פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק ההינצלות של סדאר?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק ההינצלות של סדאר?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק ההינצלות של סדאר? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

KOBYHAZAN KOBYHAZAN מנותק

38 הודעות

נשלח - 26/04/2010 :  23:46:11  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני היתי היום במגרש לבקשת אבי המבוגר !
היו פחות מ 1000 צופים שכללו את כל מחלקות הנוער והילדים
בסןף המישחק לא יצאתי שמח כי כואב לי לראות קבוצה אדומה יורדת ליגה .
גם הקהל קיבל את הירידה בקלילות בלי קללות לסאסי או לשחקנים\ מאמן.

צריך להגיד את האמת היום הפועל ירדה ליגה רק בגלל ההחמצות הגדולות של שי אהרון המחמיצן הכי גדול מבכדורגל העולמי !!!!

נערך על ידי - KOBYHAZAN ב-26/04/2010 23:47:36
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/04/2010 :  23:52:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת היא שלמרות הכל אני די אמביוולנטי ביחס שלי לסאדרים. אמנם לא הייתי אוהד שרוף של הפועל לפני קטמון, אבל עדיין יש לי רגשות כלפיהם והמצב שלהם לא נעים. ובכל זאת, כניראה שאין ברירה וסוף כל גנב לתליה.

בכל מקרה, אני מעדיף להתרכז בקבוצה שלנו ולהסתכל כמה שפחות מעבר לכביש. אם כי, אני מודה שלא תמיד זה מצליח לי...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  00:24:26  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנצחון שלנו יגיע מכיוון לא צפוי. סאסי ישחרר את הגוויה רק אם ירגיש שבאמת אין לו סיכוי לבנות מגדל ענק עם נוף לפארק דניה הקסום. אם המשטרה והפרקליטות ימשיכו בניקוי האורוות שהתחילו בו בהולילנד אולי יתפסו גם את זה שאישר לו חריגות בניה בפרוייקטים שלו בהר חומה וחלון ההזדמנויות שלו ייסגר. הגוויה (על שלל שחקניה, ששחקני הבית מתוכם שנשארו בה מככבים בקליפ העלייה הבלתי נשכח מלפני שנה כשהם רוקדים לצלילי הלהיט "קטמון זונה") תהפוך לפגר ואנחנו נהיה אלה שנאסוף את השברים, נשלם חובות אבודים לשחקנים זרים ומקומיים , ונחייה אותה מחדש, וזאת תוך פרסום שלילי בלתי פוסק מעטיהם המושחזים של כתבי המקומונים, שמסיבה שאני לא מבין טוענים שאוהדים את הפועל ירושלים.
סאסי מקבל לאט לאט את העונש שמגיע לו, ואני מרשה לעצמי להגיד שאני נהנה לראות אותו עושה את הדרך האיטית שלו לאן שהוא שייך: לעומק הרפש.

נערך על ידי - שומר החומות ב-27/04/2010 01:05:15
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  06:56:17  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כאמור, שטויות מלודרמטיות. במו עיניי ראיתי את הפועל משחקת בליגה ג'.

לא ממש הבנתי את הזלזול של שטויות מלודרמטיות.לגישתך המוזרה אין שום דבר דרמטי בספורט כי יש תמיד שנה הבאה.איזה מן גישה זו?
מה לעשות ובמונחי ספורט הסיפור סופר דרמטי.אמנם זה היה בתהליך איטי אז אולי זה פחות בולט.אבל אגודה מפוארת ובעלת עבר היסטורי מפואר כמו הפועל ירושלים תהיה בשנה הבאה בליגה א',ובליגה ב' ,שתי ליגות חובבבניות.אם זה לא דרמטי בספורט ...אז מה דרמטי?ומכיון גם שהעתיד של שתי הקבוצות המפוצלות לא ברור ,אז קל וחומר שיש פה דרמה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  07:11:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ותיק, היום איבדת באופן סופי ומוחלט את טיפת החן - ואני באמת מדבר על טיפה - שעוד היתה בך בעיניי.
ללכת למשחק של סא.ד.ר, לשלם כסף לסאסי, לרקוד על הגוויה ולדווח על זה בצורה כל כך מעצבנת - למה? - אין ספק, מדובר בשרשרת מעשים דוחה במיוחד.
כמו כמעט כל הותיקים של הפועל, כך גם אתה - ....

