משתמש |
בעלות אוהדים או בעלות עשירים  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/06/2017 : 09:30:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tomtom123678
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?
מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה. נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.
זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו)
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד. |
I am City till I cry |
 |
|
tomtom123678
82 הודעות |
נשלח - 15/06/2017 : 18:39:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?
מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה. נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.
זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו)
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד.
אבל קח בחשבון שמי שנשאר בקבוצה של סאסי לא ממש מת על הרעיון של קטמון וגם לא על מי שהצטרף לשם... זה לא יהיה כמו פעם |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/06/2017 : 13:09:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד.
אבל קח בחשבון שמי שנשאר בקבוצה של סאסי לא ממש מת על הרעיון של קטמון וגם לא על מי שהצטרף לשם... זה לא יהיה כמו פעם
אז חלק יעקמו את האף אבל לא נראה לי שזה ממש יפריע... אני בטוח שחלק "יתאהבו במיזם" :))) |
I am City till I cry |
 |
|
בעלות אוהדים או בעלות עשירים  |
|
|
|