פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תתעוררו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תתעוררו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תתעוררו נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 09/10/2015 :  18:49:54  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפסד שלישי ברציפות. 0 שערים לזכות.
אין שום קשר בין מה שהמודיע מודיע לבין מה שקורה במגרש.
אני מבין שהיה משחק רע לתפארת. אני מבין שזה ייקח זמן. השאלה עד מתי לחכות.
אסור לנגוע בנמני. מוקדם מדי. מה עושים בינתיים?

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 09/10/2015 :  19:10:21  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה שוב רע לתפארת ונדמה שנמני מגיב באיחור למה שקורה במגרש,טוב שעוז עלה רק במחצית השניה,אבל זה לא עזר בהרבה למרות שבאותה מחצית הגענו למצבים שסיכנו את השער של ראשון יותר פעמים מאשר סיכנו את השער של קרית גת ולוד ביחד וזה הדבר היחיד שאפשר אולי לקחת מהמשחק הזה. חוץ מזה נדמה לי ששופטים נוטים להחמיר איתנו,לא ראיתי בדיוק מה גרם לשופט להוציא לבן לולו כרטיס אדום אבל להשאר ב10 שחקנים בפיגור 0:2 במשחק חוץ זה לא מי יודע מה נותן תקוות.

חרובי טל

נערך על ידי - talikch ב-09/10/2015 19:11:32
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 09/10/2015 :  21:10:16  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עושים ? נתחיל בזה שהמאמן יעלה בהרכב מגן ימני טבעי - יש לו שניים טובים מאד על הספסל ומשום מה הם לא רואים מגרש ....יש למישהו הסבר ?
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  06:58:16  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להמשיך להאמין

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  10:23:51  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

מה עושים ? נתחיל בזה שהמאמן יעלה בהרכב מגן ימני טבעי - יש לו שניים טובים מאד על הספסל ומשום מה הם לא רואים מגרש ....יש למישהו הסבר ?

תודה.
מישהו באמת יכול להסביר את ההתעקשות הביזארית הזאת, שלא מוגזם לומר שעלתה לנו בכמה נקודות ליגה יקרות? שיקולים לא מקצועיים? עיוורון זמני?
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  12:31:42  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיוון שבני גרר אותי את כל הדרך לראשון אתמול, כמה תובנות שלי:

1. אזרזר - עם כל חיבתי אליו, לא מספיק טוב נגד החלוצים המהירים של הלאומית.
2. עוז וברוכיאן - אין ספק שיצירתיים ומוכשרים מאוד. בנוסף, המנהיגות שלהם יכולה לעזור לקבוצה לאסוף את עצמה. הבעיה - הם לא לוחמים אפורים, וצריך בעיקר כאלה על המגרש. בעשרה שחקנים, ששניים מהם עוז וברוכיאן, החבר'ה נפלו מהרגליים וראשון עשו משולשים. מציע לפתוח עם עוז ולהחליף אותו בברוכיאן.
3. שחקני מרכז השדה + - חדד, מיקו, שטיין, ואקנין, כהן (מקווה שלא קיפחתי אף אחד) - הרבה כישרון ברגליים, ואני בטוח שעוד נראה מהם יותר. הפוקוס צריך להיות על מעבר מהגנה להתקפה ועל החזקת כדור קבוצתית, ואז השערים יבואו. אתמול ראינו אותם יותר מידי אבודים או מנסים להציל לבדם את המולדת, למרות שבפעולות הנכונות שהם עשו הם חתכו את הגנת ראשון יפה.
4. לרמן - בלם מעולה, נכס אמיתי. צריך רק להזכיר לו את הכלל הראשון שמלמדים בשכונה - אל תעביר שחקנים כשאתה אחרון.
5. השיפוט - לטעמי היה בעיקר גרוע. לפי כמות הכרטיסים הצבעוניים שיצאו מכיסו של השופט, אפשר היה לחשוב שראינו אתמול סומו. שופט ששולט במשחק היה סוגר אותו עם מעט מאוד כרטיסים אם בכלל. יתרון - או שאתה נותן, או שאתה לא נותן. שחקן שעושים עליו עברה ורץ אל הכדור עד שנמאס לו ואז נופל - לא מגיע לו כלום (אולי צהוב על התחזות). ההרחקה - אני ראיתי חלוץ שמנסה להציל את המולדת עם גליץ' לא חכם - צהוב בקושי. בן לולו, רבאק, למה להתווכח, האם אי פעם זה עזר?
6. הנקודה האופטימית - אם כך נראית קבוצת צמרת בליגה, אנחנו יכולים להיות שם.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  14:44:06  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון שלאוהדים מותר להיות היסטריים וקפריזיים אבל לי זה נראה קצת מוגזם, בכל זאת יש עוד 31 משחקים... ליגה שלמה למעשה.. ברור שהתוצאות לא טובות אבל מחצית שנייה שלטנו במשחק, הגענו כרגיל למצבים ולא הבקענו, כולל אחרי ההרחקה ורק בסוף נפלנו מהרגליים ויכולנו לחטוף עוד כמה.. צריך סבלנות.
נסים - מפילים הכל עליו ולא בצדק. יש 11 שחקנים. נסים שחקן מהיר שמתאמן בשיא הרצינות. משער שנמני רוצה לתת לו צ'אנס שיחזור לעצמו. שיקול סביר. שום דבר לא מעבר לזה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  15:44:28  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