איני כותב פה כדי למצוא חן בעיני מישהו.
כל מה שכתבתי לגבי המשחק - נכון.
אם היה קורטוב של הומור ציני במה שכתבתי על המשחק - מודה באשמה.
במה שכתבתי לא היה שום דבר שיש בו "ריקוד על גוויה".
בראייה אסטרטגית - יצירת חלופה אדומה רצינית בכדורגל הירושלמי - אם סאדר תרד ליגה, המשחק אתמול היה אירוע הסטורי, כיוון שיש בו כדי לקדם את ההתכנסות לכיוון של קטמון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  13:37:03  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למי שיש לו זכרון קצר:

http://www.youtube.com/watch?v=136FfPF4TS0

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  13:47:35  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א- שמחה לאיד היא דבר לא טוב, לא משנה במה. אני שמח שאין כאן יותר מיד מזה. ועדיין, אפשר ללמוד ממקרה אוסישקין מה צריך לקרות כדי שננצח את הפושעים.

ב- ותיק, שילמת כסף לסאסי בשביל כלום.

ג- מזדהה גם עם דבריו של שומר החומות

ד- בלי קשר למשחק אתמול, מעולם לא הייתי אופטימי בנוגע לעתידה של הפועל ירושלים כמו בתקופה האחרונה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  14:14:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

[quote][i]
לא ממש הבנתי את הזלזול של שטויות מלודרמטיות.לגישתך המוזרה אין שום דבר דרמטי בספורט כי יש תמיד שנה הבאה.איזה מן גישה זו?

כשאלפים עוזבים קבוצה בשביל להקים קבוצה מחדש בליגה ג', זו אכן דרמה. קבוצה חלשה וחסרת-נשמה שיורדת ליגה כי היא לא מצליחה לנצח משחק חודשים, זו לא דרמה, זה סתם שיעמומון.
אני לא אומר שאם הם ירדו זה לא עוזר לנו. אבל הפועל ירושלים לא מתה, כמו שמכריזים העיתונים ואוהדי סאדר במלודרמטיות. זה סתם חרטוט, וסתם הכנה לכך שבשנה הבאה, אם סאסי יצליח לבנות קבוצת צמרת והפועל קטמון ירושלים תדשדש בליגה ב', יפמפמו לנו מכל הכיוונים שהנה הנה הפועל ירושלים קמה לתחייה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  14:36:45  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
כשאלפים עוזבים קבוצה בשביל להקים קבוצה מחדש בליגה ג', זו אכן דרמה. קבוצה חלשה וחסרת-נשמה שיורדת ליגה כי היא לא מצליחה לנצח משחק חודשים, זו לא דרמה, זה סתם שיעמומון.
אני לא אומר שאם הם ירדו זה לא עוזר לנו. אבל הפועל ירושלים לא מתה, כמו שמכריזים העיתונים ואוהדי סאדר במלודרמטיות. זה סתם חרטוט, וסתם הכנה לכך שבשנה הבאה, אם סאסי יצליח לבנות קבוצת צמרת והפועל קטמון ירושלים תדשדש בליגה ב', יפמפמו לנו מכל הכיוונים שהנה הנה הפועל ירושלים קמה לתחייה.

חלאס קונספירציות על פמפומים וקבלנים, אם הפועל ירושלים תשחק שנה הבאה נגד נתיבות ונחלת יהודה, ואולי גם בדרבי נגד מבשרת, כאשר מעליה שתי ליגות עם 32 קבוצות בכירות ממנה, כל זה לעיני עשרות צופים מפוהקים, זאת דרמה חופשי דרמה, דרמה מתמשכת אמנם, דרמה שגם הפועל קטמון היא שחקנית מרכזית בה, אבל עדיין, דרמה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  15:20:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
אם סאסי יצליח לבנות קבוצת צמרת

איך בדיוק? המימון לקבוצה בליגה א' הוא ממקורות פרטיים בלבד: האוהדים, בעלי הקבוצה וחסויות. אין הקצבות של ההתאחדות, אין זכויות שידור. אולי יש סיוע מסויים מהעיריה.השנה לסאדר לא היתה ולו חסות אחת לרפואה!
בליגה א' גם אין בקרה תקציבית כך שלמוסר התשלומים של הקבוצה ולמוניטין של בעליה בתחום זה יש הרבה יותר משמעות כאשר רוצים לגייס שחקנים לסגל.
בנוסף, בעיית החובות העצומים לא תפתר [גם אם סאדר ישארו בליגה הלאומית].

