פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיזוק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיזוק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חיזוק נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  00:48:25  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bily tompson

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

במיוחד עבור האורח הנכבד:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2758164
ראיון של הארץ עם דודו סאסי, אחד הדברים המצחיקים שיצא לי לקרוא לאחרונה.

האמת שדודו סאסי זה דוגמא טובה לנושא הוא לא מקבל שכר עבור התפקיד שהוא עושה . אז אם דודו סאסי מתנדב גם שירצקי יכול .

חחחחחחחחח.קראתי את כל הרעיון זה היה מצחיק.

אליה
עבור לתחילת הדף

bily tompson bily tompson מנותק

31 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  00:54:49  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

למה שלא תתעסק בקבוצה שלך
במקום להציק לאחרים?
הניהול המדהים של ססי הביא
כבר עשרות תארים שלא לדבר על ליגת האלופות
בקיצור לך חחפש לך מקום אחר לשטויות שלך

אני מתחייב להפסיק להתערב בענייני קטמון ברגע שקטמון יפסיקו להתערב בענייני הפועל ירושלים ( יש לי הרגשה שזה לא יקרה....)
ולעניננו לאחר שקראתי את התקנון של קטמון אני בטוח ב 100% שקטמון היא לא קבוצת אוהדים ולמעשה מעולם לא היתה ! היא נשלטת בלעדית ע"י שירצקי .בגלל שאתם מתנהלים כמו סוג של כת,כל מי שמבקר את קטמון או שירצקי מוקצה מיד והופך לאיוב (מישל דיין למשל) אתם הופכים לעיוורים וחבל....
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  01:20:57  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי אני אסיים את היום המוצלח הזה בבקשה הנגדית.קודם כל נותן לך מילה לא מתערב בענייני סאדר.ממש לא למרות שכשלונות שלכם ממש לא משמחים אותי.אבל אם כבר להיות אלטרויסטים כאלו שרוצים לטובת הפועל בוא תעביר לנו את הקבוצה בחינם ותפנה לאבא שישלם את החובות ואז במקום לשחרר את שי ואורי ומכאן אנחנו נמשיך מכאן לבד,כאילו נשחרר אותך מלילות הלבנים בהם אתה במקום לישון חושב עלינו(.תאר לעצמך שהראש שלך רק בנדל"ן שלך ואתה לא צריך יותר לחשוב עלינו בכלל כאילו לחלוטין ותוכל להתפנות לדברים יותר מעניינים:ללכת לעודד את ביתר וכו'.מה אומר?בוא נגמור כבר עם הסאגה הזאת...

אליה

נערך על ידי - אליה ב-24/10/2015 01:24:07
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  01:36:24  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי העלה שאלה לגיטימית.
האם להשקיע בניהול או בשחקנים?
כרגע אין לכך תשובה מוחלטת.
זהו פורום פתוח ולכל אחד זכות להביע את דעתו.
גם אם היא מרגיזה ומונעת מרצון להתנגח
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  01:50:38  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

בילי העלה שאלה לגיטימית.

טוב אם כך אז סבבה...

אליה
עבור לתחילת הדף

red dragon red dragon מנותק

20 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  07:37:03  הצג פרופיל שלח ל- red dragon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

בילי העלה שאלה לגיטימית.

אחת הסיבות המרכזיות להצלחה של קטמון במשך השנים היא העניין הפרסונלי: מי הדמויות שמנהלות ומובילות את המועדון (בשכר ובהתנדבות) ואיך הן עושות את זה.
יש מסביבנו מספיק דוגמאות למה שקורה כשמועדון בוחר בהנהלה לא מוצלחת.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  10:01:26  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

למה שלא תתעסק בקבוצה שלך
במקום להציק לאחרים?

אני מתחייב להפסיק להתערב בענייני קטמון ברגע שקטמון יפסיקו להתערב בענייני הפועל ירושלים ( יש לי הרגשה שזה לא יקרה....)
ולעניננו לאחר שקראתי את התקנון של קטמון אני בטוח ב 100% שקטמון היא לא קבוצת אוהדים ולמעשה מעולם לא היתה ! היא נשלטת בלעדית ע"י שירצקי .בגלל שאתם מתנהלים כמו סוג של כת,כל מי שמבקר את קטמון או שירצקי מוקצה מיד והופך לאיוב (מישל דיין למשל) אתם הופכים לעיוורים וחבל....

אפשר לקבל מראה מקום מהתקנון לטענה הזו? היא מרתקת
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  10:18:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעניין הלגיטימיות של הדיון - אני מסכים עם דנונה.
אבל הפניה של בילי משולה בעייני למי שהוא חלק מדיקטטורה (כנתין או כמוביל, לא חשוב כרגע) ומטיח בשכנים הדמוקרטים שלא הכל אצלהם מנהל תקין. תודה רבה, בדימוקרטיה כידוע תמיד אפשר לשפר, במלוכה כמו אצלכם - אי אפשר.
לפיכך אני לא מתכוון להצטרף בזאת לדיון על נושאי התפקידים אצלנו.
מכיוון שאני חש שמץ של אמפטיה מצידו של בילי לקטמון (חבל לו שאנחנו עיוורים) הייתי מציע לו להצטרף לעמותה ולהשפיע מבפנים. כל עוד לא יעשה זאת הוא תמיד יהיה חשוד שמטרתו הנסתרת לפלג ולזרוע סכסוכים בקטמון.
ההצעה להצטרף לעמותה עומדת בעיינה גם אם מאחורי בילי מסתתר דודו סאסי. אלא שאז, יתבקש החבר החדש לוותר על כל אחיזותיו בהפועל סאדר ירושלים על מנת למנוע ניגוד עניינים.
אגב בילי, ממש לא ברור לי למה אתה מכוון שקטמון מתערבת במה שנעשה אצלכם? איך בדיוק?

