| משתמש |
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:28:46
|
| מצטרף לכ ל מילה של מרילי פה. |
 |
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:31:02
|
צעד נכון! ללא קשר למועד פתיחת הליגה, יש לוועד הנוכחי סמכות לקבוע את עתידו של המועדון בשאלות מסוג זה. כמו שהוועד של שנה הבאה יכול לחתום על חוזים שמחייבים את הקבוצה גם לאחר סיום כהונתם. ואין שום בעיה בעיני לשמוע על המתרחש בקבוצה מהתקשורת. חברי הועד או מי מטעמם לא אמורים להקדים את אתרי "פרסום ראשון", כל עוד הם דואגים להתייחס לדברים ברצינות ובסקירה השבועית בפורום חברי העמותה. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:33:25
|
פתחנו את העונה עם 3 הפסדים ו 2 נצחונות . ברוכיאן הגיע במחזור חמישי ואז הגיע הרצף המטורף של הנצחונות ואף משחק ללא הפסד עד סוף העונה . מבחינתי יש קטמון לפני שברוכיאן הגיע וקטמון אחרי שברוכיאן הגיע . המספרים מספרים את הסיפור . |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:46:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
פתחנו את העונה עם 3 הפסדים ו 2 נצחונות . ברוכיאן הגיע במחזור חמישי ואז הגיע הרצף המטורף של הנצחונות ואף משחק ללא הפסד עד סוף העונה . מבחינתי יש קטמון לפני שברוכיאן הגיע וקטמון אחרי שברוכיאן הגיע . המספרים מספרים את הסיפור .
סבבה ברוכיאן זה הסיפור. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 00:13:14
|
פתחנו את העונה עם 3 הפסדים ו 2 נצחונות . ברוכיאן הגיע במחזור חמישי ואז הגיע הרצף המטורף של הנצחונות ואף משחק ללא הפסד עד סוף העונה . מבחינתי יש קטמון לפני שברוכיאן הגיע וקטמון אחרי שברוכיאן הגיע . המספרים מספרים את הסיפור .
אל תביך את עצמך, כל אוהד שעיניו בראושו והיה במעל מ50% משחקי קטמון העונה יגיד לך שברוכיאן היה עוד שחקן מרכזי בקבוצה, ובטח שלא רמה מעל השאר.
ההגעה של ברוכיאן שחררה בעיה מנטלית שהייתה בקבוצה, הפחיתה עומס משחקנים כמו עוז ובלילטי, תרמה לנו המון במצבים הנייחים(שהשנה היו חלק משמעותי בכיבוש השערים שלנו)
ועדיין, הערך המוסף של ברוכיאן היה בעיקר בסיבוב הראשון וברצף ה12 ניצחונות רצופים. ברוכיאן הביא אותנו לבאר, אבל בסיבוב השני לקח צעד או שניים אחורה, והיה באמת עוד בורג מרכזי, ולא ה-בורג.
לא היינו עולים בלי ברוכיאן? יכול להיות אבל באותה מידה יכולנו לא לעלות אם עוז חס וחלילה היה גומר את העונה במחזור ה10 או חרמון מחליט שנמאס לו מכדורגל והולך לדגמן בסוף הסיבוב הראשון. או שבמקום שהיו נפצעים לנו שחקני חלק קדמי, מזור וסבג היו נפצעים ומשאירים אותנו עם קישור אחורי של אורן כהן ומור אפרים(מבלי לזלזל בהם חלילה, אבל יש קצת פערי איכות)
בקיצור, לברוכיאן בהחלט יש חלק מאוד משמעותי בעליה הזאת, אבל לא פחות לשחקנים כמו עוז עם השערים הסופר חשובים שלו, וגולן שהיה חומה בצורה בהגנה, וסיידוף שעד הטעות מול מעלות היה מדהים. ועוד הרבה רבים וטובים וכן גם נמני, יש לך ספק נגיד שעם עופר או מירו לא היינו עולים?
הכל התחבר לנו העונה, ולנמני יש המון מניות בחיבור הזה, ובעובדה שזאת הייתה הקבוצה הכי חזקה מנטלית שאני זוכר של קטמון מאז ההקמה.
