פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מידע מההתאחדות לעונה הבאה בליגות א-ג

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מידע מההתאחדות לעונה הבאה בליגות א-ג
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מידע מההתאחדות לעונה הבאה בליגות א-ג נושא הבא  

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/04/2010 :  19:50:58  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1387

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/04/2010 :  20:50:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסה"כ זה טוב לנו, כי מובטחת עולה נוספת ממחוזות דרום של ליגה ב' ללא משחק מבחן מול קבוצה מליגה א'.
אם אני מבין נכון, אז הפליי-אוף במחוזות ליגה ב' (מקומות 2-5) ימשיך כמו השנה. כלומר, האלופה של כל מחוז עולה אוטומטית ומקומות 2-5 משחקות ביניהן בפלייאוף. מנצחות הפלייאוף הזה של שני המחוזות נפגשות ביניהן והמנצחת עולה לליגה א'. נכון?
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 26/04/2010 :  20:56:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני דיבורים על עלייה ומשחקי פלייאוף כדאי שיהיה לקטמון סגל של שחקנים טובים בליגה ב'

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-26/04/2010 20:56:51
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  00:34:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לפני דיבורים על עלייה ומשחקי פלייאוף כדאי שיהיה לקטמון סגל של שחקנים טובים בליגה ב'

או ליתר דיוק, קודם כדאי שבכלל נגיע לליגה ב'. עד שאני לא רואה את השם של הפועל קטמון ירושלים מופיע באופן רשמי באתר של ההתאחדות כקבוצה בליגה ב', אני עדיין לא רגוע...

וברכות לשגב שלום על העליה ההרואית לליגה ב'. בסופו של דבר הקבוצה שבאמת הייתה ראויה עלתה...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  16:20:08  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואוו יש אחד גרוע ממני בכל העניין של הפרנויה. אבל, מה לעשות, וההתאחדות דווקא כן אומרת שעלינו ליגה

מתוך ידיעה שהופיעה באתר ההתאחדות

ליגה ג': הפועל שפרעם העפילה לליגה ב' ממחוז גליל עליון לאחר שגברה 0:1 על בני כאבול השניה ופתחה ממנה פער של 9 נקודות, שני מחזורים לתום העונה. שפרעם הצטרפה להפועל קטמון ירושלים (מחוז דרום) ולבני יצ'לאל רחובות (מרכז) שהעפילו לליגה ב' בשבוע שעבר, ולמכבי בני ג'לג'וליה (שרון).

http://football.org.il/Archive/Articles/Pages/LeaguesApril18_2010.aspx

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  18:52:31  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חכה חכה...

זה לא בלתי אפשרי שיתברר ששרצקי שיחד את שולה זקן ו-א.א. ובזכות זה השגנו איזה נצחון או שניים. או שיתברר שכפיר מלול שותף שלא כדין בגלל איזה כרטיס אדום שהוא קיבל בליגה למקומות עבודה, שמתברר שנחשב גם לליגה ג'.

אני מעדיף לחכות עד שישבצו אותנו בליגה ב כדי להיות בטוח. סתם הודעה של ההתאחדות לא ממש מרגיעה אותי...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  19:08:27  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

חכה חכה...

זה לא בלתי אפשרי שיתברר ששרצקי שיחד את שולה זקן ו-א.א. ובזכות זה השגנו איזה נצחון או שניים. או שיתברר שכפיר מלול שותף שלא כדין בגלל איזה כרטיס אדום שהוא קיבל בליגה למקומות עבודה, שמתברר שנחשב גם לליגה ג'.

אני מעדיף לחכות עד שישבצו אותנו בליגה ב כדי להיות בטוח. סתם הודעה של ההתאחדות לא ממש מרגיעה אותי...

הכיוון של לייזי נכון - והנה עוד שני דברים שעד שלא יתבררו סופית הכל בספק:
האחד - ההעברה/השאלה החפוזה של סאלם סאלמה לקבוצה בליגה הפלשתינית בגדה המערבית והקשר שלה לתקליטור הנעלם של ענת קם.
השני - חוסר בחמישה סנטימטרים באורך של המגרש בגבעת הרם וטענת שגב שלום שבגלל זה השוער שלהם תפס את הכדור מחוץ לרחבה במשחק הראשון נגדם, ולפיכך יש לפסול את תוצאת אותו משחק.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מידע מההתאחדות לעונה הבאה בליגות א-ג נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07