פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלב הסיכומים.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלב הסיכומים.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שלב הסיכומים. נושא הבא
עמוד: מתוך 3

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  08:56:55  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל).
אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות.
בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה.
בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן.
את ההחלטה לא צריך לקבל מהבטן אלא רק לאחר בחינת חלופות אחרות.

dd
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  11:33:30  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק כדי לאזן את הכתבה הקודמת :
http://www.one.co.il/Article/14-15/1,2,3133,0/249907.html?ref=hp

"המנהל המקצועי, שי אהרון, הודיע כי רוב שחקני הסגל יישארו גם בעונה הבאה כאשר בכוונת הקבוצה להשאיר גם את הקשר אבירם ברוכיאן, שכזכור חוזהו במועדון מומן על-ידי איש העסקים בני סיוון שאף תומך בקבוצה כלכלית. ברוכיאן עצמו כבר אמר למקורביו: "אם בני סיוון יבקש ממני להמשיך בקטמון, אני אמשיך".

-----

והערה כללית-
השירשור הזה עלה עוד לפני שהספיקו להניף את נמני באויר.
מה הלחץ ?
בעיני, חלק גדול מהקרדיט על העונה הזו הולך בעיקר לאסף.סוף סוף ראינו מאמן על הקוים, ווינר בנשמה ששואף גבוה,עם שיטה ועם דרך, ולא אוסף הרמות מקרי לחלוצים בשיטת אללה-באב-אללה שכונתי ושנתקעים-מסירות לאחור..
כמובן שבלי ברוכיאן זה לא היה עובד,אי אפשר להתווכח עם נתונים יבשים- ומהיום שהוא הגיע לקבוצה - דברים התחברו והדהרה החלה.
כמובן שלכל השחקנים מגיעה מילה טובה וחיבוק גדול-
בטח שלעוז הנהדר ואהוב הקהל, גם לגולן,שאפילו צבע את הנעלים :), ממש נהנתי מכל השחקנים העונה- גם אלו שלפעמים הלך להם פחות טוב, ראית על כולם את רוח הלחימה ואת האהבה למועדון.
ברור שבליגה גבוהה יותר צריך עוד מהירות וכח,
עם כל האהבה לקבוצה הנוכחית- הסגל הקיים בוודאי יצטרך חיזוקים.
סומך על הצוות המקצועי שידע לתת את התשובות.

--

והערה נוספת:
+1 ענק לאליה ולעניין האיחוד.

נערך על ידי - אחד העם ב-26/04/2015 11:35:24
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  12:02:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

כמי שעדיין כואב את הירידה בשנה שעברה (לא את עצם הירידה עצמה אלא את הדרך המבישה) מבקש להזכיר לכם שאסף פתח את העונה כשהוא מתבסס על אדם מזרחי שיעלה אותו ליגה. מזכיר לכולנו שהמטרה השנה היתה לעלות ליגה ולא להתבסס בליגה א'. לא צריך לספר איפה היינו היום אם עדיין היינו בונים רק על אדם שיביא אותנו למחוזות הלאומית... מה ששינה את המומנטום זה ההגעה של אבירם ברוכיאן. אם יש מישהו שצריך להחתים ראשון זה דוקא ברוכיאן (לאחר שהוא ימצה את הנסיונות לחזור לליגת העל).
אסור לשכוח גם את ההתנהגות הבעייתית של נמני שעלתה לנו בנקודות ובכסף. ליגה לאומית, כפי שכבר למדנו, זו כבר אופרה אחרת שבה לא רק התלהבות ומופעי סטנדאפ על הקווים מביאים נקודות.
בכף הזכות חייבים כמובן לציין את החיבור שלו לקבוצה ואת החיבור של השחקנים אליו, את הקשרים שלו ואת המשחק השוטף שמדי פעם קטמון הציגה.
בכל מקרה, בואו נעבור את השבוע הזה ונחגוג כמו שצריך. לליגה הלאומית יש עוד כמה מחזורים עד הסיום ולכן יש זמן.

