| משתמש |
תתעוררו  |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 09:10:39
|
| אני עם קופיקו. גם ביכולת הירודה שהקבוצה מציגה, השחקנים מגיעים לשתיים שלוש הזדמנויות לשער בטוח ומחמיצים בצורה מסמרת שיער (למי שעוד נשאר לו). בליגה הזאת שם המשחק הוא להבקיע שער ולסגור סיפור. חסר לנו סקורר אמיתי. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
נערך על ידי - פלוני בן אלמוני ב-17/10/2015 09:11:18 |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 09:47:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
חסר לנו סקורר אמיתי.
ג׳מאל ח'טיב. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 10:07:25
|
בן לולו הוא סקורר. עוד יביא את הגולים שלו. הדבר היחיד שמנחם אותי כעת הוא ששיחקנו מול יריבות טובות מאיתנו. במשחקים הבאים , אחרי פ"ת נראה משהו טוב יותר. אינשאללה. ואני לא מוותר על רבע גמר גביע הטוטו ועל משחק הבית מול פ"ת. |
 |
|
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 10:52:17
|
לפני פ"ת יש את רמת השרון ביום שלישי הקרוב. נכון זה גביע טוטו, אבל זו הזדמנות לנצח, לשפר את הביטחון ולפתוח דרך חדשה. רמת השרון היא לא מאריות הליגה וזו מה שאנחנו צריכים עכשיו |
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 12:01:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
בן לולו הוא סקורר. עוד יביא את הגולים שלו. הדבר היחיד שמנחם אותי כעת הוא ששיחקנו מול יריבות טובות מאיתנו. במשחקים הבאים , אחרי פ"ת נראה משהו טוב יותר. אינשאללה. ואני לא מוותר על רבע גמר גביע הטוטו ועל משחק הבית מול פ"ת.
לא יוצאים לעונה ארוכה עם חלוץ אחד ... |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 13:43:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
בן לולו הוא סקורר. עוד יביא את הגולים שלו. הדבר היחיד שמנחם אותי כעת הוא ששיחקנו מול יריבות טובות מאיתנו. במשחקים הבאים , אחרי פ"ת נראה משהו טוב יותר. אינשאללה. ואני לא מוותר על רבע גמר גביע הטוטו ועל משחק הבית מול פ"ת.
לא יוצאים לעונה ארוכה עם חלוץ אחד ...
כן כשאתה משחק עם חלוץ בודד בהרכב ויש לך את חטיב ושטיין (אולי גם מיקו) וכמובן שאת אדם.
בלי שום קשר, אני לא שותף לפסימיות - מעבר ליריבות ומעבר לכך שניסיון העבר בעונות קודמות בליגה הלאומית מראה על הפכפכות (זוכרים שבעונה הקודמת שלנו בליגה עפולה הייתה לפני פירוק בזמן הזה ובסוף סיימה בפלייאוף העליון?) אני בהחלט מסכים להצהרות של הצוות המקצועי לגבי אי מיצוי היכולת של השחקנים: - מיקו לא חזר עדיין לכושר שלו. אתם שוכחים שהוא היה מושבת בערך חצי עונה ובמקביל עלתה הרמה של הליגה בה משחקים. ייקח לו זמן להתאקלם. - רז חזר אלינו אחרי שפציעה עצרה תקופה טובה יחסית שלו בעכו וגם הוא עוד לא נכנס לעניינים. מזכיר למי ששכח - היה אחד המבקיעים הבולטים שלנו (במיוחד במאני טיים) בפעם שעברה. - ברוכיאן שיחק רק 4 מתוך 7 משחקי ליגה ובאף אחד מהם לא השלים 90 דקות. למרות זאת, כשהוא על המגרש עדיין מראה ניצוצות אבל זה צריך להחזיק ל-90 דקות. - שי חדד הגיע אלינו אחרי עונה חלשה וטלטולים. נראה שהוא עדיין לא לגמרי בכושר המתאים ל-90 דקות והוא גם לא ברמה שכולנו יודעים שהוא יכול להציג.
