| משתמש |
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 19:11:23
|
סבבה אז לא מביך, תשכח שאמרתי מביך אבל ממש לא הוגן שאתה מפחית מערך המאמן והשחקנים רק בשביל להאדיר את ברוכיאן למימדים לא פרופורציונלים.
ברוכיאן יצר מומנטום? אני לא מתווכח עם זה כפי שכבר אמרתי, ברוכיאן היה הגורם המרכזי ב12 הניצחונות הרצופים והבאתנו למקום הראשון.
אבל בסיבוב השני כשהיינו צריכים לשמור על אותו מקום ראשון לא ברוכיאן כבש את השער היחיד מול נהריה ולא ברוכיאן כבש את שער השיוויון בהרצליה ולא ברוכיאן כבש בגלבוע ולא ברוכיאן כבש את שער הניצחון מול חדרה בדקה ה83(הוא אפילו החטיא פנדל באותו משחק) ולא ברוכיאן כבש אתך השערים הסופר חשובים בבית שאן ולא ברוכיאן הוציא אותנו מהבוץ נגד מעלות תרשיחא ולא ברוכיאן כבש את אחד מששת השערים נגד צור שלום
למעשה, ברוכיאן כבש רק שער אחד בסיבוב השני, בפנדל נגד מג'דל כרום הוא בישל המון, וזה נהדר, ובלי הבישולים שלו היה לנו מאוד קשה בסיבוב השני. אבל שוב, להפוך את ברוכיאן לגורם המרכזי לעלית ליגה...לא נוח לי עם זה.
ברוכיאן שחקן מדהים, מבחינת כישרון הוא השחקן הכי מוכשר שלנו. אבל אני אפילו לא בטוח שהוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה העונה(לדעתי רוב האנשים יגידו שזה היה עוז או גולן)
אבל שוב, הוא רק בורג אחד מיני רבים, בורג מרכזי, אבל עדיין בורג. ההבאה של ברוכיאן התחילה את המומנטום? כן אבל האם הבאה של שחקן קצת פחות מוכשר מברוכיאן לא הייתה עושה אפקט דומה? רוב הסיכוי שכן...יכול להיות שהיינו עם כמה נקודות פחות, ומתפללים מחר לניצחון, אבל לדעתי לפחות לא ברוכיאן לבדו הביא לנו עליה, הוא היה הטריגר, אבל את רוב העבודה בסופו של דבר עשו נמני ושאר השחקנים.
אתה מוזמן להמשיך להישאר בדעתך אבל אני לא חושב שזה מקרי שרוב האנשים שהגיבו כאן לא מסכימים איתך... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/04/2015 : 20:06:55
|
אני חושב שהדיון הוסט מהטענה המרכזית שלי. הטענה היא לא כמה ברוכיאן גדול וענק (והוא לא , הוא שחקן טוב ששינה לנו מומנטום ) , אלא תהייה האם אסף נמני יכול לעמוד במשימה להשאיר אותנו בליגה לאור התוצאות והיכולת שהפגינה הקבוצה בתחילת העונה עד שברוכיאן הגיע ושינה את המומנטום . ואני מאוד רוצה ומקווה שאסף יצליח . הוא מאמן את הקבוצה שאני אוהד . אבל מבחינתי הדיון מוצה ואני כולי תקווה לצאת אידיוט מושלם ושנשאר בליגה . יאללה הפועל !! |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 30/04/2015 : 14:20:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ואני מאוד רוצה ומקווה שאסף יצליח . הוא מאמן את הקבוצה שאני אוהד . אבל מבחינתי הדיון מוצה ואני כולי תקווה לצאת אידיוט מושלם ושנשאר בליגה .
זה אתה זה שקרא לפטר את נמני אחרי שלושה משחקים, לא? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
dvd_lvl
29 הודעות |
נשלח - 30/04/2015 : 18:02:54
|
| להחתים את ג'וני!!! כפרה עליו! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 30/04/2015 : 18:57:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
eupheu, אתה מביך אותי!!! ולא רק בספורט אלא בהכל
אני לעומת זאת עורג לך יומם וליל בוח אהובי |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/04/2015 : 21:27:51
|
ארמדיל , האמת שאני לא זוכר מה רשמתי לפני חצי שנה . יכול להיות שרשמתי שיש לי ספקות לגביו אבל קשה לי להאמין שקראתי לפטר אותו . בדרך כלל זאת אינה דרכי ואני משתדל להמנע מלהעביר ביקורת נוקבת במהלך העונה . אבל די , העניין מוצה , אסף מאמן הפועל קטמון וכולנו יחד רוצים בהצלחתו . |
 |
|
אסף נימני חתם לעונה נוספת בקבוצה  |
|
|
|