| משתמש |
המחזור ה 30  |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 10:08:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
1) לא ברור לי איך ביכולת הזו הפועל ירושלים עשתה עונה גרועה כל כך. אולי לשחקנים כמו לאוהדים שנשארו שם, הטעם היחיד שעוד נותר לקיום הספורטיבי זה שנאת קטמון. הרי סאסי לא יילך עד שהנדל"ן בקריית יובל יופשר לבניה, ולא ישים לעולם תקציב ראוי, אז כל מה שנשאר זה לא לרדת לליגה א' ולשנוא אותנו. 2) ההגנה שלנו. מישהו ראה אותה? 3) יאללה הפועל. אלפי אנשים ביציע, נשים וילדים, דתיים וחילונים. בנינו קהילה נהדרת בשנים הללו, והעתיד רק מבטיח יותר. אז הפסדנו, ביג פאקינג דיל, עוד נפסיד הרבה בחיים שלנו. לא היעד הוא העיקר, הדרך לשם חשובה לא פחות. 4) לא. אתם לא הפועל. בהפועל ירושלים שכולנו אהבנו מעולם לא היה נתלה שלט תמיכה בחבר בלה-פמיליה. אז אם אתם לא הפועל, מי אתם בכלל?
מסכים עם כל מילה. לגבי היכולת של הפועל: אני חושב שהם באמת יותר טובים מהמקום שלהם ובעיקר, משחק נגד קטמון כמו שכתבת זה כל מה שיש להם ובהתאם לכך היכולת. |
I am City till I cry |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 10:19:59
|
זו היהירות של השחקנים של האוהדים של כל מי שהתחיל לדבר על ליגת העל הפועל ירושלים לימדו אותנו פרק בלחימה ברוח ונשמה אני רק מקווה שלמדנו את השיעור מישהו מוכן להסביר לי למה לא שמים חומה בבעיטת עונשין???? אולי זו גם יהירות |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-02/04/2016 10:20:55 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 11:44:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
זו היהירות של השחקנים של האוהדים של כל מי שהתחיל לדבר על ליגת העל הפועל ירושלים לימדו אותנו פרק בלחימה ברוח ונשמה אני רק מקווה שלמדנו את השיעור מישהו מוכן להסביר לי למה לא שמים חומה בבעיטת עונשין???? אולי זו גם יהירות
אולי אתה היית יהיר. כל מי שראה את הפועל יודע שהם קבוצה לא רעה ונגדנו בסבוב הראשון הם היו טובים. לגבי החומה אני יודע שיש גישה שאומרת שבבעיטה מרחוק לפעמים החומה עוזרת לבועט לכוון יותר טוב ולכן לפעמים לא שמים חומה... לא כל דבר זה יהירות. נלחמנו מחצית ראשונה ובשנייה היינו בהלם. |
I am City till I cry |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 12:35:22
|
| הגול בדקה הראשונה של המחצית השנייה הכניס את הקבוצה להלם. מה שראינו אחר כך היה דה ז'וו מפחיד למשחקים בתקופת נמני. |
 |
|
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 15:31:35
|
| גידו, הם עדיין קוראים לעצמם הפועל "השלום" ירושלים? |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 17:48:25
|
זו היהירות של השחקנים של האוהדים של כל מי שהתחיל לדבר על ליגת העל הפועל ירושלים לימדו אותנו פרק בלחימה ברוח ונשמה אני רק מקווה שלמדנו את השיעור
מדויק. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 18:51:12
|
אגב , אני מניח שלא רק לי מפריע שמסתובב ביציע שלנו אדם שמתהדר במדי ארגון לה פמיליה . נראה לי הגיוני להעביר הנחייה לכח האבטחה למנוע הכנסת אנשים כאלו ליציע שלנו |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 20:16:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אגב , אני מניח שלא רק לי מפריע שמסתובב ביציע שלנו אדם שמתהדר במדי ארגון לה פמיליה . נראה לי הגיוני להעביר הנחייה לכח האבטחה למנוע הכנסת אנשים כאלו ליציע שלנו
+1 |
 |
|
|
gukranko
7 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 20:22:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
פרדי ביקש 6000
פרדי ביקש 6000. יצאו קליפים של שחקנים שמפצירים בקהל לבוא. סבבה, באנו.
