פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיזוק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיזוק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חיזוק נושא הבא
עמוד: מתוך 4

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  06:01:42  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך, שוב מה לדעתך צריך או אפשר לעשות?
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  08:31:19  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

לדעתי אתם לא יכולים לפטר את שירצקי אתם מוזמנים להיכנס לרשם העמותות ולראות על שם מי רשומה הפועל קטמון (התשובה ברורה).

כנראה גם שבנתיים אין לאף אחד תושבה טובה לגבי הקבוצה "בבעלות האוהדים" הרי בתקנון מצויין במפורש שאין שום זכות קניין לבעל מניה .ולמי שלא יודע ברגע שאני קונה מניה של "אפל" לדוגמא יש לי אחוז מסוים בבעלות הקבוצה בקטמון זה לא עובד כך.

זה מצחיק שאתם הופכים אותי לאויב במשך שנים רבות ישבתי עם רבים ממכם באותו יצע וכמו שציינתי בעבר אני באמת מעריך ואוהב את הרוב המכריע של אוהדי קטמון ואף בתחילת דרכה של קטמון הגעתי למשחקים של שני הקבוצות .
האמת העצובה היא שהקמתה של קטמון מסמלת את התפרקותה המוחלטת של הפועל ירושלים בכדורגל ובלי איחוד אין תקומה לשתי הקבוצות ,הליגה הלאומית היא בית קברות אחד גדול עוד כמה שנים גם אתם תבינו את זה.

בוקר טוב בילי,

אתה באמת צודק, אוהדי הפועל קטמון ירושלים אינם הבעלים של המועדון והעמותה. בדיוק כפי שדודו סאסי ואביו המשוקץ אינם הבעלים של הפועל המקורית.

כל זה בגלל שכל המועדונים במדינת ישראל חייבים להיות מנוהלים על ידי עמותות ולעמותות אין בעלים. המשוקץ וכל "הבעלים" האחרים של הקבוצות בארץ שולטים על המועדונים באמצעות שליטה על הועד המנהל של העמותה המנהלת את המועדון.

אי לכך ובהתאם לזאת, אוהדי הפועל קטמון ירושלים אשר בוחרים את נציגיהם בועד המנהל שהם הרוב באותו ועד מנהל הם "הבעלים" של המועדון בדיוק כמו שהמשוקץ הוא "הבעלים" של העמותה שמנהלת את הפועל ירושלים המקורית.

אז תודה בילי, ושלום.
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  08:50:55  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו אכן לא הבעלים של הנכסים מהסיבה הפשוטה שעמותה היא לא חברה עסקית.
מה שזה כן מקנה לנו זה את הזכות לבחור ולהבחר למוסדות העמותה.
גם נושאים מהותיים מובאים להצבעה של כל חברי העמותה, כמו למשל נושא האיחוד לפני שנתיים.
ברמה האישית, שמח לשמוע שיש מעבר לכביש מי שתומך באיחוד/מיזוג או כל רעיון אחר שייצור קבוצה אדומה וחזקה בירושלים. מציע שתשקיע את מאמץ בצד של הפועל כדי לשכנע את האוהדים לשלוח את סאסי ובניו הביתה. כל עוד שהם בתמונה רק שיקולים נדלניים יקבעו...

dd
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  14:38:20  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לדעתי אתם לא יכולים לפטר את שירצקי אתם מוזמנים להיכנס לרשם העמותות ולראות על שם מי רשומה הפועל קטמון (התשובה ברורה).

כנראה גם שבנתיים אין לאף אחד תושבה טובה לגבי הקבוצה "בבעלות האוהדים" הרי בתקנון מצויין במפורש שאין שום זכות קניין לבעל מניה .ולמי שלא יודע ברגע שאני קונה מניה של "אפל" לדוגמא יש לי אחוז מסוים בבעלות הקבוצה בקטמון זה לא עובד כך.

זה מצחיק שאתם הופכים אותי לאויב במשך שנים רבות ישבתי עם רבים ממכם באותו יצע וכמו שציינתי בעבר אני באמת מעריך ואוהב את הרוב המכריע של אוהדי קטמון ואף בתחילת דרכה של קטמון הגעתי למשחקים של שני הקבוצות .
האמת העצובה היא שהקמתה של קטמון מסמלת את התפרקותה המוחלטת של הפועל ירושלים בכדורגל ובלי איחוד אין תקומה לשתי הקבוצות ,הליגה הלאומית היא בית קברות אחד גדול עוד כמה שנים גם אתם תבינו את זה.

