פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו ירושלים - אשכול פורים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו ירושלים - אשכול פורים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם רדיו ירושלים - אשכול פורים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  19:00:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר איזה שעה הם מדברים על הפועל סאדר, עם מבזקים קצרים בנושאי ביטר ובאר-שבע. כבר דיברו עם גיל רז, דודי רז, ועכשיו יהודה זגורי. כל זה בעניין אושרי לוי. למישל כמובן יש הרבה מה להגיד.

אני חושד שכל הבזיונות שרצים שם (רפי יונה נכנס לחדר ההלבשה אחרי המשחק וצרח על השחקנים, ואחרי זה צרח על עמוס סאסי) זו דרך מאוד מתוחכמת שלהם להישאר בכותרות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  19:15:49  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כבר איזה שעה הם מדברים על הפועל סאדר, עם מבזקים קצרים בנושאי ביטר ובאר-שבע. כבר דיברו עם גיל רז, דודי רז, ועכשיו יהודה זגורי. כל זה בעניין אושרי לוי. למישל כמובן יש הרבה מה להגיד.

אני חושד שכל הבזיונות שרצים שם (רפי יונה נכנס לחדר ההלבשה אחרי המשחק וצרח על השחקנים, ואחרי זה צרח על עמוס סאסי) זו דרך מאוד מתוחכמת שלהם להישאר בכותרות.

בכלל, אני לא חושב שהייתה שנה עם כל כך הרבה דקות אויר של הפועל סאדר.
דנו שם באריכות לפני זמן מה באוהד דוד ("שיגור") אוחיון שמקלל את כולם גם באימונים, כל שבוע מראיינים שם את כל המערכת, ובכלל כל העניין תמוה שהפועל מקבלת זמן לרוב כמו בית"ר, בטוח שיותר מהפועל כדורסל, וככל שיש שם פחות אוהדים ככה יורדים רזולוציה ומסקרים אוהד בודד שמקלל, כבר פעמיים. לא מובן, לא להאמין. עולה העו"ד ההזוי והמנותק הזה, גיל רז לשידור אחת ליומיים-שלושה, שי אהרון עולה כמעט לפני כל הפסד שלהם מחדר ההלבשה ומדבר על "דרך חדשה", כרגיל, ועל קבוצה של צעירים, וכו'.
מי שהיה נוחת כאן, בלי לדעת מה קורה, ומנסה להבין את מאזן הכוחות מהרדיו, היה בטוח שהפועל סאדר היא קבוצה סופר-פופולארית, קבוצה בריאה עם קהל נאמן, שבסך הכל נמצאת בתהליך הצערה ובתקופה לא טובה.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  21:10:51  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם רוב הדברים מלבד עניין אחד: כשיש בלגן אז התקשורת מתעסקת ומסקרת. צרחות בחדר ההלבשה ? שווה התייחסות. מלחמות בהנהלה ? גם שווה. נראה לי שרוב הסיקור נובע מהבלגן שמתרחש שם.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  22:10:18  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
who the fuck is רפי יונה?! אחיין דרגה ג' של ויטו?
אגב, הסתכלתי על ההרכב של הפועל.. חוץ משי אהרון, אדם מזרחי ומעודה (אושרי לוי ואבי אבינו - איזה שם - לא נחשבים) כבר לא מכיר אף אחד.. איזו דרך ארוכה עשינו..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  22:19:55  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מה יהיה ביום ששי בבית שמש? כמו שאמר מר המלט, זו היא השאלה. שום דבר אחר.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  22:50:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אז מה יהיה ביום ששי בבית שמש? כמו שאמר מר המלט, זו היא השאלה. שום דבר אחר.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  23:11:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

מסכים עם רוב הדברים מלבד עניין אחד: כשיש בלגן אז התקשורת מתעסקת ומסקרת. צרחות בחדר ההלבשה ? שווה התייחסות. מלחמות בהנהלה ? גם שווה. נראה לי שרוב הסיקור נובע מהבלגן שמתרחש שם.