נכון שלאוהדים מותר להיות היסטריים וקפריזיים אבל לי זה נראה קצת מוגזם, בכל זאת יש עוד 31 משחקים... ליגה שלמה למעשה.. ברור שהתוצאות לא טובות אבל מחצית שנייה שלטנו במשחק, הגענו כרגיל למצבים ולא הבקענו, כולל אחרי ההרחקה ורק בסוף נפלנו מהרגליים ויכולנו לחטוף עוד כמה.. צריך סבלנות.
נסים - מפילים הכל עליו ולא בצדק. יש 11 שחקנים. נסים שחקן מהיר שמתאמן בשיא הרצינות. משער שנמני רוצה לתת לו צ'אנס שיחזור לעצמו. שיקול סביר. שום דבר לא מעבר לזה.

א נראה לי שהבעייה היא התוצאה כמו העדר יכולת ונראות של קבוצה. הניגוד ממה שמשתקף בדיווחים השוטפים על הנעשה באימונים וההכנה הארוכה והמקצועית טרום העונה ומה שנראה על כר הדשא הוא עצום. אני באמת מתקשה להבין מה השחקנים מנסים לעשות ומה שיטת המשחק אותה אנו מנסים ליישם.

הקונספציה היא ברורה ,מערך הגנה מעובה בקישור הגנתי עם נסיון לגנוב שער ע"י החלקים היצירתיים שלנו אבל זה לא ממש זה. אני מבין את נמני שהוא אומר ששחקנים בכירים לא משחקים לרמתם עדיין (חדד ,ברוכיאן ,בן-לולו) אבל עדיין זה לא יכול להסביר כזה בלבול מתמשך...לגבי ניסים ,אני מאוד אוהב אותו אין לי מושג מה הוא עושה בצד ימין...התחכמות מיותרת כשיש לך את אוזן בסגל.

נקווה לטוב.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  16:24:11  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

א נראה לי שהבעייה היא התוצאה כמו העדר יכולת ונראות של קבוצה. הניגוד ממה שמשתקף בדיווחים השוטפים על הנעשה באימונים וההכנה הארוכה והמקצועית טרום העונה ומה שנראה על כר הדשא הוא עצום. אני באמת מתקשה להבין מה השחקנים מנסים לעשות ומה שיטת המשחק אותה אנו מנסים ליישם.

הקונספציה היא ברורה ,מערך הגנה מעובה בקישור הגנתי עם נסיון לגנוב שער ע"י החלקים היצירתיים שלנו אבל זה לא ממש זה. אני מבין את נמני שהוא אומר ששחקנים בכירים לא משחקים לרמתם עדיין (חדד ,ברוכיאן ,בן-לולו) אבל עדיין זה לא יכול להסביר כזה בלבול מתמשך...לגבי ניסים ,אני מאוד אוהב אותו אין לי מושג מה הוא עושה בצד ימין...התחכמות מיותרת כשיש לך את אוזן בסגל.

נקווה לטוב.

אכן, יש פער משמעותי בין ההשקעה טרום עונה לבין מה שרואים כרגע. לפחות נמני מנסה דברים ומגיב למה שקורה. אני כן יוצא מנקודת הנחה שהסטטיסטיקה תתיישר בסוף וההחמצות יהפכו לשערים והמסירות יגיעו ליעדן...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  19:20:02  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת הקלישאות הכי עתיקות בכדורגל היא "הרכב מנצח לא מחליפים" היה לנו הרכב שניצח שני משחקים רצופים בשניהם המגן הימני יונתן זדה שמו היה מצויין. אגב אלו היו שני המשחקים היחידים שהוא שיחק השנה, למה לא להמשיך באותו הרכב מנצח? (שגולן במקום חוטה המורחק). לא יודע מה קורה באימונים ויכול להיות שאסף רואה ויודע יותר טוב מאיתנו אבל ההגנה שלנו בניגוד לדברי המודיע לחלוטין לא התייצבה עדיין.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  19:50:39  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשני המשחקים הקרובים, מול קבוצות עדיפות, כמה שזה מעפאן- חייבים לשחק בונקר מכוער ואגרסיבי ולא לספוג.
לפחות להוציא תיקו.

בכל מקרה- הקבוצה חייבת להתחבר ולהתחזק.

גם בעונה שעברה התחלנו רע
מקווה שנימני והצוות המקצועי ידעו לצאת מהמשבר ולתת גז.

העונה רק החלה, יש סיכוי שנצליח לתקן בזמן.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 10/10/2015 :  21:28:59  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

נקווה לטוב.