נערך על ידי - davidkipod ב-24/10/2015 10:19:12
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 24/10/2015 :  12:01:40  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי תומפסון (בשבע שגיאות, אדם רודף שלום מטבען, המקורי), ההצעה של הקיפוד מצוינת, תצטרף לעמותה, תגייס חברים ואז תוכל להשפיע באסיפת החברים על דמויות ומשכורות המנהלים.
הכל מקבל את אישור אסיפת החברים, היה בטוח, כי אנחנו בפיקוח של רשם העמותות ואם היה שמץ של אמת בטענותיך, הוא היה מגיב.
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 25/10/2015 :  20:01:13  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

ציטוט:

למה שלא תתעסק בקבוצה שלך
במקום להציק לאחרים?

אפשר לקבל מראה מקום מהתקנון לטענה הזו? היא מרתקת

אני אסביר :
אוהדי קטמון הם ממש לא הבעלים של הקבוצה בתקנון רשום שלרוכש מניה אין זכות על נכסי הקבוצה ומצד שני אין להם חלק בחובות הקבוצה כלומר רשום במפורש שאין לאוהדים שרוכשים מניה שום זכות קניין בקבוצה ! ואם אין זכות קניין אז אין בעלות פושט מאוד.
כמו שזה נראה מבחוץ שירצקי הוא השליט הבלעדי וגם לוקח מאות אלפי שקלים משכורת בשנה ולחברים בעמותה אין שום השפעה מהותית על ניהול הקבוצה
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/10/2015 :  20:10:14  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בילי, אם האוהדים אינם הבעלים אז איך אתה רוצה שנפטר את שרצקי? יתרה מזאת נזרום איתך, יש עוד שעה לשרוף עד המשחק. מה אתה מצפה מאיתנו האוהדים שנפטר את שי ואורי ו...? בכל מקרה נצטרך מנכ"ל ונצטרך לשלם לו לא כן? מה החזון שלך לגבינו אשמח לתשובה (לא בציניות אלא ברצינות)
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 25/10/2015 :  20:16:28  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בעד להכתיר את בילי כמנכ"ל . סליחה. למשיח שהראה לנו את האור.
אין מה לעשות יש לנו עוד הרבה מה ללמוד על עצמנו.
We're not worthy

פינת ההומור היומית

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/10/2015 :  20:22:32  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאק, למה להיות ציני ממה אתה מפחד? אולי יש לו הערות ענייניות ונכונות? בוא תתמודד עם הערות שהוא מעלה באופן יאה. ועדיין לא ברור לי למה הוא מצפה נחכה לכומר.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 25/10/2015 :  21:47:59  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
mbs ,אתה מצפה שאני אתייחס ברצינות לטמבל שטוען ששרצקי
מקבל משכורת של מאות אלפים בזמן שיש לנו וועדה מפקחת
שבודקת כל שקל שנכנס לקבוצה ?. עוד לא הבנת שהאידיוט
מנסה לייצר אצלנו בלאגן ?אל תתייחס אליו . סתם אפס חסר
חיים שלא מבין שהמזימה שלו פאטתית .

נערך על ידי - katamon9 ב-25/10/2015 21:48:35
עבור לתחילת הדף

31 הודעות

נשלח - 26/10/2015 :  00:51:24  הצג פרופיל שלח ל- bily tompson הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי אתם לא יכולים לפטר את שירצקי אתם מוזמנים להיכנס לרשם העמותות ולראות על שם מי רשומה הפועל קטמון (התשובה ברורה).

כנראה גם שבנתיים אין לאף אחד תושבה טובה לגבי הקבוצה "בבעלות האוהדים" הרי בתקנון מצויין במפורש שאין שום זכות קניין לבעל מניה .ולמי שלא יודע ברגע שאני קונה מניה של "אפל" לדוגמא יש לי אחוז מסוים בבעלות הקבוצה בקטמון זה לא עובד כך.

זה מצחיק שאתם הופכים אותי לאויב במשך שנים רבות ישבתי עם רבים ממכם באותו יצע וכמו שציינתי בעבר אני באמת מעריך ואוהב את הרוב המכריע של אוהדי קטמון ואף בתחילת דרכה של קטמון הגעתי למשחקים של שני הקבוצות .
האמת העצובה היא שהקמתה של קטמון מסמלת את התפרקותה המוחלטת של הפועל ירושלים בכדורגל ובלי איחוד אין תקומה לשתי הקבוצות ,הליגה הלאומית היא בית קברות אחד גדול עוד כמה שנים גם אתם תבינו את זה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חיזוק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07