פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המחזור ה 30

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המחזור ה 30
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם המחזור ה 30 נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  18:41:41  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שם עיברי ל"פאן זון" - אני מציע (לא בפעם הראשונה) "קטמוניה"
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/03/2016 :  08:14:46  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די כבר להתנצל על עצם כיומינו. אם כל הכבוד לאוהדים שבחרו להשאר עם סאסי (ואין לי הרבה כבוד אליהם) אני רואה בקבוצה שלי את הפועל ירושלים והיא הקבוצה היחידה שמעניינת אותי ואני חושב שאנחנו צריכים לעסות הכל בשבילה ואם פנזון עוזר אז שיהיה פנזון! ומה זה לדחוף לאוהדי המקורית בפרצוף? מיצידי הם מוזמנים.
וכמו שאמרו פה פאנזון זה שם מזעזע מאוד יאללה קטמוניה!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/03/2016 :  11:11:37  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

די כבר להתנצל על עצם כיומינו. אם כל הכבוד לאוהדים שבחרו להשאר עם סאסי (ואין לי הרבה כבוד אליהם) אני רואה בקבוצה שלי את הפועל ירושלים והיא הקבוצה היחידה שמעניינת אותי ואני חושב שאנחנו צריכים לעסות הכל בשבילה ואם פנזון עוזר אז שיהיה פנזון! ומה זה לדחוף לאוהדי המקורית בפרצוף? מיצידי הם מוזמנים.
וכמו שאמרו פה פאנזון זה שם מזעזע מאוד יאללה קטמוניה!

בחיים לא חשבתי שאני צריך להתנצל על קטמון. בלי קשר, לדעתי פחות מתאים פאנזון-אזור אוהדים-קטמוניה-קטמוניאדה במשחק הזה.. יש אצלנו אוהדים שהמשחק הזה הוא לא סיבה לחגיגה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 25/03/2016 :  12:26:18  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא באמת לא סיבה לחגיגה.
בגלל זה אין שום חגיגה מיוחדת ועושים בדיוק אותו דבר כמו שנעשה בכמעט כל המשחקים העונה שהתקיימו בשישי.
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 25/03/2016 :  14:21:19  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

הוא באמת לא סיבה לחגיגה.
בגלל זה אין שום חגיגה מיוחדת ועושים בדיוק אותו דבר כמו שנעשה בכמעט כל המשחקים העונה שהתקיימו בשישי.

בדיוק

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

יריב יריב מנותק

11 הודעות

נשלח - 27/03/2016 :  15:44:47  הצג פרופיל שלח ל- יריב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

"קטמוניה" זה יפה ! ואפשר גם "קט-המון"

יריב
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 28/03/2016 :  17:59:03  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יריב

ציטוט:

אבי מלר ? זה אתה?

נערך על ידי - katamon9 ב-28/03/2016 17:59:36
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 28/03/2016 :  18:59:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יריב

ציטוט:

אבי מלר ? זה אתה?

בלי קשר למלר:
אהבתי מאוד את "קט-המון".
מחילה מר קיפוד.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 28/03/2016 :  20:15:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קט-המון זה בהחלט יפה, וגם הרעיון שבבסיסו. אבל יש בעיה:
תנסה לשאול חבר עם הוא בא לקט-המון. מבטיח לך שמה שהוא ישמע זה פשוט - "בא לקטמון?"
העברית המודרנית נוטה לבלוע את ה"ה".
עבור לתחילת הדף

יריב יריב מנותק

11 הודעות

נשלח - 29/03/2016 :  12:59:11  הצג פרופיל שלח ל- יריב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא שום אבי ובטח לא מלר.

אם "קט-המון" בעייתי צלילית, אז "קטמוניה" יתקבל בברכה. רק תשנו את ה "פנזון".

יריב
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 29/03/2016 :  16:15:07  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמוניה זה טוב
מה עם "האזור האדום" או שאולי בעצם יש לזה קונוטציה שלילית מידי

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/04/2016 :  18:55:00  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דכאון, דכאון ושוב דכאון...
המחצית השנייה הגרועה ביותר שלנו מאז שפרדי הגיע.
עכשיו סתם שבעה משחקים שאין בהם כלום. כל המומנטום הלך.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 02/04/2016 :  05:07:23  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מסכים לגישה שעכשיו זה 7 משחקים סתם,יש מענקי מיקום שחשובים לנו,ויש סיכוי תאורטי לעלות ליגה,למה לזרוק אותו בגלל מצב הרוח העכור בגלל ההפסד בדרבי
הייתה לנו עונה ענקית לדעתי,משחק אחרון רע ,נכון,אבל אני מאמין שנלמד ממנו ונתקדם הלאה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 02/04/2016 :  07:22:55  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1) לא ברור לי איך ביכולת הזו הפועל ירושלים עשתה עונה גרועה כל כך. אולי לשחקנים כמו לאוהדים שנשארו שם, הטעם היחיד שעוד נותר לקיום הספורטיבי זה שנאת קטמון. הרי סאסי לא יילך עד שהנדל"ן בקריית יובל יופשר לבניה, ולא ישים לעולם תקציב ראוי, אז כל מה שנשאר זה לא לרדת לליגה א' ולשנוא אותנו.
2) ההגנה שלנו. מישהו ראה אותה?
3) יאללה הפועל. אלפי אנשים ביציע, נשים וילדים, דתיים וחילונים. בנינו קהילה נהדרת בשנים הללו, והעתיד רק מבטיח יותר. אז הפסדנו, ביג פאקינג דיל, עוד נפסיד הרבה בחיים שלנו. לא היעד הוא העיקר, הדרך לשם חשובה לא פחות.
4) לא. אתם לא הפועל. בהפועל ירושלים שכולנו אהבנו מעולם לא היה נתלה שלט תמיכה בחבר בלה-פמיליה. אז אם אתם לא הפועל, מי אתם בכלל?

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-02/04/2016 08:29:37
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/04/2016 :  10:05:46  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

אני לא מסכים לגישה שעכשיו זה 7 משחקים סתם,יש מענקי מיקום שחשובים לנו,ויש סיכוי תאורטי לעלות ליגה,למה לזרוק אותו בגלל מצב הרוח העכור בגלל ההפסד בדרבי
הייתה לנו עונה ענקית לדעתי,משחק אחרון רע ,נכון,אבל אני מאמין שנלמד ממנו ונתקדם הלאה

אני בעיקר חושש שזה מה שיקרה וממש מקווה שלא. ניצחון על פ"ת בחוץ והכל יראה אחרת.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם המחזור ה 30 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07