| משתמש |
רדיו ירושלים - אשכול פורים  |
|
yonatan
19 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 10:25:40
|
הפרסום הוא דבר טוב, אך חייב להיות בפרופורציות נכונות. צריך למצוא את נקודת שיווי המשקל בין חשיפה לספונסרים שיהיו מוכנים לשלם על מנת להיחשף דרך הקבוצה וסיקור לגיטימי ענייני לטובת האוהדים לבין פרסום חודרני צהוב או מאסיבי מידי שמשפיע על שחקני הקבוצה ותדמית הקבוצה באופן שלילי. אחת הסיבות לדעתי בכשלונות הקבוצה בשנתיים האחרונות היתה סיקור תקשורתי מוגזם שגרם לשחקני הקבוצה בליגה א להרגיש כאילו הם שחקני פריימיר ליג וזה התבטא במשכורות מופרזות, בהתנהגות לא הולמת ובאגואיסטיות (כל שחקן רצה להבקיע, לא היה פירגון, שחקנים העדיפו לגלח את הרגליים לפני משחק כדי שייראו טוב מאשר לעשות מדיטציה ולהתכונן למשחק) ההתרפסות בפני אנשי תקשורת אינה בריאה לקבוצה, זה יתחיל "שחקן הפועל קטמון נכנס לפתיחת חנות וקנה 5 זוגות נעליים" וייגמר בלכלוכים על מאמן או הלשנות על בגידות בין שחקני הקבוצה לבין נשות קבוצה אחרת. לא צריך להגיע למקומות האלו ולא צריך בכוח להיכנס לתוכנית רדיו אם רק מחפשים שם סקופים ולכלוכים. לפעמים עדיף להשאר בצד ולבחור את אמצעי התקשורת ורמת החשיפה במידה כזאת שלא תפריע לשחקן ליגה ג בהתנהלותו הספורטיבית מיקצועית גרידא. אם הגעתם לקרוא עד כאן אז תודה על צומת הלב. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 14:27:55
|
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד. במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה? מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 15:12:59
|
[quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד. במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה? מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר. |
I am City till I cry |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 22:50:48
|
ציטוט: [i] מחאי.דעתי כל כך "ידועה לך" עד שאתה מבין אותה (כרגיל) הפוך. בדיוק להיפך-אני כל כך שלם עם החלטתי להיות חלק מקטמון בליגה ג' וכל כך נהנה מזה ,הנאה ששנים כבר לא חוויתי , שאני שלם עם המחיר (ההגיוני בעיניי) של חוסר הכרה תקשורתית.דווקא אלה שבודקים כל שנייה מי כתב עליהם וכמה, הם הלחוצים לעלות כי הם נטרפים מחוסר תשומת הלב.
בעקרון ,אני משתדל משהו מאד קשה.בדיונים עקרוניים לצאת מעור "האוהד האינטרסנט" ולהביע דעה אובייקטיבית עניינית, ובעיקר לא לשנות את דעתי כי עכשיו זה מתאים לקבוצה שלי.ומכיוון שבעבר נראה לי הגיוני, וקיבלתי בהבנה שקבוצות כדורגל מליגות נמוכות (קל וחומר ליגה ג' החובבנית)לא מסוקרות בתכניות ספורט ,אז זה נראה לי הגיוני גם עכשיו.
נראה לי יש קשר הפוך בין כמות המגרש שאנחנו רואים לכמות החפירות שלנו. אבל שכנעת אותי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 07:26:26
|
אבל מה עם אסא ירושלם בכדורסל נשים? היא בליגה הראשונה!
|
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 10:17:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
[quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר.
יפי לחוץ על רפי יונה  |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 20:15:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד.
ממש לא מדויק ,הזיכרון פה קצר.גם בעבר עלו לשידור מאות פעמים צמד החבובות סאסי ויונה להתכתשויות ברדיו.כנראה שלא החשבנו את זה כזמן שידור איכותי. |
 |
|
רדיו ירושלים - אשכול פורים  |
|
|
|