פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אלימות ואכזבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אלימות ואכזבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אלימות ואכזבה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/05/2015 :  16:43:20  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

קודם כל, תפסיקו מייד לזלזל באולטראס ובתרבות האולטראס. אנשים באים למגרשים, מקום עם כל מיני קודים ומסורות, ומייד מלמדים את כולם: "איך מקללים פה את ג'ורדי קרוייף למען השם?! האיש אורח מכובד/מקצוען/בן של אגדת דשא?" מקללים אותו כי בעולם אהדת הכדורגל האולטראסי, עולם לגיטימי לחלוטין שאנחנו נהנים מתוצריו מדי שבוע, ג'ורדי הוא נציג של יריבה מושבעת בכדורסל. לדעתכם אין קשר בין הכדורסל לגדורגל? זכותכם, אבל התמודדנו עם הטענה הזאת מאז שנות התשעים ואנחנו לא מאמינים בה. לדעתכם נימוס יותר חשוב מתרבות האולטראס? זכותכם, אבל אל תכפו על אחרים. יש מקום לכולם, ביציע המעודד יושבים אולטראס, ככה זה, לא מתאים לכם איך שהם מתנהגים? לגיטמי, יש איצטדיון ענק מסביבם, שבו שם.

ראשית, מעניין שלא התייחסת לשאר הדברים שמאק ציין, רק לבוז לג'ורדי.
כל פעם שכל אחד כותב פה "זכותם של מי שזה לא יהיה לקלל" הוא לא מתכוון הרי לקללות גזעניות.. ואני אומר "זכותם" לקלל קללות גזעניות או לשרוק בוז לערבי על פי אותו הגיון שלך.. היות וברור שזה לא לגיטימי אצלנו, זה אומר שיש לנו קווים אדומים לגבי הזכות לקלל ואני גם יודע שחברי הועד המנהל מעירים לחלק מהמקללים. במילים אחרות זו דרישה לגיטימית לא לקלל אדם שבא לכבד אותך בתור אדם פרטי. ג'ורדי לא בא לבוש במדי מכבי והוא גם לא הסמל של מכבי. הוא לא שמעון מזרחי.
אפשר לבקש מהבריגדה לא לקלל במקרים כאלו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/05/2015 :  16:55:43  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

פתאום האולטראס הפכו להיות "תרבות"? האולטראס ברוב העולם הם חבורות ניאו-פאשיסטיות אלימות שחושבות שהן יותר גדולות מהקבוצה.
לה- פאמיליה הם דוגמא לאולטראס והם הורסים את הקבוצה שהם אוהדים. באיטליה האולטראס גרשו את האוהדים הנורמלים מהרבה מגרשים.

לשמחתנו, אין לנו אולטראס וטוב שכך. יש ניצנים של התנהגות כזאת בחלק מהגוש המעודד ולא צריך לעודד את זה.

אני לא יודע למה להתייחס, בעצם כי הכול לא נכון. נתחיל:
1. לאולטראס יש מאפיינים תרבותיים, אין על זה חולק כיום. בתוך התרבות האולטראסית הרוב לא מזוהים פוליטית והרוב המוחלט לא אלים. יש גם ארגוני אולטראס אלימים, יש גזעניים ויש אנטי פשיסטיים. להשכלה נרחבת יותר אתה יכול לקרוא את הבלוג פוטבולוגרפיה.
2. לנו בהחלט יש ארגון אוהדים, כדאי להכיר, שמו בריגדה מלחה. תציץ פעם בשלטים שלו, הם נגד הומופוביה וגזענות. הבריגדה משתפים פעולה עם ארגוני אולטראס נוספים שתומכים באותה אידאולוגיה, לדוגמא ורדר ברמן.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 09/05/2015 :  18:04:24  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