אתה לא מדייק. מהרגע הראשון נאמר במפורש שאדם לא יהיה חלוץ יחיד וקירטבה היה איתנו כמעט מההתחלה כששי אהרון שם עליו עין וניסה להביא אותו עוד מתחילת העונה. היה גם ברור ששניהם לא יספיקו אבל הטקטיקה לפעמים היא לחכות שיהיו שחקנים מתאימים שלא מצאו קבוצה ולראיה הביאו את מיקו ממן שכבר באירוע פתיחת העונה בקרית יערים אורי שרצקי אמר לי שהולכים להביא אותו, אז אל תקבע עובדות בעייתיות סתם. מזכיר לך גם שאדם נתן עונה מצוינת ושהגול שלו בהרצליה היה אחד השערים הכי חשובים העונה.
אני פשוט לא מבין את הטיעונים האלו נגד נמני. אתה מקום ראשון סבוב שלם, יש לך קבוצה נחושה שיצאה ממצבים קשים, שלא נשברה כשהרצליה ונשר המשיכו להביא את הנקודות, עלית ליגה בהפרש יפה. נמני עצמו אמר שמהמשחק נגד דליה בחוץ הוא שינה את הגישה ואכן את התוצאות אנחנו רואים עד עכשיו.
אני מבין שאנשים חושבים שמוריניו מחכה לטלפון מאורי שרצקי. אני הייתי מחתים את נמני לכמה שנים. יש לו ידע, תשוקה, יכולת לחבר בין השחקנים. מי שבא לאימונים ראה מאמן מחויב עם שחקנים מחויבים, יש להט באימונים שהלוואי על כמה קבוצות שיהיה להם במשחקי ליגה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

דור דור מנותק

16 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  12:16:01  הצג פרופיל שלח ל- דור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדם נתן עונה מרגשת ובנוסף, צריך להוסיף שאנחנו לא התחמשנו באף פליט בחלון ההעברות באמצע השנה
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  13:13:44  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שמבחינת התמדה, עומק ורצינות נמני עולה על כמעט כל מאמן בארץ.
לא נראה לי ששום מאמן יהיה עדיף עליו, בטח שלא בסכומים ובליגה שלנו.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  13:45:19  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם יפתח והקרפד. יש לאסף על מה לעבוד, אבל אני רואה פה מישהו שאפשר ללכת איתו הרבה זמן.
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  14:09:56  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  14:12:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אודי ארנון

לא מבין למה מעליבים פה את אסף ומשווים אותו למוריניו המגעיל. גם אם מוריניו מציע את עצמו בהתנדבות אני מעדיף את אסף. ביום שישי ב- 3-1 (אם בכלל היינו מגיעים לתוצאה הזו)מורניו היה סוגר את המשחק, אומר לשחקנים להעיף כדורים ומחכה לשריקת הסיום. אסף הורה להמשיך לשחק, הביא עוד שלושה גולים ועשה את הדרך לירושלים להרבה יותר שמחה.

בתור זה שהביא את מוריניו כדוגמא, אני מסכים איתך לגמרי. הכוונה ברורה: אסף בעיני מאמן מצוין ומתאים לנו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  14:23:52  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום אחר:

מוריס אוזן לקח מוריס אוזן נתן, תודה לבית שאן.

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  15:24:17  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

ההחלטה הכי קלה שעל המנכל לקחת היא להחתים את אסף מייד. הצלחה מסחררת ,קבוצה שנראית כמו קבוצה ,מחוייבת לוחמת מאורגנת אין פה בכלל על מה לדבר. (מי שהשווה לעופר לא יודע על מה הוא מדבר). דווקא היכולת של אסף ושל שי (אני משער) להבין שיש צורך מיידי בהרחבת הסגל בתחילת השנה כמו הבאת השחקנים הנכונים בעמדות החסרות מדגימות עד כמה העסק עבד יפה.

להחתים עכשיו יש אישור

עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  15:36:44  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקרה של עופר ההחלטה להשאיר אותו הייתה סבירה ולא כל כך מופרכת אבל הטעות הייתה שלא נפרדנו ממנו בזמן גם שהכתובת הייתה על הקיר. מקווה מאד שנשאיר את אסף. לא רק שעמד במבחן התוצאה אלא התווה דרך ושיטת משחק. אל תשכחו שהסגל של הרצליה ואולי גם של בית שאן לא נופל משלנו כך שהמאמן וכל הצוות התומך שיחק פה תפקיד משמעותי

עבור לתחילת הדף

Markdeen Markdeen מנותק

23 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  19:56:30  הצג פרופיל שלח ל- Markdeen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/8720
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 26/04/2015 :  21:06:54  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נמני תשאר!! הוכיח את עצמו בכל הבחינות ומה שבעיקר אהבתי את המחוייבות והערכה של השחקנים כלפיו, מנהיג, שאפו
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 27/04/2015 :  09:21:04  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12961

ועוד כתבה..
חרושת השמועות לא נחה.

האם נראה את שי אהרן על הדשא בשישי ?

והאם באמת ברוכיאן לא ימשיך איתנו ?
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 27/04/2015 :  11:43:00  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
HST - אכן, שאפו למוריס. מאחל לו לעלות מהפלייאוף פעם נוספת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם שלב הסיכומים. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07