זאת החתמה טובה ונכונה, אבל כאמור, אסור לוותר על הקטע ההתנהגותי ולקבל את זה כסוג של "עסקת חבילה" נמני ילמד לרסן את עצמו, ויכול מאוד להיות שהרווחנו כאן מאמן מצוין לכמה שנים טובות... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 07:55:53
|
למרות שאני מאלו שחושבים שצריך היה לבדוק אופציות אחרות אני מברך את אסף ואת הקבוצה. ההחלטה התקבלה על ידי ועד לגיטימי ואין ספק שרוב האוהדים בעדה, כך שסביר שגם באסיפה כללית היא היתה מקבלת רוב מוחלט. נקווה שאסף ידע להביא את רוח הלחימה, הלכידות והפרדת התפקידים על המגרש גם לליגה הלאומית (ששם זו אופרה אחרת לגמרי), נקווה שההנהלה תדע לתת לו את כל הכלים והתקציבים הדרושים זמן סביר לפני פתיחת העונה וכו'. מצטרף לדעתו של Katamon9 שברוכיאן הוא הגורם המשמעותי ביותר להצלחה השנה וכי בלעדיו היינו מדשדשים על גבול הכניסה לפלייאוף ומקווה שהוא יהיה החתמה מס' 2. באחד הראיונות בימים הארונים הוא אמר שאם בני סיוון יבקש ממנו הוא ישאר, אז קדימה בני.... |
dd |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 08:26:32
|
| במשך כל העונה אני מתנדב באקדמיה לכדורגל ולכן רואה את הכל מקרוב.מדובר במאמן מוכשר שנקשר למועדון חזק,מאמן ומעורך ביותר על ידיי שחקנים,למרות הקשיחות באימונים גם שחקנים ותיקים אומרים עליו שהוא מהשהו.טאקטית זה מאמן שלא היה כרמתו במועדון,צוות שלו מואהב בו ועובד כאיש אחד למענו.השארותו סוללת דרך להרבה מאוד שחקנים מוכשרים שרוצים להגיע למועדון.אגב גם אמיר אבוקסיס שנחשב בתחום תותח על(והוא באמת כזה וגם מאמ ילדים גדול וזה מהכירות אישית קרובה ביננו)מושך שחקנים צעירים ומוכשרים אותם הוא יודע להעצים בצורה מטורפת.החתמה מצויינת,חכמה ובעיקר כזו שמסמלת המשכיות ומשדרת רצינות לסביבה.מזג חם?מזל שאני לא מאמן כבר מזמן היתי יושב בכלא |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-29/04/2015 09:46:29 |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 08:31:55
|
| אליה אתה גאון |
 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 09:23:24
|
| החתמה מתוינת! כל הכבוד! |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 09:44:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אליה אתה גאון
למה גאון אחי זאת התרשמות מקצועית .משתדל להיות ישר עם עצמי |
אליה |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 09:53:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
במשך כל העונה אני מתנדב באקדמיה לכדורגל ולכן רואה את הכל מקרוב.מדובר במאמן מוכשר שנקשר למועדון חזק,מאמן ומעורך ביותר על ידיי שחקנים,למרות הקשיחות באימונים גם שחקנים ותיקים אומרים עליו שהוא מהשהו.טאקטית זה מאמן שלא היה כרמתו במועדון,צוות שלו מואהב בו ועובד כאיש אחד למענו.השארותו סוללת דרך להרבה מאוד שחקנים מוכשרים שרוצים להגיע למועדון.אגב גם אמיר אבוקסיס שנחשב בתחום תותח על(והוא באמת כזה וגם מאמ ילדים גדול וזה מהכירות אישית קרובה ביננו)מושך שחקנים צעירים ומוכשרים אותם הוא יודע להעצים בצורה מטורפת.החתמה מצויינת,חכמה ובעיקר כזו שמסמלת המשכיות ומשדרת רצינות לסביבה.מזג חם?מזל שאני לא מאמן כבר מזמן היתי יושב בכלא
כלא? נראה לי יותר שהקולגות שלך במחלקה היו מכירים אותך גם כמאושפז  |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 09:56:44
|
"אל תביך את עצמך, כל אוהד שעיניו בראושו והיה במעל מ50% משחקי קטמון העונה יגיד לך שברוכיאן היה עוד שחקן מרכזי בקבוצה, ובטח שלא רמה מעל השאר"
בכדורגל יש דבר כזה שנקרא מומנטום . הקבוצה היתה במומנטום שלילי וברוכיאן הגיע ושינה את המומנטום לחיובי . לכן אני טוען שבלעדיו לא היינו עולים , לא כי הוא שחקן ענק (עוז לא פחות כשרוני ) , אלא כי עוד שלושה הפסדים וכנראה כבר לא היינו סוגרים את הפער . ובאופן כללי כמו שאני לא מזלזל בדעות של אחרים ורושם לאנשים "אל תביך את עצמך " הייתי שמח לשיח יותר מכבד .
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 10:04:59
|
"אל תביך את עצמך, כל אוהד שעיניו בראושו והיה במעל מ50% משחקי קטמון העונה יגיד לך שברוכיאן היה עוד שחקן מרכזי בקבוצה, ובטח שלא רמה מעל השאר"
בכדורגל יש דבר כזה שנקרא מומנטום . הקבוצה היתה במומנטום שלילי וברוכיאן הגיע ושינה את המומנטום לחיובי . לכן אני טוען שבלעדיו לא היינו עולים , לא כי הוא שחקן ענק (עוז לא פחות כשרוני ) , אלא כי עוד שלושה הפסדים וכנראה כבר לא היינו סוגרים את הפער . ובאופן כללי כמו שאני לא מזלזל בדעות של אחרים ורושם לאנשים "אל תביך את עצמך " הייתי שמח לשיח יותר מכבד .
כאמור גם ללא עוז/חרמון/חוטה/מיקו לא היינו עולים...ולכן החוט המקשר בין כולם הוא בסופו של יום זה המאמן ,פשוט מאוד. הנתוח שלך מביך כי הוא מנותק מהמציאות והוא עושה עוול לעבודה שאסף עשה השנה. לדעתי לברוכיאן לא הייתה עונה מצויינת ,הוא שיחק טוב אבל לא מעבר. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 17:26:02
|
אני מקבל את דעתך אבל לא מסכים איתה . חבל לי שאתה מתנשא עליי וממשיך להשתמש במילה מביך , אבל כנראה אתה בן אדם כזה . אני לא , יכול להיות שהניתוח שלי מוטעה ויכול להיות שהוא צודק , את זה נדע רק בעונה הבאה ואני אשמח אם אני טועה ואסף ישאיר אותנו בליגה .אני סקפטי גם כי הסטטיסטיקה מוכיחה שהעונה לא ניצחנו אף קבוצה ממשולש הצמרת וזה אומר משהוא . אבל בניגוד אליך אני לא שולל דעות אחרות ממני ומכנה אותם מביכות . |
 |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 17:36:03
|
eupheu, אתה מביך אותי!!! ולא רק בספורט אלא בהכל |
 |
|
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|