בילי,

אתה טועה ומטעה. אינך שולט בפרטים ורק חושב שאתה יודע. אז תן לי לתקן אותך.
ראשית, אנו עמותה ולא בהכרח יש לנו נכסים, כך שאין בעלות על נכסים אבל יש עמותה עם מטרות ועם דרך. אנחנו לא חייבים שיהיה לנו מגרש בקרית יובל בכדי להרגיש בעלים.
חברות בעמותה היא חברות בלבד, זה לא ארגון כלכלי ולכן אין כאן מניות. בעבר זה נקרא כך אבל זוהי טעות ולכן אנחנו חברים, לא בעלי מניות.

לגבי שרצקי, הוא נבחר על ידי הוועד המנהל ומסייע לו לנהל את העמותה, הוא כפוף לו והוועד המנהל יכול להפסיק את העסקתו, אבל לאכזבתך זה לא יקרה.
השכר של אורי ידוע לכולם ומפורסם והוא בטח לא מאות אלפי שקלים כמו שאתה מטעה כאן. אבל גם אם כן, אם כך הוחלט וחברי העמותה הסכימו לכך, כנראה שיש לכך הצדקה ובעיקר יש לכך הסכמה, אז תפסיק להשמיץ ולהפריח שקרים. בכל מקרה, יש לנו ועדת ביקורת והדוחות הכספיים מפורסמים אצלנו, כך שאין קומבינות ועיסקאות במחשכים כמו קבוצות אחרות שאנחנו מכירים....

באשר לרישום של העמותה. ברשם העמותות רשום שהעמותה רשומה אצל אורי שרצקי ואת כתובתו, זה רק מהטעם שלא היתה כתובת קבועה בעת הקמת העמותה, ואורי רשם את כתובתו בתור המייסד. אז קטמון לא שייכת לו ולא לאבא שלו והעמותה יכולה לחדול מלהתקיים לפי החוק ולפי תקנון העמותה. אתה רואה? הכל שקוף, הכל חוקי, הכל ידוע.

ככה זה אצלנו וזו גאוותנו.
ואיך אצלכם?

אהה שכחתי, שנים מאכילים אתכם לוקשים, שקרים וחרא והחלטתם לשבת לאכול את הלב ולא לעשות כלום. זו כבר החלטה שלכם\שלך. אז אנא אל תבוא לכאן עם דמגוגיה זולה.

ואם בכל זאת תרצו לעשות משהו, פשוט תדאגו להעיף את סאסי מהפועל, שהוא כבר ישחרר מפיו את הגוויה שהוא מתעלל בה כבר כשני עשורים. נשמח אם תהיה סוף סוף קבוצה אדומה אחת, אבל עד שזה יקרה קטמון כאן בכדי לשמר את הזכרון של הפועל ירושלים וגם להחיות אותה בבא העת, גם אם זה יקח עוד שנים.

נערך על ידי - איתן610 ב-26/10/2015 14:39:53
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  17:23:46  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:

בילי,

אתה טועה ומטעה. אינך שולט בפרטים ורק חושב שאתה יודע. אז תן לי לתקן אותך.
ראשית, אנו עמותה ולא בהכרח יש לנו נכסים, כך שאין בעלות על נכסים אבל יש עמותה עם מטרות ועם דרך. אנחנו לא חייבים שיהיה לנו מגרש בקרית יובל בכדי להרגיש בעלים.
חברות בעמותה היא חברות בלבד, זה לא ארגון כלכלי ולכן אין כאן מניות. בעבר זה נקרא כך אבל זוהי טעות ולכן אנחנו חברים, לא בעלי מניות.

לגבי שרצקי, הוא נבחר על ידי הוועד המנהל ומסייע לו לנהל את העמותה, הוא כפוף לו והוועד המנהל יכול להפסיק את העסקתו, אבל לאכזבתך זה לא יקרה.
השכר של אורי ידוע לכולם ומפורסם והוא בטח לא מאות אלפי שקלים כמו שאתה מטעה כאן. אבל גם אם כן, אם כך הוחלט וחברי העמותה הסכימו לכך, כנראה שיש לכך הצדקה ובעיקר יש לכך הסכמה, אז תפסיק להשמיץ ולהפריח שקרים. בכל מקרה, יש לנו ועדת ביקורת והדוחות הכספיים מפורסמים אצלנו, כך שאין קומבינות ועיסקאות במחשכים כמו קבוצות אחרות שאנחנו מכירים....

