| משתמש |
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|
סטרלינג
8 הודעות |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 13:08:39
|
| הערה קטנונית סטרלינג!!! יש לך מושג כמה שעות משקיעים חברי הועד ושלל מתנדבים בהפקת האירוע ביום שישי, וזה התרומה שלך? מברוק גדול ותודה לועד שכל כך מהר סגר את העמדה הכי חשובה בקבוצה עם האדם הנכון! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 13:18:01
|
| החלטה מצוינת!! כל הכבוד למנכ"ל ולוועד שפעלו מהר. כבר אפשר להתחיל לבנות את העונה הבאה. |
I am City till I cry |
 |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 13:18:41
|
ההערה שלך היא קטנונית, קטמוני. ולעצם העניין: האם לא הוועד החדש אמור לקבל החלטה מעין זו ולא הוועד היוצא?
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 13:32:03
|
| נודניק. פורסם בפייסבוק ובטוויטר של הקבוצה. |
נערך על ידי - רגל עץ ב-28/04/2015 13:32:50 |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 14:14:02
|
אם כבר מדברים על קטנוניות, מיקי: אפשר גם לקבוע שניפגש אחרי חופשת הקיץ ונתחיל לחשוב על עונה הבאה שהמשחק הרשמי הראשון הוא בשביעי באוגוסט. אתה באמת רוצה שהועד היוצא יזניח את האחריות ויתן למאמן, מנהל ושחקנים לחפש מקומות עבודה אחרים?
[quote]נשלח במקור על ידי מיקי
ההערה שלך היא קטנונית, קטמוני. ולעצם העניין: האם לא הוועד החדש אמור לקבל החלטה מעין זו ולא הוועד היוצא?
|
נערך על ידי - קטמוני ב-28/04/2015 14:14:42 |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 14:59:15
|
מזל טוב לאסף בהצלחה אסף ובהצלחה לנו |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 15:23:43
|
החלטה מצוינת. כל הכבוד למקבלי ההחלטה על הנחישות והמהירות. מקווה שנמשיך לראות את אסף לומד, מתפתח, מלכד את הקבוצה ומצליח. הצלחתו - הצלחתנו! מזל טוב |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 15:40:22
|
דברים שאסף כתב היום בדף הפייסבוק שלו:
קהילת קטמון יקרה,
משפחה אדומה שלי- אין מאושר ממני להמשיך עוד עונה בהפועל קטמון ירושלים. עברנו עונה מלאה ברגעים שמחים (וגם כאלה פחות וזה בסדר), מאתגרים וסוחפים. הכרנו, גדלנו יחד, והבאנו את המועדון להישגים ענקיים על המגרש ובראשם עלייה לליגה הלאומית.
אנחנו לא עוצרים פה. הפועל קטמון ירושלים זה מועדון ענק שנמצא בטופ של הכדורגל הישראלי ואנחנו נמשיך להוכיח את זה. נעשה הכל על מנת לבנות קבוצת כדורגל שתיתן לכם רגעים של שמחה וגאווה. אני רוצה להודות לשחקנים שלי ולצוות הענק על עונה אדירה. אני רוצה להודות בנוסף גם לכוכבים האמיתיים שלנו- אתם. הנוכחות שלכם ביציע ובפעילות החברתית היא הבסיס לכל מה שאנחנו עושים ומכאן אני רוצה לקרוא לכם להמשיך ולהיות חלק. התמיכה שלכם והעשייה שלכם נוגעת בלבבות רבים ברחבי הארץ ובעולם כולו ובצדק רב!
מתנצל אם לפעמים הייתי עצבני מדי או "יריתי מהבטן". כזה אני. אני חי את המקצוע והכל מאהבת המועדון. אשתדל להיות קצת יותר רגוע.
אוהב את כולכן וכולכם! נתראה בשישי ויאללה הפועל!
מאמן הקבוצה אסף נימני |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 19:38:58
|
החלטה טובה עם קמצוץ של ספק
אין עוררין לגבי יכולתיו המקצועיות הוא הוציא כמעט את המקסימום מסגל השחקנים, ומבחינת אחוזי הצלחה זאת הייתה אולי הקבוצה הכי מרשימה של קטמון בהיסטוריה ביחס לחוזק הליגה.
הספק הקטן הוא כאמור ההתנהגות של נמני בחלק מהמשחקים, השערוריות שהיו איתו. אני מקווה שיצליח בעונה הבאה להפנים שקטמון מועדון קצת אחר, ופגיעה בקודים ההתנהגותיים הללו, היא לא רק פגיעה בשחקנים ובהנהלה, אלא גם בנו האוהדים.
