פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אור לגויים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אור לגויים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אור לגויים נושא הבא
עמוד: מתוך 7

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  02:12:34  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתנהגות של כמה אנשים בדקה השלושים נגד בית שאן הייתה חריגה ולא סימפטית. בעצם, תקרית די קטנה בסך הכל.
אבל אנחנו קבוצה עם יומרות להיות קצת אחרים. הקהל הרב שבא לטדי בשעת צהריים לא הכי נוחה לא התלקט לדגלנו בזכות הכדורגל הברצלונאי שאנחנו מציגים. אנחנו מסמלים משהו אנושי יותר. החלום להיות אור לגויים איננו מציאותי, אבל החתירה כלפי היעד הזה מאצילה עלינו תדמית נהדרת. לכן הקללות כלפי הספסל של בית שאן היו מיותרות לגמרי.
לדעתי, כל העסק עם השרוכים כבר התיישן, ואין לי עניין לנהל מלחמה נגד עיירת פיתוח מוכת אבטלה בשם "הסוציאליזם" של חיים רמון. לא עולה בדעתי לטעון שהקללות הרסו את תדמיתנו, אבל הן פוגמות. כל אדום שמגיע ליציע שלנו אמור לזכור שכולנו מייצגים את הקבוצה שבאה להזדהות עם בית הספר הדו לשוני בשבוע שעבר. האצילות מחייבת ואצילות הנפש של מתעבי הגזענות מחייבת שבעתיים

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  06:13:36  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1

אליה
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  07:14:18  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  07:55:15  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעד לגמרי רק שנדמה לפעמים שככל שקהל האוהדים גדל וטוב שכך, ישנם לא מעט קבוצות אוהדים בתוך הקהל שהערכים הללו לא מופנמים בהם.
לעיתים מדובר באותם אוהדים הכי מסורים וטובים שיש לנו, אבל הרעיון של קבוצה כמו הפועל הוא עבור חלק מהם רק בסיס למחנאות והזדהות אל מול האחר הביתרי ולאו דוקא סט ערכים והתנהגות מחייבת.
אני מניח שזה חלק מלהיות צעיר.

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  08:27:48  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שחיים ומאק40 אמרו.
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  08:49:15  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גזענות זה גועל נפש, אנחנו מסמלים משהו נגד זה. מה שגם מגעיל, זה כל היום לנסות לחנך אנשים אחרים. התעסקו בשלכם, מי שרוצה לקלל שיקלל. לא כל קללה היא גזענות, ולא כל מילה נגד הפועל בית שאן היא ירידה על עיירת פיתוח נחשלת. תרפו קצת, תראו שיהיה הרבה יותר טוב לכולם.

ותהנו מהידיעה הבאמת משמחת של הסופש: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11924
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  09:13:46  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

גזענות זה גועל נפש, אנחנו מסמלים משהו נגד זה. מה שגם מגעיל, זה כל היום לנסות לחנך אנשים אחרים. התעסקו בשלכם, מי שרוצה לקלל שיקלל. לא כל קללה היא גזענות, ולא כל מילה נגד הפועל בית שאן היא ירידה על עיירת פיתוח נחשלת. תרפו קצת, תראו שיהיה הרבה יותר טוב לכולם.

ותהנו מהידיעה הבאמת משמחת של הסופש: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11924

בגדול צודק אבל...לא ברור לי ריצת האמוק של חלק מהאוהדים לספסל של בית שאן בקטע של אבו עלי תחזיקו אותי מה הקטע הזה?
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  09:43:32  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אף אחד לא רוצה "לחנך" אוהדים שכבר עומדים על דעתם. את זה עושים עם ילדים במסגרות השונות. מה שכן רוצים זה לתבוע מכל אחד אחריות אישית למעשיו, כי ההקשר של קטמון (קבוצה של אוהדים) הוא שונה מיתר הקבוצות. בבואך ליציע המערבי כאןהד של הפועל קטמון אתה מחוייב למה שהקבוצה מנסה להגיד ולעשות. זו אחריות שלך, זו החובה כלפי יתר האוהדים. יש פה סוג של אחריות קולקטיבית בה לכל אחד אחריות לקיימה, כי בזה תלוי עצםם הרעיון של קטמון. אז אם למישהו יש משהו להגיד לשחקנים שלא נולדו כאשר אותו משחק נערך, שיעשה זאת במקום אחר.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-13/12/2014 09:44:33
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  12:14:05  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים

אכן תקרית קטנה אך ממש לא מחוייבת במציאות, שהדליקה את כל היציע ולמשך כל המשחק כולו והכי חשוב, נוגדת כל עקרון שאנו מצהירים עליו.

הבאנו אוהדים חדשים אתמול בסיסמא של: "משחק באוירה אחרת" (קרפד אולי כדאי להציג את הפליירים היפים שחולקו השבוע), מה שהוא בעיקרון נכון וראינו זאת במשחק עם עשרות הילדים המשפחות והאווירה המדהימה שהיתה. ובמקום זה, בתקרית המדוברת קיבלנו התנהגות שיותר מתאימה ליציע שמנגד.