לדעתי ברגע ששי חדד ו/או ברוכיאן יתחזקו ורז יסיר חלודה (הוא נראה יותר טוב לאחרונה לעומת ההתחלה, אבל יכול הרבה יותר) הקבוצה תיראה טובה בהרבה. קבוצה שבאופציות ההתקפיות יש לה את רז, בן לולו ומיקו ומאחורה מוסרים כמו ברוכיאן וחדד ביחד עם הדריבל של עוז היא קבוצה מאיימת מאוד. ההגנה שלנו חזקה, אבל כמו שראינו אתמול אם רק מגינים זה לא מספיק - החזקת הכדור מורידה מהעומס על ההגנה. ברור שאפשר לעשות שינויים קלים בהרכב וזה יקרה גם באופן טבעי לאורך העונה אבל בעיקר צריך שהחלק הקדמי ישתפר בתפקוד שלו. |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 14:29:01
|
לא מסכים עם קופיקו שהמחצית הראשונה הייתה "הכי טובה מבחינת כדורגל השנה", אבל בהחלט היה בה שיפור ממשחקים קודמים. יש כמה בעיות בהתקפה. אחת מהן שאין לנו מספיק שחקני התקפה שמתאימים לשחק באגפים. דווקא שי חדד אתמול עבד טוב באגף. לדעתי שווה להמשיך עם זה. בעיה נוספת היא שרוב הזמן משחקים עם חלוץ בודד ואין לו גיבוי משאר שחקני ההתקפה, ואז הוא צריך להתמודד כמעט לבד עם ההגנה של היריבה. אולי שווה לחזור ל 4 4 2, עם בן לולו ושטיין מקדימה. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 16:23:49
|
גם אני חושב שהמחצית הראשונה הייתה הכי טובה של כדורגל שראינו השנה - שתי הקבוצות הגיעו להרבה התקפות יפות ונדמה לי שהבעיה שלנו בהתקפה היא גם מנטלית, שאולי אחרי שער שישבור את הבצורת זה ישתחרר. במשחק הזה גם היו הרבה יותר בעיטות מרחוק, מהלך שנראה לי מכוון. היה לי קצת מוזר שלא תקפנו יותר דרך אגף שמאל, אחרי שבפתיחה השחקנים שלנו עברו את המגן ימיני שלהם בלי יותר מדי התנגדות.
במחצית השנייה הייתה נפילה גדולה מדי ברמה, גם בלי קשר להוצאה של ברוכיאן (שנדמה לי שלא היה משחק של קטמון שהוא היה בו דומיננטי כמו אתמול).למרות זאת, הקבוצה המשיכה להגיע לכמה מצבים. עדיין חסר לנו יכולת להתשלט על מרכז השדה - אבל אולי אשדוד היא לא קנה מידה מתאים לכך. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 16:40:41
|
בתוך כל הביקורת ראוי לומר דברים בשיבחו של שוערנו, אוהד סיידוף. בכל המשחקים האחרונים אוהד מנע הבקעת שערים לא מעטים. גם אתמול. שני השערים לא היו באשמתו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 18:27:24
|
אם מראשון יצאתי בתחושת יאוש, אתמול יצאתי אופטימי יותר (ואולי זה כי מהכורסא דברים נראים אחרת): שתי הקבוצות אתמול מבוססות הגנה. הגענו למספר מצבים למרות ההגנה החזקה שעמדה מולנו, והרבה התקפות אחרות נעצרו ע"י ההגנה האשדודית. ראינו קבוצה שמחזיקה בכדור ומנהלת משחק, בניגוד לשחקנים שמקבלים כדור ולא יודעים מה עושים בו, כפי שראיתי בראשון ונצרת עילית. ההבדל בין הקבוצות - ההתקפה: היכולת של דוד וזריהן להוציא התקפות מעבר ומתפרצות עשתה את ההבדל. לעומתם, אצלנו בלא מעט מקרים ההתקפות נעצרו במרכז השדה או שחלוץ בודד מצא את עצמו לבד כי חבריו לא הספיקו להצטרף. צריך להיות כנים עם עצמנו: קבוצת צמרת ליגה א + חיזוקים = קבוצת תחתית ליגה לאומית. בנתונים אלה אנחנו צריכים להיות מפוקסים מול קבוצות מרכז הטבלה והתחתית ולאסוף נקודות על מנת להתרחק מהאזור המסוכן. כמו כן, צריך לתכנן בקפידה את רכש ינואר, ולא למצוא את עצמנו עם "מה שיש". נקודות נוספות מאתמול: חזרתו של חוטה מעונש ויציאתו להרחקה של 2 משחקים נוספים כואבת. עדיין - זוהי ההרחקה הראשונה השנה שנגרמה ממשחק ולא משטויות אחרות. השער השני - אמנם גרבג' טיים אבל לא צריך לקרות לנו שקרן של היריב תנוצל. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 21:53:13
|
על איזה הגנה חזקה מדברים? יש לנו שוער בינוני מינוס, בלם אחד שמורחק יותר משהוא משחק, בלם שעסוק בלמסור ליריב ואת גולן שמי יודע יחזיק פיזית בגילו בליגה הזאת, מגן שעושה יותר חורים מהגנה וארבעה שחקנים שונים שמתחלפים בעמדת המגן השנייה. וזה אחרי שלא הבקענו במשחקי האימון כי "התרכזנו בעבודה על משחק ההגנה". מצד שני יש לנו התקפה אימפוטנטית שגם עוד חודשיים לא תבקיע שער. שיחקנו נגד ק. גת שמחזיקה את השוער הכי גרוע באררץ, שמבטיח ירידת ליגה לקבוצה שלו ולא הצלחנו להבקיע. כדאי שנפסיק לשקר לעצמנו ונבין מה לא עובד באימונים במהלך השבוע |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 17/10/2015 : 22:59:00
|
אסף נמני פחדן הגיע הזמן לא לפחד ולהתחיל פאקינג לנסות להכניס את הכדור לשער 0 שערים במי יודע כבר כמה משחקים... |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/10/2015 : 04:51:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
כן כשאתה משחק עם חלוץ בודד בהרכב ויש לך את חטיב ושטיין (אולי גם מיקו) וכמובן שאת אדם.
