| משתמש |
המחזור ה 30  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 24/03/2016 : 18:41:41
|
| שם עיברי ל"פאן זון" - אני מציע (לא בפעם הראשונה) "קטמוניה" |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 25/03/2016 : 08:14:46
|
די כבר להתנצל על עצם כיומינו. אם כל הכבוד לאוהדים שבחרו להשאר עם סאסי (ואין לי הרבה כבוד אליהם) אני רואה בקבוצה שלי את הפועל ירושלים והיא הקבוצה היחידה שמעניינת אותי ואני חושב שאנחנו צריכים לעסות הכל בשבילה ואם פנזון עוזר אז שיהיה פנזון! ומה זה לדחוף לאוהדי המקורית בפרצוף? מיצידי הם מוזמנים. וכמו שאמרו פה פאנזון זה שם מזעזע מאוד יאללה קטמוניה! |
avanti livorno
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/03/2016 : 11:11:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
די כבר להתנצל על עצם כיומינו. אם כל הכבוד לאוהדים שבחרו להשאר עם סאסי (ואין לי הרבה כבוד אליהם) אני רואה בקבוצה שלי את הפועל ירושלים והיא הקבוצה היחידה שמעניינת אותי ואני חושב שאנחנו צריכים לעסות הכל בשבילה ואם פנזון עוזר אז שיהיה פנזון! ומה זה לדחוף לאוהדי המקורית בפרצוף? מיצידי הם מוזמנים. וכמו שאמרו פה פאנזון זה שם מזעזע מאוד יאללה קטמוניה!
בחיים לא חשבתי שאני צריך להתנצל על קטמון. בלי קשר, לדעתי פחות מתאים פאנזון-אזור אוהדים-קטמוניה-קטמוניאדה במשחק הזה.. יש אצלנו אוהדים שהמשחק הזה הוא לא סיבה לחגיגה.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 25/03/2016 : 12:26:18
|
הוא באמת לא סיבה לחגיגה. בגלל זה אין שום חגיגה מיוחדת ועושים בדיוק אותו דבר כמו שנעשה בכמעט כל המשחקים העונה שהתקיימו בשישי. |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 25/03/2016 : 14:21:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
הוא באמת לא סיבה לחגיגה. בגלל זה אין שום חגיגה מיוחדת ועושים בדיוק אותו דבר כמו שנעשה בכמעט כל המשחקים העונה שהתקיימו בשישי.
בדיוק |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
יריב
11 הודעות |
נשלח - 27/03/2016 : 15:44:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שם עיברי ל"פאן זון" - אני מציע (לא בפעם הראשונה) "קטמוניה"
"קטמוניה" זה יפה ! ואפשר גם "קט-המון" |
יריב |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/03/2016 : 17:59:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יריב
"קטמוניה" זה יפה ! ואפשר גם "קט-המון"
אבי מלר ? זה אתה?  |
נערך על ידי - katamon9 ב-28/03/2016 17:59:36 |
 |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 28/03/2016 : 18:59:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ציטוט: נשלח במקור על ידי יריב
"קטמוניה" זה יפה ! ואפשר גם "קט-המון"
אבי מלר ? זה אתה? 
בלי קשר למלר: אהבתי מאוד את "קט-המון". מחילה מר קיפוד. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/03/2016 : 20:15:39
|
קט-המון זה בהחלט יפה, וגם הרעיון שבבסיסו. אבל יש בעיה: תנסה לשאול חבר עם הוא בא לקט-המון. מבטיח לך שמה שהוא ישמע זה פשוט - "בא לקטמון?" העברית המודרנית נוטה לבלוע את ה"ה".
|
 |
|
|
יריב
11 הודעות |
נשלח - 29/03/2016 : 12:59:11
|
אני לא שום אבי ובטח לא מלר.
אם "קט-המון" בעייתי צלילית, אז "קטמוניה" יתקבל בברכה. רק תשנו את ה "פנזון". |
יריב |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 29/03/2016 : 16:15:07
|
קטמוניה זה טוב מה עם "האזור האדום" או שאולי בעצם יש לזה קונוטציה שלילית מידי |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 01/04/2016 : 18:55:00
|
דכאון, דכאון ושוב דכאון... המחצית השנייה הגרועה ביותר שלנו מאז שפרדי הגיע. עכשיו סתם שבעה משחקים שאין בהם כלום. כל המומנטום הלך. |
I am City till I cry |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 05:07:23
|
אני לא מסכים לגישה שעכשיו זה 7 משחקים סתם,יש מענקי מיקום שחשובים לנו,ויש סיכוי תאורטי לעלות ליגה,למה לזרוק אותו בגלל מצב הרוח העכור בגלל ההפסד בדרבי הייתה לנו עונה ענקית לדעתי,משחק אחרון רע ,נכון,אבל אני מאמין שנלמד ממנו ונתקדם הלאה |
חרובי טל |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 07:22:55
|
1) לא ברור לי איך ביכולת הזו הפועל ירושלים עשתה עונה גרועה כל כך. אולי לשחקנים כמו לאוהדים שנשארו שם, הטעם היחיד שעוד נותר לקיום הספורטיבי זה שנאת קטמון. הרי סאסי לא יילך עד שהנדל"ן בקריית יובל יופשר לבניה, ולא ישים לעולם תקציב ראוי, אז כל מה שנשאר זה לא לרדת לליגה א' ולשנוא אותנו. 2) ההגנה שלנו. מישהו ראה אותה? 3) יאללה הפועל. אלפי אנשים ביציע, נשים וילדים, דתיים וחילונים. בנינו קהילה נהדרת בשנים הללו, והעתיד רק מבטיח יותר. אז הפסדנו, ביג פאקינג דיל, עוד נפסיד הרבה בחיים שלנו. לא היעד הוא העיקר, הדרך לשם חשובה לא פחות. 4) לא. אתם לא הפועל. בהפועל ירושלים שכולנו אהבנו מעולם לא היה נתלה שלט תמיכה בחבר בלה-פמיליה. אז אם אתם לא הפועל, מי אתם בכלל? |
נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-02/04/2016 08:29:37 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 10:05:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אני לא מסכים לגישה שעכשיו זה 7 משחקים סתם,יש מענקי מיקום שחשובים לנו,ויש סיכוי תאורטי לעלות ליגה,למה לזרוק אותו בגלל מצב הרוח העכור בגלל ההפסד בדרבי הייתה לנו עונה ענקית לדעתי,משחק אחרון רע ,נכון,אבל אני מאמין שנלמד ממנו ונתקדם הלאה
אני בעיקר חושש שזה מה שיקרה וממש מקווה שלא. ניצחון על פ"ת בחוץ והכל יראה אחרת. |
I am City till I cry |
 |
|
המחזור ה 30  |
|