בליגה הלאומית שהרבה יותר מסוקרת ומשודרת, אי יהיה אפשר לברוח מאור הזרקורים, וכל התנהגות פסולה תגיע ישר לכותרות ותעשה מדורות שיהיה קשה לכבותן.
גם הסטטוס שכתב בפייסבוק לא בדיוק מראה על הפנמה אמיתית "כזה אני" "אשתדל להיות קצת יותר רגוע"
אני מקווה שהועד המנהל החדש יבהיר לנמני שגם אם יש בו אגרסיות שהוא מוכרח לשחרר מפעם לפעם, שיעשה את זה במקומות אחרים ולא על המגרש בזמן משחקים ושאין "להשתדל" הוא צריך להתחייב שישנה את דפוס ההתנהגות שלו.
אז סליחה אם אני קצת "פארטי פופר" לגבי ההחתמה הזריזה הזאת אבל לפני חודש השקיטו את ענייני נמני כדי להתרכז בעלית ליגה עכשיו שעלינו, הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 20:30:50
|
לטעמי החתמה לא נבונה . אין לי ספק שאם ברוכיאן לא היה מגיע אז לא היינו עולים ליגה . נראינו רע וצבירת הנקודות לא היתה טובה . קשה להאמין ששנה הבאה נקבל אס כמו ברוכיאן ואני מודאג להפקיד את את הקבוצה בידיו של מאמן שלא הצליח עם סגל השחקנים שקיבל בתחילת העונה ובנוסף לא ניצח אף משחק מבין משולש קבוצות הצמרת הגבוה . אבל הוא חתום ונאחל לאסף ולקבוצה בהצלחה
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 22:18:29
|
לדעתי מבחינה מקצועית הוא אחד הטובים, המקצועיים והמשקיעים בלאומית. לא להמשיך איתו זו החלטה הזויה לדעתי.
אין ספק שהוא צריך לשפר את ההתנהגות בזמן המשחק, אבל נראה לי שעם הנסיון זה יגיע (זו היתה עונה ראשונה בקריירה, לא לשכוח). |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 22:55:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
לטעמי החתמה לא נבונה . אין לי ספק שאם ברוכיאן לא היה מגיע אז לא היינו עולים ליגה . נראינו רע וצבירת הנקודות לא היתה טובה . קשה להאמין ששנה הבאה נקבל אס כמו ברוכיאן ואני מודאג להפקיד את את הקבוצה בידיו של מאמן שלא הצליח עם סגל השחקנים שקיבל בתחילת העונה ובנוסף לא ניצח אף משחק מבין משולש קבוצות הצמרת הגבוה . אבל הוא חתום ונאחל לאסף ולקבוצה בהצלחה
פוסט מצחיק. הקבוצה הזו הייתה הכול אבל הכול חוץ ממבוססת על שחקן אחד. ברוכיאן לא תרם יותר ממיקו או מקירטיבה שהצטרפו מאוחר יותר ובכלל כל השחקנים השתלבו למסגרת ממושמעת מחוייבת ומנצחת ואת זה בנה המאמן. הסגל שפתח את העונה היה חסר זה נכון אבל נמני ושי ושאר הצוות המקצועי זיהו ופעלו מהר למילוי השורות וגם על כך מגיע לו כל הכבוד. עלינו והפעם אפילו לא היינו הסגל האיכותי ביותר בליגה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:12:02
|
אי אפשר היה להחליט אחרת. הקבוצה נתנה עונה חלומית עם רצף משחקים ללא הפסד חסר תקדים. ההישג הכי גדול של אסף הוא האופי המדהים של הקבוצה שבנה. לא זכורה לי בכל תולדות הפועל התופעה שראינו של אי איבוד נקודות גם במגרשים הכי נידחים. הקבוצה ניצחה גם במשחקים פחות טובים, וראינו גם לא מעט כדורגל משובח. הוא גם בנה חדר הלבשה מלוכד ומפרגן וידע להעזר בשחקנים הוותיקים. אסף נראה כמו מאמן מבטיח שרק ישתבח עם השנים. יופי של החתמה.
|
נערך על ידי - האחים מרילי ב-28/04/2015 23:14:47 |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/04/2015 : 23:23:27
|
מסכים עם מרילי וקרפד וכל מי שכתב בעד נמני, למרות שלא קרה כלום אם יש כאלה שחושבים אחרת. בהצלחה אסף.
|
נערך על ידי - davidkipod ב-28/04/2015 23:24:45 |
 |
|
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|