פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיזוק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיזוק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם חיזוק נושא הבא
עמוד: מתוך 4

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  10:46:11  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

דעתי היא שלא יותר מעשרה אחוזים מהאוהדים חושבים שהשארות הקבוצה בבעלות האוהדים,
עמדת מעל הכל.
פשוט וללא פרטים מיותרים.
להבנתי זה העיקרון שמנחה אותך ולכן תעדיף לדשדש לנצח בליגות הנמוכות.( ציטוט שלך).
עמדה לגיטימית של מיעוט קטן של האוהדים.
שוב , זהו ויכוח תאורטי שאין צורך אמיתי להעמיד אותו למבחן.

ודעתו של דוד הפוכה.
לכן הוא הציע לבחון את העניין.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

bason bason מנותק

10 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  11:09:36  הצג פרופיל שלח ל- bason הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שבטוח זה שאין אחידות רעיונית בקרב חברי העמותה.
הסכמה על עקרון אחד אינה מעידה בהכרח על תמימות דעים לגבי עקרון אחר.
יש מעל 700 חברי עמותה כיום. על איזה בסיס אתה מנחש את דעתם? כמה מהם אתה מכיר אישית שאתה מתחייב בשמם על עמדה נחרצת בנושא? 10,15,70? גם אם אתה מכיר מלפני ומלפנים 150 חברי עמותה זה 20% סה"כ.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  12:48:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בפועל, הדעה של חברי העמותה לא ממש משנה. מה שמשנה זה מה תהיה דעתם של חברי הועד המנהל. מה שהיא לא תהיה, הם כבר יצליחו לשכנע את חברי העמותה וישיגו את הרוב הדרוש.

אם חברי הועד המנהל הצליחו להעביר את ההצבעה על ההסכם על האיחוד ברוב עצום, למרות שדי ברור שרוב חברי העמותה התנגדו לו (או לכל הפחות לא היה להסכם 90% תמיכה), אז די סביר שהם יצליחו גם בפעם הבאה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  14:42:02  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אשאל כך
אורי אלון יוצא בהודעה דרמטית שרכש את הפועל ירושלים( הלוואי) , וקורא לכל האוהדים לחזור הביתה.
יש סיכוי שתשאר קבוצת אוהדים בשם הפועל קטמון ירושלים?
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  16:05:58  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

אני אשאל כך
אורי אלון יוצא בהודעה דרמטית שרכש את הפועל ירושלים( הלוואי) , וקורא לכל האוהדים לחזור הביתה.
יש סיכוי שתשאר קבוצת אוהדים בשם הפועל קטמון ירושלים?

לדעתי, בהחלט כן!
לא מתיימר לדעת מה כל הקהל חושב, אבל מההיכרות עם אנשים קרובים לי (משהו כמו שבעה חברי עמותה) כולנו סבורים שהפועל חייבת להישאר קבוצת אוהדים. אישית אני לא מעלה על הדעת אף בעל הון, יהיה טהור וזך ככל שיהיה, שאהיה מוכן להפקיר את הקבוצה שלי בידיים שלו.
עבור לתחילת הדף

yak yak מנותק

4 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  16:32:46  הצג פרופיל שלח ל- yak הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה היא האם קבוצת אוהדים (גם שהוקמה בנסיבות אלו) מבטאת דרך חשיבה, קונספט, מערכת של אמונות, דעות וערכים או אמצעי להשגת מטרה.
שאלה זו עומדת בבסיס הדיון איחוד - כן או לא, וגם בבסיס השאלה הנוגעת לבעלות/שותפות/שליטת בעלי הון בקבוצה.

מבחינתי, הפועל של האוהדים וצריכה להישאר כזו.
ונדמה לי שככל שהזמן חולף, הזהות של הדור הבא היא "הפועל קטמון ירושלים" של האוהדים, ואין אחרת.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 01/11/2015 :  16:41:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שמשעמם לכם כי עבר יותר משבוע מאז המשחק האחרון ולכן הפכתם שרשור שהתחיל בדיון רציני וקונקרטי (יחסית) על החיזוק שהקבוצה זקוקה לו ומשם הגעתם לדיון תיאורטי (שמבוסס על תחושות הבטן ושלא נאמר המאוויים של כל אחד מהדוברים) ביותר על מה היא עמדתם של מרבית חברי העמותה על המקרה ההיפותטי ביותר של רוכש שיקנה את הפועל ירושלים (אם כן, מדוע המתין עד כה?).

לא חבל על האנרגיות, בטוח שיש אפיק חיובי יותר
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חיזוק נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07