| משתמש |
משחק ההינצלות של סדאר?  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 10:01:10
|
אני שילמתי את התשלום שלי לקבוצה ל - 2010/2011 ואני פונה להרבה גורמים הכנופיה קבועה שלי 6-7 אנשים - מחוייבת ותשלם את ה - 750 ש"ח יש דרך להגדיל את התשלום והוא אם גופים עסקיים אפילו הכי פשוטים וקטנים ישלמו את התשלומים לאינו לפרסום ולא למניה
מתבקש משישהו יסביר איך עושים זאת כי אז מדובר בהוצאה מורכת ומבחינת הגופים הללו זו הורדת של עשרות אחוזים בתשלום
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה |
ירון |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 10:44:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני שילמתי את התשלום שלי לקבוצה ל - 2010/2011 ואני פונה להרבה גורמים הכנופיה קבועה שלי 6-7 אנשים - מחוייבת ותשלם את ה - 750 ש"ח יש דרך להגדיל את התשלום והוא אם גופים עסקיים אפילו הכי פשוטים וקטנים ישלמו את התשלומים לאינו לפרסום ולא למניה
מתבקש משישהו יסביר איך עושים זאת כי אז מדובר בהוצאה מורכת ומבחינת הגופים הללו זו הורדת של עשרות אחוזים בתשלום
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה
לגבי ספונסרים ,לא צריך להמציא את הגלגל.יש כבר ניירות מוכנים וכתובים שיווקית.תשאיר לי את הנייד שלך ונשוחחה. לעסקים קטנים/בינונים אפשר להציע שילוט במגרש,באנרים באתר ובפורום,ופרסום על החולצות ועוד..לא מדובר על הוצאה חריגה כי לכל עסק יש ממילא תקציב פרסום ושיווק. אנחנו מצידנו ,נצטרך להציג מחוייבות כלפי אותם עסקים ולפנק אותם כך שהם ישקפו את התועלת הכלכלית שלהם מהחיבור להפועל קטמון.
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 15:15:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כל השאר פתפותי ביצים.
ראיתם קלי ובאבס? אפילו אבא מסכים איתי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 17:11:52
|
מדבריו של ק. ותיק: איני כותב פה כדי למצוא חן בעיני מישהו. כל מה שכתבתי לגבי המשחק - נכון. אם היה קורטוב של הומור ציני במה שכתבתי על המשחק - מודה באשמה. במה שכתבתי לא היה שום דבר שיש בו "ריקוד על גוויה". בראייה אסטרטגית - יצירת חלופה אדומה רצינית בכדורגל הירושלמי - אם סאדר תרד ליגה, המשחק אתמול היה אירוע הסטורי, כיוון שיש בו כדי לקדם את ההתכנסות לכיוון של קטמון.
התלבטתי מעט אם יש מה להוסיף לגביך, אבל אחרי שהבנתי שאתה מתייחס לטקסטים שלך כאל "הומור ציני", הבנתי שהמאמץ מיותר. מה שכן, כשעצוב לי, אני תמיד חוזר וקורא את הצעתך לשיתוף פעולה אזורי עם מבשרת, מעלה אדומים וגבעת זאב.זה תמיד עובד.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 20:11:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כל השאר פתפותי ביצים.
ראיתם קלי ובאבס? אפילו אבא מסכים איתי.

|
 |
|
|
KOBYHAZAN
38 הודעות |
נשלח - 28/04/2010 : 21:45:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה
לגבי ספונסרים ,לא צריך להמציא את הגלגל.יש כבר ניירות מוכנים וכתובים שיווקית.תשאיר לי את הנייד שלך ונשוחחה. לעסקים קטנים/בינונים אפשר להציע שילוט במגרש,באנרים באתר ובפורום,ופרסום על החולצות ועוד..לא מדובר על הוצאה חריגה כי לכל עסק יש ממילא תקציב פרסום ושיווק. אנחנו מצידנו ,נצטרך להציג מחוייבות כלפי אותם עסקים ולפנק אותם כך שהם ישקפו את התועלת הכלכלית שלהם מהחיבור להפועל קטמון.
צריך לבדוק אם תרומה לעמותה מוכרת לצורכי מס .אם כן זה יעזור בגיוס ספונסרים ובעלי עסקים
|
נערך על ידי - KOBYHAZAN ב-28/04/2010 21:46:53 |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 29/04/2010 : 08:25:40
|
| לדעתי זה תלוי בעמותה ותלוי אישור ממס הכנסה. |
 |
|