצים ועושים לו דה לגיטימציה. רבאק, תנו לאנשים להתבטא פה בלי עליהום אידיאולוגי כל פעם ששם קבוצת הכדורסל עולה. כולה מה? בא בנאדם וכתב שכיף לו לראות שחקני בית בכדורסל. כמו שהילדה שלי אומרת "זה לא נעים לי"..

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 09/05/2010 :  13:12:43  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

לאוף טופיק בבקשה, תודה.

צודק
הפורום הראשי הוא לא מקום לדבר על קבוצות מצליחות.
פה רצוי לדון בנושאים כמו בחירות שכולם נבחרים בהן.

הפורום פה הוא מקום לדון על הפועל ירושלים. לא על קבוצות אחרות בענפי ספורט מוזרים.

פאצ'ה. איש קטן. יודע טוב מכולם מהו דרך הישר. לעולם לא יסתכל על עצמו במראה. כמדי שנה, נמנה הוא עם אותם אנשים שעוצרים הכל, מתלהמים, גאוותנים.
מה ששלומי וגוסטבו אמרו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כדורסל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07