אכן, יש פער משמעותי בין ההשקעה טרום עונה לבין מה שרואים כרגע. לפחות נמני מנסה דברים ומגיב למה שקורה. אני כן יוצא מנקודת הנחה שהסטטיסטיקה תתיישר בסוף וההחמצות יהפכו לשערים והמסירות יגיעו ליעדן...

יפתח אבל זה אחד הדברים שמקדמים את ההיסטריה
ההכנה נראתה בדיוק כמו שהקבוצה נראית עכשיו, עם נקודות תורפה גלויות וברורות
ועדיין שמענו כל הזמן על ההכנה המושלמת.
וגם עכשיו ב"סטטיסטיקה תתאזן" יש משהו שלא מעוניין להסתכל למציאות בפנים.
ולגבי נמני - אני מסכים בגדול, אבל אחת הבעיות הברורות של הקבוצה זה שנמני מאמן שחקנים שלא הוא בחר. זה מעלה לא מעט שאלות לגבי הקונספט של מאמן ומנג'ר אבל כרגע נדרש ממנו להפוך את עורו כדי למצות את סגל השחקנים ששי הביא.
נקווה שהוא טוב לזה ואם לא - אז לא.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/10/2015 :  01:41:50  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

נקווה לטוב.

יפתח אבל זה אחד הדברים שמקדמים את ההיסטריה
ההכנה נראתה בדיוק כמו שהקבוצה נראית עכשיו, עם נקודות תורפה גלויות וברורות
ועדיין שמענו כל הזמן על ההכנה המושלמת.
וגם עכשיו ב"סטטיסטיקה תתאזן" יש משהו שלא מעוניין להסתכל למציאות בפנים.
ולגבי נמני - אני מסכים בגדול, אבל אחת הבעיות הברורות של הקבוצה זה שנמני מאמן שחקנים שלא הוא בחר. זה מעלה לא מעט שאלות לגבי הקונספט של מאמן ומנג'ר אבל כרגע נדרש ממנו להפוך את עורו כדי למצות את סגל השחקנים ששי הביא.
נקווה שהוא טוב לזה ואם לא - אז לא.

מה זאת אומרת "שחקנים שלא הוא בחר"?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

Yuvalri Yuvalri מנותק

16 הודעות

נשלח - 12/10/2015 :  10:27:07  הצג פרופיל שלח ל- Yuvalri הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק לי גם הפריעו החילופים במשחק?
לא הבנתי למה עוז וברוכיאן לא נכנסו במחצית, ואסף נתן להרכב הפותח והלא יעיל להמשיך לרוץ על הגרש כשזה ברור שאין לו מה למכור...
וחוץ מזה, למה לא להוציא את אזרזר כבר על החילוף הראשון, ולא להשאיר את שי חדד על המגרש?
היה הרבה יותר יעיל אם חדד היה על המגרש במקום נאור סבג למשל, הוא היה יותר טוב, נלחם יותר, וחוץ מזה הוא מסוגל לייצר מצבים טובים בהתקפה, משהו שנאור בקושי עשה...
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 16/10/2015 :  21:06:41  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד שבוע עבר בלי הבקעה. לצערי לא ראיתי היום שום שינוי. נלחמו קצת יותר במחצית הראשונה וזהו. לא רואה שום נקודת אור במשחק של היום. המאמן הוא אולי טקטיקן גדול, אבל חוץ מלצעוק על כולם ולרוץ במגרש אחוז אמוק לא ניכרת עבודתו.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/10/2015 :  21:48:52  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

עוד שבוע עבר בלי הבקעה. לצערי לא ראיתי היום שום שינוי. נלחמו קצת יותר במחצית הראשונה וזהו. לא רואה שום נקודת אור במשחק של היום. המאמן הוא אולי טקטיקן גדול, אבל חוץ מלצעוק על כולם ולרוץ במגרש אחוז אמוק לא ניכרת עבודתו.

אז באת רק במחצית השנייה אני מבין. המחצית הראשונה הייתה המחצית הטובה ביותר מבחינת כדורגל שהיתה לנו השנה. הקבוצה סגרה טוב הניעה כדור יפה והגיעה למספר מצבים שבשיאם רז שטיין מוצא עצמו לבד מול שוער ומוכיח למה זה היה טעות להחזיר אותו. מחצית שנייה במיוחד עם יציאת ברוכיאן יצא האויר מהמפרשים וחזרנו למשחק אנמי וחסר רעיונות.

נמני לקח סיכון השנה ,שלא מוכיח את עצמו עד כה ,מערך הגנתי מעובה מאוד והתבססות על מתפרצות וכישרון אישי...הבעייה שהקבוצה סופגת זה כבר קשה לה לחזור שלא לומר להפוך תוצאה. אין מספיק כלים התקפיים מוכשרים השנה. קצת פספסנו בבניית הסגל זה היה דיי ברור מהרגע הראשון.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תתעוררו נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07