פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השחקן הראשון שצריך לנסות להביא בעונה הבאה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השחקן הראשון שצריך לנסות להביא בעונה הבאה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם השחקן הראשון שצריך לנסות להביא בעונה הבאה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 22/04/2010 :  19:25:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומה עם השופט הרביעי?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  10:40:51  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדאי לקחת צעד אחורה בכל הנוגע לבחירת שחקנים.ולתת לליאור להחליט כרצונו
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  10:56:21  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל מיקרה, ליאור יחליט. היפה שבדבר, זה שהפעם סוף-סוף מאמן שמבין כדורגל יחליט, ואפשר לישון בשקט אחרי ההחלטות שלו.
זה לא סותר את העובדה שאפשר בפורום אוהדים לגלגל שמות. צריך לסייג, אלה שמות שאנחנו מעלים ולא שמות שבמחברת של ליאור. קשקושים לא מחייבים של אוהדים, אחד הדברים היחידים שאפשר לעשות בפגרה שקשור לכדורגל נטו. שאר הדברים זה עזרה לאורי ואשר, וכולם צריכים להירתם.
לגבי קובי דיבה , היום זה "עבה ובינוני"
http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=13340&SEASON_ID=11
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  11:46:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע אם ליאור צריך להקשיב לנו בכדורגל או לא.
אני מת על הבחור כמו כולנו, ומאמין שאין מתאים ממנו להפועל.

אבל כן יש משהו שמטריד אותי, ועלול להוות בעיה גדולה בשנה הבאה: ההגנה. ליאור הרים קבוצה חזקה והתקפה מצוינת, אבל ההגנה שלנו, וראו את זה טוב בשני המשחקים האחרונים, הייתה לעיתים קרובות מדי מבולבלת וחלשה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  14:32:24  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אבל כן יש משהו שמטריד אותי, ועלול להוות בעיה גדולה בשנה הבאה: ההגנה. ליאור הרים קבוצה חזקה והתקפה מצוינת, אבל ההגנה שלנו, וראו את זה טוב בשני המשחקים האחרונים, הייתה לעיתים קרובות מדי מבולבלת וחלשה.

דווקא יש לנו בלמים שלדעתי מתאימים לליגה ב' - טל זקן (למרות שאולי הוא עדיף בקישור), מושיקו תשרה, אולי גם יניב אברהמי אם הוא כשיר. השאלה מי מהם יוכל להישאר בעונה הבאה. צריך לזכור שההגנה נפגעה קצת לקראת סיום העונה בגלל עזיבתו של סאלם (האם הוא חוזר?) ומגוון היעדרויות (איוש), פציעות (אברהמי) והרחקות (תשרה).

האשכול הזה אמנם נפתח לגבי שחקנים מבחוץ שכדאי להביא, אבל לאור זה שרובנו לא מכירים כלל את השחקנים של הליגות הנמוכות, שאלה קצת יותר מסקרנת היא אילו משחקני הסגל הנוכחי יכולים להתאים לקבוצה שרוצה לרוץ חזק בצמרת ליגה ב'?
לי אישית אין מושג מי מתאים, לאור זה שמעולם לא ראיתי משחק בליגה ב'. אני יוצא מתוך הנחה ששחקנים שהיו סבירים ומעלה לליגה א' (בוהרון, מלול, זקן, תשרה) בהחלט יתאימו לצמרת ליגה ב'. שוב, השאלה המרכזית היא מהם יוכל להמשיך מבחינת קבוצות האם שלהם.
אבל מה עם השאר? האם לגולה ואברהמי יש את היכולת הפיזית הנדרשת? האם שחקנים כמו גילי גור, שימי דוידיאן ואלון סגיר, ששיחקו בליגה ב' אבל לאו דווקא בקבוצות צמרת, יכולים להריץ את הקבוצה למעלה? האם שחקנים צעירים כמו נסים אזרזר או סאלם סלאמה, שהצליחו מאוד בליגה ג', הם מספיק טובים? ומה עם מישהו חסר נסיון כמו ג'וני? וניצן גולן הוא שוער מספיק טוב?
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  15:49:17  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל עץ , נקודתית לגבי השמות שהעלית עם סימן שאלה - אני מאוד התרשמתי מסגיר. לדעתי הוא שווה קבוצה עם יומרות בליגה ב', גם אם לא בהכרח תמיד בהרכב.
גולה ואברהמי חיוניים ולו בשביל רוח הקבוצה. כולנו ראינו את התמונות המרשימות מחדר ההלבשה במשחק העליה (לדעתי הם יתרמו בגדול גם מקצועית).
גור, דוידיאן ניצן וסלאמה יעזרו גם הם לבנות סגל של קבוצה עם יומרות, ובטוח שיש עוד כמה. לא לשכוח - יש חשיבות לסגל רחב עם מחליפים שיכולים לעלות במקרה הצורך. בכלל, בכל מקרה ששוקלים להביא שחקן פחות או יותר באותה רמה הייתי נותן עדיפות לשחקני השנה הנוכחית שהוכיחו את עצמם. והכי חשוב לטעמי - ותיקי הפועל ירושלים. זה יעורר את הקהל וימכור מניות, הרבה מעבר לתרומה המקצועית, והנושא הכלכלי הוא הרי זה שיקבע בשורה ההתחתונה את הכיוון שלנו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/04/2010 :  22:12:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אבל מה עם השאר? האם לגולה ואברהמי יש את היכולת הפיזית הנדרשת? האם שחקנים כמו גילי גור, שימי דוידיאן ואלון סגיר, ששיחקו בליגה ב' אבל לאו דווקא בקבוצות צמרת, יכולים להריץ את הקבוצה למעלה? האם שחקנים צעירים כמו נסים אזרזר או סאלם סלאמה, שהצליחו מאוד בליגה ג', הם מספיק טובים? ומה עם מישהו חסר נסיון כמו ג'וני? וניצן גולן הוא שוער מספיק טוב?

