| משתמש |
אלימות ואכזבה  |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 08:53:39
|
אני לא שרקתי בוז, אבל אני מבין מאיפה הבוז הגיע, גם אם לא מסכים איתו.
בכל מקרה, הציפייה שתהיה אחידות-דעים בקרב קהל של אלפים היא קצת מוגזמת. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 11:26:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי338
אנשים עבדו קשה להביא קהל של 6500 איש הפיקו אירוע מרשים ובשיאו כמה אוהדים מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל. לדעתי זה גורם הרבה יותר נזק מהסיפוק שהיה לאלה ששרקו. יש למועדון אינטרסים ואם ההנהלה מחליטה שהיא רוצה לכבד את פלוני אלמוני וזה המקום על המגרש לעשות את זה כולנו ניישר קו ונכבד את ההחלטה.
סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-13/05/2015 11:26:49 |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 13:05:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
[quote]נשלח במקור על ידי אורי338
אנשים עבדו קשה להביא קהל של 6500 איש הפיקו אירוע מרשים ובשיאו כמה אוהדים מחליטים לשרוק בוז כי קרויף לא בא להם טוב. תחשבו איך זה נראה מהצד ממש יחסי ציבור מעולים וזה מה שיביא לנו יותר קהל. לדעתי זה גורם הרבה יותר נזק מהסיפוק שהיה לאלה ששרקו. יש למועדון אינטרסים ואם ההנהלה מחליטה שהיא רוצה לכבד את פלוני אלמוני וזה המקום על המגרש לעשות את זה כולנו ניישר קו ונכבד את ההחלטה.
[/quo סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית.
נכון צודק באלף אחוזים רק תקח בחשבון שבמדינה דמוקרטית מותר להתנגד להתנהגות המגעילה שהייתה שם ומותר להביע דעה מנוגדת לשלך בלי שינסו להקטין אותך ונכון גם שיש לכם אינטרסים כנראה אחרים מאשר להנהלה ונכון גם שאני אזכור זאת שיבקשו ממני תרומה לבריגדה |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 13:37:49
|
סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית.
"אינטרסים אחרים מההנהלה".. אפשר לחשוב שסאסי וויקטור יושבים בהנהלה.. ולגבי בריה"מ: נדמה לי שהבריגדה מסתובבת עם דגל בריה"מ או משהו בסגנון, לא? "הפטיש והמגל..".. |
I am City till I cry |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 14:45:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
סלח לי כן, אבל אנחנו חיים בחברה דמוקרטית ולא בברית המועצות הסובייטית. פעם אחרונה שבדקתי היה מותר גם לקלקל וגם לשרוק בוז. פשוט תקבלו את זה שאנחנו חושבים אחרת מכם ופועלים על פי עקרונות אחרים. אנחנו לא חיים על פי האינטרסים של ההנהלה ולכן אין פה צורך ליישר קו עם מישהו שברור שהבריגדה מתנגדת אליו עקרונית.
"אינטרסים אחרים מההנהלה".. אפשר לחשוב שסאסי וויקטור יושבים בהנהלה.. ולגבי בריה"מ: נדמה לי שהבריגדה מסתובבת עם דגל בריה"מ או משהו בסגנון, לא? "הפטיש והמגל.."..
חברים יקרים בואו לא נשכח שהאינטרס של כולם זו הפועל קטמון ירושלים ובואו נכנס כולנו חזרה לפרופורציות ונתחיל להתכונן לשנה הבא |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 14:53:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
"אינטרסים אחרים מההנהלה".. אפשר לחשוב שסאסי וויקטור יושבים בהנהלה.. ולגבי בריה"מ: נדמה לי שהבריגדה מסתובבת עם דגל בריה"מ או משהו בסגנון, לא? "הפטיש והמגל.."..
חברים יקרים בואו לא נשכח שהאינטרס של כולם זו הפועל קטמון ירושלים ובואו נכנס כולנו חזרה לפרופורציות ונתחיל להתכונן לשנה הבא
לגמרי |
I am City till I cry |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/05/2015 : 15:45:17
|
תגובה שבאה לסכם ולא להגביר את הלהבות.
אני חושב שהפער האמיתי כאן הוא לא במעשים עצמם ואני לא חושב שאיזשהו מהמעשים האלה היו "אלימים", בטח ובטח לא בהשוואה לשאר קהלי הכדורגל בארץ.
הפער האמיתי הוא בתפיסה, שיש לא מעט אנשים בקטמון שקודם כל חושבים שהכדורגל הוא דבר סטרילי, או לפחות רוצים שהוא יהיה כזה(והוא לעולם לא יהיה כזה, בואו לא נשלה את עצמנו)
ומה שעוד יותר מנציח את הפער, זאת התפיסה שהקהל של קטמון הוא למעשה "מקשה אחת" אז אני לא בא לפלג חלילה, כולנו אוהדים טובים ושווי זכויות, שרוצים בהצלחת הפועל קטמון. אבל גם כולנו אינדבדואלים שחושבים שונה, ועושים שונה.
וכמו שיש אנשים שכמהים לאיחוד, ואנשים שלא רוצים איחוד. יש גם אנשים ששורקים בוז לג'ורדי, ואנשים שימחאו לו כפיים וכמו שיש אנשים שיהללו את כפיר חוג'ה, ויש כאלה שיטילו בו דופי וכמו שיש אנשים שיגררו לפרובוקציות של בית שאן ויגיבו להן, יש כאלה שיבליגו וכמו שיש אנשים שיקללו את נורדיה וכל מי ששייך אליה, ואחרים שיחייכו ואולי אפילו יגיעו לתמוך.
הכי חשוב זה להפנים שהקוטביות הזאת היא בסדר, והיא לגיטימית, והיא חלק מאיתנו. וכל צד מבין השניים הוא צד שיש לכבד.
אני לא מעודד אלימות, ואני לא חושב שהמקרים שהוזכרו כאן הם אלימים. ומי שחושב שבעתיד לא יהיו מקרים "מעוררי מחלוקת" אז הוא קצת נאיבי. בליגה הלאומית יש יותר קבוצות עם קהל, ובכך רמת החיכוכים תעלה. ומה יקרה כשנעלה יום אחד לליגת העל? דרבי מול ביתר, מפגשים מול תל אביביות שנואות מפגשים מול אוהדים חמים כמו של בני יהודה, מכבי חיפה וב"ש אתם באמת משלים את עצמכם שהכל יעבור חלק? שלא יהיו קללות?
זה הכדורגל הישראלי, אנחנו אומנם קרן אור בתוך החושך, אבל אנחנו לא לגמרי חסינים. אמרתי את זה כבר אחרי התקרית עם בית שאן ואגיד את זה כאן שוב. מי שיתנהג איתנו בטוב, נהיה נחמדים אליו כפליים מי שיבוא ויחטיף לנו סטירה, שלא יצפה לקבל את הלחי השנייה.
ומשפט לסיום אם יש כאן אנשים שחושבים שהנושא הזה דרוש דיון יותר רחב בפלטפורמות אחרות, בשביל זה יש יום עמותה שיעלה את הנושא, נדבר עליו, נלבן אותו, ואני בטוח ששני הצדדים ירוויחו מהשיח הזה  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
אלימות ואכזבה  |
|
|
|