| משתמש |
שלב הסיכומים.  |
|
dvd_lvl
29 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 17:02:04
|
אחרי שסיימנו את מה שהתחלנו... בהנחה שלא יהיה איחוד הקיץ (יש איזשהו סיכוי שיהיה?!).. חושש מלעלות ליגה עם אסף, שלא יהיה לנו שוב מקרה עופר טלספפה, מאמן שהצליח איתנו בליגה א' והקבוצה התפרקה איתו בלאומית.. המסקנה שלי שלא צריך באופן אוטומטי לתת קרדיט למאמן שהעלה ליגה, אשמח לשמוע מה דעתכם... חוצמזה גם אם יוחלט שאסף ממשיך, לדעתי חובה לשים לו בחוזה סעיפים שמחייבים אותו לקחת אחריות על ההתנהגות שלו ( קנסות במקרה שהוא מורחק וכד'), משהו שיחייב אותו להרגיע את הטמפרמנט, ולייצג את המועדון בכבוד. אחרי כל זה, היה ואסף יוחתם לעוד שנה, אני אהיה מבסוט ואברך על כך, כי בסופו של יום אסף עשה לנו המון טוב!
אשמח לשמוע גם מה דעתכם על החלק הקדמי והתאמתו ללאומית. לדעתי החלק האחורי(אוהד, חוטה, גולן (אם הוא לא פורש) ובן אוזן) ואולי גם הקישור (עוז ואבירם) בהחלט מתאימים וברמה, הייתי רק שמח ליותר עומק.
יאללה הפועל!!
|
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 17:17:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
אחרי שסיימנו את מה שהתחלנו... בהנחה שלא יהיה איחוד הקיץ (יש איזשהו סיכוי שיהיה?!).. חושש מלעלות ליגה עם אסף, שלא יהיה לנו שוב מקרה עופר טלספפה, מאמן שהצליח איתנו בליגה א' והקבוצה התפרקה איתו בלאומית.. המסקנה שלי שלא צריך באופן אוטומטי לתת קרדיט למאמן שהעלה ליגה, אשמח לשמוע מה דעתכם... חוצמזה גם אם יוחלט שאסף ממשיך, לדעתי חובה לשים לו בחוזה סעיפים שמחייבים אותו לקחת אחריות על ההתנהגות שלו ( קנסות במקרה שהוא מורחק וכד'), משהו שיחייב אותו להרגיע את הטמפרמנט, ולייצג את המועדון בכבוד. אחרי כל זה, היה ואסף יוחתם לעוד שנה, אני אהיה מבסוט ואברך על כך, כי בסופו של יום אסף עשה לנו המון טוב!
אשמח לשמוע גם מה דעתכם על החלק הקדמי והתאמתו ללאומית. לדעתי החלק האחורי(אוהד, חוטה, גולן (אם הוא לא פורש) ובן אוזן) ואולי גם הקישור (עוז ואבירם) בהחלט מתאימים וברמה, הייתי רק שמח ליותר עומק.
יאללה הפועל!!
יא חביבי, מי רודף אחריך? מאיפה הבאת לנו כבר סיכומים, איחוד, והחתמות? שב רגע בנחת,או בעליזות ניצחון, שתה בירה או שתיים. |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 18:59:32
|
| לך תשתכר ותחגוג.. כל דבר בזמנו.. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 20:18:39
|
| רק כדי לסיים את הנושא.אני מודיע בפומבי שאפעל לסכל כל נטיה לאחוד ולא אחזור לשיחות האלו בשום פנים ואופן מי שרוצה מוזמן לכועס עלי לא מזיז לי ובמקום לזבל את המוח בואו נבחר בוועד ונתחיל בהכנות לעונה הבאה פן לא יבולע לנו שוב.עד כאן. |
אליה |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 20:46:31
|
| רק לא איחוד |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/04/2015 : 22:37:24
|
| לא לאיחוד !!! |
חרובי טל |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 09:02:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
רק כדי לסיים את הנושא.אני מודיע בפומבי שאפעל לסכל כל נטיה לאחוד ולא אחזור לשיחות האלו בשום פנים ואופן מי שרוצה מוזמן לכועס עלי לא מזיז לי ובמקום לזבל את המוח בואו נבחר בוועד ונתחיל בהכנות לעונה הבאה פן לא יבולע לנו שוב.עד כאן.
+ 1 !!!! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 10:01:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
יאללה הפועל!!
