פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלימות ואכזבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלימות ואכזבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אלימות ואכזבה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  22:19:19  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז זהו, שלא. זה היה קורה בדיוק אותו דבר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  22:51:59  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעט מוזר לשיר אוהב אותך שי אהרון ובאותה נשימה לבזות את אורחו האישי והמנטור שלו כל העונה. אבל יתכן שאתה צודק
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 11/05/2015 :  09:21:49  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי תשחררו כבר את השטות הזו??
חלק מחאו כפיים חלק שרקו בוז. נפל העולם?
לא צריך לגבי כל דבר להצטדק ולהתנפח, לבריגדה יש זכויות רבות
ושנאתם היוקדת למכבי תל אביב היא לא דבר חדש.
אני בטוח שהשריקות לא הזיזו לג'ורדי את קצה הלולב. אפשר ורצוי לעבור הלאה.
עבור לתחילת הדף

mell mell מנותק

32 הודעות

נשלח - 11/05/2015 :  10:15:25  הצג פרופיל שלח ל- mell הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אולי תשחררו כבר את השטות הזו??
חלק מחאו כפיים חלק שרקו בוז. נפל העולם?
לא צריך לגבי כל דבר להצטדק ולהתנפח, לבריגדה יש זכויות רבות
ושנאתם היוקדת למכבי תל אביב היא לא דבר חדש.
אני בטוח שהשריקות לא הזיזו לג'ורדי את קצה הלולב. אפשר ורצוי לעבור הלאה.

+++1

עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 11/05/2015 :  12:23:47  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

מעט מוזר לשיר אוהב אותך שי אהרון ובאותה נשימה לבזות את אורחו האישי והמנטור שלו כל העונה. אבל יתכן שאתה צודק

+1
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 11/05/2015 :  19:51:18  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזכיר לכולם את הרשימה שמאק ציין:
- היחס לכפיר חוגה
- היחס לקרויף
- ההתיחסויות לבית שאן
- ההתיחסות להזמנה של בית"ר נורדיה

הרשימה מופנית לקהלים שונים, ולפעמים אפילו מנוגדים, ובטח לא רק לחלק ספציפי של הקהל.
כולם טובים (באמת!) וכולם לפעמים טועים.
טוב שמאק קיבץ את הכל ביחד, כי המקבץ אכן מעיד לדעתי על משהו שכדאי לשפר.

מאידך מאק, למרות כל המקבץ הקצת לא נעים, אינני חושב שזו סיבה לכוכבית.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 12/05/2015 :  10:18:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

מזכיר לכולם את הרשימה שמאק ציין:
- היחס לכפיר חוגה
- היחס לקרויף
- ההתיחסויות לבית שאן
- ההתיחסות להזמנה של בית"ר נורדיה

הרשימה מופנית לקהלים שונים, ולפעמים אפילו מנוגדים, ובטח לא רק לחלק ספציפי של הקהל.
כולם טובים (באמת!) וכולם לפעמים טועים.
טוב שמאק קיבץ את הכל ביחד, כי המקבץ אכן מעיד לדעתי על משהו שכדאי לשפר.

מאידך מאק, למרות כל המקבץ הקצת לא נעים, אינני חושב שזו סיבה לכוכבית.

מערבבים פה בשק וחלב
זה שכמה חברי עמותה לא אוהבים שמתמודד לועדת הביקורת לא היה חבר בעונה האחרונה...
וזה ששרקו קצת בוז לג'ורדי קרויף כי הוא ממכבי תל אביב
ואפילו זה שהיו כמה אנשים (במקרה של נורדיה, שניים לדעתי. ולא אגיב לעצם הפניה עצמה של אוהד נורדיה, אבל מילא) שקיללו כאן בפורום - לא במגרש ולא הפעילו אלימות פיזית. זאת אלימות?

אני לא נוטה להתנסח ככה, אבל מי שחושב שהמצב הוא כמו במקומות אחרים כנראה לקח משהו חריף (אבל טוב. או רע, תלוי איך מסתכלים על זה) או שהתכנית היחידה שהוא רואה בטלוויזיה זה דובוני אכפת לי.

וכמו שאמרו כאן קודם - חבל שהעונה נגמרה ומתחילים בשיחות עקרות.
אולי תתנדבו לאחת הפעילויות?
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 12/05/2015 :  12:47:24  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הויכוח הזה היה נגמר אם במקום לתרץ את שריקות הבוז נגד גורדי שבא לכבד את שי ואותנו, כולם היו מודים שזה פשוט לא היה במקום, מי ששרק הם אוהדים טובים ומסורים שלא הבינו באותה שניה את הסיטואציה, להגן על השריקות, זה כבר מביך
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 12/05/2015 :  13:09:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הויכוח הזה היה נגמר אם במקום לתרץ את שריקות הבוז נגד גורדי שבא לכבד את שי ואותנו, כולם היו מודים שזה פשוט לא היה במקום, מי ששרק הם אוהדים טובים ומסורים שלא הבינו באותה שניה את הסיטואציה, להגן על השריקות, זה כבר מביך

