| משתמש |
משחק ההינצלות של סדאר?  |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 18:09:33
|
|
מובילים 1:0 לעיני כ__________ מאות אוהדים....
|
|
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 18:12:47
|
1:1 דקה 75
סחטיין על הנאחס... |
נערך על ידי - mookie ב-26/04/2010 18:14:07 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 18:34:53
|
| זהו. בהצלחה לקביליו שייצגו אותנו בדרבי בליגה א' בשנה הבאה |
 |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 18:39:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mookie
1:1 דקה 75
סחטיין על הנאחס...
"שיט..." |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:05:49
|
חברים, 1) לא צריך לשמוח לאיד. בוודאי שלא מדובר ביישות שהשם הרשמיי שלה הוא הפועל ירושלים. 2) בליגה הזו, שום דבר לא סגור עד שהוא סגור 3) גם אם קביליו והקבוצה המקורית ייפגשו בליגה בעונה הבאה, אין בזה שום סממן של דרבי. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:37:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
חברים, 1) לא צריך לשמוח לאיד. בוודאי שלא מדובר ביישות שהשם הרשמיי שלה הוא הפועל ירושלים. 2) בליגה הזו, שום דבר לא סגור עד שהוא סגור 3) גם אם קביליו והקבוצה המקורית ייפגשו בליגה בעונה הבאה, אין בזה שום סממן של דרבי.
|
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:39:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
זהו. בהצלחה לקביליו שייצגו אותנו בדרבי בליגה א' בשנה הבאה
קביליו? דרבי? על מה אתה מדבר?!?!
מביך קצת. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:40:22
|
בשל חיבתי לאירועים הסטוריים, במיוחד כאלה שמתקיימים באצטדיון טדי, שמתי נפשי בכפי והלכתי לצפות במשחק. כרטיס - בסופו של דבר קניתי כרטיס ב- 25 ש"ח שהוגדר ככרטיס נוער. רק להזכיר שבפרסומים קודמים בתקשורת נאמר שהמחיר יהיה 20 ש"ח. זמן תחילת המשחק - בזמן. לא היה תור בכניסה.. קהל - בהערכה נדיבה מאד כ- 1,000 כולל מוזמנים כאלה ואחרים ביציע הכבוד ובני משפחות של השחקנים. עידוד - עוצמת קולם של השחקנים על המגרש כאשר קראו זה אל זה עלתה על עוצמת המעודדים המעטים. עידוד מאד שקט. היו קללות לעבר השחקנים בשל החמצות מסמרות שיער של חלוצי הקבוצה.לאחר שער השיוויון של באר שבע לא היה עידוד והקללות רק גברו. שחקנים-קהל: שום אינטראקציה. בסיום המשחק הקפטן שי אהרון התרחק עם שחקן נוסף עד לדגל הקרן שליד היציע המזרחי, ירד אחרון לחדר ההלבשה אפילו ללא מבט אל הקהל העצוב והמתוסכל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:45:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
זהו. בהצלחה לקביליו שייצגו אותנו בדרבי בליגה א' בשנה הבאה
קביליו? דרבי? על מה אתה מדבר?!?!
מביך קצת.
א. קשה לי להיות עצוב. אני לא שמח לאידם, אני שמח על דבר שרק עשוי להיות מפנה חיובי בתולדות הפועל. אין שום וודאות, אבל מול האלטרנטיבה, זה בהחלט אירוע חיובי ב. אוקיי הפרזתי קביליו-סאסיונה זה לא דרבי. אני בכל זאת מאחל להם בהצלחה. כאמור כל כישלון של סאסיונה יכול להיות תחילת התקומה |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 19:59:49
|
חשבתי שארגיש מעט שמחה,אבל האמת שהתחושות מוזרות.קבוצה שנושאת את השם של הקבוצה שאהדתי 35 שנים אולי מפרפרת את פרפוריה האחרונים אחרי תהליך גסיסה ארוך. מכאן אפשר רק לקוות שביחד עם ההתעוררות שקטמון הביאה לקהל האדוםפלוס (אם כי אני בספק) ייאוש של סאסי ועזיבתו את הקבוצה.ניתן יהיה באמת לאט ועם הרבה סבלנות להחיות את העסק מחדש . |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 22:21:20
|
סלאמה אם אני לא טועה ניסח את זה הכי טוב: "הכישלון של הפועל ירושלים הוא הטרגדיה שלנו". אין מה לעשות, אבל כדי שהצד האדום בעיר יחדש ימיו כקדם, הפועל סאד"ר חייבת להמשיך ולהיכשל.