בטח להחתים את נמני! ועזבו אותי מאיחוד, תנו להנות. |
I am City till I cry |
 |
|
|
gootel
39 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 11:04:59
|
| חברים יקרים , בטח שצריך להחתים את נמני , עוד השבוע וליותר משנה אחת , לדעתי הוא הסיבה העיקרית לעלייה , זה המוריניו שלנו , הוא ווינר בנשמתו ולכן הפיוז עולה לו לראש , מאד מאד קשה להכניע אותו , השחקנים עמדו כמו סרגלים על המגרש והוא למשל המאמן הראשון שהבין שעוז צריך לפתוח ולא לעלות בדקה 70 או משהו כזה , ועוז היה הפאקטור המשמעותי במאניטיים . לפני כמה חודשים הוא ושי וצוות הסקאוטינג ביקרו אצלי בבית קפה - תאמינו לי הבן אדם מבין חזק בכדורגל וחוץ מזה הוא גם בן אדם שאי אפשר לא לאהוב , לא סתם היה מה שכתב לנו ברוכיאן על כמה שהוא אהוב אצל השחקנים . בקיצור כדורגל זה לא קונצרט של הפילהרמונית כדורגל זה גם אמוציות - העצבים האלו קורים לטובי האוהדים שלנו , לטובי המנהלים שלנו וזה חלק מהמשחק , כמו שסלחו לקאנטונה וכמו שסלחו לזידאן וכמו שסלחו למוריניו שהלך מכות עם ונגר וכמו שסלחו לאוחנה על האצבע המשולשת באוסטרליה ולברקוביץ תופס את הביצים של איציק זוהר ולאשר גולה שנה שעברה אפשר וצריך לסלוח לנמני כי הוא גם בן אדם סבבה ובעיקר וווווווינר . |
 |
|
|
Num 6
35 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 11:50:41
|
מסכים עם גוטל לגמרי. נימני העמיד טקטית את הקבוצה בצורה הכי טובה מאז שקטמון קיימת. הוא עושה רושם של מאמן שמעודכן בכל מה שקשור לכדורגל מקצועני והוא בהחלט ווינר. אני אשמח שנמשיך לגדול איתו. אני משוכנע שהוא גם מפיק לקחים בכל מה שנוגע להתנהלות בזמן המשחק. יאללה קטמון בלאומית!! |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 17:07:27
|
| לא חושב שצריך לדון בזה כרגע, אבל עקרונית מסכים עם שתי ההודעות שמעליי |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 20:34:25
|
שבוע טוב לכולם,
בעיקרון, מי שעלה, עם כל הכבוד, זו הקבוצה ולא האוהדים. לכן, לסגל המקצועי ישנה הזכות לשחק בליגה הלאומית - הם הרוויחו זאת ביושר. בפועל - ישנם שחקנים שמסיבותיהם לא רוצים או לא יכולים להמשיך (אם מסיבות אישיות ואם מושאלים הנקראים לשוב לקבוצות האם). שחקנים שחיממו את הספסל בליגה א', בהחלט ייתכן שיעדיפו להיות פעילים יותר בשנה הבאה, ויהיה צורך למלא את מקומם של הנ"ל. זכותנו לחזק את הקבוצה (ונראה שאנו מעוניינים לעשות זאת), כאשר נראה לי שחשוב להוסיף מהירות בחלק הקדמי, ולהתאים את חוליית הקישור למשחק מהיר יותר. החוליה האחורית שלנו הוכיחה את עצמה, אולם גם כאן נראה שישנו מקום לחיזוק ולו לצורך עומק ספסל. חוליית המאמן - לפני שנתיים היינו עם מאמן שתכונות האישיות שלו הביאו אותו להצלחות בליגות הנמוכות, אולם הוא לקה במספר נקודות ולכן נכשל בלאומית. השנה זכינו במאמן מבטיח, שיכול וצריך להמשיך איתנו גם לליגת העל. נכון - הוא צריך ללמוד לשלוט בעצמו יותר (ונראה כי הוא השתפר בכך בשנה האחרונה) אולם לא ניתן להתעלם מכך שהשנה ראינו סוף, סוף, קבוצה מאומנת ולא אוסף כישרונות. |
 |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 22:39:34
|
אסף נמני צריך להמשיך וגם שי כמנג'ר, כי הקבוצה השנה שיחקה באופן אטרקטיבי ויעיל. צריך לזכור שאין עילויים בתחום האימון שרק מחכים לקריאה מקטמון לבוא לאמן ולנהל.
כפי שראינו שנה שעברה, לחלק האחורי יש חשיבות עצומה להשארות בליגה ועם כל הכבוד לגולן חרמון שנתן עונה מדהימה, הוא יודע טוב מאוד למה הוא ירד לליגה א'. הוא כבר מתקשה לסחוב ולרדוף אחרי שחקנים צעירים, מהירים וזריזים וההבדלים בקצב בין הלאומית וליגה א' פשוט עצומים. הוא בעצמו דיבר על פרישה ולא בכדי.
גם יהודה חוטא לא מצטיין במהירות ובעונה שעברה פעמים רבות שחקני היריבות חלפו על פניו בקלות מרגיזה, אבל ליד בלם איכותי זר, הוא יוכל להמשיך בעבודתו הטובה בדר"כ.
