משתמש |
הנוער של קטמון |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 16:49:02
|
סליחה שאני מחרב את מצב הרוח המצויין קבוצת הנוער של קטמון שמשחקת בליגה הלאומית לנוער מחוז דרום ,שיחקה היום בגבעת זאב במחזור ה8 נגד בני יהודה תל אביב שנמצאת במקום הראשון. קטמון הובסה 3:7,נקודת האור היחידה שאולי אפשר לקחת מהמשחק הזה הם שלושת השערים שהבקיעה קטמון,יחס השערים לפני המשחק עמד על 21-6,כלומר ב8 משחקים הבקענו 6 שערים שבאף משחק לא ניצחנו,משחק אחד הסתיים בתיקו מאזן השערים היום עומד על 28-9 רק שמשון תל אביב נמצאת מתחתינו במקום האחרון עם 0 נקודות ועם יחס שערים גרוע יותר שעמד היום לפני משחקה נגד הפועל אשקלון במקום החמישי על 31-5.אני לא חושב שזה אמור לנחם אותנו ששמשון גרועה מאיתנו וכנראה תרד לליגה הארצית לנוער אני בטוח שכל אוהדי קטמון שאיכפת להם רוצים לדעת מה קורה בקבוצת הנוער,האם מתוכננים שינויים בעמדת המאמן ? או שפשוט בשל העבודה הקהילתית בליגת השכונות ,בקבוצת הבנות שלשתיים מהן היה ראיון מצויין לערוץ 1 בטלויזיה,אולי הנוער נשכח מעט ונופל בין הכסאות,כך או כך אני חושב שצריך לעשות משהו ולכולם ברורה החשיבות של העניין תודה
|
חרובי טל |
|
shimon
13 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 18:00:34
|
ממש בושה וחרפה מה שהולך במחלקת הנוער, קטמון דוגלת בתרומה לקהילה וחלק מזה צריך להיות ההשקעה במחלקת הנוער מה שלא קורה בפועל, הביאו מאמן שבכלל לא מכיר את השחקנים מזלזל בהם ובקושי מגיע לאימונים, שלומי עמר זה לא הבנאדם המתאים לאמן קבוצת נוער חייב להחליף אותו כמה שיותר מהר ולהביא מישהו שיודע איך להתנהל עם קבוצת נוער. חבל על הילדים האלה יש שם פוטנציאל וכל קבוצה שמכבדת את עצמה חייבת מחלקת נוער חזקה שמייצרת שחקנים לקבוצה הבוגרת, אז יאללה להתעורר ולהציל את מחלקת הנוער, היושבים בראש רדומים ולא נותנים את הדגש המתאים לנושא הזה. |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 18/12/2014 : 20:32:11
|
כן, ויש עוד מי שחושב להחליף את עמר בעמר!! OMG
מן הפח אל הפחת...
|
|
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 18/12/2014 : 22:29:00
|
חברים
באופן אישי אינני חושב שמחלקת הנוער שלנו מוזנחת אבל מי שחושב כך מוזמן ליצור קשר עם שי אהרון שהוא המנהל המקצועי של קטמון ואחראי גם על הנוער.
משיחות שלי איתו בנושא נ, הוא מעורה היטב במה שקורה שם, נמצא בקשר עם שלומי עמר ומבקר אותו תרתי משמע.
בקצרה, הוא מסביר שקבוצת הנוער הוקמה מאפס לאחר שנותרו בה 2 שחקנים בלבד מהעונה שעברה. חומר השחקנים שהגיע הוא פליטי הפועל וביתר, כאלה שלא מצאו שם מקום ובלית ברירה הגיעו אלינו, מתוקף כך, באופן טבעי הקבוצה שלנו תהיה חלשה משתיהן ובכלל. למרות זאת שלומי עושה עבודה יסודית בהקניית ידע מקצועי הסברים טקטיים ומשמעת לשחקנים, ולא לכולם זה בא בקלות, אבל זוהי דרכו של שלומי ובגיבויו המלא של שי, שרוצה להקנות להם ערכים שיתאימו בעתיד גם לקבוצה הבוגרת, ולכשיעלו לא יופתעו או לא יעמדו בציפיות. או כמו ששי אמר: אנחנו בונים את עצמנו על הדרך ולא על התוצאה, ובינתיים אנו מאמינים שהדרך שלנו נכונה".
הצוות המקצועי מחפש שחקנים בכל האיזור על מנת לחזק את הסגל, לרבות קבוצות בפריפריה כמו: מעלה אדומיים, גבעת זאת מבשרת ציון ועוד. ולא רק זאת, מחפשים גם שחקנים במגזר הערבי לרבות בליגה הפשלתינאית (ויש שחקן אחד כבר על הכוונת).
בראייה לעתיד, אנו בונים על נערים א שלה זו השנה השלישית ביחד והתוצאות נראות בהתאם, כך גם לגבי נערים ב שרצים כבר שנתיים ביחד. לעומם, קבוצת הנערים ג, שרק נוסדה השנה, עדיין חלשה ולא מגובשת אבל הצוות המקצועי מאמין שהגיבוש והעיצוב המקצועיים יתרחשו במהלך השנה והקבוצה תתייצב. צריך לזכור שלהבדיל מקבוצות אחרות שלהן קבוצות ילדים, לנו אין ילדים עדיין ולכן שוב בנויים על פליטים כאלה ואחרים.