ומה קיבלנו? מפגן של יובש וכבדות, הגנה מחפירה, כניעה לקבוצה יריבה שרצתה יותר ורצה יותר, ותוכנית משחק נימניסטית של פרדי שלא השכיל (ובעיקר נראה שפחד) לשנות בזמן כדי להיראות כמו הקבוצה הביתית והטובה יותר שאנחנו אמורים להיות. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 23:52:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
זו היהירות של השחקנים של האוהדים של כל מי שהתחיל לדבר על ליגת העל הפועל ירושלים לימדו אותנו פרק בלחימה ברוח ונשמה אני רק מקווה שלמדנו את השיעור מישהו מוכן להסביר לי למה לא שמים חומה בבעיטת עונשין???? אולי זו גם יהירות
אולי אתה היית יהיר. כל מי שראה את הפועל יודע שהם קבוצה לא רעה ונגדנו בסבוב הראשון הם היו טובים. לגבי החומה אני יודע שיש גישה שאומרת שבבעיטה מרחוק לפעמים החומה עוזרת לבועט לכוון יותר טוב ולכן לפעמים לא שמים חומה... לא כל דבר זה יהירות. נלחמנו מחצית ראשונה ובשנייה היינו בהלם.
כל מי שראה את החגיגות המוגזמות אחרי השערים שלנו ראה יהירות מהי. כל מי שראה את ההכנה למשחק הזה, שהפכה אותו ממה שהיה אמור להיות המשחק הכי חשוב בעונה למשהו שיותר מזכיר את ההכנות למשחק מול האורתודוכסים, ראה יהירות מהי. ועל היהירות הזו שילמנו בגדול. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 00:46:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אולי אתה היית יהיר. כל מי שראה את הפועל יודע שהם קבוצה לא רעה ונגדנו בסבוב הראשון הם היו טובים. לגבי החומה אני יודע שיש גישה שאומרת שבבעיטה מרחוק לפעמים החומה עוזרת לבועט לכוון יותר טוב ולכן לפעמים לא שמים חומה... לא כל דבר זה יהירות. נלחמנו מחצית ראשונה ובשנייה היינו בהלם.
כל מי שראה את החגיגות המוגזמות אחרי השערים שלנו ראה יהירות מהי. כל מי שראה את ההכנה למשחק הזה, שהפכה אותו ממה שהיה אמור להיות המשחק הכי חשוב בעונה למשהו שיותר מזכיר את ההכנות למשחק מול האורתודוכסים, ראה יהירות מהי. ועל היהירות הזו שילמנו בגדול.
איזה חגיגות מוגזמות??? אחרי שער שמחים. תמיד. שום יהירות לא הייתה. זה היה משחק אחרון בליגה, עם סיכוי גבוה שאחריו נהיה בפליי-אוף עליון, שיצא לו להיות דרבי עם הרבה מתח, והרבה קהל. כולם ידעו שהפועל חזרה במשחק האחרון מ 3:1 לתיקו מול ראשון, ושהם במומנטום חיובי. שילמנו בגדול על רוחו של נמני ששרתה על השחקנים במחצית השנייה. מבולבלים ומסורבלים. הפועל היו חדים ורעבים. זה מה שהיה. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 09:06:19
|
| ההגנה שלנו לא טובה העונה, אך ביום ששי היא הייתה ביום שחור, בעיקר מבחינה מנטלית, אם תחושה ששום דבר לא יעבוד ובדקות הפתיחה של המחצית השנייה כל שתי מסירות של היריבה הפכו למצב מסוכן, טעות גוררת טעוות, נפילה שהיא בעיקר מנטלית. נזכרתי בדקות האלו בדקות הסיום של המשחק בין ברצולנה לריאל מדריד, שלקראת הסיום שחקני ההגנה של ברצלונה עשו טעות קשה כל פעם שריאל עברה את החצי. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 09:30:23
|
| כשמאמן (מאמן!!) מתעסק בכמה קהל יגיע, וכששחקנים ממתעסקים בחולצות שמתחת למדי המשחק ומכינים הופעה מותסרטת לאחרי הגול זה סוג של יהירות. כן. ואני מוכן להתפשר גם על שאננות מסוימת. חבל, אבל זה עדיין לא לוקח מאף אחד את הקרדיט הענק על סיבוב שני מצוין. |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 10:06:02
|
לא יודע אם זו יהירות או שאננות אבל עם משחק כל כך רך אי אפשר לנצח . לא זוכר תיקול אחד שלנו... סיימנו סיבוב מדהים עם טעם חמצמץ של תצוגה נרפית שהגיעה בתזמון הכי גרוע אבל הפנים קדימה לפתח תקווה - יאללה הפועל ! |
 |
|
המחזור ה 30  |
|