ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
אחרי שסיימנו את מה שהתחלנו... בהנחה שלא יהיה איחוד הקיץ (יש איזשהו סיכוי שיהיה?!).. חושש מלעלות ליגה עם אסף, שלא יהיה לנו שוב מקרה עופר טלספפה, מאמן שהצליח איתנו בליגה א' והקבוצה התפרקה איתו בלאומית.. המסקנה שלי שלא צריך באופן אוטומטי לתת קרדיט למאמן שהעלה ליגה, אשמח לשמוע מה דעתכם... חוצמזה גם אם יוחלט שאסף ממשיך, לדעתי חובה לשים לו בחוזה סעיפים שמחייבים אותו לקחת אחריות על ההתנהגות שלו ( קנסות במקרה שהוא מורחק וכד'), משהו שיחייב אותו להרגיע את הטמפרמנט, ולייצג את המועדון בכבוד. אחרי כל זה, היה ואסף יוחתם לעוד שנה, אני אהיה מבסוט ואברך על כך, כי בסופו של יום אסף עשה לנו המון טוב!
אשמח לשמוע גם מה דעתכם על החלק הקדמי והתאמתו ללאומית. לדעתי החלק האחורי(אוהד, חוטה, גולן (אם הוא לא פורש) ובן אוזן) ואולי גם הקישור (עוז ואבירם) בהחלט מתאימים וברמה, הייתי רק שמח ליותר עומק.
יאללה הפועל!!
בהקשר הזה... לא עשו חושבים בכלל, ובאופן אוטומטי החתימו את אסף. הוא ממשיך להשתולל על הקווים וחצי מהמשחק רב עם השופט הרביעי.. אני לא מצטרף לאמירה שחובה עליו להתפטר (לא בטוח שזה הפתרון), אבל אסור שיחזור מקרה טלספפה, שרק בזמן שאבדנו סיכוי "לקח אחריות" והתפטר, צריך להציב דד-ליין לשינוי (נגיד 3-4 מחזורים), ואם לא יהיה שינוי מהותי, שיניח את המפתחות, ויתן צ'אנס לשינוי... חוצמזה סה"כ הקבוצה תפקדה בסדר, לא התבאסתי על רובם, ועוז עשה כמה דברים יפים ממש... למרות ההפסד אני אופטימי ביחס לפוטנציאל.
נ.ב. טדי מרגיש קצת כמו קייטנה - רק אומר.... |