בטח עכשיו יתנפלו עלי בשאלה איך אני משווה, אז רק לציין שמעבר לקללות, היתה ירידה המונית ומאיימת לספסל של בית שאן (גם אם חלק ירדו רק להפריד), שנראתה כמו תגרה המונית שהולכת להתרחש, המכות שהיו עם מישהו מבית שאן, העפת ארגז לפנים שלהם, הם דברים שבחיים לא חשבתי שנראה אצלנו אבל הם היו. ושים לב שלא ציינתי את הקללות שעפו מכל עבר.

ועכשיו שוב מישהו יחזור על המנטרה שכדורגל זה לא קהל של קונצרטים וכד'... נגיד שאני מסכים. אני לא יכול להסכים עם זה שאי אפשר להשתלט על העצבים ועל ההתנהגות, מה זה פה ילדים בני 5???? גם כשהבוס שלך מעצבן אותך אתה מקלל אותו ומכה אותו???? ומישהו חותך אותך בכביש אז אתה מכסח אותו???? זה הכל סטנדרט שאת מציב לעצמך, ואנו בחרנו כקולקטיב סטנדרטים אחרים שאנו גאים בהם ומפיצים אותם, אז מן הראוי שיהיה יישור קו. ושוב אני לא מדבר על התפלקות של קללה פה ושם, אין הדבר דומה כאשר אוהד מקלל לבין טריבונה שלמה, וגם לא כאשר זה קורה פעם ב... לבין כמעט בכל פעם. ולצערי זו איננה הפעם הראשונה שזה קורה במשחקים שלנו.
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  12:46:01  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה ממש מהנה ומשמח לראות את כל הילדים והפעוטות מתרוצצים ביציע.
בואו נשמור על אווירה מזמינה ולא אלימה.
מסכים עם חיים.
עבור לתחילת הדף

karpad3 karpad3 מנותק

544 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:06:55  הצג פרופיל שלח ל- karpad3 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה הפלייר שבעזרתנו הבאנו משפחות למשחק:

אני מסכים שהרבה מהקללות ומהריצה לספסל הוא מיותר, אבל לקרוא לזה אלימות זה מוגזם לדעתי.
אף אחד לא ציפה שההוא מהספסל של בית שאן יתן כאפה לילד שבא לצעוק עליו ולא נראה לי שאמא של איתן טייב התרגשה מזה ששרו לקושרי השרוכים מה ששרו.
שוב, מסכים שזה מיותר, אבל להשוות את זה למזרחי זה ממש מגוחך לדעתי.
משפחות יכולות להגיע כי אף אחד לא יתנהג כלפיהם באלימות ביציע. קללות יישמעו מדי פעם כשיעשו לנו דברים לא סבירים (כמו שקרה היום). סה"כ זה כדורגל (ויותר מזה, כדורגל ישראלי) ולעולם לא נמנע כל סוג של אלימות, זה לא תלוי רק בנו.

בקיצור, הלקח היחיד הוא שהגוש המעודד יתמקד בלצעוק על הקוון ולא על ספסל היריבה. מעבר לזה אני לא רואה משהו שבאמת היה אפשר לעשות אחרת.

נערך על ידי - karpad3 ב-13/12/2014 13:07:42
עבור לתחילת הדף

Markdeen Markdeen מנותק

23 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:16:12  הצג פרופיל שלח ל- Markdeen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרך אגב, מי שירד למטה מלכתחילה לצעוק, באמת כיוון את זה לעבר הקוונית ומשום מה כל הספסל של בית שאן קם והתערב.
עבור לתחילת הדף

עמית ד. עמית ד. מנותק

10 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:36:12  הצג פרופיל שלח ל- עמית ד. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי פשוט כדאי להחליף בין הספסלים. זה של הקבוצה האורחת יעבור לצד שמאל של היציע וזה שלנו יעבור לצד הימני.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:50:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמית ד.

אולי פשוט כדאי להחליף בין הספסלים. זה של הקבוצה האורחת יעבור לצד שמאל של היציע וזה שלנו יעבור לצד הימני.

תחכום טקטי ממש! ככה חמומי המוח שלנו לא ימצאו את ספסל היריבה?
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:52:03  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קרפד

האלימות זה ללכת מכות, זה לזרוק ארגז על בית שאן, זה גוש של אנשים שרצים מי להפריד ומי ללכת מכות... ובכלל האוירה היתה מאד אלימה. מראש אמרתי שלקללות אני פחות מייחס אלימות במקרה הזה, למרות שלדעתי זה היינו הכך כי מילים אלימות מובילות בסוף לאלימות עצמה ולראיה, אותו אוהד שרץ לקוונית (לדעתי הוא רץ קודם לספסל ורק אחר כך לקוונית) בעצם הדליק את כל מה שקרה שם שה מכות = אלימות.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  13:56:20  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

טוב שהבאת את הכתבה הזאת, אולי נלמד גם קצת מהערסים של יפו? הרי זה כדורגל, לא קונצרט.
לא רוצים לחנך, תפסיקו עם השטות הזאת. אבל זכותנו, שלא נאמר חובתנו, להלחם על הפרצוף של הקבוצה האהובה שלנו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם אור לגויים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07