באשר לרישום של העמותה. ברשם העמותות רשום שהעמותה רשומה אצל אורי שרצקי ואת כתובתו, זה רק מהטעם שלא היתה כתובת קבועה בעת הקמת העמותה, ואורי רשם את כתובתו בתור המייסד. אז קטמון לא שייכת לו ולא לאבא שלו והעמותה יכולה לחדול מלהתקיים לפי החוק ולפי תקנון העמותה. אתה רואה? הכל שקוף, הכל חוקי, הכל ידוע.

ככה זה אצלנו וזו גאוותנו.
ואיך אצלכם?

אהה שכחתי, שנים מאכילים אתכם לוקשים, שקרים וחרא והחלטתם לשבת לאכול את הלב ולא לעשות כלום. זו כבר החלטה שלכם\שלך. אז אנא אל תבוא לכאן עם דמגוגיה זולה.

ואם בכל זאת תרצו לעשות משהו, פשוט תדאגו להעיף את סאסי מהפועל, שהוא כבר ישחרר מפיו את הגוויה שהוא מתעלל בה כבר כשני עשורים. נשמח אם תהיה סוף סוף קבוצה אדומה אחת, אבל עד שזה יקרה קטמון כאן בכדי לשמר את הזכרון של הפועל ירושלים וגם להחיות אותה בבא העת, גם אם זה יקח עוד שנים.

כל מילה בסלע איתן
מצטרף לדעתך בכל לב
ובילי יאללה אמרת את דבריך
שמענו
תמשיך הלאה תתקן אצל קבוצתך ועזוב אותנו בשקט
עבור לתחילת הדף

aloniko aloniko מנותק

7 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  21:49:19  הצג פרופיל שלח ל- aloniko הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שברגע שיהיה לנו בעל בית חזק כמו אלונה ברקת ששופכת כספים על גבי כספים אנחנו ננצח משחקים אחד אחרי השני
ועוד נושא חבר׳ה אם כול הכבוד לנצחון החשוב שהיה לנו השבוע בשישי אני לא חושב שאחרי גול אנחנו צריכים לרדת לבונקר וזה קרה במשחק השבוע . אנחנו צריכים לתקוף ולתקוף גם אם אנחנו מובילים.
ועוד נושא : האוהדים הדתיים רוצים גם להגיע למשחקים ואנחנו לא יכולים מכיוון שזה בשישי בשעה 4 .
אני יכול לדעת למה הפועל ירושלים משחקת שבוע אחרי שבוע ביום שני ורק אנחנו לא ?
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  23:01:53  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלוניקו ערב טוב,

על דעתי, כמובן - אני מקנא בקבוצות שזכו בבעלים השופכים עליהם כסף. מצד שני - לך תדע מי יבוא אחרי אלונה. לכן - חוסננו הוא בכך שתלותנו בבעלי ממון מוגבלת.
הבונקר ביום ו' היה 90 דקות, כך שאין להלין דווקא על הבונקר לאחר השער. מסכים איתך שהדרך הטובה ביותר להגן על השער הראשון היא שער שני וכן הלאה.
המעבר משבת ליום ו' נועד להפחית חילול שבת. חבל לי שבמקום לאפשר למי שמבקשים זאת לשחק לפני כניסת השבת המשחקים נקבעו, כמו להכעיס, כך שיחרגו לתוכה. לעומת זאת - החיה של משחקי יום ב' גרועה לא פחות (למרות שכאן אין עסקינן בקדושה) - במקום שהטוטו יקדם את הספורט, הוא כופה על משחקים לעבור ליום ושעה לא אטרקטיביים, ומבריח את הקהל מהמגרשים. אשמח אם נשחק בימי ו' שעה קודם, בחורף מוצאי שבת נראה לי לא פחות רלוונטי, יום שני צריך לצאת מהלקסיקון.
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 27/10/2015 :  08:09:13  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלונה ברקת היא מצוינת, אבל היא יכולה בכל רגע ללכת או למכור והקבוצה תעמוד בפני שוקת שבורה. ראינו זאת בקבוצת הכדורסל שלנו: מנבר הלך לכלא, גאידמק איבד עניין, גומא נעלם בים והקבוצה נמכרה במכרז. למרבה המזל, אורי אלון זכה במכרז, אבל גם יוסי סאסי היה יכול לזכות (כמו שקרה במכרז להפועל ירושלים, כדורגל). אני מעדיף קבוצה בבעלות האוהדים גם אם המשמעות היא להתנדנד בין ליגה א' לליגה לאומית.
שאלת השבת היא מורכבת, היות וכיום זה יום המנוחה הרשמי היחיד במדינת ישראל. אני עובד ביום שישי ויש לימודים בימי שישי ואני נאלץ, כמו החבר'ה הדתיים, להחמיץ משחקים בחורף כי עוד לא יצאתי מהעבודה.
אם יהיה פעם (זה לא נראה באופק) דיון רציני, חף מאינטרסים, תוך לקיחה בחשבון את צרכי המגזרים השונים באוכלוסיה, באופי יום המנוחה השבועי, בודאי ימצא פתרון. זה כנראה לא יקרה בעתיד הקרוב.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 27/10/2015 :  18:03:42  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי עלינו בעלים כמו אלונה ברקת או אורי אלון.
אני מאמין ש90% מהאוהדים יעדיפו אותם על דשדוש מתמיד בין ליגות נידחות
גם במחיר של ויתור על שליטה בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 30/10/2015 :  21:41:55  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הלוואי עלינו בעלים כמו אלונה ברקת או אורי אלון.
אני מאמין ש90% מהאוהדים יעדיפו אותם על דשדוש מתמיד בין ליגות נידחות
גם במחיר של ויתור על שליטה בקבוצה.