בלי שום קשר, אני לא שותף לפסימיות - מעבר ליריבות ומעבר לכך שניסיון העבר בעונות קודמות בליגה הלאומית מראה על הפכפכות (זוכרים שבעונה הקודמת שלנו בליגה עפולה הייתה לפני פירוק בזמן הזה ובסוף סיימה בפלייאוף העליון?) אני בהחלט מסכים להצהרות של הצוות המקצועי לגבי אי מיצוי היכולת של השחקנים: - מיקו לא חזר עדיין לכושר שלו. אתם שוכחים שהוא היה מושבת בערך חצי עונה ובמקביל עלתה הרמה של הליגה בה משחקים. ייקח לו זמן להתאקלם. - רז חזר אלינו אחרי שפציעה עצרה תקופה טובה יחסית שלו בעכו וגם הוא עוד לא נכנס לעניינים. מזכיר למי ששכח - היה אחד המבקיעים הבולטים שלנו (במיוחד במאני טיים) בפעם שעברה. - ברוכיאן שיחק רק 4 מתוך 7 משחקי ליגה ובאף אחד מהם לא השלים 90 דקות. למרות זאת, כשהוא על המגרש עדיין מראה ניצוצות אבל זה צריך להחזיק ל-90 דקות. - שי חדד הגיע אלינו אחרי עונה חלשה וטלטולים. נראה שהוא עדיין לא לגמרי בכושר המתאים ל-90 דקות והוא גם לא ברמה שכולנו יודעים שהוא יכול להציג.
לדעתי ברגע ששי חדד ו/או ברוכיאן יתחזקו ורז יסיר חלודה (הוא נראה יותר טוב לאחרונה לעומת ההתחלה, אבל יכול הרבה יותר) הקבוצה תיראה טובה בהרבה. קבוצה שבאופציות ההתקפיות יש לה את רז, בן לולו ומיקו ומאחורה מוסרים כמו ברוכיאן וחדד ביחד עם הדריבל של עוז היא קבוצה מאיימת מאוד. ההגנה שלנו חזקה, אבל כמו שראינו אתמול אם רק מגינים זה לא מספיק - החזקת הכדור מורידה מהעומס על ההגנה. ברור שאפשר לעשות שינויים קלים בהרכב וזה יקרה גם באופן טבעי לאורך העונה אבל בעיקר צריך שהחלק הקדמי ישתפר בתפקוד שלו.
מסכים אם כי בענין החלוץ לא בטוח שרז הוא ממש חלוץ, ונמני לא פותח עם אדם וחטיב ואז זה די מצמצם את האפשרויות של חלוצים. מה שלדעתי נדרש מהאוהדים כרגע זו הרבה סבלנות. לא חובה אבל יכול להועיל...
|
I am City till I cry |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/10/2015 : 10:33:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
לדעתי ברגע ששי חדד ו/או ברוכיאן יתחזקו ורז יסיר חלודה (הוא נראה יותר טוב לאחרונה לעומת ההתחלה, אבל יכול הרבה יותר) הקבוצה תיראה טובה בהרבה. קבוצה שבאופציות ההתקפיות יש לה את רז, בן לולו ומיקו ומאחורה מוסרים כמו ברוכיאן וחדד ביחד עם הדריבל של עוז היא קבוצה מאיימת מאוד. ההגנה שלנו חזקה, אבל כמו שראינו אתמול אם רק מגינים זה לא מספיק - החזקת הכדור מורידה מהעומס על ההגנה. ברור שאפשר לעשות שינויים קלים בהרכב וזה יקרה גם באופן טבעי לאורך העונה אבל בעיקר צריך שהחלק הקדמי ישתפר בתפקוד שלו.
מסכים אם כי בענין החלוץ לא בטוח שרז הוא ממש חלוץ, ונמני לא פותח עם אדם וחטיב ואז זה די מצמצם את האפשרויות של חלוצים. מה שלדעתי נדרש מהאוהדים כרגע זו הרבה סבלנות. לא חובה אבל יכול להועיל...
יפתח לקחת את נושא התרד קצת ברצינות מדיי...4 וחמישים בבוקר...לא באמת צריך להתעורר  |
 |
|
תתעוררו  |
|