קודם כל, תפסיקו מייד לזלזל באולטראס ובתרבות האולטראס. אנשים באים למגרשים, מקום עם כל מיני קודים ומסורות, ומייד מלמדים את כולם: "איך מקללים פה את ג'ורדי קרוייף למען השם?! האיש אורח מכובד/מקצוען/בן של אגדת דשא?" מקללים אותו כי בעולם אהדת הכדורגל האולטראסי, עולם לגיטימי לחלוטין שאנחנו נהנים מתוצריו מדי שבוע, ג'ורדי הוא נציג של יריבה מושבעת בכדורסל. לדעתכם אין קשר בין הכדורסל לגדורגל? זכותכם, אבל התמודדנו עם הטענה הזאת מאז שנות התשעים ואנחנו לא מאמינים בה. לדעתכם נימוס יותר חשוב מתרבות האולטראס? זכותכם, אבל אל תכפו על אחרים. יש מקום לכולם, ביציע המעודד יושבים אולטראס, ככה זה, לא מתאים לכם איך שהם מתנהגים? לגיטמי, יש איצטדיון ענק מסביבם, שבו שם.

ראשית, מעניין שלא התייחסת לשאר הדברים שמאק ציין, רק לבוז לג'ורדי.
כל פעם שכל אחד כותב פה "זכותם של מי שזה לא יהיה לקלל" הוא לא מתכוון הרי לקללות גזעניות.. ואני אומר "זכותם" לקלל קללות גזעניות או לשרוק בוז לערבי על פי אותו הגיון שלך.. היות וברור שזה לא לגיטימי אצלנו, זה אומר שיש לנו קווים אדומים לגבי הזכות לקלל ואני גם יודע שחברי הועד המנהל מעירים לחלק מהמקללים. במילים אחרות זו דרישה לגיטימית לא לקלל אדם שבא לכבד אותך בתור אדם פרטי. ג'ורדי לא בא לבוש במדי מכבי והוא גם לא הסמל של מכבי. הוא לא שמעון מזרחי.
אפשר לבקש מהבריגדה לא לקלל במקרים כאלו.

הזכות להיות גס רוח שמורה לכל אחד ואחת על מה יש להתווכח כאן? מי שלא מבין שיבושם לו.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 09/05/2015 :  22:21:26  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אתייחס רק לג'ורדי קרוייף למרות שיש לי הרבה מה להגיד גם על השאר
מי שאוהב את הבריגדה צריך לקבל את זה שהשורשים שלהם בכדורסל, ולכן הם חיים יריבות למכבי תל אביב וכל מה ששייך אליה
וגם שמדובר בחברה צעירים
אני מת על הבריגדה
זכיתי לעמוד ביניהם בצור שלום ומעבר לאקסטזה שיצאתי מהמשחק שמה יצאתי בתחושת בטחון עצומה
אני עדיין חולם שיגיע היום לשני מבחנים עצומים לקהל שלנו - להידבק לקהל אחד כשתחזור להיות הפועל ירושלים אחת (ולהקיא מתוכו כל מי שיבוא לקלקל) ולהתייצב גוש אדום חזק עם ראש מורם בדרבי מול בית"ר. אני בטוח שהבריגדה תוביל למשימות האלו בקלילות וטבעיות.
אז שרקו בוז לקרוייף - מה קרה?
תרפו קצת! לא צריך כל הזמן להיות שונים ואחרים. צריך שיהיה לנו קהל כדורגל טוב ויש לנו - תשמחו בו ותתגאו בו
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 09/05/2015 :  23:18:29  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

מי שאוהב את הבריגדה צריך לקבל את זה שהשורשים שלהם בכדורסל, ולכן הם חיים יריבות למכבי תל אביב וכל מה ששייך אליה
וגם שמדובר בחברה צעירים
אני מת על הבריגדה
זכיתי לעמוד ביניהם בצור שלום ומעבר לאקסטזה שיצאתי מהמשחק שמה יצאתי בתחושת בטחון עצומה
אני עדיין חולם שיגיע היום לשני מבחנים עצומים לקהל שלנו - להידבק לקהל אחד כשתחזור להיות הפועל ירושלים אחת (ולהקיא מתוכו כל מי שיבוא לקלקל) ולהתייצב גוש אדום חזק עם ראש מורם בדרבי מול בית"ר. אני בטוח שהבריגדה תוביל למשימות האלו בקלילות וטבעיות.
תרפו קצת! לא צריך כל הזמן להיות שונים ואחרים. צריך שיהיה לנו קהל כדורגל טוב ויש לנו - תשמחו בו ותתגאו בו

צודק
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  00:40:39  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
!