בעמדות השוער ושני המגינים, אני חושב שצריך לתת לשלושתם הזדמנות כי הם היו נהדרים העונה, במיוחד לסיידוף, אבל להביא לשם מחליפים טובים שיתנו עומק ותחרות על העמדות הללו.
בקישור עוז, ליעד עובד ושי מזור הוכיחו בלאומית שהם מתאימים לרמה הזאת וגם בלילטי, מיקו ממן,נאור סבג וקירטבה צריכים לקבל הזדמנות ולהמשיך בסגל.
במקום ברוכיאן שלא יישאר, צריך להביא קשר איכותי מאוד (זר?) ועוד קשר אחורי ברמה גבוהה מנוסה בליגה הזאת, ולפחות שני חלוצים מהירים.
בין המצוי והרצוי יש פער גדול, אבל ישנו קיץ ארוך ומתיש ונקווה שיילמדו הלקחים משנה שעברה, ובראש ובראשונה זה סגל עמוק והגנת ברזל. |
 |
|
|
Brokoly
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 00:00:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
אסף נמני צריך להמשיך וגם שי כמנג'ר, כי הקבוצה השנה שיחקה באופן אטרקטיבי ויעיל. צריך לזכור שאין עילויים בתחום האימון שרק מחכים לקריאה מקטמון לבוא לאמן ולנהל.
כפי שראינו שנה שעברה, לחלק האחורי יש חשיבות עצומה להשארות בליגה ועם כל הכבוד לגולן חרמון שנתן עונה מדהימה, הוא יודע טוב מאוד למה הוא ירד לליגה א'. הוא כבר מתקשה לסחוב ולרדוף אחרי שחקנים צעירים, מהירים וזריזים וההבדלים בקצב בין הלאומית וליגה א' פשוט עצומים. הוא בעצמו דיבר על פרישה ולא בכדי.
גם יהודה חוטא לא מצטיין במהירות ובעונה שעברה פעמים רבות שחקני היריבות חלפו על פניו בקלות מרגיזה, אבל ליד בלם איכותי זר, הוא יוכל להמשיך בעבודתו הטובה בדר"כ.
בעמדות השוער ושני המגינים, אני חושב שצריך לתת לשלושתם הזדמנות כי הם היו נהדרים העונה, במיוחד לסיידוף, אבל להביא לשם מחליפים טובים שיתנו עומק ותחרות על העמדות הללו.
בקישור עוז, ליעד עובד ושי מזור הוכיחו בלאומית שהם מתאימים לרמה הזאת וגם בלילטי, מיקו ממן,נאור סבג וקירטבה צריכים לקבל הזדמנות ולהמשיך בסגל.
במקום ברוכיאן שלא יישאר, צריך להביא קשר איכותי מאוד (זר?) ועוד קשר אחורי ברמה גבוהה מנוסה בליגה הזאת, ולפחות שני חלוצים מהירים.
בין המצוי והרצוי יש פער גדול, אבל ישנו קיץ ארוך ומתיש ונקווה שיילמדו הלקחים משנה שעברה, ובראש ובראשונה זה סגל עמוק והגנת ברזל.
לא מסכים לגבי גולן חרמון. הוא הבלם הטוב ביותר ששיחק בקטמון בכל שנותיה (לטעמי יותר טוב מבראשי) והלוואי שימשיך עוד עונה. |
 |
|
|
dvd_lvl
29 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 01:41:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
בין המצוי והרצוי יש פער גדול, אבל ישנו קיץ ארוך ומתיש ונקווה שיילמדו הלקחים משנה שעברה, ובראש ובראשונה זה סגל עמוק והגנת ברזל.
מישהו הודיע שאבירם לא ממשיך? לא שמעתי על זה... וגם לדעתי גולן יהיה בסדר, אבל הוא בעצמו אמר שייתכן שזו הייתה עונת פרישה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 05:42:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl מישהו הודיע שאבירם לא ממשיך? לא שמעתי על זה... וגם לדעתי גולן יהיה בסדר, אבל הוא בעצמו אמר שייתכן שזו הייתה עונת פרישה.
מתוך: http://sports.walla.co.il/item/2848564
ציטוט: אבירם ברוכיאן אמר בסיום לרדיו "קול רגע": "הרגשה עילאית, אין מאושר ממני. זה מגיע למערכת הזו. המעבר לליגה א' היה לא פשוט, אבל כמי שיש לו הרבה תשוקה למשחק ידעתי להסתגל לכל מגרש. המטרה הייתה לעלות ליגה וזה הבונוס שלי. אני לא בטוח בכלל שאמשיך בהפועל קטמון, אני רוצה לחזור לליגת העל ומקווה שאמצא את המקום הנכון".
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
שלב הסיכומים.  |
|
|
|