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  20:26:18  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קראתי כאן בפורום כבר הרבה קשקושי קונספירציה אבל אין ספק שמאיי העלה את זה לדרגת אומנות.
בסוף שנה שעברה כאשר הוכרז במקומונים שקטמון נכשלה ולמעשה היוזמה מתה ,ומצד שני מחמאות להפועל ס.א.ד.ר זה היה כי כולם נגדנו.ואילו עכשיו שהכל מתהפך מחמאות לקטמון והכרזה על מותה של ס.א.ד.ר מתברר ששוב זה הכל קומבינה מתוחכמת כהכנה לשנה הבאה.
מעבר לזה הסיפור של הפועל י-ם בהחלט דרמטי.להזכיר לכולנו הפועל קטמון קמה בשביל להציל את הפועל י-ם ולא בשביל להקים קבוצה חדשה/קבוצת אוהדים או כל המצאה אחרת.נכון לרגע זה אנחנו במקרה הטוב באמצע התהליך כי מועדון הכדורגל (עם שתי קבוצותיו) נעלם ממפת הכדורגל המקצועי.רק כשנשלים את המהלך ונחזור לקדמת הבמה (ולא רק מבחינה קהילתית) ניתן יהיה להגיד שהמהלך שלנו להצלת המועדון צלח.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-27/04/2010 20:42:19
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  21:46:20  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי ובאבי - חלאס לקשקש. אני לא דיברתי על שום קונספירציה. זה לא מעניין אותי השטויות האלה, וגם לא ממש מעניינת אותי כמות החשיפה של קטמון (רוץ לארכיונים, קלי, תוכיח אותי).

כשכתבתי "הכנה" לא התכוונתי במובן של קונספירציה, אלא בדיוק למה שקראתי לזה מההתחלה: מלודרמטיות. כשעושים מכל דבר דרמה כאילו מי שמע, וכשיוצרים בלאגן אמוציונלי סביב הירידה של סאדר, מכינים (גם ללא כוונה) את הקרקע לזה שכך גם ייקחו את העלייה הסבירה שלה.
בדיוק, אגב, כמו שעושים כזה בלאגן מעלייה של קטמון ומזה שפעם בשנה הצלחנו לגרד 3500 צופים, וגורמים לאנשים לחשוב שמי שמע, אימפריה. שנה אחרי זה קטמון לא עולה חס ושלום, ואז זה "העניינים לא דופקים בקטמון", "הקטר נעצר", "קטמון מאבדת גובה" בלה בלה בלה.

וסאדר שיחקה מול עשרות צופים מפוהקים גם השנה. נחלת ומבשרת לא עושות כזה הבדל ממרמורק ועראבה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 28/04/2010 :  01:11:28  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי ובאבי - חלאס לקשקש. אני לא דיברתי על שום קונספירציה. זה לא מעניין אותי השטויות האלה, וגם לא ממש מעניינת אותי כמות החשיפה של קטמון (רוץ לארכיונים, קלי, תוכיח אותי).

כשכתבתי "הכנה" לא התכוונתי במובן של קונספירציה, אלא בדיוק למה שקראתי לזה מההתחלה: מלודרמטיות. כשעושים מכל דבר דרמה כאילו מי שמע, וכשיוצרים בלאגן אמוציונלי סביב הירידה של סאדר, מכינים (גם ללא כוונה) את הקרקע לזה שכך גם ייקחו את העלייה הסבירה שלה.
בדיוק, אגב, כמו שעושים כזה בלאגן מעלייה של קטמון ומזה שפעם בשנה הצלחנו לגרד 3500 צופים, וגורמים לאנשים לחשוב שמי שמע, אימפריה. שנה אחרי זה קטמון לא עולה חס ושלום, ואז זה "העניינים לא דופקים בקטמון", "הקטר נעצר", "קטמון מאבדת גובה" בלה בלה בלה.

וסאדר שיחקה מול עשרות צופים מפוהקים גם השנה. נחלת ומבשרת לא עושות כזה הבדל ממרמורק ועראבה.

שמאלני!

קיצר ככה זה בעולם הזה, יש עניינים, תקשורת הופכת אותם ליותר מעניינים ודרמטיים - אחרת אין מה לשים בשער האחורי של המקומון, שגם ככה כבר לא מכניס מיליונים מפרסומות... סה טו.

שטארסה, הא?
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 28/04/2010 :  08:18:28  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה על ההתערבות הבוטה, אבל יכול להיות שמישהו ממשתתפי הדיון, כאן וב"תערוכה", עדיין לא שילם את דמי החבר שלו לעונה הבאה? גייס חברים נוספים? הביא ספונסרים? או לפחות ניסה? תאמינו לי: בשלב זה, רק זה מה שחשוב - כל השאר פתפותי ביצים.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 28/04/2010 :  09:54:32  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

כל השאר פתפותי ביצים.

זאת הנהלה שאני אוהב
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם משחק ההינצלות של סדאר? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07