פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המחזור ה 30

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המחזור ה 30
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם המחזור ה 30 נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  06:32:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שישי הבא, 1 לאפריל, 16:00 בטדי.
רוצים להמשיך במומנטום טוב, להכנס לפלייאוף העליון ממקום 3-4, לארח עוד 4 משחקי בית.
פרדי ביקש 6000 צופים.
פאן זון כבר אמרנו?

מחירי כרטיסים כרגיל - 40 ש"ח מבוגר, 20 ש"ח נוער/חיילים/ש"ל/ש"ש/נכים/ותיקים, חינם לילדים עד גיל 13.

הזמינו בבקשה את החברים למשחק: http://bit.ly/1S5NvuD

תגיעו מוקדם!
יאללה הפועל!

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  11:03:36  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרדי ביקש 6000

ירון
עבור לתחילת הדף

Amit1 Amit1 מנותק

129 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  14:34:35  הצג פרופיל שלח ל- Amit1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם פרדי ביקש 6000 אז אפשר להוריד את מחירי הכרטיסים ל-30 שקלים למבוגר, ואני מבטיח לכם שככה יגיעו אפילו יותר מזה.
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  16:07:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוכח פעם אחרי פעם שלמחיר אין שום השפעה על כמות הקהל. אם מישהו באמת רוצה לבוא למשחק הכי אטקרטיבי העונה (עד עכשיו), אז 10 ש"ח יעצור אותו?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  16:30:04  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא בטוח שיש מקום לפאן-זון במשחק כזה.. המשחקים האלו נגד הפועל הם רע הכרחי ששום דבר טוב לא יוצא מהם (למעט אם ניצחת ואז לפחות השגת 3 נקודות).

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  17:31:41  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

לא בטוח שיש מקום לפאן-זון במשחק כזה.. המשחקים האלו נגד הפועל הם רע הכרחי ששום דבר טוב לא יוצא מהם (למעט אם ניצחת ואז לפחות השגת 3 נקודות).

אם לא יוצא שום דבר טוב מהמשחק, לפחות נוציא משהו טוב לפניו.
מה מרתיע אותך בקיום של הפאן זון?
עבור לתחילת הדף

תמיד אדום תמיד אדום מנותק

29 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  17:47:04  הצג פרופיל שלח ל- תמיד אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני לגמרי בעד פאן זון. מביא קהל, כיף לילדים, עושה שמח. יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  19:04:45  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממה שאני ראיתי, בפעמים שהיו פאן זון, המשחק התחחיל כשהיה הרבה יותר קהל ביציע (בעיקר משפחות) מאשר במשחקי בית בלעדיו (כמובן גם בהשוואה למשחקים בעונות קודמות.)

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  21:15:13  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

זה לא משחק רגיל.. אווירה אחרת, פחות חגיגית, יותר עצבנית.. למרות שאני לא מחסידי האיחוד אני לא חושב שצריכים לדחוף לאוהדים של הפועל את זה לפרצוף..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  21:37:02  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

זה לא משחק רגיל.. אווירה אחרת, פחות חגיגית, יותר עצבנית.. למרות שאני לא מחסידי האיחוד אני לא חושב שצריכים לדחוף לאוהדים של הפועל את זה לפרצוף..

לא מבין איזה דחיפה לפרצוף יש פה. זה גם לא כאילו אנחנו אף פעם לא עשינו והפעם כן.
אנחנו קבוצה שעושה מה שטוב לה, מה שטוב לאוהדים שלה ולקהילה שלה, ופאן-זון עונה על כל זה.
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 23/03/2016 :  21:48:16  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אנחנו קבוצה שעושה מה שטוב לה, מה שטוב לאוהדים שלה ולקהילה שלה, ופאן-זון עונה על כל זה.

מסכים. ואם ננצח אז לא נשמח? כשעומרי רון ניצח משחק בדקה ה-90 יציע שלם לא היה באטרף? נכון שיש אווירה מתוחה ודם רע בין הקבוצות אבל זו המציאות היום. נקווה שבין הקהלים הכל יעבור רגוע הפעם ושניתן אחלה משחק
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  11:06:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

מסכים. ואם ננצח אז לא נשמח? כשעומרי רון ניצח משחק בדקה ה-90 יציע שלם לא היה באטרף? נכון שיש אווירה מתוחה ודם רע בין הקבוצות אבל זו המציאות היום. נקווה שבין הקהלים הכל יעבור רגוע הפעם ושניתן אחלה משחק

נשמח, ברור, על זה אין שאלה בכלל.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  11:52:50  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאפשר לוותר על הפאן זון משחק אחד . המשחקים
מול הקבלן מכילים המון קללות נוראיות (לצערי גם מהצד שלנו )
ובכלל אווירה ממש לא נעימה שעדיף שילדים לא ייחשפו אליה .
עבור לתחילת הדף

yogroen yogroen מנותק

15 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  12:02:28  הצג פרופיל שלח ל- yogroen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא בגלל המתח, אם יהיו משפחות רבות וילדים רבים המבוגרים יתבגרו ויתנהלו בבגרות ללא קללות ודם רע, אלא עידוד קולני ותומך.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  13:17:35  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפאן זון הוא ב-14:15 - 15:40 ביציע המערבי.
אוהדי המקורית יהיו ביציע הצפון-מזרחי (נראה לי. בכל מקרה לא בשלנו) ורובם יגיעו בערך ב-15:40. אם כבר, זה ימנע חיכוך כי יותר אנשים יגיעו אצלנו מוקדם.

ואם כבר אנחנו מדברים על אולי במקרה לעלות ליגה - מה אתם חושבים? שמול בית"ר לא יהיו קללות (קללות זה אופטימי)? שמול קבוצות אחרות לא יהיו? אני מאחל לכל האוהדים שלנו שהדבר הגרוע ביותר שהם ייתקלו בו במגרשי כדורגל זה קללות...
עבור לתחילת הדף

יריב יריב מנותק

11 הודעות

נשלח - 24/03/2016 :  13:47:07  הצג פרופיל שלח ל- יריב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. אסור להיכנע לאלימות, גם מילולית.

הבזיון של ההתאחדות שאסרה על אוהדי ביט"ר וסכנין להיפגש במגרש היא פרס לשנאה הלאומית ההדדית.

לכן, האירוע שלפני המשחק חיוני דוקא כפעולה חינוכית - לנו, ל"הם" (שהם חלק מאיתנו, בסופו של דבר) ולילדים של כולם.

2. השם "פאן-זון" הוא לועזי ולא נעים. בבקשה תמציאו כינוי עברי חדש לאירוע המלבב הזה בשנה הבאה (נכון שגם לקבוצה קוראים "קטמון" ולא "גונן" או "רחל אימנו", אבל פה זו מורשת קרב).

יריב
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם המחזור ה 30 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07