לא אדבר בשם אחרים - אבל אני לא מגן על השריקות, אבל נראה לי שמזה לקפוץ ולדבר על האלימות ביציעים ואיך שאנחנו דומים לקבוצות אחרות המרחק גדול מאוד. גם לעשות מזה עניין כזה גדול זה די מביך
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 12/05/2015 :  13:50:52  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כוחנו נמצא באלטרנטיבה שאנחנו נותנים. אנחנו רחוקים מלהיות קהל קונצרטים וטוב שנתמקד בעידוד המרשים ללא תנאי לקבוצתינו וכמה שפחות בשנאה לקבוצה השניה ( למעט בדרבי נגד ביתר ירושלים😉) . רק כך נוכל להמשיך לגדול ולמשוך קהל חדש שמאס בתרבות השנאה בכדורגל. לכן הויכוח פה הוא לא לגמרי בזבוז זמן
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 12/05/2015 :  22:45:19  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הגנתי על השריקות קודם ולא זכור לי שענית לי. אולי תתאמץ להבין רגע, זה עשוי להיות נחמד. ג'ורדי קרוייף הוא דמות דומיננטית במכבי תל אביב , מועדון שנוא מבחינת האולטראס שלך. עם כל הכבוד לשי אהרון, והוא מקבל אצלנו הרבה מזה, הוא לא מעל היריבויות הספורטיביות האלה ואין סיבה שיהיה. אם בא לו לכבד את קרוייף הצעיר זה לא חייב להיות מולנו, אפשר לחשוב על לא מעט אפשרויות אחרות. אם לך ולחבריך הסיפור נראה "מביך", ואני שומר על צורת התנסות עדינה כרגע, המינימום שמצופה ממכם זה להבין שלחלק לא מבוטל בקהל לקודים האלה יש הרבה משמעות.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-12/05/2015 22:47:33
עבור לתחילת הדף

אורי338 אורי338 מנותק

23 הודעות

נשלח - 13/05/2015 :  00:18:17  הצג פרופיל שלח ל- אורי338 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים עבדו קשה להביא קהל של 6500 איש הפיקו אירוע מרשים ובשיאו כמה אוהדים
מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל.
לדעתי זה גורם הרבה יותר נזק מהסיפוק שהיה לאלה ששרקו.
יש למועדון אינטרסים ואם ההנהלה מחליטה שהיא רוצה לכבד את פלוני אלמוני
וזה המקום על המגרש לעשות את זה כולנו ניישר קו ונכבד את ההחלטה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 13/05/2015 :  01:53:21  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי338

אנשים עבדו קשה להביא קהל של 6500 איש הפיקו אירוע מרשים ובשיאו כמה אוהדים
מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל.
לדעתי זה גורם הרבה יותר נזק מהסיפוק שהיה לאלה ששרקו.
יש למועדון אינטרסים ואם ההנהלה מחליטה שהיא רוצה לכבד את פלוני אלמוני
וזה המקום על המגרש לעשות את זה כולנו ניישר קו ונכבד את ההחלטה.

שמע תקופת מטאטא הברזל הייתה בשנות החמישים והם כול הכבוד ליחצ יש דברים שאם מעבר לכמות הקהל בסופו של דבר אנחנו קבוצת כדורגל ולא מפעל פילנטרופי ואם כול הכבוד להנהלה ויש לי הרבה מאוד כבוד אליהם הישור קו הזה הוא הרבה יותר אלים משריקות בוז
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 13/05/2015 :  07:15:59  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרבה מהתגובות לפוסט הקודם שלי מראות שאסור להעביר ביקורת על הבריגדה. בפורום המקביל, של הכדורסל, הבריגדה החליטה להעניש את הכותבים ולא הודיעה להם כשיש הסעות, מסובסדות ע"י ההנהלה, למשחקי חוץ! ממש מתוקים.
גבעוני, קטמון היא בדיוק מפעל פילנטרופי (למשל, לגת השכונות) ולכן לא הכל הולך אצלנו.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 13/05/2015 :  08:08:02  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

הרבה מהתגובות לפוסט הקודם שלי מראות שאסור להעביר ביקורת על הבריגדה. בפורום המקביל, של הכדורסל, הבריגדה החליטה להעניש את הכותבים ולא הודיעה להם כשיש הסעות, מסובסדות ע"י ההנהלה, למשחקי חוץ! ממש מתוקים.
גבעוני, קטמון היא בדיוק מפעל פילנטרופי (למשל, לגת השכונות) ולכן לא הכל הולך אצלנו.

נתן א' כאן זה לא פורום צה ב' אף אחד לא החליט לעניש אף אחד חברי הבריגדה רובם כבר הרבה זמן לא נכנסים לפורום צה ג' זה שבקטמון יש מפעלים מדהימים וחשובים לאין שיעור לפעמים קצת משכיח את העובדה הבסיסית שאנחנו קבוצת כדורגל\ספורט ד' אפשר לעביר ביקורת כול עוד היא נעשת בצורה מכובדת ומכבדת וגם שיש ביקורת לא תמיד צריך לקבל אותה ואפשר גם לא להסכים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אלימות ואכזבה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07