| משתמש |
שלב הסיכומים.  |
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 08:56:55
|
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל). אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות. בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה. בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן. את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות. |
dd |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 11:33:30
|
רק כדי לאזן את הכתבה הקודמת : http://www.one.co.il/Article/14-15/1,2,3133,0/249907.html?ref=hp
"המנהל המקצועי, שי אהרון, הודיע כי רוב שחקני הסגל יישארו גם בעונה הבאה כאשר בכוונת הקבוצה להשאיר גם את הקשר אבירם ברוכיאן, שכזכור חוזהו במועדון מומן על-ידי איש העסקים בני סיוון שאף תומך בקבוצה כלכלית. ברוכיאן עצמו כבר אמר למקורביו: "אם בני סיוון יבקש ממני להמשיך בקטמון, אני אמשיך".
-----
והערה כללית- השירשור הזה עלה עוד לפני שהספיקו להניף את נמני באויר. מה הלחץ ? בעיני, חלק גדול מהקרדיט על העונה הזו הולך בעיקר לאסף.סוף סוף ראינו מאמן על הקוים, ווינר בנשמה ששואף גבוה,עם שיטה ועם דרך, ולא אוסף הרמות מקרי לחלוצים בשיטת אללה-באב-אללה שכונתי ושנתקעים-מסירות לאחור.. כמובן שבלי ברוכיאן זה לא היה עובד,אי אפשר להתווכח עם נתונים יבשים- ומהיום שהוא הגיע לקבוצה - דברים התחברו והדהרה החלה. כמובן שלכל השחקנים מגיעה מילה טובה וחיבוק גדול- בטח שלעוז הנהדר ואהוב הקהל, גם לגולן,שאפילו צבע את הנעלים :), ממש נהנתי מכל השחקנים העונה- גם אלו שלפעמים הלך להם פחות טוב, ראית על כולם את רוח הלחימה ואת האהבה למועדון. ברור שבליגה גבוהה יותר צריך עוד מהירות וכח, עם כל האהבה לקבוצה הנוכחית- הסגל הקיים בוודאי יצטרך חיזוקים. סומך על הצוות המקצועי שידע לתת את התשובות.
--
והערה נוספת: +1 ענק לאליה ולעניין האיחוד.
|
נערך על ידי - אחד העם ב-26/04/2015 11:35:24 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 12:02:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל). אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות. בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה. בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן. את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות.
אתה לא מדייק. מהרגע הראשון נאמר במפורש שאדם לא יהיה חלוץ יחיד וקירטבה היה איתנו כמעט מההתחלה כששי אהרון שם עליו עין וניסה להביא אותו עוד מתחילת העונה. היה גם ברור ששניהם לא יספיקו אבל הטקטיקה לפעמים היא לחכות שיהיו שחקנים מתאימים שלא מצאו קבוצה ולראיה הביאו את מיקו ממן שכבר באירוע פתיחת העונה בקרית יערים אורי שרצקי אמר לי שהולכים להביא אותו, אז אל תקבע עובדות בעייתיות סתם. מזכיר לך גם שאדם נתן עונה מצוינת ושהגול שלו בהרצליה היה אחד השערים הכי חשובים העונה. אני פשוט לא מבין את הטיעונים האלו נגד נמני. אתה מקום ראשון סבוב שלם, יש לך קבוצה נחושה שיצאה ממצבים קשים, שלא נשברה כשהרצליה ונשר המשיכו להביא את הנקודות, עלית ליגה בהפרש יפה. נמני עצמו אמר שמהמשחק נגד דליה בחוץ הוא שינה את הגישה ואכן את התוצאות אנחנו רואים עד עכשיו. אני מבין שאנשים חושבים שמוריניו מחכה לטלפון מאורי שרצקי. אני הייתי מחתים את נמני לכמה שנים. יש לו ידע, תשוקה, יכולת לחבר בין השחקנים. מי שבא לאימונים ראה מאמן מחויב עם שחקנים מחויבים, יש להט באימונים שהלוואי על כמה קבוצות שיהיה להם במשחקי ליגה. |
I am City till I cry |
 |
|
|
דור
16 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 12:16:01
|
| אדם נתן עונה מרגשת ובנוסף, צריך להוסיף שאנחנו לא התחמשנו באף פליט בחלון ההעברות באמצע השנה |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:13:44
|
אני חושב שמבחינת התמדה, עומק ורצינות נמני עולה על כמעט כל מאמן בארץ. לא נראה לי ששום מאמן יהיה עדיף עליו, בטח שלא בסכומים ובליגה שלנו. |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:45:19
|
| אני מסכים עם יפתח והקרפד. יש לאסף על מה לעבוד, אבל אני רואה פה מישהו שאפשר ללכת איתו הרבה זמן. |
 |
|
|
אודי ארנון
74 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 14:09:56
|
| לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 14:12:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה.
בתור זה שהביא את מוריניו כדוגמא, אני מסכים איתך לגמרי. הכוונה ברורה: אסף בעיני מאמן מצוין ומתאים לנו. |
I am City till I cry |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 14:23:52
|
סיכום אחר:
מוריס אוזן לקח מוריס אוזן נתן, תודה לבית שאן.
 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 15:24:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל). אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות. בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה. בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן. את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות.
ההחלטה הכי קלה שעל המנכל לקחת היא להחתים את אסף מייד. הצלחה מסחררת ,קבוצה שנראית כמו קבוצה ,מחוייבת לוחמת מאורגנת אין פה בכלל על מה לדבר. (מי שהשווה לעופר לא יודע על מה הוא מדבר). דווקא היכולת של אסף ושל שי (אני משער) להבין שיש צורך מיידי בהרחבת הסגל בתחילת השנה כמו הבאת השחקנים הנכונים בעמדות החסרות מדגימות עד כמה העסק עבד יפה.
להחתים עכשיו יש אישור 
|
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 15:36:44
|
במקרה של עופר ההחלטה להשאיר אותו הייתה סבירה ולא כל כך מופרכת אבל הטעות הייתה שלא נפרדנו ממנו בזמן גם שהכתובת הייתה על הקיר. מקווה מאד שנשאיר את אסף. לא רק שעמד במבחן התוצאה אלא התווה דרך ושיטת משחק. אל תשכחו שהסגל של הרצליה ואולי גם של בית שאן לא נופל משלנו כך שהמאמן וכל הצוות התומך שיחק פה תפקיד משמעותי
|
 |
|
|
Markdeen
23 הודעות |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 21:06:54
|
| נמני תשאר!! הוכיח את עצמו בכל הבחינות ומה שבעיקר אהבתי את המחוייבות והערכה של השחקנים כלפיו, מנהיג, שאפו |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 11:43:00
|
| HST - אכן, שאפו למוריס. מאחל לו לעלות מהפלייאוף פעם נוספת. |