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

וגם שמדובר בחברה צעירים
אני מת על הבריגדה

עבור לתחילת הדף

haim666 haim666 מנותק

16 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  01:00:03  הצג פרופיל שלח ל- haim666 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שאומר שכמה שריקות בוז הופכות את הקהל של קטמון לקהל רגיל כנראה נמצא יותר מדי זמן ביציע של קטמון. אני מציע ללכת למשחק כדורגל של כל קבוצה אחרת כדי להיכנס לפרופורציות.

באותו משחק, אגב, כשהגיעו החבר'ה עם השלטים של הקהילה הגאה, הבריגדה קראה להם לעמוד אתם והם עמדו ביציע המעודד במחצית השנייה. זה הרבה יותר מסמל את האולטרס שלנו מאשר כמה שריקות בוז כלפי יריב ספורטיבי.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  10:24:27  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה פוסט מביך, נקודה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  10:33:52  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

פתאום האולטראס הפכו להיות "תרבות"? האולטראס ברוב העולם הם חבורות ניאו-פאשיסטיות אלימות שחושבות שהן יותר גדולות מהקבוצה.
לה- פאמיליה הם דוגמא לאולטראס והם הורסים את הקבוצה שהם אוהדים. באיטליה האולטראס גרשו את האוהדים הנורמלים מהרבה מגרשים.

לשמחתנו, אין לנו אולטראס וטוב שכך. יש ניצנים של התנהגות כזאת בחלק מהגוש המעודד ולא צריך לעודד את זה.

לפני שאתה קובע דברים כדי שתלמד אותם ותדע אל מה אתה מדבר כי אתה סתם מביך
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  11:52:31  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

וואוו, כמה חוסר מושג, מדהים היכולת של אנשים לכתוב דברים בביטחון כאילו שהם יודעים משהו למרות שאין להם שום מושג.

וכל הפוסט הזה הוא מביך ותעודת עניות רצינית לקהל שלנו, אנחנו הולכים ומתרחקים מעולם הכדורגל
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  12:25:08  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשנה הבאה נדאג שיהיו מאבקי הישרדות/עלייה עד הסוף, כדי לצמצם את זמן הקשקושים :)
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  14:24:04  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:

וואוו, כמה חוסר מושג, מדהים היכולת של אנשים לכתוב דברים בביטחון כאילו שהם יודעים משהו למרות שאין להם שום מושג.

וכל הפוסט הזה הוא מביך ותעודת עניות רצינית לקהל שלנו, אנחנו הולכים ומתרחקים מעולם הכדורגל

אחרי שקראתי את הפוסט שלך אני בטוח שאתה צודק
אין לך מושג בכלום חוץ מלבקר דעות אחרות
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  16:10:29  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

להגיד שאנחנו מתרחקים מעולם הכדורגל זו הגזמה לכיוון השני, נכון שמתנהל פה דיון עם הרבה חוסר ידע בתחום האולטראס אלימות ואהדת כדורגל בארץ אבל טוב שמתנהל הדיון. ולכל מומחי ה"מה זה השטויות האלה תרבות אולטראס?" מומלץ מאוד (כמו שמישהו כבר אמר פה) בטור התחלה לקרוא את הבלוג "פוטבולוגרפיה"

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  18:41:28  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 10/05/2015 :  20:28:56  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבריגדה הם מופת לעידוד אבל בפעם הזאת הם טעו כששרקו בוז כיוון שגורדי בא כאורח כבוד של שי ולא כנציג מכבי תל אביב. שי עצמו אמר שהובך מאוד והתנצל אישית לפניו. גם אנשים טובים עושים טעויות ובדיעבד אני בטוח שהפעילו ריפלקס מותנה ואם היו מעודכנים מראש זה לא היה קורה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אלימות ואכזבה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07