פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בעלות אוהדים או בעלות עשירים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בעלות אוהדים או בעלות עשירים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בעלות אוהדים או בעלות עשירים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 07/11/2015 :  21:21:38  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנתונים שהבאתי מגיעים מראיונות של שי אהרון שטוען שתקציב השחקנים הוא מעט פחות משני מיליון שקל.
הנתון השני הוא שסיוון וליפקין תורמים יותר מחצי מיליון שקל, וזה נתון שאני עומד אחריו.
נתון שלישי הוא השבעה מיליון שקל שקרפד טוען שהוא התקציב הכללי.
הנקודה שביקשתי להעביר היא שיש הבדל גדול מאוד מתקציב כללי לתקציב שחקנים.
ובזה לא נראה לי שאני טועה.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 07/11/2015 :  22:59:51  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל, תקציב השחקנים כמה שאני יודע הוא 2.6 מליון.

בקשר לתקציב הכללי מול תקציב השחקנים - סתם דוגמה - הפועל רעננה עם תקציב כללי של כ-14 מליון. תקציב השחקנים שלה הוא קצת מעל 5.5 מליון (אפשר לראות את הדו"ח כאן: http://bit.ly/1Qb5eog. לקוח מתוך כאן: http://bit.ly/1Dw4NjF). ז"א 39% מהתקציב הוא לשחקנים. אצלנו זה 37% ומן הסתם האחוז יעלה כי תקציב השחקנים יגדל ותקציב הפעילויות החברתיות ומחלקת הנוער ישאר דומה.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 08/11/2015 :  16:29:33  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על ההבהרות קרפד.
אם אלו פני הדברים הרי שאכן השד אינו נורא כל כך ונוכל להתמודד בכבוד גם במסגרת ליגת העל.
עבור לתחילת הדף

oschreib oschreib מנותק

5 הודעות

נשלח - 08/11/2015 :  17:38:22  הצג פרופיל שלח ל- oschreib הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

תודה על ההבהרות קרפד.
אם אלו פני הדברים הרי שאכן השד אינו נורא כל כך ונוכל להתמודד בכבוד גם במסגרת ליגת העל.

הפועל קטמון, המקום היחיד באינטרנט בו וויכוח אשכרה נגמר(!), ועוד בטון חיובי.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  08:25:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

הסקר רלוונטי בערך כמו לשאול: בעד או נגד החזרת רמת הגולן לסורים במסגרת הסכם שלום

אני מקווה שאתה עדיין צודק
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  09:23:45  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

הסקר רלוונטי בערך כמו לשאול: בעד או נגד החזרת רמת הגולן לסורים במסגרת הסכם שלום

אני מקווה שאתה עדיין צודק

למה אתה אומר את זה (מעבר כמובן לניסיון שלך להיות בעל מספר ההודעות הגבוה ביותר בפורום)?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  09:43:55  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה למה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4969389,00.html
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  10:01:28  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

זה למה

אוקי, את זה אני מבין.. אני עדיין לא רואה שאנחנו מוותרים על בעלות אוהדים. יקנה אורי אלון את הפועל ונתאחד ונהיה בבעלות אוהדים. אורי אלון יודע טוב מאוד מה זה קטמון.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  11:59:25  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

זה למה

אוקי, את זה אני מבין.. אני עדיין לא רואה שאנחנו מוותרים על בעלות אוהדים. יקנה אורי אלון את הפועל ונתאחד ונהיה בבעלות אוהדים. אורי אלון יודע טוב מאוד מה זה קטמון.

יוסי ליפקין למשל חושב אחרת ממך. ויש לי הרגשה שליפקין מבין באורי אלון..
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  13:33:06  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מישהו חיצוני רוצה לבטל את בעלות האוהדים, הוא מוזמן לחפש לעצמו צעצוע אחר
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  16:41:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם נראה שסאסי יוצא מהתמונה.
האמת שהפעם זה נראה קרוב מתמיד.
אבל בינתיים זה רק נראה.
עד אז חבל על האנרגיות.
אבל מפרגן לקיפוד.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  23:11:03  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?

עבור לתחילת הדף

יוצר אור1 יוצר אור1 מנותק

54 הודעות

נשלח - 31/05/2017 :  23:43:53  הצג פרופיל שלח ל- יוצר אור1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?

+1
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 01/06/2017 :  10:13:35  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה.
נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

tomtom123678 tomtom123678 מנותק

82 הודעות

נשלח - 11/06/2017 :  07:31:27  הצג פרופיל שלח ל- tomtom123678 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:

מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה.
נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.

זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו)
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בעלות אוהדים או בעלות עשירים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07