שוב, זה תקציר של השיחות שלי עם שי ועם הצוות המקצועי. ביקשתי כבר משי שבכנס הקרוב שבטח יתקיים בינואר הוא יתן סקירה. מי שלא רוצה להמתין אנא להגיד לי ואחבר אותו אישית לשי לשיחה והסבר.
|
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 18/12/2014 : 23:21:02
|
אז הנה רעיון איך לשפר . בלי לזלזל בשי שאין ויכוח שהוא אדם שמבין בכדורגל , אבל אסור לשכוח שאת ההשכלה שלו הוא קיבל בישראל שלא ידועה כמדינה שמעודדת ייצור כדורגלנים שיסודות הכדורגל וטיפוח רוח ספורטיבית ופיזיות הם בראש סדר העדיפויות. אם רוצים לייצר פה דור שחקנים איכותי חייבים לשלוח מאמנים לכמה חודשים של השתלמות באנגליה , גרמניה או ספרד כדי שילמדו באמת איך בונים יסודות כדורגל כמו פיזיות מסירות נכונות , בעיטות נכונות ועוד הרבה דברים . לצעוק על ילדים בני 12 שיתנו הכל כדי לנצח לפני שלימדו אותם לבעוט ולמסור זה פשוט מטומטם ולא יעיל . |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 00:32:43
|
כאחד שרואה מקרוב את אקדמיה שלנו אני משוכנע כי תוך זמן קצר גם קבוצת הילדים תקום לה.יש שם חומר נהדר ואמון מבריק של אמיר אבוקסיס והצוותו.עוד נדע להתגאות בהם. |
אליה |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 01:14:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אז הנה רעיון איך לשפר . בלי לזלזל בשי שאין ויכוח שהוא אדם שמבין בכדורגל , אבל אסור לשכוח שאת ההשכלה שלו הוא קיבל בישראל שלא ידועה כמדינה שמעודדת ייצור כדורגלנים שיסודות הכדורגל וטיפוח רוח ספורטיבית ופיזיות הם בראש סדר העדיפויות. אם רוצים לייצר פה דור שחקנים איכותי חייבים לשלוח מאמנים לכמה חודשים של השתלמות באנגליה , גרמניה או ספרד כדי שילמדו באמת איך בונים יסודות כדורגל כמו פיזיות מסירות נכונות , בעיטות נכונות ועוד הרבה דברים . לצעוק על ילדים בני 12 שיתנו הכל כדי לנצח לפני שלימדו אותם לבעוט ולמסור זה פשוט מטומטם ולא יעיל .
רעיון מצוין קטמון 9. ומי ישלם? בנון ישלם? |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 08:31:52
|
הרעיון הוא לקבל החלטה שאנחנו נשארים בליגה א לכמה שנים עד שנבנה תשתית נוער שתייצר שחקנים לקבוצה בוגרת . כדי להשאר בליגה אפשר לקצץ את התקציב בכמה מאות אלפי שקלים ובכסף הזה אפשר לשלוח מאמנים להשתלמות בחו"ל . כמובן שגם גיוס ספונסרים לטובת הקמת העניין הכרחית |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 09:14:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
הרעיון הוא לקבל החלטה שאנחנו נשארים בליגה א לכמה שנים עד שנבנה תשתית נוער שתייצר שחקנים לקבוצה בוגרת . כדי להשאר בליגה אפשר לקצץ את התקציב בכמה מאות אלפי שקלים ובכסף הזה אפשר לשלוח מאמנים להשתלמות בחו"ל . כמובן שגם גיוס ספונסרים לטובת הקמת העניין הכרחית
שמע, עם כמה שנים בליגה תישאר בלי כסף, בלי קהל ועם מאמנים שלא ירצו לאמן אותך אחרי ההשתלמות כי הם יהיו כבר שווים יותר. פיתוח ושימור עושים בליגה לאומית, תעלה לשם ותשתקע |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 12:40:00
|
מן הסתם אם אנחנו שולחים מאמנים על חשבוננו הם מתחייבים חוזית להשארות ארוכה במועדון . כדי לשרוד בליגה הלאומית אתה צריך להשקיע יותר כסף ברכש שישאיר אותך ואז לא נשאר להשקיע בנוער . אבל עזבו שטויות , אני יודע שהכל בגדר מדע בדיוני ואף אחד לא יבצע מהלך כזה . נצטרך להתבסס על שכירי חרב ונפל מהיריבה הצהובה . |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 15:46:33
|
תודה על זה שהערתם על הנושא והארתם אותו.
בתכלס,מחר בשעה 11 באיצטדיון בגבעת זאב ,קטמון תשחק נגד קרית אונו שמצבה כמצבנו,מקום אחד מעלינו בטבלה ו2 תוצאות תיקו ללא נצחון. בשנה שעברה ראיתי את המשחק שהתקיים בקרית אונו,הם ניצחו והיו טובים מאיתנו,השנה כנראה הם סובלים מאותן בעיות כשלנו
יהיה נחמד אם אנשים שגרים קרוב יבואו לעודד את הנוער שלנו,אני משתדל ללכת למשחקים שמתקיימים בגוש דן אני חושב כמו שציינתי שחשוב מאוד כמו שאנחנו פעילים בקהילה ובקבוצת הבנות ,לא להזניח את קבוצת הנוער שלנו
כבוד לקבוצה הבוגרת על הנצחון השביעי הרצוף !!! |
חרובי טל |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 19/12/2014 : 23:02:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
תודה על זה שהערתם על הנושא והארתם אותו.
בבקשה. |
|