|
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 22:34:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
בשל חיבתי לאירועים הסטוריים, במיוחד כאלה שמתקיימים באצטדיון טדי, שמתי נפשי בכפי והלכתי לצפות במשחק. כרטיס - בסופו של דבר קניתי כרטיס ב- 25 ש"ח שהוגדר ככרטיס נוער. רק להזכיר שבפרסומים קודמים בתקשורת נאמר שהמחיר יהיה 20 ש"ח. זמן תחילת המשחק - בזמן. לא היה תור בכניסה.. קהל - בהערכה נדיבה מאד כ- 1,000 כולל מוזמנים כאלה ואחרים ביציע הכבוד ובני משפחות של השחקנים. עידוד - עוצמת קולם של השחקנים על המגרש כאשר קראו זה אל זה עלתה על עוצמת המעודדים המעטים. עידוד מאד שקט. היו קללות לעבר השחקנים בשל החמצות מסמרות שיער של חלוצי הקבוצה.לאחר שער השיוויון של באר שבע לא היה עידוד והקללות רק גברו. שחקנים-קהל: שום אינטראקציה. בסיום המשחק הקפטן שי אהרון התרחק עם שחקן נוסף עד לדגל הקרן שליד היציע המזרחי, ירד אחרון לחדר ההלבשה אפילו ללא מבט אל הקהל העצוב והמתוסכל.
אתה יצור מעצבן למדי אני חייב להגיד. |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 22:48:57
|
ותיק, היום איבדת באופן סופי ומוחלט את טיפת החן - ואני באמת מדבר על טיפה - שעוד היתה בך בעיניי. ללכת למשחק של סא.ד.ר, לשלם כסף לסאסי, לרקוד על הגוויה ולדווח על זה בצורה כל כך מעצבנת - למה? - אין ספק, מדובר בשרשרת מעשים דוחה במיוחד. כמו כמעט כל הותיקים של הפועל, כך גם אתה - ....
ובלי קשר, הלוואי וירדו. לא צריך לעשות מזה דרמה גדולה מדי. זה היה קורה גם בלעדינו, רק שאם לא היתה קטמון, היה נפער בור שחור. עכשיו יש תקוה. וחוץ מזה, תמיד כיף לראות איזה דבר זה כדורגל - שתי קבוצות התחילו את העונה, אחת בליגה ג' ואחת בליגה הלאומית. והנה, עוד שבועיים, שתיהן, אולי, נמצאות באותו עולם של תקציבים ומבחר שחקנים. מדהים.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 23:27:27
|
מסכים עם סלאמה. אין מה לקנות את השטויות המלודרמטיות של המקומונים ורדיו ירושלים. הפועל סאדר ירדה (אולי) לליגה השלישית. זה כבר קרה בעבר, פעמיים איתנו. לכל עונה יש עונה הבאה (אפילו בקטמון, כפי שהוכחנו), לסאסי יש מספיק כסף להעמיד קבוצה לליגה א', אולי אפילו כזו שגם תוביל את הטבלה ותגרור כמה אוהדים אחריה.
העסק הזה היה ונשאר תלוי בנו, לא באבי אבינו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 23:34:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הפועל סאדר ירדה (אולי) לליגה השלישית. זה כבר קרה בעבר, פעמיים איתנו.
עוד לא קרה בעבר שהפועל ירושלים ירדה אל מחוץ לליגות המקצועניות.
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 26/04/2010 : 23:43:33
|
| כאמור, שטויות מלודרמטיות. במו עיניי ראיתי את הפועל משחקת בליגה ג'. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
משחק ההינצלות של סדאר?  |
|