פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 13 - מעלות - קטמון. יום ששי ב - 13

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 13 - מעלות - קטמון. יום ששי ב - 13
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 13 - מעלות - קטמון. יום ששי ב - 13 נושא הבא
עמוד: מתוך 3

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 18/12/2014 :  00:05:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

זה שהמחיר הוגן אין ויכוח. אבל לי נראה לא הוגן בעליל להיות באופן קבוע הפרה החולבת, שנה אחר שנה.
אחד הדברים שאנחנו מתיימרים להיות לפחות לטעמי, העמוד לפני המחנה, בנושא התארגנות ומחאת אוהדים, שלא לומר בעלות אוהדים.

כמו שאנחנו מצפים שאחרים יראו קצת את העולם מבעד לעיניים שלנו, בוא ננסה רגע לשים את עצמנו במקומם:
כדי לפתוח קופה יש צורך לפחות באדם מהימן על הקופה ובעוד אחד בכניסה, הוצאה של כמה מאות שקלים מן הסתם. עבור 10-20 אנשים שבאים מהרצליה, מחדרה או מקריית אתא זה פשוט יגמר בהפסד כספי.

וחוץ מזה מי אנחנו שנבוא בטענות כשאנחנו "עושקים" את הקהל במחיר כפול באופן קבוע.

אגב, התקנון נחמד מאד, ובכל זאת אני תמה האם המקומיים באמת משלמים כדי להכנס. ואם לא, עכשיו לך תוכיח את זה.

זה נכון מנדי. בדיוק כך נאמר לי על ידם. שאנחנו האחרונים שיכולים לבוא בטענות. אנחנו נתפסים לצערי כאליטיסטים ומתייפיפים. ולך תוכיח שאין לך אחות... שאנחנו בניגוד למספר מועדונים במחוז שלנו לפחות (כולל מעלות), לא נתמכים ע"י העירייה שלנו, נהפוך הוא. אף אחד לא עושה לנו שום הנחות בשימוש בטדי.
שאלתי אותם האם הם צריכים לשלם על השימוש במגרש במעלות? כמובן שהתשובה הייתה שלילית.
לי אישית נמאס להבין את כולם ולהסתכל על זה דרך העיניים שלהם. לא מצפה שהם יבינו אותנו. אכן לא חשתי שום אמפתיה אלינו. מהדיבור שלהם נושבת רוח של- "...אתם ממילא תבואו ותשלמו. מה אתם עושים עניין מ-20 שקל. באנו לקראתכם כל כך הרבה, אתם הרי גובים 40 שקל...".
את התחושות שלי מסכמת האמירה הבאה אותה כתבתי להם היום-
"חוקי אבל מסריח"!
הזהרתי אותם ידידותית שכדאי שיגבו כסף מכולם (מעל גיל מסוים...) ולא רק מאיתנו. האם זה יקרה בפועל? לא יודע.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 18/12/2014 :  01:45:25  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר פשוט למקם אחד משלנו בכניסה ליציע שלהם
ולראות אם שם מתבקשים להציג כרטיס . כדאי גם
לצלם ולשלוח לגורמים המתאימים
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 18/12/2014 :  08:59:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

[quote]נשלח במקור על ידי elhananm

לי אישית נמאס להבין את כולם ולהסתכל על זה דרך העיניים שלהם. לא מצפה שהם יבינו אותנו. אכן לא חשתי שום אמפתיה אלינו. מהדיבור שלהם נושבת רוח של- "...אתם ממילא תבואו ותשלמו. מה אתם עושים עניין מ-20 שקל. באנו לקראתכם כל כך הרבה, אתם הרי גובים 40 שקל...".

אולי כדאי להזכיר לקבוצות האלה שהן גובות כסף על משחקים באצטדיונים פח בעוד באצטדיון שלנו משחקת נבחרת ישראל.

נערך על ידי - עמרי446 ב-18/12/2014 10:04:52
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  14:13:37  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
0-1 עוז צבאג!

דקה 49

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-19/12/2014 14:14:11
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  16:32:51  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה שהולך להיות קשה עד המחזור האחרון, לא האמנתי שהרצליה תצליח לנצח בבית שאן.
כנראה שעד סוף העונה נסבול מדפיקות לב. הלוואי ואני טועה, אני אישית לא בנוי לזה!!
הדבר המעודד הוא שרשמנו ניצחון שביעי רצוף ושבוע הבא אנחנו סוגרים את הסיבוב במשחק בית נוח בטדי.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  16:56:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz

הדבר המעודד הוא שרשמנו ניצחון שביעי רצוף ושבוע הבא אנחנו סוגרים את הסיבוב במשחק בית נוח בטדי.