אבל תמיד היה שם בלאגן, אז מה נשתנה ?
וטמקין, ננצח את בית שמש בעזרת השם, 11 שחקנים, 1 מאמן ומאות אוהדים.
אני לא חושב שזו השאלה. אני חושב שהשאלה היא למה אתה ממשיך להעביר נושא בכל פעם שדנים בעודף החשיפה והלגיטימיות בסאסיונה ולא מטריד אותך כמה שלא מגיע מספיק קהל, שיש מעט מדי חשיפה, ושמשחק העלייה מתקרב ואין באזז באויר. כוסאומו ליאון פנסו, מותר לדבר על עלייה.

נערך על ידי - קראנקו ב-28/02/2010 23:22:43
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  00:05:49  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוב הסיקור נובע מהבלגן שמתרחש שם.
[/quote]
אבל תמיד היה שם בלאגן, אז מה נשתנה ?
וטמקין, ננצח את בית שמש בעזרת השם, 11 שחקנים, 1 מאמן ומאות אוהדים.
אני לא חושב שזו השאלה. אני חושב שהשאלה היא למה אתה ממשיך להעביר נושא בכל פעם שדנים בעודף החשיפה והלגיטימיות בסאסיונה ולא מטריד אותך כמה שלא מגיע מספיק קהל, שיש מעט מדי חשיפה, ושמשחק העלייה מתקרב ואין באזז באויר. כוסאומו ליאון פנסו, מותר לדבר על עלייה.
[/quote]

שאלי המנחוס יופיעו לך בחלום בלילה ויסבירו לך, עם עינויים קשים, למה לא כדאי להתגרות בהם.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  11:02:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שב וחוזר על דברים שכבבתי לפני מספר ימים, שיש בהם להסביר מדוע מערכת הספורט של רדיו ירושלים החדש מתעלמת מאיתנו:
"המצב בקבוצת הפועל קטמון הוא חרפה שאסור לעבור עליה לסדר היום!
המאמן עדיין לא פוטר וחברי ההנהלה [או המקורבים אליהם] אינם טוענים בכלי התקשורת "שיש לנו אמון מלא במאמן" ובמקביל מקיימים מו"מ עם לפחות 3 מאמנים.
חברי ההנהלה מקיימים ביניהם יחסי עבודה תקינים ואינם מתראיינים לתקשורת זה כנגד זה.
השחקנים אינם מתראיינים לעיתונות המקומית ואינם מכבסים כביסה מלוכלכת בציבור.חלקם אפילו מעיזים לרוץ במעין אמוק אל האוהדים כאשר הם מבקיעים שער.
האוהדים מעודדים את הקבוצה גם ברגעים קשים ונותנים כתף לקבוצה כאשר יש מצוקה כלכלית.
מה זה? אנחנו חוג במתנ"ס? זו קבוצת כדורגל בישראל!יאללה - מכות!"

--------------------------------------------------------------------------------
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/02/2010 15:49:42

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  16:08:09  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה כל הזמן אנחנו מתבכיינים על רדיו ירושלים ?
אי אפשר לעשות משהו ?

ירון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  16:45:35  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

למה כל הזמן אנחנו מתבכיינים על רדיו ירושלים ?
אי אפשר לעשות משהו ?

למשל לא להקשיב לרדיו ירושלים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  17:22:18  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחליפין להשתלט כל יום שלישי על תכנית האוהדים

