פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירושלים - אשכול פורים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירושלים - אשכול פורים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם רדיו ירושלים - אשכול פורים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yonatan yonatan מנותק

19 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  10:25:40  הצג פרופיל שלח ל- yonatan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפרסום הוא דבר טוב, אך חייב להיות בפרופורציות נכונות.
צריך למצוא את נקודת שיווי המשקל בין חשיפה לספונסרים שיהיו מוכנים לשלם על מנת להיחשף דרך הקבוצה וסיקור לגיטימי ענייני לטובת האוהדים לבין פרסום חודרני צהוב או מאסיבי מידי שמשפיע על שחקני הקבוצה ותדמית הקבוצה באופן שלילי. אחת הסיבות לדעתי בכשלונות הקבוצה בשנתיים האחרונות היתה סיקור תקשורתי מוגזם שגרם לשחקני הקבוצה בליגה א להרגיש כאילו הם שחקני פריימיר ליג וזה התבטא במשכורות מופרזות, בהתנהגות לא הולמת ובאגואיסטיות (כל שחקן רצה להבקיע, לא היה פירגון, שחקנים העדיפו לגלח את הרגליים לפני משחק כדי שייראו טוב מאשר לעשות מדיטציה ולהתכונן למשחק)
ההתרפסות בפני אנשי תקשורת אינה בריאה לקבוצה, זה יתחיל "שחקן הפועל קטמון נכנס לפתיחת חנות וקנה 5 זוגות נעליים" וייגמר בלכלוכים על מאמן או הלשנות על בגידות בין שחקני הקבוצה לבין נשות קבוצה אחרת. לא צריך להגיע למקומות האלו ולא צריך בכוח להיכנס לתוכנית רדיו אם רק מחפשים שם סקופים ולכלוכים. לפעמים עדיף להשאר בצד ולבחור את אמצעי התקשורת ורמת החשיפה במידה כזאת שלא תפריע לשחקן ליגה ג בהתנהלותו הספורטיבית מיקצועית גרידא. אם הגעתם לקרוא עד כאן אז תודה על צומת הלב.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  14:27:55  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד.
במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה?
מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  15:12:59  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד.
מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.

נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  22:50:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]
מחאי.דעתי כל כך "ידועה לך" עד שאתה מבין אותה (כרגיל) הפוך.
בדיוק להיפך-אני כל כך שלם עם החלטתי להיות חלק מקטמון בליגה ג' וכל כך נהנה מזה ,הנאה ששנים כבר לא חוויתי , שאני שלם עם המחיר (ההגיוני בעיניי) של חוסר הכרה תקשורתית.דווקא אלה שבודקים כל שנייה מי כתב עליהם וכמה, הם הלחוצים לעלות כי הם נטרפים מחוסר תשומת הלב.

בעקרון ,אני משתדל משהו מאד קשה.בדיונים עקרוניים לצאת מעור "האוהד האינטרסנט" ולהביע דעה אובייקטיבית עניינית, ובעיקר לא לשנות את דעתי כי עכשיו זה מתאים לקבוצה שלי.ומכיוון שבעבר נראה לי הגיוני, וקיבלתי בהבנה שקבוצות כדורגל מליגות נמוכות (קל וחומר ליגה ג' החובבנית)לא מסוקרות בתכניות ספורט ,אז זה נראה לי הגיוני גם עכשיו.

נראה לי יש קשר הפוך בין כמות המגרש שאנחנו רואים לכמות החפירות שלנו.
אבל שכנעת אותי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/03/2010 :  07:26:26  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל מה עם אסא ירושלם בכדורסל נשים? היא בליגה הראשונה!
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 03/03/2010 :  10:17:09  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

[quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר.

יפי לחוץ על רפי יונה
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 03/03/2010 :  20:15:37  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ממש לא מדויק ,הזיכרון פה קצר.גם בעבר עלו לשידור מאות פעמים צמד החבובות סאסי ויונה להתכתשויות ברדיו.כנראה שלא החשבנו את זה כזמן שידור איכותי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם רדיו ירושלים - אשכול פורים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07