ממש לא. לא יודע מאיפה לקחת את ה 90%, אני למשל מעדיף לדשדש בכל ליגה
ובלבד שנשאר בבעלות עצמנו.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 30/10/2015 :  23:56:47  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעניות דעתי , אין יותר מ70 אוהדים שיעדיפו לדשדש בין ליגה א ללאומית , במקום לקבל בעל בית כמו אלונה ברקת או אורי אלון . כך הגעתי ל10% וגם זה לדעתי בהגזמה.
יתכן שאני טועה ובכל מקרה זה לא רלוונטי לעכשיו.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 31/10/2015 :  10:52:48  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנושא הזה תמיד רלוונטי, לפחות ברמה האסטרטגית. אני לא מתיימר לדעת אחוזים, כפי שלדנונה אין אחיזה סטטיסטית מוצקה מדי.
מתוך החישוב שעשית, אני מבין שאתה מתכוון לאותם 700 ומשהו שהם גם חברי עמותה. אני מציע סקר, כאשר השאלה היא:

"נניח שמגיע תואם אלונה ברקת ומציע לרכוש את עמותת קטמון ולהשקיע בה סכומים דומים לאלה שאלונה משקיעה בהפועל ב"ש. מה העדפתך (אם כל המשתמע)?
1. להישאר במתכונת הנוכחית
2. למסור את העמותה לעשיר "

אם אתה מסכים עם הנוסח - נעשה סקר. (למרות שלא בטוח שהפורום הזה מייצג היטב את ה 700. רובם לא גולשים בו כלל)

נערך על ידי - davidkipod ב-31/10/2015 10:53:11
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 31/10/2015 :  15:33:58  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים להוסיף סעיף שלישי, בו יתחייב תואם ברקת לסכום השקעה רציני בקבוצה, על מנת שתוכל להתמודד בליגת העל.
וסעיף רביעי של איחוד הקבוצות כמובן.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 31/10/2015 :  21:16:08  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

חייבים להוסיף סעיף שלישי, בו יתחייב תואם ברקת לסכום השקעה רציני בקבוצה, על מנת שתוכל להתמודד בליגת העל.
וסעיף רביעי של איחוד הקבוצות כמובן.

טוב, אתה עושה סלט, לא ממש הבנת אותי.
בבקשה, אפשר גם לדון על איחוד, אבל אי אפשר לדון על הכל ביחד.

בכל אופן סקר כזה יותר נכון לעשות בפורום חברי עמותה.

נערך על ידי - davidkipod ב-31/10/2015 21:20:42
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 31/10/2015 :  22:45:33  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דעתי היא שלא יותר מעשרה אחוזים מהאוהדים חושבים שהשארות הקבוצה בבעלות האוהדים,
עמדת מעל הכל.
פשוט וללא פרטים מיותרים.
להבנתי זה העיקרון שמנחה אותך ולכן תעדיף לדשדש לנצח בליגות הנמוכות.( ציטוט שלך).
עמדה לגיטימית של מיעוט קטן של האוהדים.
שוב , זהו ויכוח תאורטי שאין צורך אמיתי להעמיד אותו למבחן.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חיזוק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07