| משתמש |
השחקן הראשון שצריך לנסות להביא בעונה הבאה  |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 23:00:59
|
עוז צבאג היה השחקן היחיד בקטמון שכשהוא קיבל כדור יכולת לצפות למשהו טכני ושונה. מצד שני הוא לא ראה אנשים ממטר. לגבי אסולין, הוא היה חלוץ גדול, אבל מה, מאנייק. נוותר על שניהם.... בכל מקרה, אני סומך על ליאור שידע להרכיב קבוצה מהסרטים, עם מרקם חברתי מוצלח ונשמה |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 23:30:39
|
גם אני מוכן לוותר על שחקנים מהסוג של צבאג. לא חושב שצריך להסתכן ולהביא "כוכבים" מהסוג שלו, שהם יותר חושבים את עצמם לכוכבים מאשר מה שהם נותנים בפועל. כמובן שאם ליאור יחליט שהוא רוצה אותו, והוא יסכים ויצליח לעבור, אז נקבל אותו בברכה.
אני אישית מעדיף שחקנים לוחמים, שחקני נשמה, ואם אפשר עם קשר להפועל. השחקן הראשון שהייתי מביא, במידת האפשר, זה מיקי רנדי. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 23:32:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
צריך להתמקד בדברים ריאליים אך איכותיים. אוהד יוסף עדי מרציאנו עוז צבאג חנן אלקיים דודי ליברמן מושיקו אסולין וכדומה
בחייאת, צאו מהקופסא. אחרי 3 שנים בליגות הנמוכות אתם צריכים להכיר יותר שמות, לא למחזר שמות שעברו וכשלו אצלנו , שהביא אותם מירו האנטי כדורגל. אוהד יוסף לא יגיע. קריית מלאכי קיבלה בזמנו סכום אסטרונומי עבור ההשאלה שלו מהוכברג המפגר. אכלו שם סטייקים על חשבוננו שנה. לא הגיוני שהוא ירד ליגה ולא ריאלי שהוא יבוא בחינם. עדי מרציאנו שחקן של מעלה אדומים, תיזכר לרגע מי חזק שם. חוץ מזה, עדי חייב בלם דומיננטי לידו, ואז הוא מצויין. הוא לא הבלם שאפשר לבנות עליו את ההגנה. עוז צבאג ? ימים יגידו. שחקן טוב, לא רואה את בן-גיגי משחרר אותו. חנן אלקיים לא כיכב השנה. דודי ליברמן שועל ותיק, ישמע קטמון ויקפיץ את המחיר שגם ככה גבוה, לא יודע אם הוא שווה את זה, למרות שבאופן כללי הוא אכן שחקן מוכח. משה אסולין כהרגלו נתן תפוקה השנה. אממה, שוב הרגלו, ב 3 קבוצות שונות.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-20/04/2010 23:32:44 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/04/2010 : 18:13:26
|
| אז תן שמות, קראנקו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/04/2010 : 18:24:42
|
חלוצים : אלירן גבאי נתי בן אבו גארי שפורקין ארז ירימי קישור : מאהר אלחמאדה מיקי רנדי בלמים אני עדיין לומד. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/04/2010 : 19:16:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
חלוצים : אלירן גבאי נתי בן אבו גארי שפורקין ארז ירימי קישור : מאהר אלחמאדה מיקי רנדי בלמים אני עדיין לומד.
מהם הקריטריונים לפיהם אתה "מחפש" וממליץ? עוד נקודה לחשיבה: בליגה ב' מותרים רק 3 חילופים במשחק,בניגוד לחמישה חילופים מהם נהננו בליגה ג'. לפיכך יש גם חשיבות לחוסן אישי פיזי, כושר גופני, פציעות טורדניות וכיוצ"ב.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/04/2010 : 21:08:49
|
חוסן פיזי וכושר גופני הם דברים שהמאמן בונה באימונים, ולא הנתונים שלפיהם בונים קבוצה. חוץ מזה אני סומך על חוג'ה והולך עם השמות שהוא אומר, בעיקר מאז שסאב נעלם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/04/2010 : 21:23:00
|
אני לא חושב שיש השפעה כזאת גדולה לכמות החילופים, לגבי השחקנים שנירצה להביא. גם העונה קשה לומר שהשתמשנו בכל החילופים מסיבות מקצועיות, וברוב המוחלט של המקרים זה היה כדי לתת לעוד שחקן לשחק.
כך שלפרמטרים כמו חוסן אישי פיזי, כושר גופני, ופציעות טורדניות יש חשיבות דומה לזו שהייתה להם בליגה ג. מה שחשוב יותר זה התאמה לליגה ב מבחינת הרמה, מעבר לדברים שהיו חשובים גם בליגה ג, כולל אופי של השחקן וחיבור לקבוצה.
בכל מקרה, אני סומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי שלנו שיעשה את המקסימום במסגרת התקציב שינתן לו. מה שכן, אנחנו צריכים לעשות מאמצים כדי שהתקציב יהיה כמה שיותר גבוה... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 02:45:22
|
קראנקו, מה עם קובי דיבה?
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 13:53:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
קראנקו, מה עם קובי דיבה?
קטן ובינוני |
 |
|
|
אוהד אמיתי
1 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 14:11:32
|
קודם כל רק עדי מרציאנו ונתנאל בן אבו אחר כך לנסות להביא את מיקי רנדי וציון זקן |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 17:54:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
קראנקו, מה עם קובי דיבה?
קטן ובינוני
זה לא היה "קטן וערמומי, זריז וכישרוני (כמו ברווז)"? יכול להיות שסתם שרתי את זה ככה כל השנים? אולי לירון בלבל אותי? |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 17:56:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
קראנקו, מה עם קובי דיבה?
קטן ובינוני
זה לא היה "קטן וערמומי, זריז וכישרוני (כמו ברווז)"? יכול להיות שסתם שרתי את זה ככה כל השנים? אולי לירון בלבל אותי?
אלו שתי אסכולות שונות.. הפעם, לירון הוא לא מקור הבלבול במילים. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 18:46:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
קראנקו, מה עם קובי דיבה?
קטן ובינוני
זה לא היה "קטן וערמומי, זריז וכישרוני (כמו ברווז)"? יכול להיות שסתם שרתי את זה ככה כל השנים? אולי לירון בלבל אותי?
אלו שתי אסכולות שונות.. הפעם, לירון הוא לא מקור הבלבול במילים.
לא אסכולות ולא נעליים. חריזה מושלמת היתה שם: קטן ובינוני זריז ובינוני כמו ברווז
אפילו שלמה ארצי לא היה כותב את זה טוב יותר. |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 22/04/2010 : 18:59:52
|
ואני חשבתי תמיד שזה: קטן ובינוני נמוך וגמלוני כמו ברווז
ככה לפחות היינו שרים בשורה 4 בימים הטובים שלה |
 |