לדעתי כל אלו שהזכרת בהחלט מתאימים לליגה ב'.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אלעד אלעד מנותק

11 הודעות

נשלח - 24/04/2010 :  20:45:04  הצג פרופיל שלח ל- אלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אשמח עם יחליפו חצי מהקבוצה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  00:34:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אבל לא יתכן שכולם מתאימים לליגה ב', כי הרי ברור לנו שהקבוצה הנוכחית לא מסוגלת לרוץ חזק בצמרת שם. אז באילו תפקידים חייבים לחזק? או במילים אחרות, אילו שחקני הרכב השנה לא מספיק טובים?

נערך על ידי - רגל עץ ב-25/04/2010 13:40:25
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  12:44:24  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהו, שאת כל השחקנים שהזכרת בסימן שאלה אפשר לקחת. לספסל הם בטוח מתאימים. לדעתי לפחות. להמשכיות יש גם חשיבות.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  13:31:53  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם עוגן קורבי לגבי השחקנים האלה.
מבחינת מה נראה לי צריך, אז בהגנה חייב בלם דומיננטי, בקישור גם דפנסיבי גרזן וגם עושה משחק, ובהתקפה חלוץ קליבר.
לגבי שוער זה כבר בעייה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  14:36:27  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

אבל לא יתכן שכולם מתאימים לליגה ב', כי הרי ברור לנו שהקבוצה הנוכחית לא מסוגלת לרוץ חזק בצמרת שם. אז באילו תפקידים חייבים לחזק? או במילים אחרות, אילו שחקני הרכב השנה לא מספיק טובים?

לי זה לא ברור.אני לא חושב שיש פערי רמות וקצב כאלו גדולים בין ליגה ג' לב'.(שיתקנו אותי המבינים) ובכל זאת חיבים להתרענן בכמה שחקנים.בלם1 -קשר תוקף1-חלוץ1 .

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  15:14:57  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מבחינת מה נראה לי צריך, אז בהגנה חייב בלם דומיננטי, בקישור גם דפנסיבי גרזן וגם עושה משחק, ובהתקפה חלוץ קליבר.
לגבי שוער זה כבר בעייה.

מסכים איתך לגבי ההגנה והקישור, אבל שקד לא מתאים לתואר החלוץ הקליבר? אי אפשר לבנות את ההתקפה על בסיסו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  15:26:56  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לגבי שוער זה כבר בעייה.

מסכים איתך לגבי ההגנה והקישור, אבל שקד לא מתאים לתואר החלוץ הקליבר? אי אפשר לבנות את ההתקפה על בסיסו?

ברור ששקד קליבר, ברור שהוא ישחק, חייב מישהו בנוסף אליו ולכפיר ברוטציה, בוא לא נשכח, 30 מחזורים מינימום מחכים לנו בשנה הבאה, לא כמו השנה.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 25/04/2010 :  17:17:07  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אתם עוד פעם סתם שופכים מים .מי הבטיח לכם את סגיר המושאל לעונה הבאה אולי תצטרכו להיפרד עם חצי ההרכב(דבר שלצערי די בא בחשבון) דברו ראלי .הכל תלוי בכסף ועד צריך לסדר את "מבט" וכו וכו.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-25/04/2010 17:18:30
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם השחקן הראשון שצריך לנסות להביא בעונה הבאה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07