סוגרים את הסיבוב במשחק חוץ בקרית אתא
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  17:39:28  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz

סוגרים את הסיבוב במשחק חוץ בקרית אתא

נכון, קשה מאוד...
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  19:01:55  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היו שתי מחציות שונות. בראשונה היה משחק שקול שבו לשתי הקבוצות היו הזדמנויות להבקיע והשיוויון בסיום המחצית היה מוצדק.
את המחצית השנייה קטמון פתחה בצורה טובה, כמו שקורה הרבה לאחרונה, אבל אחרי הגול של עוז מעלות השתלטה לחלוטין על המגרש ולמעט התקפה מסוכנת אחת והזדמנות של מיקו קטמון היתה במגננה מתמדת במשך יותר מ- 30 דקות במחצית השניה. בזכות תפקוד טוב של ההגנה בראשותו של גולן וגם מזל שהאיר לנו פנים, המצבים של מעלות לא הסתיימו בגולים לזכותם.
גולן כאמור היה המצטיין במשחק.
בדקה האחרונה התקף לב כפול עם נפילה של שחקן מעלות ברחבה שלנו שיכלה להסתיים בפנדל והסתיימה בצהוב (מוצדק) לשחקן של מעלות, ומיד לאחר מכן מצב מסוכן נוסף כדור שהסתובב ברחבה שלנו ולא נכנס לשער (יחד עם נבדל שנשרק).
תופעה מדאיגה היא כדרור יתר של שחקנים (בעיקר קירטבה, ברוכיאן, מזור ואוריאן יעקוב) שבד"כ מסתיימים באיבודי כדור.
לסיכום, כיף לנצח משחק חוץ קשה שבו הקבוצה לא היטיבה לשחק.
כמובן שגם היתה תצוגת עידוד טובה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  20:47:49  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק לא טוב שלנו, בעיקר בגללנו. מחצית ראשונה שבה שלטנו אבל לא הגענו מספיק למצבים, ובמזל לא חטפנו כי הכדור הסתובב ליד השער יותר מדי פעמים רק במזל לא נכנס.
מחצית שנייה לאחר שהבקענו את הגול, נסוגנו בעיקר בשל החילוף של עוז שאני ממש לא מבין אותו. מרגע שעוז יצא איבדנו את מרכז המגרש ולא היה מי שיחזיק בכדור וינווט כי השינוי במערך שנוצר מההוצאה של עוז, לא היה טוב.

קירטבה אכן היה חלש, שוב, אבל מרגע שיצא עד כניסתו של אדם, לא היה לנו חלוץ מטרה וזו עוד סיבה לאנמיות שלנו בחוד.
רבע שעה אחרונה.... בונקר שלנו... וחבל כי יש לנו מה למכור יותר מבונקר.

בשורה התחתונה, שלוש נקודות חשובות מאד במגרש קשה מאד.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 20/12/2014 :  11:31:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיכומים של שנגיע ואיתן נכונים ממצים. עוז לא היה במיטבו, ובכל זאת ניצח לנו את המשחק. התמונה שנשארה לי היא אחרת של עוז:
רגע לפני שהוחלף, היתה התקפה של מעלות, קרוב לצד שלנו, עוז קלט שהולך להיווצר חור ונתן ספרינט ארוך ומטורף, וחילץ את הכדור סמוך לפינה.
עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 20/12/2014 :  11:34:23  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים ללא ספק שאיש המשחק הוא גולן חרמון, שבחצי השעה האחרונה שבר לדעתי שיא הרחקות מהרחבה. ראו שהחבר'ה עושים מעל ומעבר- מאוד הערכתי את זה. כקבוצה שיחקנו לא טוב. לא הבנתי אם בונקר הסיום נכפה עלינו או בחרנו בו, לא בטוח ששי מזור היה צריך לנהל את מרכז השדה בחלקים רבים של המשחק, אבל משחקים כאלה שנגמרים בניצחון הם סימן טוב להמשך.

אגב, בסופו של דבר, מעלות מכרו לנו כרטיס בכסף, וליציע של מעלות הכניסה הייתה בחינם. זו חוצפה אמיתית.

אריק
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 20/12/2014 :  12:35:30  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יש למישהו ראיות על כניסה חופשית ליציע
של מעלות הוא מתבקש להגיש תלונה להתאחדות .
זאת לא חוצפה , הפליית מחיר היא עברה על החוק
ובעבר קבוצות שעשו זאת נגדנו נענשו .
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/12/2014 :  17:56:48  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11998
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 20/12/2014 :  20:26:15  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים
מזו של אסף נמני ושחקניו " . לא אנחנו היינו
האורחים ? או שהכתב לא מעודכן שאסף נמני מאמן
אותנו ולא את מעלות
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 21/12/2014 :  13:56:33  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

"350 צופים ראו יכולת טובה יותר של האורחים
מזו של אסף נמני ושחקניו " . לא אנחנו היינו
האורחים ? או שהכתב לא מעודכן שאסף נמני מאמן
אותנו ולא את מעלות

עזוב זה בכלל סקירה של משחק בין ריו וייקאנו לראל סוסיידאד משנה שעברה על פי התוכן הדברים.

אליה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מחזור 13 - מעלות - קטמון. יום ששי ב - 13 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07