ירון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  18:34:25  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המרמור הבלתי נגמר והבלתי מובן.פעם זה המקומונים ופעם זה הרדיו.
תכלס התשובה איך לחזור לכותרות של הרדיו,המקומנים וכו' עם כל הכבוד היא אחת.לחזור להיות קבוצת ספורט לגיטימית בליגות הגבוהות ,שזה מה לעשות הקריטריון העקרי ואולי היחיד שקובע בעולם הספורט.
בעבר קבוצות צמרת כבית"ר ת"א של ניסים כהן ושמשון של גדעון דמתי זכו לתיעוד רב למרות קהל שנכנס למונית בקושי.מן הסתם קבוצות כאום אל פאחם בליגות נמוכות עם קהל רב לא זכו לאזכור.
זה שאנחנו החלפנו והחלטנו יום אחד שהרוח הקהילתית גוברת על זה והסכמנו לנדוד עד ליגה ג' -זה בסדר.אבל עולם הספורט לא השתנה בגלל שאנחנו שינינו את החשיבה שלנו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  22:39:27  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, דעתך ידועה. אבל איזה מרמור ואיזה בטיח, אחרי כזו מסיבת פורים?

ועוד משהו - בדבריך משתמע רצון למהר לעלות לליגות הגבוהות כדי לחזור להיות "קבוצה לגיטימית". זה לא מקובל עלי, בין היתר כי זה בא מאותו מקום קלוקל של "נמשיך להיות קבוצת אוהדים עד שיבוא מישהו עם כסף, כי רק אז אפשר להצליח באמת".

לעלות ליגות זה חשוב, אבל אנחנו קבוצה עם כבוד בכל ליגה, ואסור לקשור פה את עתידנו בהצלחה מקצועית מסחררת, בטח כשברור לנו עד כמה הליגות שצריך לעבור בדרך לפסגה מושחתות, והתחלופה איטית. יוצאים לדרך ארוכה מעלה, אולי ארוכה מאוד, וצריך את התקשורת בזמן הזה. רדיו ירושלים? כולה נכנסים מדי פעם לשמוע מה קורה, ומשתעשעים על כמה הם דפוקים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  06:11:48  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למען הסר ספק: אני שומע רק רדיו פלסטיני המשדר מבית סחור. תוכנית ספורט איכותית מסקרת את הליגה הפלסטינית המצויינת שג'בריל רג'וב (הגנב המושחת) השיג עבורה מיליארדים.

קלי: בכל ליגה קטמון היא סיפור הראוי להתייחסות. הניסיון שלך להסביר את יחסו של הרדיו אלינו בשיקולים עיתונאים שגוי. עצם העובדה שאנחנו מביאים כמעט אלף אוהדים למשחק, שזה אלף יותר מסאדר, ראויה להתייחסות. יש יחס מפלה, לא מוצדק ולא צודק

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  09:14:25  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קלי, דעתך ידועה...
ועוד משהו - בדבריך משתמע רצון למהר לעלות לליגות הגבוהות כדי לחזור להיות "קבוצה לגיטימית". זה לא מקובל עלי, בין היתר כי זה בא מאותו מקום קלוקל של "נמשיך להיות קבוצת אוהדים עד שיבוא מישהו עם כסף, כי רק אז אפשר להצליח באמת".

מחאי.דעתי כל כך "ידועה לך" עד שאתה מבין אותה (כרגיל) הפוך.
בדיוק להיפך-אני כל כך שלם עם החלטתי להיות חלק מקטמון בליגה ג' וכל כך נהנה מזה ,הנאה ששנים כבר לא חוויתי , שאני שלם עם המחיר (ההגיוני בעיניי) של חוסר הכרה תקשורתית.דווקא אלה שבודקים כל שנייה מי כתב עליהם וכמה, הם הלחוצים לעלות כי הם נטרפים מחוסר תשומת הלב.

בעקרון ,אני משתדל משהו מאד קשה.בדיונים עקרוניים לצאת מעור "האוהד האינטרסנט" ולהביע דעה אובייקטיבית עניינית, ובעיקר לא לשנות את דעתי כי עכשיו זה מתאים לקבוצה שלי.ומכיוון שבעבר נראה לי הגיוני, וקיבלתי בהבנה שקבוצות כדורגל מליגות נמוכות (קל וחומר ליגה ג' החובבנית)לא מסוקרות בתכניות ספורט ,אז זה נראה לי הגיוני גם עכשיו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם רדיו ירושלים - אשכול פורים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07